Selasa, 20 Maret 2012

Kebid'ahan αποσυναρμολόγηση και παρατυπίες, οι φορείς καθήκον της επιστήμης


Kebid'ahan αποσυναρμολόγηση και παρατυπίες, οι φορείς καθήκον της επιστήμης

Λόγια alaihi wa του Προφήτη sallallaahu »Sallam.
يحمل هذا العلم من كل خلف عدله ينفون تحريف الغالين و انتحال المبطلين و تأويل الجاهلين
Αυτή η γνώση θα φέρει μια δίκαιη ανθρώπους κάθε γενιάς.Αρνήθηκαν tahrif που διέσχισαν τη γραμμή, αρνούμενη intihaal sleaze εμπειρογνώμονα ta'wil και ανόητοι.
TAKHRIJ HADITSΑυτό διηγείται από τη διαδρομή μετάδοσης είναι πολλές, όπως:Α. «Udzri σε mursal [1] Ιστορία εκδίδεται από Ibn« Bin Ibrahim Al Abdirrahman ιστορία Adi στην Αλ-Καμίλ, αλ-Bayhaqi στο Sunan αλ-Kubra Ως 10/209, και Asakir Ιμπν σε Tarikh Dimasyq 2/233. Τα διηγήθηκε από την Αλ Ουαλίντ μπιν μουσουλμανικό τρόπο του Ιμπραήμ Μπιν Abdirrahman των ανθρώπων tsiqah των εκπαιδευτικών από alaihi WA του Προφήτη sallallaahu »Sallam.
Ομοίως, υπάρχει ένας άλλος τρόπος μετάδοσης του Ιμπραήμ, που εκδίδεται από τον Ιμπν Hibban Tsiqah ATS σε βιβλίο, Adi Ιμπν στην Αλ-Καμίλ, Αμπού Nu'aim η Sahabah ma'rifat Ash 1/53, ο Ιμπν Αμπντ αλ-Barr σε Tamhid Στο 1/59, Αλ Khathib σε Νευρωνικά Ashhabil Χαντίθ, σ.. 29 και Asakir Ιμπν σε Tarikh Dimasyq 2/233 του δρόμου Mu'an Μπιν Rifa'ah το σαλάμι.
Ομοίως, στην Αλ Uqaili Adh Dhu'afa '4 / 256, Ibn Abi Hatim Al Jarh Γουάτ στο ta'dil 2/17 αφήγηση από τον ίδιο.
2. Ο φίλος του Οσάμα Μπιν ιστορία Zaid που εκδίδονται από την Αλ-Μπαγκντάντι Αλ Khathib σε Νευρωνικά Ashhabil Χαντίθ, το 28 με ένα αδύναμο Sanad.
3. Αμπντουλάχ μπιν Mas'ud ιστορία που εκδίδεται από την Αλ Khathib στο βιβλίο Νευρωνικά Ashhabil, αυτό το Hadith. 28 με sanadnya του Abu Salih Σαλίχ bin Abdullah bin Sa'ad από Layth από Yahya ibn Σαϊντ από Σαϊντ Μπιν Αλ Musayyab του Ibn Mas'ud.Abu Salih ένα shaduq katsirul ghaladz [2] (προσεκτική γραπτώς, αλλά έχει παραλείψεις).
4. Ιστορία του Αλί ιμπν Abi Talib εκδίδονται από Adi Ιμπν «al-Kamil στο Sanad mu'dhal [3].
5. Αφήγηση από Abu Al Bahili Umamah που εκδίδονται από την Αλ Uqaili σε Adh Dhu'afa », ο Ιμπν« Adi στην Αλ Kamil με ένα αδύναμο Sanad.
6. Ιστορία Mu'adh Μπιν Jabal Al κυκλοφόρησε από την Αλ Khathib σε Νευρωνικά Ashhabil Χαντίθ, σ.. 11 με ένα αδύναμο Sanad φορά.
7. Αμπού Hurairah διηγήθηκε την ιστορία του μέσω των τριών δρόμων.ένα. Η μετάδοση πορεία Σαλμάν Αμπού Αλ Χαζίμ Asyja'i εκδίδονται από Adi Ιμπν στην Αλ-Καμίλ. Σε καμία Γιαζίντ Μπιν Kisan sanadnya ένα shaduq yukhti. [4]β. Η μετάδοση πορεία Abu Salih Αλ-Ash'ari αφηγητή τον Άδη Ιμπν στην Αλ Καμίλ και Αλ Khathib σε Νευρωνικά Ashhabil Χαντίθ, το 28 με μια μάλλον αδύναμη Sanad.γ. Η μετάδοση πορεία Qubail Huyaiy Μπιν Αμπού Χάνι »που εκδίδεται από την Αλ Μπαζάρ στο Kasyful Astar, 1/86 και Αλ Uqaili σε Adh Dhu'afa με πολύ αδύναμη Sanad.
8. Ιστορία του Αμπντουλάχ μπιν Ομάρ Μπιν Αλ Khathab εκδίδονται από Adi Ιμπν "με πολύ αδύναμη Sanad.
