Jumat, 02 Maret 2012

O Ungdom! Plukk (finn) leder for en rettferdig og ærlig?


O Ungdom! Plukk (finn) leder for en rettferdig og ærlig?

Denne appellen gjelder tilstanden Indonesia basert på ytterligere nedgang i økonomien på grunn av svikt i sine ledere i forvaltningen av land på grunn av mangel på ærlighet, slik at korrupsjon er utbredt på alle nivåer av aktivitet som hindrer økonomisk vekst. Men denne klagen gjelder også for unge mennesker over hele verden, både de som bor i utviklingsland som Indonesia, men også utviklet land som USA og land i Europa, inkludert Russland.
I Indonesia i New Order statsbudsjettet av gjennomsnittlig lekkasje på 30% per år på grunn av fordampet stjålet av korrupte, kan dette tallet bevises vitenskapelig, og er nesten like anerkjent av økonomer og aldri ferdig med koordinerende minister for økonomi av den avdøde Prof.dr Sumitro Djoyohadikusumo:Problemet Utrydde fattigdom i Indonesia.
Shades of voldshandling følte rett på seminaret "Korrupsjon utarmer" holdt daglig "Kompas", i slutten av februar. Mange som ikke kunne forstå, hvordan kunne, etter 65 år med uavhengighet og flere tiår å bygge, republikken ikke ville gå så vel fri fra kronisk strukturelt fattigdom problem.
Faktisk, tildelt vi de rike naturressursene. Kake av utviklingen i form av brutto nasjonalprodukt (BNP) har også ballong, nå verdens topp 20 største. Tilsvarende, volumet av statsbudsjett og budsjett tildeling for fattigdomsreduksjon, fra tid til annen fortsette å øke. Volumet av gjeld for å finansiere byggingen har også økt kraftig. Men antallet fattige hardt presset til å komme ned.
Før krisen, er volumet av budsjettet vår under $ 100 billion og Rp 877000000000000 BNP. Når forekomsten av fattigdom av 22 millioner mennesker. Nå statsbudsjettet og Rp 1200 billioner bruttonasjonalproduktet nær Rp 7000 billioner, men forekomsten av fattigdom har faktisk økt til 31 millioner flere mennesker.
Den fattigdom i 2010 ifølge Statistisk Sentralbyrå er 31,2 millioner personer eller 13,33 prosent. Men dette tallet bare teller de som kommer inn under kategorien absolutt fattigdom målt etter inntekt, var det mest minimale standarder. Disse tallene avslører ikke sanne ansikt fattigdom Indonesia, av ulike dimensjoner. Tallene viser også inkluderer ikke dem som er klassifisert som ikke fattig, men svært sårbare for fattigdom, et tall enda større enn den absolutte fattige.
Hvis du bruker de gjeldende standarder for den internasjonale fattigdomsgrensen, dvs. inntekt USD 2 per dag, er antall fattige fremdeles 42 prosent eller nesten 100 millioner mer. Dette er nesten det samme som den totale befolkningen i Malaysia og Vietnam kombinert. Det vil si, er Indonesia hjem til det meste fattige mennesker i Sørøst-Asia.
Fattigdom kan ses daglig foran øynene våre i form av dårligere regionene til utbredt fattigdom i kartet, er det fortsatt mange vanskeligstilte områder, forverring av mors og spedbarnsdødelighet, høy underernæring og tilfeller av underernæring, høye school dropouts, er fortsatt svært det store antallet av dem som anses verdige Raskin og Jamkesmas at 70 millioner flere mennesker.
I tillegg er den høye andelen av uformelle arbeidere om lag 70 prosent av totalt antall arbeidere, den høye andelen mennesker uten tilgang til grunnleggende rettigheter, den dominerende skolen utdannet arbeidskraft ned, høye selvmordsratene og kriminell bakgrunn av økonomiske vanskeligheter, utbredt urban slum , og mye mer.
Politikk paradigmetIndonesia faktisk har opplevd gullalderen i fattigdomsbekjempelse.På toppen periode med økonomisk vekst i 1976-1996, spilte økonomien en gjennomsnittlig vekst på om lag 7,5 prosent. Selv om fattigdomsbekjempelse ikke har skrive eksplisitt prioritet dagsorden utvikling frem til begynnelsen av 1990, den veksten som skjer når det blir vurdert som svært pro-fattig.
Støttet av valutainntekter fra olje, de Soeharto statlige målene for høy økonomisk vekst kombinert med ulike anti-fattigdom program.Det er, angripe fattigdommen fra to retninger. Resultatet, i perioden, hadde fattigdom reduseres med mer enn halvparten, fra 40,1 prosent (1976) til 11,3 prosent (1996).
Men som en følge av 1997-krisen, økte fattigdom igjen til 17,6 prosent (1997) og 23,4 prosent (1999). Post-krise, vi ikke bare aldri i stand til å komme seg ut av fellen av lav økonomisk vekst, men en forutsetning for sysselsetting vekst og fattigdomsreduksjon, men lav økonomisk vekst i seg selv ikke anses for pro-fattig og stadig ikke kvalifisert.
Post-krise økonomisk vekst i gjennomsnitt bare 5,15 prosent per år eller ca 70 prosent av den gjennomsnittlige veksten før krisen. I løpet av den tiden, falt fattigdommen rente fra 18,23 prosent bare (2002) til 14,22 prosent (2009) og 13,3 prosent (2010), eller 4 prosent av fattigdomsreduksjon sats før krisen.
I de siste 15 årene, falt antallet fattige bare 4,4 prosent, fra 17,7 prosent (1995) til 13,3 prosent (2010). I den æra av Gus Dur og Megawati, kunne fattigdom reduseres tilbake til under 20 prosent, med priser på 16 prosent. I løpet av de første seks årene har regjeringen i SBY (2005-2010), avslo fattigdom bare 2,7 prosent, fra 16 prosent (2005) til 13,3 prosent (2010).
Post-krise økonomisk vekst preget av svak blod av mange omsettelige sysselsetting som for eksempel landbruk, industri eller prosessindustri, samt bergverksdrift sektor. Vekst bidratt mer ikke-omsettelige sektorer eller tjenester.
Industrisektor, som utgjør om lag 40 prosent av BNP og veksten til 14 prosent eller to ganger den nasjonale økonomiske veksten i Soeharto epoken, nå bare vokse om lag 4 prosent eller under den økonomiske veksten.Halvparten av den industrielle sektoren vokste enda negative eller nær null prosent. Mens landbruket bidraget til BNP fortsetter å krympe fra 45 prosent (1970-tallet) til 25 prosent (1980) og nå må bære 14 prosent av 40 prosent over de ansatte.
Mange økonomer knytte vansker med å redusere fattigdom ved praksis av styring samt paradigme utvikling og fattigdomsbekjempelse politikk paradigme som ofte ikke bare ikke favoriserer de fattige, men også arme det.
I Suharto era, er paradigmet i spørsmålet en politikk som er fokusert på utvikling av høy økonomisk vekst. Forutsetningen, med høy vekst, ville arbeidsledighet, fattigdom og ulikhet i seg selv bli overvunnet.
Som mange andre land, innledet Indonesia utviklingen av landbruket. Gjennom Grønn revolusjon programmet, bidrar en stor landbruket til den strukturelle transformasjonen i Indonesia siden 1970-tallet til tidlig 1980-tallet.På den tiden skjønte gård fôring og sysselsetting de fleste etablerte regjeringen landbrukssektoren som en prioritet ved å gi ulike insentiver og fasiliteter som trengs av landbrukssektoren til å vokse.Veksten i denne epoken kalles er svært pro-fattig fordi den klarte å løfte millioner av jordbruk familier fra fattigdom. Gjennom årene, alle landbruksvarer utviklingspolitikk iverksatt for å oppnå ris selvforsyning, som ble endelig nådd i 1983.
Men skrenset behovet for en moderne stat, spesielt i slutten av post-oljelense som gjorde regjeringen inn for å øke eksportrettede næringer å redde valutamarkedet, noe som gjør landbruk og bygdeutvikling og deretter "forlatt" bare for å være en booster og industrielle sektorer.
En rekke bransjer som anses som en overlegen beskyttet og gitt en rekke praktiske fasiliteter. Politikkutvikling og integrert broadbased igjen det hullet i midten av strukturen i økonomien. Denne epoken også preget av fødselen av crony kapitalismen som mange finansiert sin ekspansjon med lave BI likviditet midler, nasjonale banker og utenlandske gjeld, og deretter hjalp å utløse 1997 krisen.
Ønsket om å forfølge en høy vekst, avhengighet av gjeld / utenlandsk kapital og kravene til et fritt handelsregime, pluss 1997 krisen som tvang Indonesia baugen under trykket av IMF / Verdensbanken-krever også Indonesia for å åpne brede dørene for oppføring av utlendinger, blant annet i sektorer som dominerer livet til menneskene.Denne tilstanden er stadig i stand til å binde regjeringen til å gjøre mer i velferd agenda, og setter folk i stand til å avtale direkte med frie markedskreftene, uten beskyttelse.
Post-krisen, ble denne tilnærmingen fortsatte med politikken til markedsliberalisering ved å åpne kranen ytterligere import av ulike produkter og råvarer eksport kraner / industrielle råvarer, slik at vi trylle opp helt slik kjøpmenn og forbrukeren økonomien, mens høy verdiøkende prosessindustrien ikke ville vokse.
Hva skjedde stedet for å styrke den innenlandske økonomien, men økonomien er mer avhengig av import, selv nå også å dekke matbehovet skjønt.
Noen har beskrevet, etter 65 år med uavhengighet, har vår økonomiske system ikke flyttet fra VOC modell meste baserer seg på utnyttelse av naturressurser og eksport av råvareeksport for handel og finanspolitikk ville drepe de produktive sektorer, som behandler og industri i landet.
En liberal politikk regime uten coupled styrke grunnlaget for den innenlandske økonomien som kilde ansvarlig for årsaken deindustrialization og involusjon av landbrukssektoren, to store bidragsytere til den delen av sysselsettingen.
På mange måter den økonomiske orden, politiske, sosiale og kulturelle rettigheter ofte skylde den spiller en viktig rolle i perpetuating fattigdom selv og styrke prosessen med utarming av folket. Økonomisk vekst siden Soeharto æra til nå preget av høy forekomst av ulikhet, forverret miljø kvalitet og raske terdeplesinya naturressurser og skog, samt omsorgssvikt i investering i kompetanseutvikling.
Som et resultat av en politikk som er mer pro-store finansmenn, urban bias, og tjenestesektoren, det var inntektsulikhet blant sosiale grupper og regioner blir stadig skarpe. Til tross for nedgangen i BPS rapporterte Gini-koeffisienten (som betyr nedgangen i ulikhet), er det et bilde som viser virkeligheten er fortsatt svært alarmerende.
Det er en tendens til konsentrasjon av konsentrasjonen kontroll av nasjonale midler og fordelene ved utvikling til en liten gruppe mennesker som har tilgang og nærhet til herskeren. Så mange som 20 prosent av dagens høyeste inntektsgruppen styrer fremdeles 53 prosent og 40 prosent av den nasjonale kaken under det blir 32 prosent, mens 40 prosent av gruppen med lavest inntekt fikk bare smuler igjen 15 prosent.Korrupsjon og lekkasje er også sabotere folks rett til å oppfylle sine grunnleggende rettigheter og til å blomstre. Angivelse av den avdøde professor Sumitro Djojohadikusumo som bekreftet rapport fra Verdensbanken sa lekkasjerate på rundt 30 prosent av sine egne.
Det faktum at mer enn halvparten involvert hodet av korrupsjonssaken bare viser, var desentralisering også desentralisere virus korrupte praksis i bistandsbudsjettet. Antallet valg agenda gjør drenering statsbudsjettet for kostnaden av politikk og demokrati, mens sosial velferd kostnadene er redusert.
Videre, hvis da den demokratiske prosessen, er det heller ingen garanti for gjennomføringen av Agenda penyejahteraan mennesker.For ikke å nevne på grunn av bekymringer som arbeider med kommisjonen, 40 prosent av statlige midler strømmer inn i området gjennom fondet balansen i praksis slutt ngendon i SBI mer enn det som er brukt til å bygge den fysiske infrastrukturen, offentlige servicetilbud, og programmer for å forbedre velferden til andre mennesker. (Kilde: http://nasional.kompas.com/read/2011/03/10/05134437/)
Om korrupsjon, president Uthevet i Foreign Affairs
INILAH.COM, Seattle - President Civitas faglige søkelys på ulike institusjoner i USA og internasjonalt på grunn av tøylesløs korrupsjon og undergrave troverdigheten til regjeringen og politiske partier, Det demokratiske partiet.
Tilsvarende felles tråd som presenterte synspunktene til akademikere, studenter og fagfolk i ulike institusjoner i USA.Korrupsjon er frodig og skader omdømmet SBY.
"Korrupsjon er fantastisk, kan folk i Indonesia være mer skuffet," sier professor Lauries Sears, direktør for Sørøst Asia Center, University of Washington, i samtale med forfatteren i Seattle, forrige helg.
"Fra New Order æra, var korrupsjon utbredt. Nå korrupsjon er allerede frodig. Er regjeringen akkurat nå er å lære fra svakheter i det siste? Å, veldig bekymret, "tilføyde Arlene Lev, interesse i studiet av Indonesia og kona til den avdøde professor Daniel S Lev som var med Laurie Sears, kjent som en" fosterbarn mødrenes barn i Indonesia ved University of Washington, Seattle."Synd at SBY mulighet til å reformere byråkratisk styring, til rettssikkerhet og politisk økonomi i Indonesia tapt eller bortkastet," sa Sirajuddin Abbas, stipendiat ved University of California Berkeley.
Indonesisk nasjon, lagt Sirajuddin, lammet av endeløse masker for korrupsjon fordi politi er meget svak. "Det internasjonale samfunn har aktualisert den nåværende regjeringen var maktesløs til å overvinne korrupsjon," sa Sirajuddin Abbas Sharif Hidayatullah State Islamic Universitetslektor Ciputat Lami ikke lenger fullføre en doktorgrad ved UC Berkeley.
Fagpersoner fra Indonesia til Boeing, var generelt meget skuffet med tøylesløs korrupsjon som pakket rundt den utøvende, lovgivende og dømmende i landet. Som om moralsk forfall mer kraftig og skli ut i avgrunnen.
"Korrupsjon har vært forferdelig, jeg er her for å observere på avstand, men det nærmet seg korrupsjon som en sosial sykdom som ikke klarte å overvinne regjeringen. Dette er en alvorlig utfordring for Jakarta elite å utrydde korrupsjon, "sier IR Dudi Prasetio aeronatika eksperter, som også er entusiaster av religiøse studier og sosial og IPTN alumnus som nå jobber hos Boeing Co
Ir Effendy Sriwijaya Universitetet alumnus som bor i USA og studiesenteret i Seattle bedt regjeringen å strengt håndheve loven slik at korrupsjon kan trimmes. Hvis ikke, druknet navnet på Indonesia i et hav av korrupsjon dypere. '' Jeg håper fortsatt at presidenten våget å håndheve loven ukritisk, hjelpe kommisjonen å fjerne korrupsjon,'' sa Indonesia interesse i studien.
Ikke overraskende, verdens ledende økonomiske magasin, The Economist i en fersk lederartikkel også publisert i den elektroniske versjonen av estimatet, eller snarere sikre, er president Susilo Bambang Yudhoyono Indonesia var blant dem som klarer å styre staten og hans parti. Etter en spennende seier i 2009 presidentvalget, SBY posisjon naturlig slip. '' I hvert fall i de siste månedene, "skrev The Economist.
Ikke bare det, The Economist åpent kalt SBY synes nå sepertilame lame duck aka anda. "Barely halvveis gjennom sin andre periode, Mr Yudhoyono allerede ser ut som en halt duck", skrev The Economist.'' SBY bør lese Economist magasinet og oppmuntret henne til å gjøre det på er å håndheve loven,'' sa Effendy.
På den annen side, fremhevet The Economist dårlige prestasjoner av det demokratiske partiet etablert av SBY. I 2009 valget, til partiet få en betydelig stemme, med 21 prosent. Det er slag av en bemerkelsesverdig sprang av stemmene ved tidligere valg at kun 7 prosent. I en fersk meningsmåling gjengitt av The Economist også sett hvordan partiet er nå ledet av Anas Urbaningrum har det bare en popularitet på 13,7 prosent.
For å illustrere forholdene oppleves av det demokratiske partiet, siterer The Economist en av hans partis topp messing, Hayono Isman, som før han begynte det demokratiske partiet er kjent som Golkar partiet dedengkot. Ifølge Hayono, er det demokratiske partiet overfor den største utfordringen i historien.
Det er hovedsakelig to ting som gjør både SBY og Det demokratiske partiet, smatt. For det første er spørsmålet om korrupsjon er pakket rundt en rekke partiets tjenestemenn for å gjøre partiet en negativ gevinst offentlig sympati. Second, en sterk offentlig oppfatning om manglende evne SBY, eller med andre ord, en tendens publikum til å tenke på SBY å miste autoritet.
SBY holdning som ikke har tatt avgjørende tiltak, spesielt for folk rundt ham, både i skapet og i det demokratiske partiet, blir stadig svekket hans autoritet. Dette vil gjøre Yudhoyono, et tidligere militært generelle, vanskelige reformer som trengs for å bringe denne nasjonen. [Ulike kilder: http://nasional.inilah.com/read/detail/1835854/soal-korupsi-presiden-sby-disorot-di-luar-negeri~~HEAD=NNS]
Mørk bakgate bekjempe korrupsjon
o Ved L Murbandono HsSkandale som involverer Nazar, Angie, noen demokratiske tjenestemenn, og hele hoffet ikutannya bare en liten del av korrupsjon av penger som har en verdi som produserer kriminalitet sirkler. Det viktigste budskapet skandale det er slik tilfellet bandittvirksomhet (forbrytelser har bred betydning for samfunnet, nasjonen og staten) kan være et utmerket valg for å snu de juridiske bestemmelser og politiske bedrag-bedrag som førte til obskure essensen, nemlig kriminalitet av kriminelle lovbrytere. Skandalen har blitt en mørk gang til sivilisasjonen i Indonesia.

