Rabu, 14 Maret 2012

Lammutamine Kebid'ahan Vedajad ja väljavedu Task Üks Science (kategooria Bid'ah islamis)


Lammutamine Kebid'ahan Vedajad ja väljavedu Task Üks Science (kategooria Bid'ah islamis)
Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam on selgitanud, et Jumal Subhanahu wa Ta'ala loonud vaimulike pärast surma prohvetid ja apostlid.

 
Nad keegi viib mehed kadunud juhiseid ja teha neid näha tõde Jumala tõeline usk. Kui palju inimesi, kes aitasid koos õpetamine ja võitlus nende propaganda.
Oleks, et nende mõju ühiskonnale ja inimesele. Seega ülesanne teadlased kandjad teadust. Nad peavad religiooni islami ja moslemite üle saboteerima, kebid'ahan ja sõnakuulmatus.Nad hoiavad seda lagunemine ja hävitustööle neid asju. Aga mida nad saavad? Laitus, hukkamõistu terror ja paljud tulevad ja lähevad.Nad olid hukka mõistnud kui lahkarvamusi inimesed, teritus erinevusi rassi, laimav ja hulgaliselt muid makse.
See on kõik riskid, kohustusest kandjad teadmised nad ei võitnud.Nad jätkavad oma ülesannete täitmist, säilitades need usundid ja rahva jagunemine ja hävitamine, koos pühendatud kiindumus need inimesed elavad kaitse all. Nad lõpetavad ketser ja vaenlane Jumala tegevuse end ägedalt ja usust taganemise inimest, lahkust beramar nahi ebaõiglane, ja kutsuda inimesi eemale kõik kesyirikan bertauhid, kebid'ahan ja sõnakuulmatus.
Bid'ah umbes Tarawih Prayer
Tarawih palve kiiresti, nagu kana nokkimise juures toitu. Enamik imaamid ei olnud mõistust ja teadmisi heauskselt. See oli ilmne, kuidas palvetada.
 
Et peaaegu kõik palves toimub sarnaselt palved inimesi, kes valdas, eriti kui tarawih palve. Nad täidavad 23 rak'ahs palvetas vaid 20 minutit, etlemine Surat Al "Ala Duha või Adh.
Vastavalt kõik koolid, palved ei peaks olema niimoodi, sest ta on ajuvaba palveid, sest Tema sõnad: "Ja kui nad kaitsnud palve, nad on koos laiskus. Nad kavatsevad riya" juuresolekul inimestele ja ei maini Jumal, vaid ainult väga vähe. "

 
Vormis ja viisil tarawih palve niimoodi selgelt vastuolus nii tarawih palve prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam, kaaslased ja Salaf.Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles. "Ja Hoidke sunnahku ja Sunna on neli kaliifi, kes andis juhiseid ja gigitlah Hoia teda hambaid.
Ettevaatust uute küsimustes (bid'ah), sest iga uue juhtumi korral on innovatsiooni ja iga uuendus on vale ".
 
Ja prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles. "Paluge teie kõik kui sa näed mind palvetama."

Lahti Lõng Ahlul Bid'ah Red vahel juudid ja Nassara
Umbes räägib Ahl-ul-bid'ah tegelikult juhib meid läbi ideoloogia rahva anamneesis, et saaksime pilt neile läbipaistev kõigis eluvaldkondades.
 
Inimene mõnikord alateadlikult, on lukustatud atmosfääris mõtte või iseloomu. Seetõttu peame vaatama hetkeks kõigest ja lõhki neid ei tabanud mädanemine igemed.

 
Arvatavasti, kaliif Umar nõu märkida. Ta Allaah "Anhu ütles kord:" Ma õppisin paha (halb) mitte kohaldada, kuid kilp ise. Need, kes ei tea olemuse kurja, siis ta langeb seal. "

 
Juudid ja Nassara kaks inimest minevikku, et võiks ehitada tsivilisatsiooni ja maailma valitseda. Nii et enam-vähem on kesklinnas teiste inimestega. Prohvet on mensiyalir enamik järgijad käiks Sunna (elustiili) nad on kõige laiemas mõttes.