9. Ιστορία Αμπντουλάχ μπιν Αμρ Μπιν Αλ-`Όπως αφηγείται ο Al-'Adh Uqaili σε Dhu'afa», με πολύ αδύναμη Sanad.
10. Jabir Μπιν Abdillah ιστορία, αναφέρει ο Αλ-Ιράκ σε Taqyid στο Wal Idhah, σ.. 139 sanadnya δεν είναι ακόμη γνωστή.
11. Όπως αναφέρεται μια ιστορία του Ibn Αμπάς σε Fathul Mughits Sakhawi, 1/294 και sanadnya άγνωστη. [5]
Συμπέρασμα.Σεΐχης Αμπντούλ Αζίζ Αλί Abdillathif δήλωσε, "Sanad ότι υπάρχουν μόνο πολύ ασθενώς με την ιστορία της Mu'adh Μπιν Jabal, μια ιστορία της αλ-Bazzar και« Uqaili, από την αφήγηση του hadeeth του Αμπού Qubail Αμπού Hurairah, ιστορία Abdillah Μπιν Umar και Abdullah Ibn Αμρ. Η άλλη αδυναμία δεν είναι σοβαρή ». [6]
Αυτό χαντίθ ιμάμη Ahmad και χαρακτηρίζονται ως saheeh από Ιμάμ αλ-Ιράκ εξασθενημένο. Η rajih, αυτό είναι Hadith Hadith, Χασάν αφήγηση με πολλούς δρόμους, όπως δήλωσε Σέιχ Χασάν Αλί Αλ-Halabi, στο βιβλίο του στο Wat Tashfiyah Tarbiyah, σ.. Sheikh Salim bin 24 και η «Eid Al-Hilali Hilyat στο« Al Alim Mu'alim Bulghatit Talib Al Muta'allim Wa, σ.. 77. Και ΑΛΛΑΧ ξέρει καλύτερα.
Sharh ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ• يحمل هذا العلم: εδώ η επιστήμη είναι το βιβλίο της επιστήμης και της Σούννα, ή τη θρησκεία. Εκφράζεται με την ευγενή Ιμάμη Μοχάμεντ Μπιν Sirin, "Πραγματικά αυτό είναι η επιστήμη της θρησκείας. Και τώρα, ιδού, από τον οποίο παίρνετε τη θρησκεία σας ». [7]
• من كل خلف عدله: νόημα, την επιστήμη και Sunnah βιβλίο θα φέρει σε κάθε γενιά που έρχεται μετά την Salaf από ανθρώπους που είναι «δίκαιη [8] από αυτούς. Qayim Ibnul δήλωσε: «Σε αυτό το χαντίθ alaihi του Προφήτη sallallaahu« wa Sallam ανέφερε, ότι η επιστήμη έρχεται, θα πρέπει να ληφθούν από τους ανθρώπους ένα δίκαιο μερίδιο από το χρόνο του σε κάθε γενιά, έτσι δεν είναι εκτοπισμένοι και έχασε ». [9] Και εδώ είναι η εύλογη οι μελετητές είναι οι κληρονόμοι των προφητών, ο οποίος υπηρέτησε στην κορυφή τρία πράγματα. Δηλαδή, να αρνηθούν ghuluw στάση (εκτός), για να καταστρέψει το κακό και να διαλύσει την άγνοια, όπως και στην παραπάνω χαντίθ. [10]
• ينفون تحريف الغالين: αντιστέκονται ουσιαστική αλλαγή σε παραβάτες θρησκευτικά ζητήματα.
Tahrif, στράφηκε μακριά από τη θέση και την αλήθεια σε άλλους [11].Tahrif χωρίζεται σε δύο, δηλαδή tahrif tahrif lafadz και νόημα. Tahrif έννοια του αυτό ονομάζεται από τους ειδικούς ως ta'wil αίρεση.
Ο Ibn al-Qayyim είπε, tahrif διαιρείται σε δύο, (δηλαδή) tahrif tahrif lafdzi και νόημα. Tahrif lafdzi σημαντική αλλαγή, μερικές φορές με την προσθήκη ή αφαίρεση lafadz ή με αλλαγές φωνήεν ή αλλαγές εκτός i'robnya i'rob. Ομοίως, αυτό το μέρος τέσσερις tahrif lafadz.Αλ Jahmiyah Rafidhah και τα κάνει όλα, αλλά το κάνουν μόνο tahrif του Hadith κείμενα και δεν μπορεί να το κάνει lafadz Κοράνι. Ωστόσο Rafidhah ακόμη πολλά να κάνουμε για να lafazd Κοράνι κατηγορεί Ahlus Sunnah και την αλλαγή Κοράνι.