 
Dessuten har publikum å forstå at den sanne plasseringen av kompleksiteten i spørsmålet om korrupsjon i landet vårt er faktisk ikke lenger i lov og politikk, fordi mekanismen kan alltid være manipulert. Den viktigste kompleksiteten ligger i dårlige moral.Det er ikke bare dårlig moral å korrumpere, men også convolute de to gruppene av kriminelle. Først; kriminelle som tilfeldigvis være politi, enten individuelt eller i kelembagaan.yang bør slå ned på kriminelle. Second, bandittvirksomhet og vitnene og advokater er ment å legge saken ikutannya ærlig på plass er rett og rettferdig.
Videre gikk den juridiske og politiske manipulasjon systemisk. Det er kilden til tøylesløs bandittvirksomhet i utrydding av korrupsjon.Hvert tilfelle av korrupsjon som involverer penger alltid tatt så mange politi person som grådig grådige og korrupte politikere som et prosjekt for-for formue.
Logisk følge av situasjonen: formelle materiale lovlig rettferdighet i rettssalen og politisk rettferdighet (mekanismen) i offisielle bygninger så ut til å ha ikke lenger pålitelig som et verktøy for å bekjempe korrupsjon. Siste bærebjelke for utrydding av korrupsjon bare holde på den moralske rettferdighet av rettshåndhevelse aktører, herunder fra Kommisjonen.

 
Fra det punktet anti-korrupsjon i et mørkt smug. Derfor ligger den moralske rettferdighet i den enkelte samvittighet. Abstrakt entitet som han innstiftet umulig. Faktisk i vårt land er det massevis av institusjonalisering er sett på som en moralsk referanse: religion, religiøse departementet, standarder for etikk, skikker, tradisjoner, sosial konsensus i grender, landsbyer og i kontorer, og tusen andre former.
Hvor langt resultatene og institusjonalisering av ytelse for produktivitet, kreativitet, individuell moralsk herlighet? Selvfølgelig ikke lett å besvare. For en objektiv svaret ligger i hele historien til landet vårt.
Vranglås
Og, som en del av historien til landet vårt, viser mange fakta om sosial rettferdighet siden New Order æra til i dag at virkningsmekanismen i juridiske institusjoner og politisk manipulasjon som nesten alltid plaget være beskyttende av alle typer toppnivå kriminelle: kriminelle, krigsforbrytere, alvorlige krenke menneskerettighetene , og så videre. Mot de kriminelle har manipulatoren produsert så mye straffefrihet og havet er svært lett setning som forstyrrer og trakassere sunn fornuft. Det er i vårt land, har en individuell moralsk problem ikke er gjennomført, som Pungguk savnet månen. Det situasjon er ikke rimelig rekkevidde.
Oppnå en situasjon som ikke er rimelig da og nå det er det som skjer når vi fortsatt overfor den kriminelle klassen. Omkrets av historien til å bekjempe korrupsjon i landet vårt er en historie om svikt i siviliserte rettferdighet. Alle saker elite til eliten av den nåværende Order of polynom alt, nesten ingen av de trøstende følelse av offentlig rettferdighet.Law og politikk, som i hovedsak blitt den viktigste nasjonale og statlige orden, ikke fungerer, eller bevisst ikke fungert som en opportunistisk kortsiktige interesser for skyld av makt og penger innen en bestemt elite elementer.
Så det virker logisk at korrupsjon treffer en blindvei. Hva vi har i dag er bare lei av spørsmålene. Hvorfor korrupsjon vedvarer, mens regulering, politikk, forebygging og utrydding av korrupsjon fortsette å bli forfulgt? Er det på grunn av svak regjering anti-korrupsjon strategi? Er det ingen politisk engasjement? Hemmes corruptive system i ulike statlige institusjoner? Er det noen anti-korrupsjon strategi ville være betinget som kamuflasje for å forsvare kriminelle?Hvor lenge til nå nås situasjonen kom til å ende? Vi vet ikke.Uansett, Gud velsigne Indonesia. (10)
 
- L Murbandono Hs, entusiaster og observatører av sivilisasjonen, som bor i Semarang Regency Ambarawa (/) kilde:
Så, gutten min, hvor viktig ærlighet av lederne i landet, inkludert hele statsapparatet. Jeg tror problemet også forekommer i andre land som India og Kina, selv om det regnes som vellykket utrydde korrupsjon, slik at den økonomiske veksten nådde en gjennomsnittlig 10% per år i det siste tiåret som har blitt den nest største økonomiske makt i verden gjennom Japan, selv i 10 år vil passere USA i de siste tiårene blitt super makt økonomiske, militære så vel.
Verdensbanken: Kinas største økonomien i 2030