 
Prohvet ütles: Te poisid on tõesti järgida Sunna (elustiili) inimesed enne sind, küünar poolt küünar, sedepa pärast reaalturuväärtuse.Kuni asudes pit sisalik liiga, siis järgida. Seltsi küsis: "Kes nad on O Messenger Jumala? Kas juudid ja Nassara? Ta ütles: "Kes veel, kui (mitte nendega)"

Lammutamine Kebid'ahan ja erinevate Üks ülesanne Kandja of Science
Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam on selgitanud, et Jumal Subhanahu wa Ta'ala loonud vaimulike pärast surma prohvetid ja apostlid.
Nad keegi viib mehed kadunud juhiseid ja teha neid näha tõde Jumala tõeline usk. Kui palju inimesi, kes aitasid koos õpetamine ja võitlus nende propaganda. Oleks, et nende mõju ühiskonnale ja inimesele.
Seega ülesanne teadlased kandjad teadust. Nad peavad religiooni islami ja moslemite üle saboteerima, kebid'ahan ja sõnakuulmatus.

 
Nad hoiavad seda lagunemine ja hävitustööle neid asju. Aga mida nad saavad? Laitus, hukkamõistu terror ja paljud tulevad ja lähevad.
Nad olid hukka mõistnud kui lahkarvamusi inimesed, teritus erinevusi rassi, laimav ja hulgaliselt muid makse. See on kõik riskid, kohustusest kandjad teadmised nad ei võitnud. Nad jätkavad oma ülesannete täitmist, säilitades need usundid ja rahva jagunemine ja hävitamine, koos pühendatud kiindumus need inimesed elavad kaitse all.

 
Nad lõpetavad ketser ja vaenlane Jumala tegevuse end ägedalt ja usust taganemise inimest, lahkust beramar nahi ebaõiglane, ja kutsuda inimesi eemale kõik kesyirikan bertauhid, kebid'ahan ja sõnakuulmatus.
Seoses ketserlus ketserlus-Qira'ah
Fitnah (error: error) imiteerima häält qaari "(kes lugenud Koraani) ja praktiseeritakse mošeed juuresolekul Jumal on küsimus, mida peetakse ketserlik (täiendavaid) küsimustes jumalateenistuse lugeda Koraani.
Tegelikult on küsimus, mis on arusaadav, et ta jäljendab heli qaari ", mis võiks nii teha ajal prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam ja tema kaaslased ajal Allaah "anhum, kuid ei ole teada nende seas, kes bertaqaarub (kummardamine) Jumala poolt imiteeriv imiteerima häält prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam.
Nii et siit märkida, et tegu ei olnud masyru "(disyari'atkan / õpetas), samuti suhtumine muudab kuni küsimus jumalateenistuse.

 
Kuid vastavalt Qaeda Isiksus ", et igal juhul jumalateenistuse on bid'ah diada leiutiste ja kõik uuendused on valed juhised. See on meie aeg, mis muudab palju jostling inimesed kogunesid ümber mošeed, et preestrid on põhimõtteliselt nagu eespool kirjeldatud (imiteeriv heli qaari "tuntud).Nii paljud inimesed Ramadani ajal reisivad ühest riigist teise eesmärgiga tarawih palve mošee, et preestrid on "hea heli".

 
Püüa meeles pidada, see on hea, kui jalge alla neile Sunna ja Prohvet suhtes keeld "tahtlikult sõitnud (et ülistatud punane), välja arvatud 3 mošeed: Haram Mosque, Prohveti mošee ja Masjid al-Aqsa"


Hoiatus sünnipäeva prohvet sallallaahu alaihi wa Salam Vastavalt islami Shari'ah
Hoiatused sünd prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam on ketserlus ning ülekohus. Esimeste seas hoidke see on Bani "Ubaid al-Qaddah kes kutsus end Fatimids 4. sajandil AH.Nad seostavad end poja "Ali bin Abi Talib Allaah" Anhu. Tegelikult on nad algataja voolu psühhoteraapia. Nende esivanemad on tuntud Diisan Ibn al-Qaddah, asutaja Bathiniyah voolu Iraagis.
Teadlased Ummah juhid ja ülemused tunnistas, et nad olid silmakirjatsejad zindiq, mis ilmus varjata truudusetus ja islam.
Kui on inimesi, kes tunnistas, et nad olid usklikud, siis ta tunnistas, et midagi sellist ei ole teada, sest ei ole midagi, mis näitab nende usku, vastupidi paljud asjad, mis näitavad silmakirjalikkus ja kezindikan neid.