Στη συνέχεια, ο Ιμπν αλ-Qayyim δήλωσε, ενώ αυτό έχει νόημα tahrif tahrif βάζουν έξω και να αναπτυχθούν με ta'wil όνομα. Έτσι αυτό είναι το λάθος όρος, diada εφευρίσκουν και δεν χρησιμοποιείται ποτέ στα αραβικά. Αυτό σημαίνει στροφή ta'wil έννοια ό, τι χρειάζεται.Ουσιαστικά, είναι να δώσουμε ένα άλλο νόημα lafadz, με μια ελαφρά ομοιότητα μεταξύ της έννοιας της καταγωγής και ta'wil έννοια. [12]
• و انتحال المبطلين: κατεδαφίσει ο εμπειρογνώμονας βρίσκεται το ψεύδος, διότι intihal. Δηλαδή, αν κάποιος βάλει την αξίωση (αξίωση) κάτι που να τον σε ένα ψέμα, είτε sya'ir ή λέξεις, αλλά ανήκει σε κάποιον άλλο.
• و تأويل الجاهلين:. Takwil άνθρωποι που αρνούνται να το κάνουν χωρίς τη βασική γνώση και κατανόηση των στίχων και των Hadiths του Προφήτη, γυρίστε στη συνέχεια της από dzahir lafadznya [13]
Sharh HADITSΣε αυτό το ευγενές Hadith, alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam εξήγησε, ότι ο Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala έχει δημιουργήσει για τους κληρικούς, μετά το θάνατο των προφητών και των αποστόλων. Οι άνδρες έχασαν φέρουσα με τις οδηγίες και να τους δει την αλήθεια της αληθινής θρησκείας του Θεού. Πόσοι άνθρωποι που βοήθησαν με τη διδασκαλία και την πάλη για την προπαγάνδα τους. Μακάρι αυτή η επιρροή τους στην κοινωνία και οι άνθρωποι.
Έτσι, το έργο των μελετητών φορείς της επιστήμης. Πρέπει να κρατήσει τη θρησκεία του Ισλάμ και τους μουσουλμάνους γύρω από το αποφύγουμε, kebid'ahan και ανυπακοή. Μπορούν να το κρατήσει από αποσύνθεση και τις καταστροφές από αυτά τα πράγματα.
Αλλά αυτό που έλαβαν; Μομφής, την καταδίκη της τρομοκρατίας, και πολλοί έρχονται και παρέρχονται. Είχαν καταδικαστεί ως διχαστική τους ανθρώπους, να εντείνουμε τις διαφορές στη φυλή, συκοφαντικά και μια μυριάδα των λοιπών επιβαρύνσεων. Αυτό είναι όλοι οι κίνδυνοι, από την υποχρέωση φορείς της γνώσης που αποκτήθηκε.Θα συνεχίσει να επιτελεί το καθήκον της διατήρησης αυτών των θρησκειών και των ανθρώπων της διαίρεσης και της καταστροφής, με αφιερωμένο αγάπη για τους ανθρώπους αυτούς που ζουν υπό την προστασία της. Θα σταματήσει η αιρετικός και εχθρός του Θεού από τις δραστηριότητες του προσηλυτισμού και την αποστασία τους ανθρώπους, με καλοσύνη beramar nahi άδικο, και καλούν τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από κάθε kesyirikan bertauhid, kebid'ahan και ανυπακοή.Είναι αυτοί που μπορούν να διατηρήσουν την ενότητα του λαού, να διατηρήσει το πόλο, την εξουσία και τον θρίαμβο του Ισλάμ σε σχέση με άλλες θρησκείες και την καταστροφή λαγνεία, αίρεση, kefajiran και ανυπακοή.
Shaykh Al-Ισλάμ Ibn Taymiyyah είπε, "Οι μελετητές έχουν την υποχρέωση να διατηρήσουν και να παραδώσει τους ανθρώπους αυτής της θρησκείας. Αν δεν μεταφέρουν αυτή τη γνώση για τη θρησκεία τους ή παράλειψη καθήκοντος για να κρατήσει τη θρησκεία, τότε είναι και η μεγαλύτερη τυραννία εναντίον των Μουσουλμάνων. Ως εκ τούτου Αλλάχ Subhanahu WA Ta'ala λέει.
إن الذين يكتمون مآأنزلنا من البينات والهدى من بعد مابيناه للناس في الكتاب أولائك يلعنهم الله ويلعنهم اللاعنون
Σίγουρα όσοι κρύβουν ό, τι μας έχουν αποκαλύψει τη μορφή των σχολιασμών (σαφές) και καθοδήγησης, μετά να το εξηγήσουμε στην ανθρωπότητα με την Αγία Γραφή, ήταν καταραμένος και καταραμένος Αλλάχ (επίσης) από το σύνολο (πλάσματα) που μπορεί να είναι καταραμένοι. [Al Baqarah: 159].