"Til tross for avtagende økonomisk vekst, vil Kina fortsette å utkonkurrere USA."VIVAnews - Verdensbanken anslår at Kina kunne erstatte USA som verdens største økonomi innen 2030. Men, spurte den kommunistiske staten regjeringen å håndheve en rekke økonomiske reformer for å opprettholde fremdriften.
I en tykk 468 side spesialrapport om Kina, som ble lansert den 27 februar 2012, avslørte Verdensbanken at Kina har opplevd en årlig vekst på 10 prosent i de siste tre tiårene. Den nåværende status for landets nest største økonomien i verden det også klart å øke over 500 millioner mennesker ut av fattigdom.
Men i dag, er Kinas økonomiske vekst ikke med det første.Verdensbanken anslår at Kinas økonomiske vekst i 2011-2015 var 8,5 prosent, deretter tilbake til avta til om lag 5 prosent i løpet av 2026-2030.
Likevel vil Kina passere USA. "Selv om den økonomiske veksten ventes å avta, vil Kina fortsette å erstatte USA som verdens største økonomi innen 2030," rapporten med tittelen "Kina 2030 Report."
For å holde nedgangen i den økonomiske veksten er ikke opp dramatisk, presenterer Verdensbanken seks anbefalinger til Kina.Herav forsterke markedsbasert økonomi og stimulere innovasjon.
Verdensbanken har også foreslått Kina for alvor gjennomføre miljøvennlige politikk, eller gå grønt. Beijing også bedt om å gi sosial trygghet for alle borgere. Endelig ble Kina bedt om å forbedre skattesystemet, samt å søke en gjensidig fordelaktig forhold til det internasjonale samfunnet. (Kilde: http://dunia.vivanews.com/news/read/291823-bank-dunia--ekonomi-china-terkuat-pada-2030)Torsdag 1 mars, 2012 | 0:08:14 AM | 191 treff