 
Armastan prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ei olnud võõrustada sündmuste selline sünnipäevapidu, vaid kuuletuma tema korraldusi, kinnitades kõiki dikabarkannya, eemal kõik, mis on keelatud ja diperingatkannya ja ei kummarda, välja arvatud Jumal Almighty oma shari'ah" atkan.

Aga lõpuks lõpuks Bid'ah Experts
Hereetikute on keelatud joobes maitsev suutäis veega käest prohvet saw "alaihi wasallam telaganya ja kust järv oli valgem kui lumi ja magusam kui mesi.Siis tõesti on tõsi, alates hadeeth of Anas Allaah "Anhu ütles ta: Rasulullah saw" alaihi wasallam ütles: "See on tõesti inimesed minu Ummah võeta järvest kui võõrkeele kaamel lükatakse tagasi (alates rahvamassi kaamel)", siis ma ütlen: "Ya Jumal See on minu inimesed ", siis ütles:" Kas te ei tea, mida nad leiutati pärast ".

 
Nii see on, et lõplik Loppuratkaisu innovatsiooni eksperte nii minevikus või olevikus (Mai Jumal kaitseb meid kahjuliku kardiovaskulaarse surma, kui nende lõpus). Nii et kas nad on teadlikud ketserlus ekspertide igas vanuses ja panna need tagasi halb koht?

Vahel traditsiooniline ja Jumalateenistus
See on väga oluline sub-uuring, mis kummutab pealiskaudne mõiste põhjus ja teadmistele, innovatsioonile või tava, kui nad vaidlustada ja kritiseerida, nad arvasid, et nad tegid hea, nad vastasid: "See on ketserlus! Kui jah, auto ketserlus, hereesia elekter, ja tundi ketserlus! "
Mõned inimesed, kes saavad vähe teaduse praktika mõnikord tunnen targemaks kui sunniidi vaimulikke ja need, kes järgivad Sunna, öeldes neile eitamine noomitus, kes ütlevad, et uus heategevus, et ta tegi seda, kui ta kuulutati ketserlik et "päritolu on kõik võimalik." Sellised väljendid ei tule välja neile kuid kuna teadmatuse vahet tavapärane eeskirjadele ja tavadele.

Ketserlus ja head kavatsused

Kui enamik inimesi on ketserlus, siis põhjendas, et oma tegusid teha head kavatsused, ei ole vastu suunatud Shari'ah, polnud meeles õige religioon, ja millel ei ole maksas on ketserlus! Isegi mõned neist postuleeris poolt Hadith ja prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam. "Kindlasti kõik heategevus sõltub tahe".
Laiendada ulatust teel sõlmida tõde propositsiooni ja mõned põhjused, nad panid, siis me märkida, et kohustus moslemid, kes tahab teada tõde, mis tuli tema juurde ja tahtsid praktikas ei ole lubatud kasutada mõningaid argumente hadith jättes osa sellest.

 
Aga mida ta peab tegema, on märkides kõik juriidilised argumendid üldiselt kuni tõele lähemale ja palju vigu. Nii et mida teha, kui ta oli nende seas, kes on teadmised sõlmimisel argumente.

Kõikide otsuste In Hell
Fraas on tõsi, et tarnitud prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam kõlab absurdne mõtetes paljud inimesed, kui nad puutuvad kokku selle tegemisel või ketserlus. Kui keegi vastas, kellel rahulolematust: "Kas sellepärast, et see väike uuendus, et ma olen põrgus?"

 
Et selgitada seda küsimust ja vastuseid nendele kemusykilan saab vaadata kahest aspektist järgmiselt. Esiteks: Üks põhiline kreedo Ahlus Sunna Wal Jama'ah on: "Me ei pane keegi ekspert suunas taeva või põrgu". Teiseks: See Ibn Taymiyyah sisse Fatawanya (IV/484) ütles: "Kuna oht tekste levinum, siis ei deklareeri teda teatud inimesed, et ta oli elanike hulgas põrgu.


Põhjustel Bid'ah

Tõepoolest näol viga, mis kaasa toonud on uuenduste tõttu teadmatusest Sunna, qiyas positsiooni ja auaste, ka umbes stiilis araabia keeles.
Teadmatus teadmatuse hadith hulka Saheeh ahaadeeth ja rumalus, kasutades hadiths islami õiguse määramisel.
Kui endise tähendab kaotust õiguse, kuigi selle õiguslik alus on hadeeth teine ​​mõju ei kulunud autentsed hadiths ja mitte lähtuma temale ning isegi asendada oma seisukoha argumendid, mis ei ole õigustatud Shari'ah.
Kuigi teadmatus islami õiguse määramisel qiyas on põlvkonna juristidest, kes teevad kindlaks Khalaf qiyas küsimustes religioosses ja täpsustada seda, mida ei sisaldu Hadith ja heategevus, kuid palju on vaja harjutada seda ja keegi teda peatada.