Αυτό, επειδή τα κακά αποτελέσματα (κίνδυνοι) της κρύβει τις γνώσεις τους, να επηρεάσουν τα ζώα και τους άλλους. Έτσι ώστε όλοι τους βρίζουν, συμπεριλαμβανομένων των ζώων ». [14]
Εξ ου και η Salaf πάντα απλήρωτος και να εξηγήσουν στο λαό, για kebid'ahan και τους εμπειρογνώμονες. Δεν αρκεί εκεί, ακόμα και συκοφαντική δυσφήμηση και τον κίνδυνο που προειδοποιούν για την ενότητα των μουσουλμάνων. Κοιτάξτε τι αναφέρεται ιμάμης Ibn al-Sunnah μελετητές Qayim, όταν μιλάμε για τη στάση της έναντι Salaf kebid'ahan. Rahimahullah Είπε, "" Η άρνηση της Salaf και τους ιερείς που ήταν όλο και πιο δύσκολο να αίρεση. Αρνήθηκαν τους δράστες από όλο τον κόσμο και τους εμπειρογνώμονες προειδοποιούν έντονα δυσφήμηση της αιρέσεως. Μέχρι την άρνηση τους kebida'han υπερβαίνει τους άρνηση των φρικαλεοτήτων, η τυραννία και η εχθρότητα. Λόγω του κινδύνου kebid'ahan, η καταστροφή της θρησκείας και μεγαλύτερη αντίθεση. "[15]
Κοιτάξτε τους μουσουλμάνους, Ω, αδελφέ μου, πώς οι μελετητές προσπάθησαν να κρατήσουν τη θρησκεία και τους μουσουλμάνους με όλα τα λάθη και την ικανότητα να διαλύσει την υπάρχουσα kebid'ahan! Όλοι ότι, λόγω των κινδύνων και των συνεπειών μιας τέτοιας τρομερή αίρεση της ενότητας των Μουσουλμάνων.
Έτσι, αποσυσκευασία την απόκλιση της θρησκείας, δεν είναι να διασπάσει την ενότητα του λαού και να οξύνει τη διαφορά. Αλλά πραγματικά βοηθά συγυρίζω στις τάξεις των μουσουλμάνων προς την ενότητα και τη δόξα του Ισλάμ σε αυτήν την γη. Έτσι μπορεί να δει κανείς στην ιστορία των Μουσουλμάνων, που είναι πολύ μεγάλες, από την εποχή του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu «Sallam μέχρι σήμερα.
Λάθη και παρατυπίες διαλύσει τη θρησκεία, είναι ένα σημαντικό θέμα και να γίνει ο φορέας της ευγενές καθήκον της επιστήμης. Επίσης, είναι μια ευλογία και η χάρη του Αλλάχ Subhanahu WA Ta'ala στους μουσουλμάνους. Έτσι οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν τα λάθη τους και να το διορθώσει για το καλύτερο και τέλεια.
Επισημαίνεται σε χαντίθ δηλώνει ότι αυτή η ευγενής αιτία, η οποία πρέπει επίσης να αποδείξει την αρετή και την επιστήμη τους.
Ιμάμ Ιμπν Qayim είπε: Αυτό δείχνει hadeeth έπαινο alaihi wa του Προφήτη sallallaahu «Sallam για τους υποτρόφους που πήρε την κληρονομιά της επιστήμης. Η επιστήμη υπονοούμενα, λέγοντας του, ν:
(هذا العلم). Όλες οι φορείς της επιστήμης πρέπει να αναφερθεί ότι μια "δίκαιη. Ως εκ τούτου, είναι γνωστό μεταξύ των λαών της δίκαιης penukil αυτές τις ιδιότητες και φορείς αυτής της γνώσης, χωρίς κανένα δισταγμό και αναποφασιστικότητα και πάλι.
Βεβαίως, κάθε πρόσωπο που έχει επαινεθεί alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam δεν πάρει Jarh (πρόταση μομφής) σε αυτά.Έτσι ώστε όλοι οι ιερείς που ήταν γνωστή ως αφηγητές Nabawi επιστήμης και της πολιτιστικής κληρονομιάς, είναι οι άνθρωποι που «απλώς να τον έπαινο (ta'dil) του προφήτη sallallaahu« alaihi WA Sallam. Ως εκ τούτου, δεν αποδέχθηκε ορισμένες αποδοκιμασία τους για μερικούς από τους άλλους.
Bebeda με ένα διάσημο πρόσωπο μέσα από αυτούς τους ανθρώπους με άψογο χαρακτήρα και κακό. Οι εμπειρογνώμονες σε θέματα καινοτομίας και τους ηγέτες που τους ακολουθούσε από εκείνους που αμφιβάλλουν keshalihanya. Εξαιτίας τους, σύμφωνα με αυτούς τους ανθρώπους δεν περιλαμβάνονται επιστάτη Nabawi επιστήμη. Έτσι, θεωρείται επιστήμη ν Messenger, εκτός από εκείνους που «απλώς.