Reis Notes "Gjennom grensene"
Lær til Kina!
Av: HM Agus Salim AH
Erklæring om at den kloke lærer å komme til Kina, er sant.Folkerepublikken Kina (PRC) er nå, er dens utvikling så rask. Folk i Bamboo Curtain landet, ble det mer velstående. Regjeringen, du, og vi alle, synes å ha lært mye fra dette landet.
Sist uke ledet jeg et Dawn Gruppen reiste "Gjennom Boundaries".Vi av Dawn Gruppen blander seg sammen i enhet. Vårt mål er Kowloon, Hong Kong, Macao, og Zhenzhen.
I løpet av seks-dagers tur, er det ment å forbedre vennskap og utvide samarbeidet Dawn Group. I tillegg, ja, finne ny inspirasjon i landet Bruce Lees.
Begynte å sette foten i Hong Kong International Airport for å gå tilbake til Soekarno-Hatta International Airport, Cengkareng, Jakarta, takk Gud alt gikk bra. Mine venner også blitt sett sammen.Ja, som om du bare møtt i seks dager. Forvent mye, fortsatte brorskap.
I løpet av turen, mange ting som jeg bemerket. Forhåpentligvis er disse notatene, kan også være nyttig for leserne
kjære. Spesielt hvordan utviklingen i Kina som tidligere var kjent for å være fattige.
I løpet av turen, minst tre guide som hjelper oss. Den første er Yuli.Kvinner fra Jakarta
er gift med folk i Hong Kong. Han guidet oss i Kowloon og Hong Kong. Begge er rene,
Jakarta bosatt som nå er 15 år i Macao. Og den tredje er aming, beboerne lever nå etterkommere av Makassar i Shenzhen.
Yuli, sa Hong Kong har en befolkning på syv millioner kroner mer.Denne byen har ikke moteverdenen. Men bygge enorme skyskrapere. Det har inkludert en rekke leiligheter. Faktisk er det en etasjes leiligheter og 80 etasjer.
Ingen rundown bygninger.
Sammenlign for eksempel med Jakarta og Makassar. Det er fortsatt mange mennesker som lever under broer, faktisk.
Gatene er så regelmessig. Congestion er svært sjelden. Hvis noen, bare kort. En av nøklene; disiplin. Hong Kong er veldig disiplinert samfunn. Det var også fordi politiet ikke lenger kan "flørter" med sjåføren, for eksempel.
Hver cop har et nummer som identifikasjon. Gjøre det enklere for innbyggerne å rapportere at "alle typer". Det finnes også kameraer overalt. Hvis politiet "flørter" med en sjåfør som begår en straffbar handling, for eksempel direkte ettermiddag kringkastes på TV.Gjerningsmennene også direkte i fengsel. Etter det, sparken.
"Så ingen tør å krenke. Både bilister og fotgjengere, og rettshåndhevelse, "sa Aming, sikker.
Alt for klart. Det er fordi alle mennesker bør ikke søppel. Hvis det er vi ønsker å avhende avfall, vev, for eksempel, må vi vente til det er en søppelbøtta. Regjeringen forbereder en masse søppel langs veien. Inkludert, binger for røykere å røyke. Det bør ikke være noen røyk, så mange vi møter i Makassar og Jakarta.
Et annet notat, hvor turisme drives svært profesjonelt. På Victoria Peak, for eksempel. Alle kunstnere i Kina
og verdens tall laget av voks. I dette stedet, er det et kjøpesenter.Så kan de besøkende også kjøpe en suvenir eller ole-ole. Ja, det er fortsatt mye forskjellig fra våre severdighetene er ikke riktig håndtert. Hvis noen
gave eller suvenir, så begrenset det er.
I noen av severdighetene besøkte vi, både Victoria Peak, Window of The World, The Temple of
A-Ma, alle klarte veldig bra. Vakker, ren, og gjør vår stand for lang.Det er ingen tiggere eller tiggere. Faktisk trenger svært sjelden vi finner offiser. Fellesskapet synes å ha vært svært bevisst.Ekstraordinært.
I Hong Kong, Macao, Kowloon, og Shenzhen, er ledigheten også betalt. Men folk som er arbeidsledige, derimot, definitivt flau. Fordi så mye arbeid. Likeledes eldre (eldre). Betalt opptil Rp 5 millioner (i dollar). Så, er livet i samfunnet så organisert.
Faktisk, det er en eller to tiggere i kjøpesenteret på Lo Hou Senzhen. Men, sier Yuli, de kom fra Fastlands-Kina. Til tross for tigging, er det sjelden at saken til dem. Det er fordi, kanskje, enn det som ble utbetalt en lønn, også ga en leksjon til dem å holde utkikk etter arbeid enn bare å tigge. Remembering tiggere som sov under en bro i Jakarta. Eller tiggere på alle punkter av rødt lys i Makassar.
Noen ganger, hvis ikke får mynter, kan biler bli etset bort uten skyld.Enten i Hong Kong, Macao, Shenzhen og Kowloon, mener det offentlige sterkt hans regjering. Det er fordi regjeringen ikke gir et godt eksempel. Fast og konsekvent regelverk. Og en enda viktigere, var regjeringen redd for korrupsjon.
Hope, en dag, vår kjære land, kan være mer opptatt av mennesker.Regjeringen er heller ikke lenger bare for opptatt takle maktsymboler valg, presidentvalg, pilgub, og valg. Slik at folk, på den annen side, ikke binde opp en masse beviser at de allerede fastkjørte veiene. Forhåpentligvis!(Kilde: http://www.fajar.co.id/read-20120301000814-belajarlah-ke-china)Leter du etter en rettferdig og ærlig leder er svært vanskelig. Først i New Order æra når mange unge ledere som er godt kjent militant og kjent for å være svært fromme (underkastelse) for å kjøre den islamske Sharia (bønn / bønn) fem wahtu en dag for eksempel. som vi har sett i den islamske bønnen kunne forhindre uanstendighet og ondskap (inkludert forfalskninger). men hva skjer når disse unge menneskene har vært leder selv ble involvert i korrupsjon seg selv.Så det er vanskelig å forutsi om ungdommen er i overensstemmelse med deres tro eller redusert på grunn av fristelsen av penger.
Bønn som fungerer Unngå Keji og Munkarإن الصلاة تنهى عن الفحشآء والمنكرja, er bønn skammelige og urettferdige gjerninger forebygge
Flere detaljer er som følger:اتل مآ أو حي إليك من الكتاب وأقم الصلاة إن الصلاة تنهى عن الفحشآء والمنكر ولذكر الله أكبر والله يعلم ماتصنعون {45} العنكبوتLes hva som har blitt avslørt for deg, nemlig boken (Koranen) og etablere Salat. Faktisk bønn begrenser fra fahsya gjerninger 'og urettferdige. Og minnes Gud (bønn) er større (forrang de andre sekter). Og Allah vet hva du gjør. (Koranen 29:45)
Lovet være Allah Ta'ala, sholawat og hilsener kan alltid viet til profeten Muhammed, hans følgesvenner, og Tabi'ut Tabi'in Tabi'in så vel som til de som følger i deres fotspor helt til den dagen Qiyamat.Qurtubi sa i teksten av verset Allah beordrer profeten Muhammed.og muslimer, for å lese Koranen og mekle med ham. Så med hensyn til tid å etablere bønn, renselse, lesing, bukking, prostrating, tasyahud og alle vilkårene for gyldigheten av bønn. Mener det er bønn fem obligatoriske bønner at Gud vil tilgi synder hans slaver når håndheve dem. Som hadith av profeten utstedt At-Tirmidhi fra Abu Hurairah. Profeten sa: Hva ville du tenke hvis det er folk som badet i elven foran deg så mye som fem ganger om dagen? Er det fortsatt fast i skitten badanya? Følgesvennene svarte, nei, ikke mer kotoranya (virkelig ren). Profeten svarte, er at et eksempel bønn fem ganger. Gud tar bort synder og feil i sin tjener.
• Abul Aliyah sa i bønn om at det er tre viktige elementer, nemlig Ikhlas, khosyah (frykt) og dhikrullah (husk Allah). Så hvis alle bønner det ikke er tredje, kalles det bønn. Fordi innholdet i oppriktighet vil bringe til ma'ruf, khosy-brønn som ville hindre urettferdig og dhikrullah vil omfatte invitert ma'ruf mening og hindre urettferdig.• Ibn Mas'ud sa: Det er ikke bønn tho'at som ikke er mot bønn.Følge bønn er å forhindre handlinger fahsya 'og urettferdig.• Ibn Umar sa: Profeten sa: noen vært å be, og så ikke gjøre godt og forbud urettferdig beramar, ble hans bønn ikke kommer til å legge til, men langt fra Gud.• Al-Hasan sa: O Children of Adam, ber det er bare å forebygge grusom og urettferdig, hvis ikke stoppe deg sholatmu fra skammelig og urettferdig, og sikkert du ikke ber.• Ibn Mas'ud, Ibn Abbas, Al-Hassan og Al A'masy sa at bønn ikke til hinder for noen fra fahsya 'og urettferdig, hans bønn vil ikke være mye å legge til bortsett fra Allah. (Når bønnen er for nær gudene)• Al Maroghi meget ettertrykkelig påminnelse: Sannelig Allah har beordret oss til å etablere bønnen, som kom med en perfekt, gir som resultatet etter bønnene at den skyldige erhindre skammelige og urettferdige gjerninger, både urettferdige tydelig og skjult som Guds ord ovenfor. Så hvis effekten ikke finnes i sjelen, var den virkelige bønn om at han gjorde bare en form av bevegelser og ytringer er tomme ånd tilbedelse, som ville fjerne høyden og perfeksjon av betydningen av bønn. Gud har blitt truet mot gjerningsmennene av krasjet bønn og ydmykelse.Fawailullilmusholliin, alladziinahum FII sholaatihim saahuun, betyr det så Ve dem som ber de som er neglisjerende av deres bønner.Fahsya forståelse 'og urettferdig:• I paragraf lyder إن الصلاة تنهى عن الفحشآء والمنكر betyr: Sikkert bønn begrenser fra handling fakhsya 'og urettferdig.• Al-Fahsya '(الفحشاء) Tolkningen av Mora-RI må tolkes med uanstendighet. Denne betydningen er mindre klar og utvetydig. Når vi åpner ordboken Al Munawwir, som betyr veldig klar og fast-mange, av meningen er ikke så bra. Al-Fahsya 'er en holdning / praksis er dårlig, stygg, skitten, obskønt, gjerrig, gjerrig, skitne ord, ord som ikke kan aksepteres av sunn fornuft, og ord mislykkes / betød det utroskap. naudzubillahi min forby. (Definisjon av Al Munawwir:. P 1113)• Al-urettferdige (المنكر) Tolkningen av Mora-RI er definert som, handlingen urettferdig, oppmerksomhet please, er meningen den mindre forstått.• Al-Abdullah Al Qoulul Rojihi i sin bok Al Adhhar fiddakwah bayyin Munkar nevnes at hver praksis / handlingene er forbudt ved islamsk lov, kritikkverdig i at den dekker all ulydighet og kjetteri, som ble innledet av tilstedeværelsen av alle polyteisme. Det er en annen sier at Munkar er en samling av ondskap, det som er kjent av sharia og den dårlige følelsen, avgudsdyrkelse, tilber statuer og silaturrahmi kobler.• Den sakkyndige kommentarene er helt klart at sann bønn er å hindre at gjerningsmennene av loven fahsya 'og urettferdig, (se definisjonen ovenfor alle 2nya) For i bønn det er å lese Koranen inneholder advarsler.
TADZKIROH PERSONLIG OG FAMILIE:
A. Gud villig vil vi ikke bli lei når minnet på at Sahaba, og Tabiut Tabi'in Tabi'in / As-Salaf al-Salih var flere mennesker som kjenner islams lære etter Muhammed korrekt sagt, enn vi er, vi er nå. Så vi prioritere dem, lærer vi deres gjerninger, så vi gjenoppta praktisere dem til å praktisere islam så mye som vi kan, slik at våre liv ikke går tapt.2. Hvor mange år gjenoppta vi har praktisere bønn, er det noen innflytelse på oss? Bønn er svært nær daglig praksis, er den skyldige bønn urettferdig og fahsya avskrekkende ". Hvis noen ikke ber og formaner henne urett, husnudhon vi han kanskje ikke forstår, og dette er fordi:a.Orang en bønn som ikke leser Koranen, og vurderer betydningenb.Orang bønnene som ikke har deltatt i studiene islamiseringc.Orang en bønn om at det ikke har vært forsøk på å lære betydningen av riktig / god3. Med fahamnya hver person og familie om ma'na bønn, trygg på at i en relativt kort, urettferdige og fahsya "kjører i samfunnet, gjennom film, radio, fjernsyn, vidio, aviser, ulovlig handel, mannlig promiskuitet kvinner, ekteskapsbrudd, åpne aurot utendørs, korrupsjon / tyveri, sammensvergelser, nepotisme, gambling, sprit, vil bli borte snart. Igjen, hvis lovbryteren forståelse ma'na bønn og bønn formål. Kan vi inkludere de som forstår bønn, Amien.• Kilder og referansemateriale:A. Ad-Durrul Tafsir Tafsir Al Ma'tsur Mansyur Fit, Imam Suyuti.2. Tafsir Al-Jami 'Liahkamil Koranen, Al-Qurtubi.3. Tafsir Al Qur'anul Adhim, Abul Fida 'Ismail Ibn Kathir.4. Tafsir Al Maroghi, Ahmad Al Maroghi Musthofa5. Tafsir Al Qosimi, Muhammad Jamaluddin Al Qosimi6. Qodir Fathul kommentaren, Al-Imam ash-Syaukani7. Prinsippet om Fie Tafsir Al Said Eve8. Taisir Aly Al-Li Qodir ikhtishor Tafsir Ibn Kathir, Muhammad skjebne Ar-Rifai9. Bada'iut Tafsir Al-Jami 'Litafsir Qoyyim Ibn Al Jauziyyah, Yasri As-Sayyid Muhammad(Kilde: http://maktabah-jamilah.blogspot.com/2010/04/sholat-itu-mencegah-perbuatan-keji-dan.html)
Tro kan vokse og kan redusereSe, den tro som er i seg selv en tjener av den kan vokse og kan også bli redusert eller forsvinne uten et spor av en person. Al-Imam Abdurrahman bin Amr Al-Auza'i rahimahullah ble spurt om tro, om den kan vokse. Han svarte: «Ja (økt), inntil et fjell." Så spurte han igjen: "Kan den bli redusert?" Han svarte: ". Ja, inntil det var den minste"Tilsvarende Imam av Ahlus Sunnah wal Jama'ah ble Ahmad bin Hambal rahimahullah spurte om tro, om den kan øke og redusere?Han svarte: «Tro er økt til toppen av de syv himlene og jordskorpen som er redusert til sju." Han sa også: "Tro er (som består) ord og gjerninger, kan øke og redusere. Hvis du er praktisering av dyd, så tro vil vokse, og hvis du sløser det, så tro ville bli redusert. "Vel, dette er aqeedah av Ahlus Sunnah wal Jama'ah, nemlig en person mener at sann tro kan vokse, og kan også bli redusert. Når vi vet at det viser seg at troen kan vokse, og kan reduseres, så hva bør gjøres av en troende for å opprettholde kvaliteten på hans tro?Allamah Imam Abdurrahman bin Al Nasr Som rahimahullah Sa'di sa: "En troende er gitt av Allah Ta'ala taufiq, han alltid prøvd å gjøre to ting: Først, for å rense troen og dens grener, forresten mengilmui og praktiserer det. Second, prøv å motstå eller skjerme seg fra andre former for tester (studier) er synlige og skjulte som kan nekte dem (fjern), avbryte eller det undergraver troen. "(På Wal-Bayan Taudhih lisy Syajarotil Faith, s. 38).Bror muslimer, vet! Det er noen gjerninger som Gud villig vil kunne forårsake økt sin tro, blant disse er:Først: Les og tadabbur (meditere eller tenker om innholdet i livmoren) Quranul Al Karim. Folk som leser, og innholdet i livmoren mentadabburi Al Quran skal få kunnskap og kunnskap gjør en sterk og voksende tro.Allah Subhanahu wa Ta'ala å forkynne om de troende som gjorde det: "Sannelig de som tror det er at når de kalte Guds navn, deres hjerter skalv, og da lese for dem sine vers så increaseth bereka tro, og Herren var deres eneste tillit dem ". (Surat al-Anfal [8]: 2)Al Imam Al Ajurri rahimahullah sa: "Den som mentadabburi Al Quran, vil han vite sin Herre allmektige, og kjenner storhet, makt og qudrah Ham og tilber som krevde det. Så han alltid gjorde hver plikt og borte fra alt som ikke favoriserte maulanya (dvs. Allah Ta'ala). "Second: Vet Asmaul Al Husna og Guds egenskaper som finnes i Koranen og Sunnah som indikerer absolutt fullkommenhet Guds på mange måter. Når en tjener kjenner sin Herre med grunnleggende kunnskap, så overlevde veien til de som avviker, ja han har fått en ekstra taufiq i troen. Fordi en slave når Gud vet den riktige måten, er han en av de mektigste tro og lydighet, sterke frykt og muroqobahnya til Allah.Allah Ta'ala sa: ". Sannelig gudsfrykt blant sine tjenere er prester" (Surat Fathir [35]: 28). Al Imam Ibn Kathir forklarer: "Sannelig, han som virkelig frykter Allah er en lærd som kjenner Gud." (Tafseer Ibn Katheer, 3/533).Tredje: Tar siroh eller livets reise Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam, ved å observere, se og studere hans siroh og dens egenskaper er gode og edle temperament.Imam Ibn Al Qoyyim rahimahullah forklarer: "Herfra kjenner deg det aller viktigheten av apostelen og tjener til å vite hva han bar på, og begrunnes i det han forkynner og lydige mot det han kommandoer.Siden det er ingen lykke og hell i verden og den hinsidige, unntatt med formaninger. Det er ingen måte å kjenne godt og ondt i detalj bortsett darinya.Maka når noen la merke til natur og karakter av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i Al Koranen og Al Hadith, han utvilsomt ville tjene ham, at hans lydighet til profeten sallallaahu' alaihi wa sallam være sterk, og voksende kjærlighet til ham. Det er et tegn på økende tro og praksis bestått mutaba'ah Salih. "Fjerde: For å øve (praksis) dyder i islam. Vit, de virkelige islams lære er alt bra, aqidahnya sanneste, mest beundringsverdig oppførsel, de mest rettferdige lover. Fra denne visningen av troen på Gud prydet hjertet av en tjener, og elsket med tro, som Gud møter sin kjærlighet til eget valg, nemlig Nabiyullah Muhammad sallallaahu 'alaihi wa sallam (se QS Al Hujurat [49]:. 7)Dermed tro i hjertet av en tjener er noe som er svært elsket og vakreste. Derfor ville en tjener føle sødme av tro i sitt hjerte, så han ville smykke sitt hjerte med de viktigste punktene i naturen og essensen av tro, og hans lemmer prydet med ekte gjerninger (veldedighet Salih). (På Wal Taudhih Bayan, 32-33 p)Femte: Reading siroh Salih Salafush live eller reiser. Hva menes her Salafush Salih er følgesvennene til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og de som følger dem på riktig måte (se QS At Tawbah [9]:. 100). Alle som leser og ta hensyn til deres livs reise, vil finne sine dyder, moral, moral er stor, ittiba "dem til Gud, sin oppmerksomhet til tro, deres frykt for synd, ulydighet, Riya 'og nifaq, samt deres lydighet og fremskynde i godhet, makt og styrke deres tro på Gud de tilber og så videre.Med hensyn til deres situasjon, så tro blir sterkere og ønsket om å ligne dem på alle måter. Som Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah sa rahimahullah: "Den som er mer lik dem (følgesvennene til Profeten), da han er mer perfekt tro." (Se Kitab Al ubudiyah, 94 p). Og selvfølgelig er alle som ligner et folk han en av dem dem.De er noen gjerninger som Gud villig vil kunne føre til økt tro. Som for de tingene som kan svekke ens tro er det motsatte, blant dem: uvitenhet om islamsk lov, forsømmelse, glemme, og vende seg bort fra lydighet til ulydighet og store synder, følger lidenskaper og så videre.Forhåpentligvis vi tar med sine tjenere alltid får ekstra tro, og holdt ut av svakhet og ydmykelse. Musta'an Allah.
 