Vahel ketserlus ja ketserlus Ahlu
Iga uuring on minevikku mõista, peab ta teadma selgelt vahet meie sõna uus probleem, nimelt "See on ketserlus," ning meie õiguse perlakunya, et ta "Ahlu ketserlus"! Kuna seaduse üle uue heategevus, et ta on ketser, on kohaldatava õiguse kohaselt teaduslikele põhimõtetele ja sätetele teadus usul, mis tekivad õppimise ja rakendamise seaduse selge ja käegakatsutav.
Hereetikute nii võib ta mujtahid, nagu juba mainitud. Siis ijtihad nagu ei saa öelda, et süüdlane on ketserlus. Ja see võib olla ketserite kes eitas ta loll-as-teadmatus ahlu cap nagu ketserlus, kuid ta patustas melalaikannya otsima teadmisi, välja arvatud juhul, kui Allah tahab. Võib-olla on ka tõkkeid, mis takistavad inimeste sattuda ketserlus ketserlusena ahlu.

Ahlul Bid'ah viis väites
Iga (rühm), mis kalduvad kõrvale Sunna kuid ta kuulutas, et rakendada Sunna, peab olema takalluf (force ise) otsivad argumente oma tegevuse (kõrvalekalle) neid.

 
Sest kui nad ei tee seda, (nende tegevus) tühistada Sunna ise eitas neid makse. Iga kurjategija ketserlus moslemite hulgas on väidetud, et ta on järgija Sunna erinevalt teistest firqah firqah-menyelisihinya ainult nad ei olnud veel jõudnud teatud arusaam Sunna tervikuna.

 
See on ilmselt seetõttu ei ole oma arusaam araabia sõnu ja ei mõista tähenduses sisalduvad Sunna. Või ehk ka sest see on nende arusaam seoses teadmiste põhimõtete usul.


Kohustuslik Tea ketserlus ning hoiatas
Monoteismi ei ole teada, välja arvatud eemale tema vastane, mis on kõrvale hiilida ja usku ei realiseeru keculi eemale tema vastane, mis on kufr, siis tõde ei saadud välja jälgides viga. Ja et see on täiesti sama kui "Sunna".Siis mõista Sunna ei ole selge ja märgid ei selgitanud välja, teades vastane ütleb ta, on "ketserlus". Ja tõepoolest, nagu nõudis prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam tema ütlus. "
Tõesti parima kõne on Book of Allah (Koraani) ja parima juhised on juhendamisel prohvet Muhamedi sallallaahu "alaihi wa Salam, ja nii halb, kui halvemal juhul on see, et uusi asju, ja iga uus on innovatsioon ja iga ketserlus on Fire "

Kes tunnusnumbri vormide ketserlus?
Tea, et tähendus keeles on: "tee või tee." Ja pole kahtlust, et need, kes järgivad eluviis ja kuidas prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ja tema kaaslased on rühm Ahlus Sunna. Sest neil päevil ei juhtunud ketserlus.

 
Tõepoolest erinevaid asju uut ja muid uuendusi on pärast prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ja tema kaaslased.
Selle põhjal ei ole igaüks, kes loevad, kuulda loengut või uurida küsimust mõned raamatud saab eristada ketserlus ja ketsereid ei ole lihtne ja kerge.
Kuid inimestele, kes tahavad teha vahet ketserlus ja hereetikute ei mõista kahte asja. Esiteks: Tunne Sirah Sõnumitooja Allaah "alaihi wa Salam-Sunna ja Sunna. Teiseks: teada põhitõdesid teadusliku ketserlus.

Kas Tasbeh Bid'ah?

Seega, kasutades paremal loota number helmeid rohkem mainstream kui kasutades vasakul, see on rakendamiseks järgida Sunna ja on seadnud prioriteediks paremal. € ~ prohvet sallallaahu alaihi wa Salam väga õnnelik, pannes seda õigust seljas sandaalid ja algatada sammud puhastamine, samuti muud asjad. Seega, hümn, kasutades tasbeh ei peeta ketserlus on religioon, sest see on keelatud innovatsioon on innovatsioon usuküsimustes, samas kui hümn on ainult kasutades tasbeh vahendajate arvutada täpne arv.
Nii et ainult vahendaja, et marjuh. Kuid üle peamised lugemine helmed numbreid kasutades sõrmedega.