Αλλά μερικές φορές, υπάρχει μια παρανόηση του όρου της παρούσας έκθεσης. Έτσι, θεωρούν ότι η αναφορά είναι για το πρόσωπο που δεν έχει καμία αμαρτία. Πράγματι, δεν είναι. Η αλήθεια είναι ουσιαστική "δίκαιη, αξιόπιστη σε αυτή τη θρησκεία. [16]
Δεν υπάρχει αμφιβολία αυτά τα πράγματα επειδή είναι οι κληρονόμοι των προφητών και αποστόλων, όπως αλλιώς alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam λέγοντας του:
وإن العلماء ورثة الأنبياء وإن الأنبياء لم يورثوا دينارا ولا درهما ورثوا العلم فمن أخذه أخذ بحظ وافر
Πράγματι, οι μελετητές είναι οι κληρονόμοι των προφητών. Οι προφήτες δεν κληρονομούν το δηνάριο ούτε ντιρχάμ, αλλά κληρονόμησε την γνώση. Όποιος λοιπόν έχει λάβει, σημαίνει ότι έχει το τέλειο εξαγοράς. [17]
Είναι περίεργο όταν κάποιος προσπαθεί να ισιώσει ένα λάθος ή μια ομάδα μουσουλμάνων προσευχές, τότε θεωρείται ως μεταδότη της δυσφήμησης, σπάζοντας την ενότητα και την αδελφοσύνη του Ισλάμ.Ακόμα περισσότερο από αυτό, έχουν τρομοκρατηθεί από μια ποικιλία από κοροϊδίες και ύβρεις και κατηγορίες χωρίς αποδείξεις και σαφείς εξηγήσεις, όπως ψευδώνυμα, όπως και η Αμερικανική Εβραϊκή ανδρείκελο, συκοφάντης κυβέρνηση, ή ανόητος δεν ξέρει fiqh waqi »και άλλα. Τι ένα άθλιο κατηγορίες και ανόητη-ανθρωπότητα, ιδιαίτερα σύμφωνα με τη Σαρία. Καταγγελίες που δεν είναι πιθανό να βγει από κάποιον που κατανοεί τα δεξιά φορείς της επιστήμης. Εφικτό και είναι σκόπιμο τα τέλη απευθύνεται σε ανθρώπους που ξεφορτώνουν την απόκλιση της εκκλησίας ή της ομάδας των μουσουλμάνων, ότι όλα συνειδητή μετάνοια και επιστροφή στον Θεό l;! Ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη και άκρως ακατάλληλη.
Έτσι, αυτό θα συμβούν sunatullah επιβολής της αλήθειας, των αποστόλων και των προφητών, και οι οπαδοί τους.
ولن تجد لسنة الله تبديلا
Και μερικές φορές θα βρείτε καμία αλλαγή στο νόμο του Αλλάχ. [Al Ahzab: 62].
Βλασφημία και κακό έχει συμβεί με τα ματ Ahlu μελετητές Sunnah από αμνημονεύτων χρόνων. Imam Abu Uthman Shabuni Ash εξηγεί, "Βλέπω τη στάση της εμπειρογνώμονες σε θέματα καινοτομίας να δώσει το χαλάκι-ματ στην Ahlu Sunnah είναι μια κακή απομίμηση του τρόπου που η διαφορά με το Messenger της alaihi wa ΑΛΛΑΧ» Sallam. Αυτοί (οι πολυθεϊστές) υπήρξε ο menggelari alaihi sallallaahu «wa Sallam με διαφορετικά ψευδώνυμα. Οι περισσότεροι από αυτούς menggelarinya ως μάγισσα πολυτεχνίτης. Υπάρχουν menggelarinya με έναν σαμάνο, sya'ir, τρελούς, κατείχε, ένας καυχησιάρης και ψεύτης. Αν και alaihi sallallaahu «wa Sallam πολύ ιερή και των βδελυγμάτων αυτών. Ο alaihi sallallaahu «wa Sallam, ήταν απλώς ένας αγγελιοφόρος και προφήτης ο οποίος εξελέγη.Είπε ο Θεός.
انظر كيف ضربوا لك الأمثال فضلوا فلايستطيعون سبيلا
Κοιτάξτε πώς κάνουν εναντίον σας με παραβολές, επειδή έχουν ξεστρατίσει και δεν μπορείτε να βρείτε το (δεξιά). [Al-Isra: 48].
Επίσης, εμπειρογνώμονες σε θέματα καινοτομίας, μπορεί να ταπεινώσει ο Παντοδύναμος Θεός τους-έχουν δώσει τον τίτλο των μελετητών ότι πολλοί αφηγητές Hadith, ο οποίος να το δώσετε σε κάποιον άλλο και οι οπαδοί του Sunnah Rasulullah του SAW. Οι περισσότεροι από αυτούς menggelarinya με hasyawiyah τίτλο.Άλλοι τον κάλεσε στο χαλί musyabihah, nabitah, nashibah και jabariyah. Αν και η ίδια Ashhabul Hadith είναι πολύ ξύπνιος, τώρα και αυτό προκύπτει από το αίσχος όνειδος. Δεν είσαι τίποτα, αλλά οπαδός της Sunnah ότι το φως, ο ιδιοκτήτης μιας ζωής ευλογημένο νεράιδα Αλλάχ Subhanahu Ta'ala wa, άνθρωποι που περπατούν την ευθεία και πάνω από μια σταθερή και ισχυρή απόδειξη. Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala έχει δώσει taufiq να ακολουθήσει το βιβλίο, αποκάλυψη και kalamNya. Παίρνουν επίσης taufiq μετά τον Προφήτη ολόκληρη την Hadith. Hadiths αυτός alaihi sallallaahu «wa Sallam που περιέχει εντολές στους ανθρώπους του να κάνουν kemakrufan με λόγια και πράξεις, που περιέχουν την απαγόρευση όλων των kemungkaran.