________________________________________________________________________________(Sitert og oppsummert fra Salafi bladet utgaven av Ibn Abdillah XVIII/Shafar/1418/1997 av Abu Zuhri)kilde: http://www.salafy.or.id/salafy.php?menu=detil&id_artikel=183
 
(Kilde: http://abihumaid.wordpress.com/2011/02/07/iman-bisa-bertambah-dan-bisa-berkurang/)
Økonomi er hva som forårsaket ytterligere nedgang Indonesia ble ikke den fjerde økonomisk makt, men bare den fjerde største befolkningen i verden, etter Kina, India, USA.
Finn en leder som også er ganske vanskelig, og det dilemma for Indonesia, for Indonesia de rike naturressursene, men har blitt tappet for utenlandske selskaper, bare se på det gigantiske gullgruve i trmbagapura ble Papua styrt en gigantisk amerikansk gruveselskap Freeport McMoRan, Indonesia råoljeproduksjon også kontrolleres av det amerikanske giganten Chevron (tidligere Caltex) via imnyak gruve rå i Duri, Riau, East Kalimantan naturgass selskap kontrollert av amerikanske giganten Unocal, og det franske oljeselskapet Total FinaElf. Nå kjemper britisk peruhaan BP (Beyond Petroleum) vil produsere en stor nok naturgass i raffineriet'' tøff "i Vest-Papua.Resultatene av kullgruvene samt annen bærebjelke i mange utenlandske kontrollert, slik som Sør-Korea med mindre Kideco fra tin gruven som fortsatt er dominert av statseide selskapet PT Timah Mine. Andre strategiske selskaper som Indosat telekommunikasjonsbransjen er kontrollert perusahaab Singapore.Dahlan Iskan ikke mer Det er statsforetak for salg til utenlandskeJakarta - Minister of State eide foretak (SOEs) Dahlan Iskan stater ikke lenger ville statsforetak selges til utlendinger. Næringsutvikling vil kun bli gjort gjennom kapitalmarkedene og fusjon ved holdingselskapet (holdingselskap).
"Selvfølgelig vil det ikke være salg av statlige virksomheter til utenlandske selskaper. Era er over," Dahlan sa i sin kontor, Jalan Medan Merdeka Selatan, mandag (13/02/2012).
Ifølge ham, er valget for utviklingen av den nåværende tilstand gjennom kapitalmarkedet og holdingselskapet. Dermed ingen flere statlige midler kontrollert av utenlandske Piha.
"Dersom børsnoteringen (børsnotering / public offering) rett gjennom kapitalmarkedet, men dersom de selges til et utenlandsk selskap ikke lenger eksisterer," sa tidligere direktør for det PLN.
Faktisk, Dahlan mål, i løpet av de neste to årene, skal ikke selskapet ha en rød lisens plate som kan kjøpes utenlandske selskaper.
"I det siste er enkelte SOEs solgt så resultatene inn i statsbudsjettet (Statsbudsjettet), det er baseball tilstand hadde penger," la han til.
Det var, sier Dahlan, har staten ingen penger og det er mange bolongnya budsjett. Å betale offentlige tjenestemenn ikke har nok penger så det er en delvis statseide aksjer selges til utlendinger.
"Akkurat nå er det ikke lenger selges til en fremmed stat, som, som det ikke er der lenger," sa han.
En er flertallet statsforetak er solgt til utenlandske PT Indosat TBK (ISAT). Singapore Telecom Ltd (SingTel) til kjøperen ved Indonesia ledet av president Megawati.kilde:PT Indosat TBK., Tidligere kjent som PT indonesisk Satellite Corporation TBK. (Corporation) er en ledende leverandør av omfattende telekommunikasjonstjenester og den nest største mobiltjenester i Indonesia for (Matrix, Mentari og IM3). Per juni 2011, sammensetningen av Indosat aksjer er: QTEL Asia (65%), regjeringen i Republikken Indonesia (14,29%), Skagen AS (5,57%), og publikum (15.14%). Indosat notert sine aksjer på Indonesia Børs New York Stock danBursa. (Kilde: http://id.wikipedia.org/wiki/Indosat)Kanskje det er fortsatt åpen for Indonesia til denne nasjonens økonomiske fremgang og utvikling som er rettferdig agribusiness sektor (landbruk) og fiskeri. fordi i disse to områdene kan absorbere en stor arbeidsstyrke, men ikke krever store investeringer og dyre teknologier, slik som gull gruvedrift, kull og olje og naturgass. Med mindre nødvendig støtte og insentiver fra staten til å bygge en verftsindustrien, slik at fiskerne kan fiske uten bekymringer om råtne fisk i havet, fordi den har et skip som har en kjølemaskin.
Industrialisering av fiskeriene Indonesia trenger et gjennombruddJakarta (Antara News) - minister for Maritime Affairs og Fiskeridirektoratet, sa Sharif Cicip Sutardjo, Ministry of Maritime Affairs og Fiskeridirektoratet (MMAF) krever et gjennombrudd i å optimalisere realiseringen av begrepet industrialisering av fiskeriene i Indonesia.
"Med det nye konseptet for industrialisering av fisket vi trenger energi, handling, og gjennombrudd,« Sharif sa etter åpningen Cicip Sutardjo Echelon strukturell posisjon CTF i Jakarta, torsdag (23/2).
Sharif på ulike anledninger ofte introdusere begrepet fiskeri industrialiseringen ble de viktigste begreper fremsatt etter å ha erstattet Fadel Muhammed.
Ifølge ham, i industrialiseringen av marine og fiskeri, gjør sammenhengen mellom oppstrøms ikke fungerer godt når det ikke er oppfordringen fra den nedstrøms industrien, nemlig foredling og markedsføring.
"Upstream til nedstrøms forbedringer gjort for å øke konkurranseevnen til fiskeprodukter. Synergy sentrale myndigheter, lokale myndigheter, private og samfunnet blir nøkkelen til suksess i å forbedre konkurranseevnen,» sa han i en nasjonal koordinering Møte i CTF i Jakarta, 7. februar.
I tillegg har han også antydet at CTF ønsker å sette forretningsområdene marine og fiskeri som et fag som utdanner maritim og fiskeri råvarer heller enn som objekter.
Ifølge Sharif, begrepet industrialisering av fisket katapult han har som mål å skape merverdi, slik at den kan akselerere økningen i velferd for fiskere og andre fiskeri virksomhet.
Hvis klarte riktig og godt, la han til, så absolutt det er potensial for marine ressurser og fiskeri er svært rikt Indonesia som også kan brukes som en motor for regional og nasjonal økonomi.
For dette formål, minister for Maritime Affairs og Fiskeridirektoratet har også sett på behovet for felles innsats av ulike parter, både den sentrale myndigheter, lokale myndigheter, offentlige og privat sektor.
"Med andre ord bør konkurranseevne være bygget basert på integrering og involvering av alle 'interessenter' (interessenter)," sa han.


Ikke optimal
Men Sharif sa også at industrialiseringen utvikling av marine og fiskeri i dag ikke optimal, og mange problemer ble funnet, både i oppstrøms og nedstrøms.
Derfor politikk og strategier rettet mot CTF i utviklingen av industrialisering, blant annet for å oppmuntre til akselerasjon og utvidelse av fattigdomsbekjempelse gjennom å forbedre livene til fiskerne.
I tillegg vil CTF også oppmuntre til utvidelse og akselerasjon av økonomisk utvikling av Indonesia, særlig utviklingen av marine og fiskeri i de tre økonomiske korridorene (Bali-Nusa Tenggara, Sulawesi, Maluku og Papua) og formulere utviklingen planlegging av marine og fiskeri i 2013 som fokuserte på industrialisering av marine og fiskeri.
Sharif også remodel Echelon tjenestemenn for å optimalisere ytelsen til departementene de fører i å realisere begrepet industrialisering av disse fiskeriene.
Ifølge ham, "tour of duty" eller fjerning av en posisjon i det strukturelle posisjon på grunn av redundans er nødvendig i andre steder er en vanlig vurdert i regjeringen.
Det er er syv nye offiserer tatt i ed ved CTF, herunder Heriyanto Marwoto som Fiskeridirektøren Heryadi Dedy Sutisna erstatte Expert Staff av økologi og marine ressurser, og Saut Hutagalung Parulian som Fiskeridirektøren Produkt Processing and Marketing Victor PH Nikijuluw erstatte Expert Staff for Public Policy.
I tillegg er det også Slamet Soebjakto som ekspedisjonssjef havbruk erstatte Ketut Sugama, og Rizal Max Rompas som sjef for Forskning og Utvikling av Marine og Fiskeri erstatte Endhay Kusnendar.

Prioriter de seks handelsvare
Når møttes etter vielsen, Fiskeridirektøren Produkt Processing and Marketing (P2HP) ny CTF, Saut Hutagalung, sa at det ville prioritere seks marine og fiskeressurser råvarer i 2012 før dette.
Saut sa etablering av seks varer det betyr ikke at andre varer ikke regnes, men det er også en faktor på grunn av budsjettbegrensninger.
I tillegg fortsatte han, bestemmelse av seks varer i 2012 ble også ansett kommer til å gjøre CTF vil være mer fokusert på å utføre de oppgaver overlates til CTF.
Totalt seks varer som er prioritert av CTF er reker, tunfisk, sjøgress, steinbit, milkfish, og steinbit.
Mens samlet, sa han, det vil styrke samarbeidet med "interessenter", eller med ulike interessenter og relevante departementer som Nærings-og handelsdepartementet departementet.

Forbedring av logistikk-systemer
Saut forklart, er det å akselerere industrialisering av fisket, så ikke bare i nedstrøms eller behandling, men også i oppstrøms sektor er å forbedre fisk produksjonssystemer.
Mens en av de tingene som inngår i akselerasjon av fiskeri, la han til, er å oppmuntre til forbedring av logistikksystemer er nært knyttet til problemet med råvarekostnader tilgjengelighet garantier.
Til dags dato har CTF bygget en rekke nye måter å forbedre logistikken systemet på et punkt som "kjølelager" eller kald lagring.
Videre Saut også bemerket at det arbeides også med å forbedre transportveier, eller som med et skip eller et cruise eller fly.
Han pekte på at transporten skal brukes som transport banen luften er frisk tunfisk fanget fra kystområdene på Vest-Sumatra, som vil bli markedsført til Jakarta området.
Saut også bekreftet at det er heller ikke bare styrke det nasjonale logistikk system, men også i å gjøre harmonisering av de ulike regionene i ASEAN eller Sørøst-Asia, spesielt i lys av programmet i Sørøst-Asia økonomiske fellesskap innen 2015.
DG P2HP mening, vurderes de viktigste problemene i fiskerisektoren som resulterte i framveksten av den diskursen relaterte striden om import av fiskerivarer problemet ligger i fordelingen av overskuddet til en minus og ikke relatert til antall fangster.
«Hovedproblemet var ikke mangel på fisk, men en ujevn fordeling," sa han.
Saut eksempel, som ble ansett overskuddsproduksjon områdene omfatter vannet i regionen, østlige Indonesia, men de fleste av behandlingen områder og markeder ligger i det vestlige Indonesia.
Men ifølge ham, tar mye tid å være i stand til å finne løsninger på disse problemene knyttet til infrastruktur forbedringer som seilingsleder fra øst til vest.
"Kanskje for en vanlig cruisepassasjerer der, men for varer er fortsatt vanskelig," sa han.
For at han også bemerket at hans selskap også utvikler en nasjonal logistikk system av fisk forventes å løse problemet slik at fordelingen av fiskeproduksjonen i Indonesia kan mer jevnt fordelt med transport av fisk fra fangst fisket sentrene i overskudd.