Valmista juriidiline toidu september Kakskümmend seitse Rajab, Sha'ban ja päev Ashura Nisyfu
Tänase 27. kuu Ramadhan kui paljud inimesed arvasid, öö, kus prohvet sallallaahu alayhi wa Salam sisse mi'rajkan Jumala poolt.
 
See kõik on ajalooliselt põhjendamatud. Millest igaüks on alusetu vale ja kõik põhinevad baatil on vale. Kuigi sellised sündmused aset ööl vastu 27, nii et ikka ei tohi olla meie jaoks, et muuta see pidu või vormi kultuse, sest see oli kunagi loodud prohvet sallallaahu alayhi wa Salam ja tema kaaslased, kuid nad on inimesed, kes kõige rohkem meeldib jälgida Sunna ja rakendada syari'atnya.Kui tõenäoline on lubatud meile luua, mis oli kunagi seal ajal prohvet sallallaahu alayhi wa Salam ja kaaslased ajal?
Birth Day Celebration of prohvet [Prohveti sünnipäev]
Seoses Shari'ah, pidu ei olnud seal algselt. Kui see sisaldab Shari'ah Jumala ja prohveti sallallaahu "alaihi wa Salam teinud seda ja oli rääkinud oma rahva, ja kui ta tegi seda ja annab selle kindlasti see säilib Shari'ah, sest Jumal Subhanahu wa Ta'ala on öelnud.

 
"Kindlasti oleme, kes kaotavad Koraani ja me kindlasti kaitseme seda." Sest see ei ole nii, siis on teada, et pidu ei olnud religiooni Jumalat, ja kui mitte religiooni Jumalat, siis ei peaks me kummardama koos Jumala Subhanahu wa Ta'ala ja läheneb talle seda.
Suhte Bid'ah Ja Benefit mursalah
Valeõpetusi on erilised omadused, mis on midagi, mis on mõeldud algusest peale, mida süüdlane. Nad on-tavaliselt-taqarrub Jumala praktiseerivad ketserlus ja nad ei keera eemale. Väga kauge võimalus-for-innovatsiooni ekspert kõrvaldada tegusid, sest nad peavad seda ketserlik võita kõik, kes on vastu teda.
Kuigi mashlahat musrshalah ei ole tahtlikult nii 1. ja kuuluvad täiendavate vahendite (wasa'il), sest see on tegelikult mashlahat murshalah on ette nähtud kui vahend toetuse eesmärkide saavutamisele olemasolevate Shari'a Shari'a.
Selle tõestuseks, mashlahat murshalah võib langeda, kui vastamisi mafsadah (kahju) on suurem.

Erinevused pool ketserlus koos vice
Erinevused pool ketserlus koos vice, näiteks: Basic keeld ebamoraalne tavaliselt konkreetseid argumente nii teksti ilmutuse (Koraani, Sunna) või ijma "või qiyas. Erinevalt ketserlus, et lähtudes selle keelu argumendid on tavaliselt levinud ja sõnad prohvet kui ka katvus maqaashidusysyarii'ah "Kullu bid'atin dhalaalah" (iga ketserlus on ketserlus).

 
Valeõpetusi vasta disyari'atkan asju, sest selle aluseks ja ketserlus seostada religiooni. Erinevalt ebamoraalne, vastupidi ta ette, sest see on ebamoraalne on väljaspool religiooni, mitte temaga seostada, kui patune tehti selleks, et tõmmata ligi Jumala, siis terkumpullah sedalaadi amoraalsuse, vice ja ketserlus on aegsama.
Seoste ketserlus vice
Sarnasus Bid'ah Mis patused: mõlemad on võrdselt keelatud, laiduväärne on Shari'ah ja süüdlane sai patt. Seejärel sisestage reaalses ketserlik sõnakuulmatuse [vaata Al-Itisham 2/60]. Selle läbivaatamise iga ketserlus on ebamoraalne, kuid mitte iga ebamoraalne on ketserlus. Mõlemad ridaelamu tingkart, mitte üks kraad, sest vastavalt konsensuse õpetlased, patused jaotati pahed, mida saab teha toimepanijad uskmatute ja amoraalsuse, mis on kaba'ir (suur patud) ja shagha'ir (väikesed patud) [vaata Al-Jawaabul Kaafi 145-150], samuti ketserlus jagatud mitmel tasandil.