Ομοίως, ο Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala τους βοηθήσει να προσκολληθούν και να λάβουν οδηγίες για τη συμπεριφορά του και alaihi Σούννα sallallaahu »WA Sallam. Επίσης, διευρύνει τα στήθη τους για να αγαπήσει alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam, τους ιερείς και το συντακτικό Σαρία. Έτσι, όποιος αγαπά τους ανθρώπους, τότε είναι μαζί τους για την Ημέρα της Κρίσεως, με τις βασικές λέξεις που alaihi sallallaahu »WA Sallam.
المرء مع من أحب
Ότι κάποιος με τους αγαπημένους του. [18]
Αυτή η ευγενής Χαντίθ που εξηγεί επίσης τους κινδύνους tahrif ένα πρόσωπο το οποίο υπερβαίνει το όριο, ψέματα και ματαιοδοξία ta'wil εμπειρογνώμονες, οι άνθρωποι είναι ανίδεοι αυτής της θρησκείας. Έτσι ο καθαρισμός του Ισλάμ από την υπόθεση αυτή, είναι η υποχρέωση και καθήκον syar'i φορείς για την επιστήμη.Kifayah fard που πρέπει να υλοποιηθούν με τα ήθη και τους κανόνες της Σαρία, έτσι ώστε να μπορεί να πλύνει την αμαρτία και το καθήκον αυτού του λαού. Μάιος Αλλάχ Subhanahu WA Ta'ala απάντησε με τους μελετητές με ένα καλό διπλό.
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ KEBID'AHAN munkar σιωπήKebid'ahan σιωπή και munkar ότι το Ισλάμ εξαπλώθηκε στην κοινότητα θα οδηγήσει σε μια ποικιλία των ζημιών και ο κίνδυνος.Μεταξύ των ζημιών και των βλαβών που είναι:
Α. Απώλεια σημαντικά στοιχεία της ζωής και τη δόξα του Ισλάμ, δηλαδή άδικο περί απαγορεύσεως ευγένεια και sleaze αγώνα.2. Αιτία η ματαιοδοξία της νίκης εμπειρογνώμονες Ahlu Sunnah Wal Jama'ah3. Αναπτύξτε και να αναπτύξουν την πρακτική ή το πρόσωπο που menyelisihi αλήθεια, τόσο σε i'tikad προβλήματα, τις σκέψεις και τις πράξεις.4. Καλλιέργεια αμφίβολη, αμφίβολο ότι aqeedah ζημιά και ηθική, καθώς και τις καρδιές των μουσουλμάνων.5. Αποδυναμώνουν τη δύναμη της πίστης και i'tikad (Aqeedah) είναι σωστές.6. Άρση της syar'i ποινή για τον καιρό και εμπειρογνώμονες μελετητές και εμπειρογνώμονες λαγνεία αίρεση.7. Εξαλείψτε το φράγμα μεταξύ bid'ah και Σούννα και munkar kemakrufan. Επίσης εξαλείφει ghirah kesuciam υπερασπιστεί αυτή τη θρησκεία.8. Αιτία οι άνθρωποι είναι ικανοί να διαπράξουν αυτό το αμάρτημα, γιατί αντικρούσει και να κατεδαφίσει kebid'ahan και το λάθος είναι μια υποχρέωση.9. Υπονομεύουν τη θρησκεία από την ανάμειξη αλήθεια και το ψέμα. [19]
Κοιτάζοντας ορισμένους από τους κινδύνους και τις ζημίες που προκύπτουν, φυσικά, πρέπει να προσπαθήσουμε να την εφαρμόσει.Από όλους τους τρόπους και στους διαδρόμους της Σαρία. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο χρήσιμο και προειδοποίησε τους μουσουλμάνους να είναι προσεκτικοί. Και ΑΛΛΑΧ ξέρει καλύτερα.(Απαρτίζεται από: Abu Aisha)
[Αντιγράφονται από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah Ίδρυμα δημοσίευσε 04/Tahun VII/1424H/2003M Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Μεμονωμένο - Purwodadi χιλιόμετρα. 8 Selokaton Gondangrejo Μεμονωμένο 57 183 Tηλ. 08121533647, 08157579296]
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Ahlul μεταγλώττιση ΝΗΜΑ αιρετικό με τους Εβραίους ΚΑΙ Nassara