Innførsel og flåte
Kontroversen om innførsel av fisk problemer, sier Saut at det er en siste utvei når antall nasjonale produksjon av fisk er ikke tilstrekkelig i en viss tidsperiode på forskjellige sesonger av knapphet som minimal en arrestasjon.
"Departementet skal hjelpe tilgangen på råstoff (fisk)," sa han.
Han siterte, i januar-februar, er det store bølger som forårsaket mange fiskebåter ikke seile eller ikke foreta arrestasjoner som vanlig.
På grunn av dette, sa han, CTF bør også tenke på tilgjengeligheten av råvarer til ulike industrielle operasjoner i fiskerisektoren er også fortsatt går bra.
I mellomtiden flåten-relaterte problemer, sa leder av Human Resources Development of Marine and Fisheries Sjarief Widjaja, bare rundt 0,6 prosent av hele flåten av fiskebåter i Indonesia som har en vekt på over 30 grosston (GT) eller har potensial og evne til å seile opp til det åpne hav.
"Av de totalt 590 tusen båter i Indonesia, bare ca 4000 fartøyer med en vekt på over 30 GT", sier Sjarief Widjaja, boken gjennomgang showet "Fiskere Transformation: Building Human Resources Formula Marine og Fiskeri" i Jakarta, fredag ​​(24/2).
Til sammenligning sa Sjarief Widjaja, har Vietnam en flåte av skip så mange som 35.000 skip. Av disse er det rundt 24 000 skip som veier mer enn 30 GT.
Ifølge Sjarief, veier bare 30 GT fartøy som har evnen til å fange fisket opp til det åpne hav mens skipet under mer hensiktsmessig i de kystnære områdene.
Han angret på det fordi faktisk Indonesia har en fiske ressurs som er en av de største i verden så mange som 2,7 millioner mennesker.
Men, sa han, fra rundt 2,7 millioner fiskere som for det meste bare i stand til å fiske i kystnære områder, men bare noen få fiskere som har båter som kan fange fisk opp til de syv hav.
"Opplevelsen av land som Japan, Korea og Kina er antall fiskere og deres flåte er ikke stort, men de har kapasitet sailormanship` `(kepelautan) er høyere enn vår," sa han.
Faktisk, ifølge Sjarief, naboland som Filippinene og Vietnam har også et høyere liv kepelautan selv om antall fiskere at de har mindre, men mange av de som "spiller" i søkefeltet for fisk opp til de syv hav.
For at hevdet han at det ville utvikle to strategier som forbedrer evnen til fiskeressursene for å ikke bare være mer dyktige i driften av veier fartøy, men også å ha en høy ånd kepelautan blant annet å kunne stå opp på det åpne hav i perioden måneder. og de ikke egentlig avhenge for mye med været, ikke så dårlig vær er nå så lite som havets bølger er stor for at mange arbeidsledige fiskere kan ikke fisk (fisk fiske). I tillegg, andre strategier for å utvikle alternative leveveier for fiskere slik at de også kan ha en inntekt når hungersnød. (Kilde: http://www.antaranews.com/berita/299277/industrialisasi-perikanan-indonesia-butuh-terobosan)
En annen hindring sjø Indonesia (Broad River) nettopp benyttet utenlandsk fiskefartøy som har en stor og sofistikert (high tech) for å stjele fisken i territorialfarvannet ved Indonesia. Indonesia ledet tilstand av fattigdom kan ikke råd til å kjøpe nok krigsskip for å beskytte og beskytte våre farvann.Hva om det skjer i andre land, tror jeg er også lik, spesielt i utviklingsland som India, Kina spesielt i utviklingsland som i Afrika, selv i rike arabiske land til tross for sin rikdom og makt hører bare i absolutte termer (absolutt) bit av Kongen og Sheikh.Hva om land som USA, med predikatet negrara sterkeste landet i form av både militært og økonomisk. Men det kapitalistiske systemet er implementert altfor ensidig med mindretall av de rike (kapitalistene) som dominerer kakayaan selskaper notert på børsen Wall Street. Flertallet har ikke tilgang til aksjer på Wall Street. Det er derfor de protestene som oppstår opptar'' Wall Street'' i USA og selv spre seg til andre land som Europa.
Økonomisk krise eller Twilight av kapitalismen?
Av: PROF Hendrawan SUPRATIKNO PHDØkonomisk Observer