Ketserlus, hereesia Mosque ja Ghuluw
Tegelikult panna pilt haud prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam sisse mošee või jäljendada, on ketserlus ja ebaõiglane.

 
Külasta ja seisma tema ees on ketser ja muud munkar sest plii mees kohaldada ghuluw (üle) vastu õiged inimesed ning pärast seda ülistamine prohvetid ja apostlid, nagu prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam, on keelatud liialdus aastal kestnud usu, ütles ta.

 
"Hoia eemale, mida sa ghuluw (liialdatud), in (jooksvate) religioon, sest see on hävitatud inimesed, enne kui on tingitud nende ülemäärane lebihannya aastal (töö) religioon.". Muud kui, et see tegu oli kunagi ilmestab sõpru ega põlvkonna pärast neile parim sajandite selle rahva, kui nad elasid erinevates riikides ja eemal Madinah Al-Munawwarah

Seadus Sufi religioosne visiit hauda Ja Dedicated Õpetajad Sacrifice
See kemungkaran ja väga paha, sest läheb kalmistule on religioosne külastus kemungkaran, prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam on öelnud:" Ärge proovige raske teekond, välja arvatud 3 mošeed, Masjidku see (Prohveti mošee), Grand Mosque ja Aqsa mošee. "

 
Lõppude lõpuks lähemale sõitjad haudade koos nadzar, ohverduse, õnnistusi, palve ja paluda abi neile, kõik see on kõrvale hiilida, et Allah.

 
Moslem ei peaks palvetama, et elanike kalmistu, kuigi elanike hauale õilis nagu apostlid ei palu abi neile, kui ei küsi abi ebajumalaid, puud ja tähed. Mängu nõud ja trummid, et nad kavatsevad teha lähemale Jumalale Subhanahu wa Ta'ala see on ebaõiglane ketserlus.

Tähistame juriidiline sündi prohvet sisse mošee
Moslemid ei tohiks asetada tähistamine sündi prohvet ööl vastu 12 Rabi al-Awwal või teine ​​öösel ja ei pruugi hästi korraldatud pidu tema sündi, kui sae jaoks, sünnipäevapidu, sealhulgas uuendusi usu, sest prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam kunagi tähistas oma sünnipäeva tema eluajal, kuid ta kes õpetab religiooni ja maa Shari'ah Shari'ah tema Issand ta ka kunagi tellis, Khulafa'ur kaliifideks ja kaaslased ja tabi'in kunagi teinud.
 
Nii et seda silmas pidades, et see on pidu innovatsiooni, kuigi prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam on öelnud:" Igaüks, kes teeb midagi uut meie siseasjadesse (islami), mis ei ole (arendusrahastu) talle, et ta fabritseeritud

Suhte Bid'ah Mis Sunna

M osas tähendust keeles lughawi Sunna tähendab ka innovatsiooni, sest Sunna sõnalt tähendab ATH-tariqa (path), olgu see hea või halb. Seega, iga inimene, kes hakkas asi lõpuks tehtud paljud inimesed pärast seda, siis seda nimetatakse Sunna. [Vaata Al-Al-Munir Mishbah 292].
Nii Sunna ja innovatsiooni lughawi adalam sama tähendus. Hulgast näited kasutamise Sunna mõttes lughawi lafazh on sõnad prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam.
"Kes tõi näiteks islami hea näide, siis ta saab tasu (näiteks) selle eest tasu, kes praktiseerivad seda hiljem, ilma vähendades nende tasu üldse. Ja kes annab halba eeskuju, siis ta kannab oma pattu ja patte, kes praktikas on pärast teda, ilma et see piiraks vähemalt oma patud "

Suhte Ibtida "Mis Ihdaats
Ibtida ja Ihdats keeles, et on ühine päritolu tähenduse, mis toob midagi uut, mida pole varem kasutatud. Mis tähendus syar'i, siis 4 hadith tagasi on näidanud, et see on ketserlus järgi Shari'ah on kaks nime, "ketser ja muhdatsat".See on lihtsalt, et sõna ketserlus kasutatakse laialdaselt ja avaldatakse siseasjadesse (midagi), et diada leiutada ja taunitav igas religioonis. Laialdaselt väljendatud sõnad muhdatsat diada leiutada midagi taunitav, nii küsimusi usu-või teised.Seetõttu me ei tea, et ihdats sagedamini ja rohkem levinud kui ibtida ", sest sõna hõlmab kõike ihdats diada leiutada ja taunitav, nii küsimusi usu-või muu, siis kõik toimingud patt ja patused määratlemisel ihdats.