Σχετικά με τις συνομιλίες για την Ahl-ul-bid'ah, στην πραγματικότητα μας κάνει να εξετάσει την ιδεολογία των ανθρώπων της προηγούμενης ιστορίας, έτσι ώστε να μπορούμε να απεικονίσουμε τα διαφανή σε όλες τις πτυχές της ζωής. Ένα άτομο μερικές φορές ασυνείδητα, έχουν εμπλακεί στην ατμόσφαιρα της σκέψης ή χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, πρέπει να κοιτάξουμε για μια στιγμή για όλα τα μέσα και οι τρόποι τους δεν έχουν προσβληθεί από σήψη ούλα. Προφανώς, οι συμβουλές του χαλίφη Ομάρ αξίζει να σημειωθεί. Είναι anhu ΑΛΛΑΧ »είπε κάποτε:« Έμαθα κακό (κακό) να μην εφαρμοστεί, αλλά η ίδια η ασπίδα. Όσοι δεν γνωρίζουν τη φύση του κακού, τότε θα πέσει σε αυτό "
Εβραίοι και Nassara, οι δύο προηγούμενες φυλή, έχουν δημιουργήσει πολιτισμό και να κυβερνήσουν τον κόσμο. Έτσι, ότι περισσότερο ή λιγότερο θα είναι το κέντρο των άλλων ανθρώπων. Ο Προφήτης έχει mensiyalir, οι περισσότεροι οπαδοί θα ακολουθήσουν την Σούννα (τρόπος ζωής) είναι υπό την ευρύτερη έννοια. Αγγελιοφόρος του Αλλάχ είπε: «Εσείς πραγματικά πρόκειται να ακολουθήσει τις Sunna (τρόπου ζωής), οι άνθρωποι πριν από εσάς, πηχη από πηχη, sedepa από sedepa, μέχρι πότε μπήκαν οι τρύπες Dhob έρημο Σαύρα) επίσης, θα ακολουθούν οι σύντροφοι ρώτησε.« Ποιοι είναι αυτοί Ω Προφήτης; Μήπως οι Εβραίοι και Nassara; Αυτός alaihi sallallaahu «wa Sallam είπε," Ποιος άλλος θα μπορούσε να (μην τους) "
Συμπεριλαμβανομένου του χαρακτήρα των εμπειρογνωμόνων της αιρέσεως είναι talaqqi (πάρτε / λήψη) γνώση των προηγούμενων λαών. Κατά συνέπεια, έχουμε αποκάλυψε την ταυτότητα της καινοτομίας εμπειρογνώμονα, ο βαθμός στον οποίο θα υιοθετήσουν την έννοια του έξω από το Ισλάμ. Ο λόγος είναι, υπάρχει ένα κοινό νήμα μεταξύ των φατριών που υπάρχουν στο Ισλάμ (Ahlul bid'ah) μαζί τους. Όπως επισημάνθηκε από τον προφήτη του χαντίθ παραπάνω. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τη σκληρή δουλειά των επιστημόνων με το πρόσχημα των εμπειρογνωμόνων που αποκαλύπτουν τους στην αίρεση tasyabuh εναντίον των Εβραίων και Nassara. Ας ελπίσουμε ότι μια μικρή εικόνα για το προφίλ των εμπειρογνωμόνων αίρεση μπορεί να οδηγήσει σε εντονότερη κατά την αναθεώρηση του Σειράχ Salafush Σαλίχ. [1]
TASYABBUH firqah αιρετική EXPERT με τους Εβραίους [2]
KhawarijΑ. Firqah Kharijites ίδιος ισχυρίστηκε ως Παράδεισος, δείτε keshalihan και η επιτυχία τους .. Εκτός από την κοινότητά τους, είναι μια συλλογή των απίστων. Ισχυρισμοί όπως αυτό το μέρος του εβραϊκού χαρακτηριστικά, τα οποία περιορίζουν τον κύκλο της αλήθειας σε αυτό, ενώ όσοι αντιτάχθηκαν σε αυτά ήταν σε λάθος γραμμή. Ο Λόγος του Θεού: Και οι Εβραίοι λένε, "Οι Χριστιανοί δεν έχουν λαβή" [Αλ-Baqarah: 113].
Σε ένα άλλο στίχο Αλλάχ λέει: Είμαστε παιδιά του Θεού και τους αγαπημένους του. [Al Maidah: 18]
2. Khawarij καρδιά για την καταπολέμηση αντιπάλους του, οι οποίοι διαφωνούν με την ιδέα, aqeedah και τις ιδέες τους. Ομοίως, οι Εβραίοι, προσπαθώντας να φιμώσει τους αντιπάλους του. Ο Θεός τους λέει: Μήπως κάποιο να έρθει σε σας έναν αγγελιοφόρο να φέρετε τίποτα (μάθημα) που δεν δουλεύει σωστά, τότε είναι αλαζονικό, μερικοί άνθρωποι (μεταξύ τους) σ 'αρνηθώ και κάποια άλλα άτομα που σκοτώθηκαν "[al-Baqarah: 87]
3. Ακραίες πράξεις θρησκεία, το δίκαιο και την καταδίκη (άπιστους) έναντι του ατόμου, ένα θεολογικό ρεύμα του σήματος αυτού.Θρησκευτικές πρακτικές αυτού του μοντέλου, οι αρχικές τους Εβραίους προϊόν. Είπε: "Ο λαός της Βίβλου δεν θα υπερβαίνουν τα όρια στη θρησκεία σας και δεν λένε ψέματα κατά Αλλάχ kecuaIi αλήθεια .." [Η Nisa: 171]. Khawarij άνθρωποι έχουν προηγηθεί τον κανόνα του Θεού σε πολλά καταδίκης των πιστών ως κόλαση.