Denne gangen av økonomisk krise er en krise av multi-lagdelt.Faktisk siden Lehman Brothers gikk konkurs i 2008, er tilliten til amerikansk modell av markedsøkonomisk system som kjører lav.
Lehman Brothers, den 158 år gamle finansinstitusjonen som har blitt et symbol på optimisme for det frie markedet systemet, var porøs. Hjerte og nerve sentrum av kapitalismen viste seg å inneholde virus er svært ødeleggende.
Demonstrasjon okkupere Wall Street (OWS), som begynte forrige måned (17/9) og strekker seg i flere uker over hele verden, noe som indikerer en økende bevissthet og kollektive ambisjoner som globalisering og verden økonomisk system ikke kan bygges på institusjonalisering av grådighet eller gjerrighet.
Overlegenhet kapitalismen, som siterer Obama (20.02.2009), er "Dets evne til å generere velstand og utvide frihet er uten sidestykke." Extraordinary frihet til å akkumulere materiell velstand har produsert et århundre med grådighet (Martin Jacques, 2004), og dermed gi fødsel til en ny kultur som om grådighet er en gave (egoisme som en dyd).
Riktignok er grådighet drivstoff opphopning av materiell rikdom.Men grådighet er antitetisk til etikk deling (share og etikk for omsorg) som et solid fundament for et samfunn av sosiale bånd.
Derfor, i den dypeste laget, er en protest mot Wall Street en protest mot den kulturen av grådighet eller grådighet som fortsetter å spre seg som en pest.
I det følgende laget, er en protest mot Wall Street en protest mot økonomisk ulikhet og urettferdighet. Finansiell globalisering har gitt opphav til det fenomenet som dikotomik, superaktif de finansielle markedene på den ene side den virkelige økonomien sektor er sannsynlig å stagnere på den andre.
Ulikhet og urettferdighet som oppstår i både globalt og nasjonalt nivå. Utviklingen i råvareprisene, verdipapirer, kroneverdi, og eiendomsmarkedet er bestemt av spillet av spekulanter i de finansielle sentra i verden. Det er en mafia, oligarkene, eller blekksprut kreftene som styrer prissvingninger og globale investeringsstrømmer.
Rikdom på et globalt nivå og nasjonalt nivå akkumulert på elitenivå få. På et mer teknisk lag, oppsto krisen på grunn av spredning rate av de utviklede landene er større enn den produktiviteten.
Grunnleggende økonomisk teori stater, er folks levestandard bestemmes delvis av bibeskjeftigelse sparing (tilbøyelighet til å spare) og nivået av produktivitet (nivå av produktivitet).
Lokalsamfunn med fallende produktivitet, men likevel opprettholde overdrevent forbruk, før eller senere vil det bli sittende fast i tollen gjeld. Dette gjeld eksplosjon startet krisen i 2008, da mye kreditt strømmer til eiendommen sektoren tapt.
Også på den tekniske laget, er denne tiden av krisen alltid forbundet med en rekke statlige statsgjeld er allerede for stor, noe som gjør det nesten helt sikkert til default (standard) ved forfall.Unnlatelse av å betale en stat vil føre til at syklusen av panikk i andre land med høy økonomisk forbindelser, som igjen forårsaket en kjede av krise.
Smitteoverføring skjer gjennom finanskrisen og handelsruter. På det operative nivå, de ulike tiltak for å overvinne krisen det mindre effektivt. Politikk øke pengemengden (kvantitative lettelser) tatt Obama har drevet opp råvareprisene og økende inflasjon.
Stiglitz og Paul Krugman Josepth gjentatte ganger skrevet at den politikken som ble vedtatt så langt produsert bare tilsynelatende bedring. Arbeidsledigheten er fortsatt høy, og publikum den reelle kjøpekraften fortsetter å synke. Det er mer fundamental løsning er ikke blitt tatt.
Krav av noen økonomer som Det internasjonale pengefondet (IMF) for å bruke skatt for å dempe spekulasjonene i finansmarkedene, kjent som Tobin Tax, inntil i dag bare en diskurs.
Davos Forum 2009 er også bare gi en overfladisk mulighet til Vladimir Putin og Wen Jiabao advarte bedrifter til å ta risiko for globale økonomiske krisen.
Oppfordret landene som ble i BRICS (Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika) for å opprette en ny global økonomisk arkitektur, for å følge opp G-20 møtet i London (april 2009), også møtt mindre entusiastisk etter amerikansk og England.
Interessant, erkjente den britiske statsministeren David Cameron at det britiske folket er demoralisert. Voldsomme demonstrasjoner og plyndring som skjedde i mange byer i Storbritannia (august 2011) mer eller mindre bekreftet frykt Cameron.
Demonstrasjon mot Wall Street ikke av folk som er fysisk dårlig, sulten, eller hjemløse. Mange middelklassen involvert. Dette understreker psykologisk samfunnet misnøye mot politikere for å begrense alvorligheten av bedriftens atferd og dets ledere er dømt for å ha brutt grensene for sosial anstendighet.
Berkalikali Kapitalismen i krise, og mange ganger er i stand til å finne en vei ut. Som det fremgår av filosofer ved kapitalismen som Von Hayek og Milton Friedman, ligger overlegenhet av kapitalismen i den frihet som tillater utbygging av talent og erfaring og kapasitet til å finne en ny vei ut.
En rekke nye varianter av markedsøkonomi som nylig populær, slik som sosiale markedsøkonomien system, neososialisme, planlagte markedsøkonomisk system, vil berike den institusjonelle utviklingen av det kapitalistiske systemet. Er det en krise av denne tiden vil være oppfylt profeti Marx at kapitalismen ville til slutt forvandlet til sosialisme? Historien vil fortelle.
kilde: http://economy.okezone.com/read/2011/10/26/279/520478/krisis-ekonomi-atau-senjakala-kapitalismePROF Hendrawan SUPRATIKNO PHDØkonomisk Observer
Motstand Politiet Protest 'okkupere London "av Court of katedralenPolitiet anti-opprør losse ca 50 telt i leiren utenfor katedralen i nødstilfelle. Paul er godt kjent i byen London, tirsdag morgen.
Har britiske myndigheter kastet flere titalls demonstranter "okkupere London" fra en domstol i den Cathedral of St. Paul, hvor anti-kapitalistiske aktivister har hatt kontinuerlige demonstrasjoner siden oktober.City tjenestemenn som fulgte politiet anti-opprør demontere omtrent 50 nødsituasjon teltleir utenfor den berømte katedralen tirsdag morgen.Politiet har anholdt rundt 20 demonstranter, noen av dem forsøkte å danne en barrikade og detonerte en røyk bombe for å blokkere offiserene ikke rengjøre området.Men det var ingen rapporter om vold, i motsetning til i enkelte amerikanske byer der demonstranter og politi braket sammen i de siste månedene for rengjøring flere steder "okkupere Wall Street."300 år gamle katedralen ble hjemmet til en av de lengste demonstrasjoner inspirert av bevegelsen som startet i New York i fjor som en måte å protestere, såkalte aktivister, økonomisk ulikhet og corporate grådighet.
kilde:
Politiet arresterte 200 demonstranter Anti-Wall Street i Oakland, CaliforniaDemonstrantene som forsøkte å okkupere en bygning ble bombardert politiet med steiner, flasker og andre gjenstander.
Politiet i byen Oakland, California, arresterte rundt 200 demonstranter anti-Wall Street, som forsøkte å okkupere en bygning ikke er okkupert.Sammenstøtene begynte lørdag da demonstranter brent et amerikansk flagg foran rådhuset, før vi går inn i bygningen og skaden varene utstilt i den.Demonstranter marsjerte til en ledig bygning som konferansesenter og prøvde å slå den inn i en slags samfunnshusPolitiet sier at demonstrantene ble bombardere dem med steiner, flasker og andre gjenstander. Politiet svarte med å skyte tåregass og gummikuler. Politiet sa, tre av sine medlemmer og en demonstrator skadet.I går, ordfører Oakland, kalt Jean Quan på demonstranter okkuperer gruppen lest den igjen ved hjelp av Oakland som sitt spillefeltet.Jean Quan sa, handlingen av ødeleggelsene ble utført av utbrytergruppe som forsøkte å okkupere et opprør.Yrke som begynte på Wall Street, New York i september i fjor har spredt seg til mange deler av Amerika. Deltakerne sier de representerer 99 prosent av amerikanerne som føler fornærmede ved rikdom av én prosent av befolkningen.I byen Washington DC, ble politiet forbereder seg på å utvise flere hundre demonstranter som okkuperte de to offentlige parker i byen siden oktober.
kilde:Jeg så aldri gatene i byer og landsbyer i flere stater i USA bruker en Greyhound buss fra byen Fresno, California, til Los Angeles og deretter til Phoenic og Tucson i Arizona, så til de byene i Texas som Dallas, Houston , El Paso, deretter til Memphis, og dusinvis av andre landsbyer opp til New York Ciry (via Sør) og gå tilbake til Nord Fresno stoppe og se gjennom dusinvis av byer og landsbyer, hvor sjokkert min lange reise, er det fortsatt mange fattige innbyggere i indianerstammer som levde hjemme er svært enkel (altfor mange mennesker Africac-American/Black) en lignende tilstand.I mange byer gelandangn'''' (Hjemløs) befolkning lever på gata, og tigging. ('' Skrevet på brystet var jeg sulten).
Rising Fattigdom i USAMetrotvnews.com, Washington: En undersøkelse av fattigdom i USA viser et økende antall mennesker som kjemper for å møte daglige behov. Kartlegging 29 byer over hele USA si jo flere mennesker som er hjemløse. Nesten alle byene rapportert en økning i etterspørselen etter mat assistanse.
Ifølge offentlige data, 49 millioner amerikanere klassifisert som fattige i 2010, en prosent økning fra året før. "Her i den rikeste landet i verden, det er folk som er hjemløse," sa Kansas City Mayor Sly James, som ledet undersøkelsen av ordførere konferansen.
"Vi klarte å løse kritiske spørsmål knyttet til bostedsløshet og matvarehjelp," sa James.
Av de 29 byene i undersøkelsen med mer enn 30.000 innbyggere, 25 av dem alltid be om matvarehjelp fra myndighetene i det siste året. I Missouri City, Kansas, antall som ber om mathjelp økte med 40 prosent. Den største økningen i undersøkelsen.
Beboere i byen Boston og Salt Lake er også mange som ber om mathjelp etterfulgt av Philadelphia. Hjemløse rate i de 29 byene i undersøkelsen økte med om lag seks prosent. Byer med høyest hjemløse prisen er Charleston, South Carolina med en sats på 33 prosent. Etterfulgt av Cleveland, Ohio, 21 prosent og Detroit, Michigan, 16 prosent.
Hjemløse tall i to av de tre byene i undersøkelsen forventes å øke neste år. Rapporten nevner også en fjerdedel av hjemløse voksne opplever alvorlige psykiske lidelser. Så mange som 13 prosent av dem er amerikanske militære veteraner. Om 18 prosent av dem som er hjemløse får ikke hjelp på grunn av mangel på ly.kilde: http://metrotvnews.com/read/news/2011/12/16/75623/Kemiskinan-di-Amerika-Serikat-Meningkat
The Rising Fattigdom i AmerikaHidayatullah.com--I USA har antallet mennesker som bor i svært fattige områder økte med en tredjedel det siste tiåret. Dermed de nye funnene i Brookings Institution, som sitert av Radio Australia.
Det sier, er fattigdom stadig mer alvorlig problem i Midtvesten, der antallet mennesker som lever i svært fattige samfunn nesten to-fold.
I Detroit, er nesten 1 av 4 personer som bor i fattige områder defineres som områder der minst 40 prosent av befolkningen lever under fattigdomsgrensen.
Lenger sør, registrerte de miljøene i Texas og Louisiana den største økningen i antall alvorlige fattigdom.
Brookings Institution anslår at mellom 2000 og 2010, har svært fattige områder i USA vært større med mer enn 2 millioner mennesker.Tilbakeslag
September i fjor, sier Census Bureau USAs fattigdom litt over 15 prosent, eller antallet fattige mennesker til å være mer enn 46 millioner mennesker på landsbasis.
Lavkonjunkturen har hevet andelen mennesker som lever i fattigdom i USA i 2010 til sitt høyeste nivå på sytten år.
Ifølge Census Bureau som sitert av Voice of America, fattigdommen prisen litt over 15 prosent, opp 0,7 prosent fra ett år tidligere. Det totale antallet økte til mer enn 46 millioner mennesker på landsbasis.
Dataene viser fattigdom for afro-amerikanere øker raskere enn andre mennesker, dvs. mer enn 27 prosent.
Den amerikanske regjeringen vurderer familie på fire personer som er klassifisert som fattige hvis deres årlige inntekt under US $ 22 314.
Denne rapporten viser bredere virkningen av lavkonjunktur, mens husholdningenes inntekter i gjennomsnitt falt mer enn 2 prosent mellom 2009 og 2010 (til 49 445 amerikanske dollar).
kilde: http://hidayatullah.com/read/19686/07/11/2011/kemiskinan-di-amerika-makin-meningkat.html
Obama: USA kan Arbeidsledigheten salget falle 8%
WASHINGTON - President i USA (US), sa Barack Obama at dersom ledigheten i Uncle Sam kan falle til åtte prosent før han vender seg gjenvalg i november 2012.
USA ledigheten nå på 8,6 prosent nivå, og det er ingen eller under åtte prosent siden han tiltrådte i januar 2009, midt i det globale økonomiske krisen.
I et intervju for "60 minutter" på et fjernsyn, som rapportert av Associated Press (AP), søndag (11/12/2011), ble Obama ba spesielt om han kunne komme tilbake til nivået på åtte prosent før stortingsvalget neste høst.
"Jeg tror det er mulig. Men jeg forventer ikke at økonomien arbeidet, jeg setter meg der det gjør den amerikanske økonomien til å trives og lykkes," Obama sa, ifølge utdrag av intervjuet levert av CBS.
Obama sa at han ikke gikk for få løfter eller undervurdere oppgaven i å gjenopplive landets økonomi. Selv om det er sannsynlig å gå utover sin presidentperiode.
"Jeg tror alltid at dette er et langsiktig prosjekt. For amerikanere som sliter akkurat nå, de har en grunn til å ikke vente på strukturelle problemer i økonomien vår som har blitt bygget de siste to tiårene. Det vil ta mer enn ett år," sa han.
I intervjuet Obama sammenligner seg selv som en sjøkaptein som var guiding hans mannskap gjennom et uvær. Under båten rocking og syke, sa han, folk vil skylde kapteinen.
"Folk vil si:« Vet du hva? En god kaptein vil ha oss i noen glatte farvann og himmelen var klar på dette punktet, "sa han.
"Og jeg ikke kontrollere været. Det jeg kan kontrollere er vår politikk å sette på plass for å gjøre en forskjell i folks liv," konkluderte han.
kilde:Arbeidsledigheten i USA når en høy NumbersNEW YORK, suaramerdeka.com - Market jobber i USA dukker opp i listene forrige uke. Innspilt på torsdag (16/2) US Department of Labor, viser antallet nytte hevder nasjonalt for første gang redusert med 13 000 til totalt 348 000 kroner.Amerikanske arbeidsmarkedet ser ut til å styrke som antall mennesker som først har søkt dagpenger falt til sitt laveste nivå på fire år forrige uke.Ifølge observatører, skifter den amerikanske økonomien fra permittert til rekruttering av ansatte når krav om dagpenger falt til rundt det nivået.Ledighetstallene, som kommer fra forskjellige studier, nylig berørt sitt laveste nivå på tre år som er lik 8,3 prosent.Mer oppmuntrende økonomiske rapporter viste boligbyggingen i januar steg 1,5 prosent forrige måned.Ett mål på fremtidig inflasjon steg svakt med 0,1 prosent lavere enn økonomene hadde spådd.(Voice of America ressurser:
Så ungdommen i USA bør søke en rettferdig leder og hjelpe de fattige og arbeidsledige.Det samme er også nødvendig av ungdom i Europa, som vi så i den siste ekstreme vinteren drepte de fleste av dem frøs i hjel er fattige, arbeidsledige bor på gaten har ingen hjem.
Extreme Winter European Landa, Kills Hundrevis av menneskerEuropeiske land blir rammet av ekstreme kalde temperaturer som resulterte i hundrevis av liv tatt bort. Spesielt Sentral-Europa og Øst-Europa, slik som Serbia, Ukraina, Polen, Ungarn, Bulgaria - som led mest alvorlige kaldt vær.Til lørdag (4/2) ettermiddag, melder dødstallene i en rekke land som har nådd over 200 mennesker, er spådd å fortsette å vokse.Mange mennesker blir drept i gjennomsnitt hjemløse frysing i gatene, og noen få andre på grunn av nedkjøling og frostskader (forfrysning).Temperaturer traff rekord uvanlig lav. På polsk jord, hadde lufttemperaturen varierte i den lave punktet i minus 35 grader Celsius. Tsjekkisk og selv registrert en temperatur på minus 38,1 grader på natten.Citizens ble isolert. Skoler i Kiev, hovedstaden i Ukraina, har blitt tvunget til å stenge. Adkomstveier, jernbanenettet, samt havner og flyplasser vil ikke fungere. Strømforsyningen ble også suspendert på grunn av skader på infrastruktur.Analytikere anslår at ekstrem kulde vil det fortsatt bli avholdt til neste uke. (Kilde: Reuters:Så ikke være falsk, O ungdommer velger deres ledere, dette er ikke din egen skyld, men også for fremtiden til dine barn og barnebarn. Slik at folk vil leve mer velstående og leve i fred, og en nasjon som opprettholder økologisk balanse, uten skade på skog mineralforekomster menambamg alt uten å ta hensyn konsekvensutredning, karusakan andre, inkludert en fredselskende nasjon som verdsetter kultur, ulike livssyn andre religioner. Hvis den islamske plikt respektere andre religioner kepercayaa angitt i surah Al-vantro (oss hellige Koranen, en).ved denne anledning, vil vi studere tafsir av Al vantro og trekke verdifulle fordeler i det. Forhåpentligvis fordelene.Allah Ta'ala sier,قل يا أيها الكافرون (1) لا أعبد ما تعبدون (2) ولا أنتم عابدون ما أعبد (3) ولا أنا عابد ما عبدتم (4) ولا أنتم عابدون ما أعبد (5) لكم دينكم ولي دين (6)"Si: 'O vantro, vil jeg ikke tilber det dere tilber Og dere er ikke tilber Gud for at jeg tilber og jeg var aldri en tilbeder av hva dere tilber, og du trenger ikke (også) være en tilbeder av Gud.. Jeg tilber deg din religion, og for meg, min religion "(Surat Al Kaafirun: 1-6)..Dette brevet er et brev Makkiyah (som falt før hijroh).Vaner av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam lesing Surat Al KaafirunJabir bin 'Abdillah, sa han,كان يقرأ فى الركعتين (قل هو الله أحد) و (قل يا أيها الكافرون)«Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam pleide å be to rak'ahs lese i brevet Qul thowaf Huwallahu søndag (Al Ikhlas) og brev Yaa Qul Ayyuhal Kaafirun (Al Kaafirun)." (Fortalt av muslimsk, nei. 1218)Fra Abu Hurairah, sa han,أن رسول الله - صلى الله عليه وسلم - قرأ فى ركعتى الفجر (قل يا أيها الكافرون) و (قل هو الله أحد)"Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam pleide å lese i to rak'ah Sunnah Fajr (Qobliyah Shubuh) er en bokstav Yaa Qul Ayyuhal Kaafirun (Al Kaafirun) og et brev Qul Huwallahu søndag (Al Ikhlas)." (Fortalt av muslimsk, nei. 726)Fra Ibn Umar, sa han,رمقت النبي صلى الله عليه وسلم أربعا وعشرين مرة, أو خمسا وعشرين مرة يقرأ في الركعتين قبل الفجر وبعد المغرب قل يا أيها الكافرون {}, {وقل هو الله أحد}."Jeg så profeten ba Shallallahu'alaihi wa sallam så mange som tjuefire eller tjue fem ganger. Som han leste i to sykluser før morgenbønnen og to rak'ahs etter Maghrib er Qul brev Yaa Ayyuhal Kaafirun (Al Kaafirun) og et brev Qul Huwallahu søndag (Al Ikhlas) "(Fortalt av Ahmad, 2/95 Sheikh Syu;.. Skam Al Arnauth sa , Sanad denne hadith saheeh henhold til de vilkårene Bukhari,) muslimFyll i Surat Al KaafirunDette brevet inneholder læren uskyldige av de gjerninger gjort av avgudsdyrkerne. Dette brevet inneholder kommandoene til oppriktighet i å gjøre den gjerning (som er rent rettet til Gud alene).
 