Tähenduses Bid'ah Võrreldes Lughawi Ja Syar'i
Mõiste ketserlus silmis keel (lughah) on rohkem levinud kui syar'inya tähendus. Vahel kaks tähendust on üldine ja spetsiifilisus on absoluutne, sest iga ketserlus määratlemisel ketserlus syar'iyyah lughawiyyah, kuid mitte vastupidi, sest kindlasti mõned selliste leiutiste või uuenduste lughawiyyah olendid asjaolud, mis ei ole kantud materjal arusaam innovatsiooni Shari'ah [Vaata Iqhtidlaush Shirathil Mustaqim 2/590].
Kui ta on öelnud, et absoluutne ketserlus, siis on ketserlus mõeldakse Hadith "Iga innovatsioon on ekslik" ja innovatsiooni lughawiyyah ei kuulu, seega tegelikult ketserlus omistatud dlalalah syar'iyyah (false) ja mardudah (tagasi).
Mõistmise Bid'ah sõnul Shari'ah

Hadeeth of Jabir bin Abdullah, prohvet rahu ja õnnistusi "Alaihi Wasallam on öelnud khuthbahnya: Tõesti parim raamat Jumala sõna on kõige ilusam ja juhised on juhendamisel Muhammad ja kõige kole asi on midagi, mida diada leiutatud (religiooni) ja igadiada leiutatud (religiooni) on innovatsiooni ja iga uuendus on ketserlus ja usust taganemise setap see (kus) põrgus. ".

 
Ja kui see on selge, nii need Hadith, et see on al-bid'ah mubdatsah (diada leiutada midagi usu), siis see nõuab (us), et uurida tähenduses Ohutu "(loob religiooni) on Sunna .

Aastal Triangle Language mõistmise Bid'ah

Tähendab midagi, mis on loodud (toimunud) ilma eelneva näite.See tähendus kui Jumala sõna. "Ütle:" Ma ei ole esimene apostel apostlite seas ". See tähendab ka sisalduvaid sõnu Umar "Anhu."Parimal juhul ketserlus".
Samuti teisisõnu imaamide nagu Imam SHAFI'I "Bid'ah on kaks, mõlemad ketserlus ja hereetikute, kes on laitmatu vajadusel Sunna, siis on hea, aga kui vastupidi, siis see on häbiväärne ". Ibn Rajab ütles: "Nagu sisalduvad sõnad Salaf peetakse kas osa ketserlus on ketserlus mõttes keelt. Ei ketser mõttes Shari'ah.
Mõned näited Bid'ah täna: Jumalateenistus Ja taqarrub Et Jumal Subhanahu Wa Ta'ala
Ketserlus, hereesia seotud kummardama, praegu palju.Põhimõtteliselt on tauqif teenus (piiratud olemasolu ja puudumise argument), seega ei midagi, mis on ette nähtud nii jumalateenistuse välja arvatud põhjusel.
Midagi, mis ei ole liigitatud ketserlik argumendid, mis põhinevad sõnu prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam. "Need, kes ei praktiseeri meie korraldusi talle, et ta tagasi." Paljud tegude ülistus, mida praktiseeritakse praegu on palju, nende seas; kõvaks kavatsusest palve. Näiteks lugedes valjusti. "Kavatsen palvetama selline ja selline, sest Jumal Ta'ala".
Mõned näited Bid'ah täna: Celebration of Birth of prohvet langes kokku Kuu Rabiul Awwal
Modern ketserlus ketserlus-palju erinevaid, kusjuures aja jooksul, vähemalt teaduses, helistaja number (jutlustajad) kutsutakse ketserlus ja hälbe ja puhkenud tasyabuh (matkivad), kes ei usu, kastolliküsimused samuti nende religioosseid rituaale.See näitab tõde (faktid) ja prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam."Mis sa jälgib, kuidas enne sind", on näiteks: tähistades sündi prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam on ketserlus, sest pidu ei ole alust Book ja Sunna, Salaf Salih ka tegudes ja põlvkondadeeelmine valikuid. Sünnipäeva tähistamise kohta prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam tekib varsti pärast 4. sajandi AH.
Suhtumist toimepanijad Manhaj of Ahlus Sunna ja Bid'ah ümber lükanud tegutsejad Bid'ah
Manhaj neid sel juhul põhineb Book ja Sunna. Manhaj stabiilne ja seda ei vaidlustata, kus nad esimest korda ilmnes, kahtlane, kahtlane on hereetikute ja siis mitte anda talle (ükshaaval).