Tafseer Surat Al KaafirunGuds ord allmektige,قل يا أيها الكافرون"Si:« O vantro. "Dette verset er faktisk rettet mot de som tviler på denne jord er imidlertid sammenheng med dette verset snakker om den hedenske Qurayserne..Angående dette brevet, er det forskere som hevder at på grunn av uvitenhet Quraish, tok de Rasulshallallahu 'alaihi wa sallam å tilbe sine avguder for et år, så vil de slå til tilbe gud Messenger sallallaahu' alaihi wa sallam (dvs. Allah Ta'ala ) for et år uansett. Til slutt, Allah Ta'ala enda lavere dette brevet. Allah befalte Hans sendebud til uskyldige av religion er vantro totalt.Hva menes med vers,لا أعبد ما تعبدون"Jeg vil ikke tilber det dere tilber", avguder og rivaler foruten Allah.Mean Guds ord da,ولا أنتم عابدون ما أعبد"Og dere er ikke tilber Gud for at jeg tilber", nemlig at jeg tilber er Gud alene, ingen partner til ham.Allah sier om den neste,ولا أنا عابد ما عبدتم"Og jeg var aldri en tilbedelse hva du tilber", er det punktet jeg har ikke tenkt å følge gudstjenesten dere gjør, jeg bare ønsker å tilbe Gud på en måte som Gud elsker og ridhoi.Derfor sier Allah Ta'ala tilbake da,ولا أنتم عابدون ما أعبد"Og du trenger ikke (også) være en tilbeder av Gud som jeg tilber", er det punktet du vil ikke følge ordre og gjøre Shari'ah av Allah i tilbedelse, selv de du er gjør opp sin egen tilbedelse å smake ditt hjerte. Dette er som Allah sier,إن يتبعون إلا الظن وما تهوى الأنفس ولقد جاءهم من ربهم الهدى"De følger ikke annet enn mistenksomhet, mistenksomhet, og hva som er ønsket av sine lidenskaper og har allerede kommet til dem veiledning fra deres Herre." (Surat An Najm: 23)Disse versene viser tydelig uskyldig i avgudsdyrkere av alle former for guden de gjorde.En tjener bør ha en gud som han dyrket. Tilbe som han fikk selvsagt nødt til å følge det som blir undervist av sesembahannya. Apostelen sallallaahu 'alaihi wa sallam og hans tilhengere for å tilbe Gud i henhold til hva Gud syariatkan. Dette er en konsekvens av setningen Ikhlas "Laa ilaha illa Allah, Muhammad Rasulullah".Hensikten med dette er en flott setningen "det er ingen gud utenom Allah har rett til å bli tilbedt, og tilbe måten å gjøre det på er å følge læren til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam'. Avgudsdyrkere gjøre tilbedelse til andre enn Allah, mens Allah ikke tillater. Derfor apostelen sallallaahu 'alaihi wa sallam sa til dem:لكم دينكم ولي دين«Til deg din religion, og for meg, min religion." Formålet med dette avsnittet som Guds ord,وإن كذبوك فقل لي عملي ولكم عملكم أنتم بريئون مما أعمل وأنا بريء مما تعملون"Hvis de belie du, sier:" For meg jobben min og din til deg Du er uskyldig i hva jeg gjør og jeg vil uskyldig i hva dere gjør "(Surah Yunus: 41)..لنا أعمالنا ولكم أعمالكم». For oss våre gjerninger, og for deg dine gjerninger" (Surat Ash-Shura: 15)Imam Al-Bukhari sa,(لكم دينكم) الكفر. (ولى دين) الإسلام ولم يقل دينى, لأن الآيات بالنون فحذفت الياء كما قال يهدين ويشفين. وقال غيره (لا أعبد ما تعبدون) الآن, ولا أجيبكم فيما بقى من عمرى (ولا أنتم عابدون ما أعبد). وهم الذين قال (وليزيدن كثيرا منهم ما أنزل إليك من ربك طغيانا وكفرا)"Lakum diinukum", som betyr heidendom for deg som du gjør. "Wa Liya Deen", betyr for oss vår religion. I dette verset er ikke kalt (دينى) fordi straffen er allerede inneholdt bokstavene "nuun", deretter "yaa" er slettet fordi den finnes i setningen (يهدين) eller (يشفين). Andre forskere sier at punkt (لا أعبد ما تعبدون), poenget er at jeg ikke tilber det dere tilber for nå. Jeg vil heller ikke møte deg i resten av invitasjonen min (som betyr: og så jeg ikke tilber det dere tilber), som Allah sa neste (ولا أنتم عابدون ما أعبد). De sa,وليزيدن كثيرا منهم ما أنزل إليك من ربك طغيانا وكفرا"Og Koranen er åpenbart for deg fra din Herre vil faktisk øke opprør og vantro for de fleste av dem." (Surah Al Maidah: 64). Så det ble nevnt av Imam al-Bukhari.Hva med vers i Surat It AgainOm Guds ord er gjentatt i dette brevet i verset,لا أعبد ما تعبدون (2) ولا أنتم عابدون ما أعبد (3) ولا أنا عابد ما عبدتم (4) ولا أنتم عابدون ما أعبد (5)"Jeg vil ikke tilbe det du tilber. Og dere er ikke tilber Gud for at jeg tilber. Og jeg var aldri en tilbeder av hva dere tilber, og du trenger ikke (også) være en tilbeder av Gud som jeg tilber. "Det er tre meninger i tolkningen av dette verset:Den første tolkningen: som sier at formålet med verset er å få mening (ta'kid). Denne uttalelsen er sitert av Ibn Jarir fra enkelte språklige ekspertene. At slik er Guds ord allmektige,فإن مع العسر يسرا (5) إن مع العسر يسرا (6)"Sannelig etter vanskelighetsgrad det er lettelse, kommer den virkelige motgang letthet." (Surah Alam Nasyroh: 5-6)Tilsvarende, Guds ord allmektige,لترون الجحيم (6) ثم لترونها عين اليقين (7)"Sikkert du faktisk vil se helvete Jahiim, og faktisk vil du faktisk se det med 'Ainul yaqin." (Surat ved Takatsur: 6-7)Den andre tolkningen: Som utvalgt av Imam Bukhari og den andre ekspertkommentarer, noe som betydde at klausulen,لا أعبد ما تعبدون (2) ولا أنتم عابدون ما أعبد"Jeg vil ikke tilbe det du tilber. Og dere er ikke tilber Gud for at jeg tilber. "Her er til fortiden.ولا أنا عابد ما عبدتم (4) ولا أنتم عابدون ما أعبد (5)"Og jeg var aldri en tilbeder av hva dere tilber, og du trenger ikke (også) være en tilbeder av Gud som jeg tilber." Det er for fremtiden.Den tredje tolkning: Betydningen av verset,لا أعبد ما تعبدون"Jeg vil ikke tilber det dere tilber." Yang benektet (utelatt her) er handlingen (tilbedelse ingen men Allah) fordi dette er antall fi'liyah setning (en setning starter et verb).Mens vers,ولا أنا عابد ما عبدتم"Og jeg var aldri en tilbedelse hva du tilber." Hva menes her er den ansvarsfraskrivelsen (tilintetgjørelse) mottok totalt gud enn Allah.Her kan du se den totale fordi setningen bruker ismiyah (setninger begynnelsen substantiv), og det viser ta'kid (forsterkning av betydning). Så som om verset blir nektet i aksjon (tilbedelse ingen men Allah) og lagt det ikke godta læresetninger tilbe andre enn Allah totalt. Betydningen av dette avsnittet hvis det også er fornekter profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er ikke mulig i det hele tatt å tilbe andre enn Allah. Denne siste tolkningen er også en fin tolkning.Og Allah vet best.Verdifulle fordeler av Surat Al vantroA. I dette verset beskrev fastsettelse av Aqeedah å tro Guds skjebne, at hedningene det er en kontinuerlig med vantro, så vel som troende.2. Plikt uskyldig (baro ') er fysisk og mentalt fra hedningene og deres guder.3. Eksistensen av ulike nivåer mellom de troende og vantro eller polyteister.4. Blended tilbedelse skulke (ikke oppriktig), ikke kalt tilbedelse.Alhamdulillahilladzi bi ni'matihi tatimmush sholihaat.
 
Referanser:Aysarut Tafasir, Abu Bakr Jabir Al JazairiKoranen Tafsir Al 'Azhim, Ibn Kathir, Muassasah QurthubahTaysir Karimir Rahman, 'Abdurrahman bin Nasir Som Sa'di, Ar Muassasah Minutes.
 
Artikler www.rumaysho.comav: Muhammad Abduh Tuasikal: http://rumaysho.com/belajar-islam/tafsir-al-quran/3070-faedah-tafsir-surat-al-kafirun.html
mer info på andre språk på en weblogg se nedenfor:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com/ (økonomisk)

1 komentar:

  1. Hello, an amazing Information dude. Thanks for sharing this nice information with us. Leverandør av kran for marine

    BalasHapus