 
Ja põhineb raamatu ja Sunna, väljendavad nad kohustatud kinni pidama õpetused Shari'a ja kohustus jätta erinevaid uuendusi ja asju, mida hoitakse. Ahlus Sunna teadlased on välja antud palju tööd selles osas.Ja raamatuid Aqeedah nad ka ümber lükata hereetikute seotud usu ja juristid. Tõepoolest, mõned on teoseid kirjutanud spetsiaalselt nende jaoks.
Taust tekkimist Bid'ah

Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam on selgitanud seda hadith jutustanud Ibn Mas'ud Kompanjonide Allaah" Anhu ütles: Messenger Jumala sallallaahu "alaihi wa Salam teha rida meile, siis ütles:" See on tee Jumala ", siis ta teha liinide õigusest ning tema vasak, siis ütles: "Ja see on kuidagi üle igal tänaval on saatan, kes alati kutsub (mehed) teele."Kes muutub raamatu ja Sunna, alati tabanud tänavatel vale ja ketserlik. Nii taust, mis tõi kaasa innovatsioonist innovatsiooni, kokkuvõte on järgmine: asjatundmatu seaduste Ad-Deen pärast kirgi.

Mõiste ketserlus, ketserlus ja mitmesugused õigusloomet statuut
Tegu ketserlus tolli (harjumused) kui uusi avastusi teaduse ja tehnoloogia (ka uusi paljastusi teaduse eri-liiki). On lubatud (lubatud), sest päritolu kõik tolli (harjumused) on lubatud.
 
Tegu ketserlus on Ad-Deen (Islam) on haraam, sest see on Deen on tauqifi (ei saa muuta, muuda); prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles:" See tähendab: Need, kellel on uus asi (do uued) meie siseasjadesse ei ole nendes küsimustes, siis tegu on tagasi (ei aktsepteerita). " Ja teises jutu ta ütleb: "See tähendab: iga isik, kes sooritab teo, mis ei põhine ühelgi meie äri, siis tema tegevus on tagasi lükatud.

Kriteeriumid Bid'ah
Mõistmise innovatsiooni syar'i asi on teenida Jumalat midagi, mis ei ole disyari'atkan Jumal. Siis võiks ka öelda, et innovatsioon on kummardada Jumala midagi, mis ei näidanud prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ega 4 kaliifideks.Sõlmitud 1. mõiste sõna Allah Subhanahu wa Ta'ala "Kas neil on kõik jumalad peale Jumala mensyari" atkan nende religioon ei ole lubatud Jumal ". Kuigi 2. määratlus tuleneb sõnadest prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam. "Olgu sa hoiad kiiresti Sunna sunnahku ja Khilafat ur Rashidun kes saavad juhtnööre. Gigitlah-Sunna Sunna seda tarkust ja teile eemale küsimusi, diada uued leiutised"

Kas Bid'ah ainus tõhus kell Valdkonnad Jumalateenistus, iseloomu Bid'ah
Innovatsioon on nagu mainitud prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam."Olgu teil eemale küsimusi, diada uusi leiutisi, nagu iga uue juhtumi korral (religiooni) on pakkumine" ah, kõik pakkumised, "ah oli perversne ja iga perversne see (kus) põrgus".
Seega, kõik valeõpetusi nii alguses ja pidev, süüdlane süüdi, sest nagu ta ütleb hadeeth Prohvet "(kus) põrgus" Ma mõtlen, et viga oli põhjus diadzab põrgus. Kuna Rasulullan hoiatas oma rahvast vastu ketserlus, siis on arusaadav, et see on tõesti kahjulik, sest prohvet nimetas seda maailma ja mida ei ole nimetatud, nagu sõnad, mis ta ütles: "Iga innovatsioon on vale."
Allikas: http://almanhaj.or.id

Tidak ada komentar:

Posting Komentar