4. Khawarij μιμούνται τους Εβραίους στην ιδιοκτησία για να δικαιολογήσει τους αντιπάλους της. Ιμπν Taymiyyah περιγράφει: "Khawarij, firqah mengkafirkan πρώτη των μουσουλμάνων, με την εξέταση μιας αμαρτία ή όχι την εγγραφή στην καινοτομία των προϊόντων τους, να δικαιολογήσουν το αίμα και ο θησαυρός των μουσουλμάνων». Και πρόσθεσε: «Αυτοί (οι Kharijites) είναι πολύ πιο εχθρικό προς τους μουσουλμάνους, από άλλες ομάδες. Κανείς δεν είναι περισσότερο επιβλαβής από ό, τι για τους μουσουλμάνους είναι, ούτε οι Εβραίοι επίσης Nassara. Είναι τόσο ζήλο να σκοτώσουν μουσουλμάνους που διαφωνούν μαζί τους, να δικαιολογήσουν μουσουλμανικό αίμα και σε χρήμα, και τη γενοκτονία εναντίον των μουσουλμάνων αγοριών, συν pengkafiran τους. Η κίνηση αυτή ήρθε με το όνομα της θρησκείας, γιατί η άγνοια είναι εξωφρενικό και αιρετική τους παραπλάνηση ». [3]
5. Khawarij qaswah χρώμα (σκληρά) και «Jafa (βίαιη) χωρίς ανοχή, όπως το εβραϊκό χαρακτήρα. Είπε: «Δεν έχει έρθει, για όσους πιστεύουν να υποβάλει την ανάμνηση του Αλλάχ και τις καρδιές τους με την αλήθεια που έχει έρθει προς τα κάτω (προς αυτούς) και δεν το κάνουν όπως και οι άνθρωποι που είχαν προηγουμένως αποκάλυψε το βιβλίο του Al, τότε η μακρά berlalulah πάνω τους και τις καρδιές τους έγινε σκληρύνει. Και οι περισσότεροι από αυτούς είναι αυτοί που επαναστατήσει "[Αλ-Χαντίντ: 16]
6. Khawarij αγώνα τους μουσουλμάνους, αλλά να μην ενοχλούν τους δύσπιστους. Αυτό είναι ένα χόμπι του εβραϊκού παρελθόντος και του παρόντος. Είπε: Μήπως έχεις θεωρούνται εκείνοι που ήταν μέρος του βιβλίου; Πιστεύουν σε Jibt και του Κακού και να πω στους δύσπιστους orng (πολυθεϊστές της Μέκκας) που ήταν πιο σωστό τρόπο από ό, τι σε εκείνους που πιστεύουν ". [Μια Nisa: 51]
Μπορούν ακόμη και χέρι-χέρι με το άλλο το άπιστο μουσουλμάνους να βουρτσίζετε. Ιμπν Taymiyyah περιγράφει: «Οι φίλοι και η επόμενη γενιά των επιστημόνων συμφωνούν (« berijma) για την καταπολέμηση των Kharijites. Ήταν η bughat (αντιπάλων) είναι εχθρικές προς όλους τους μουσουλμάνους, εκτός από έναν ο οποίος συμφωνεί ότι τα σχολεία τους. Θα προκαλέσει πόλεμο με τους μουσουλμάνους. Εγκλήματά τους δεν θα πάει μακριά, εκτός από το δρόμο του πολέμου. Είναι πιο επικίνδυνο για τους μουσουλμάνους από τους ληστές. Ο λόγος, οι ληστές μόνο φιλοδοξίες ιδιοκτησίας. Αν δοθεί, δεν θα βλάψει. Και έρχονται αντιμέτωποι μερικοί άνθρωποι. Οι Kharijites, παλεύουν οι άνθρωποι να απομακρυνθούν από την Αλ Κορανίου, και ο φίλος Sunnah ijma », και στη συνέχεια να συμμετάσχουν στην υποστήριξη της καινοτομίας των προϊόντων takwil τους βασίζεται σε ψευδή και εσφαλμένη ερμηνεία του Κορανίου».
7. Khawarij mentahrifkan (στρίψιμο) και τα επιχειρήματα των αληθινό νόημα, σύμφωνα με τη στάση των Εβραίων. Είπε: «Και ένα κόμμα ακούσει τον λόγο του Θεού και στη συνέχεια αλλάζουν από τη στιγμή που καταλαβαίνουν και ξέρουν» (Αλ Baqarah: 75). Ιμπν Αμπάς χαρακτήρισε την Khawarij πορτρέτο λέγοντας: «Πιστεύουν στην muhkam στίχους, (δυστυχώς) στην παράγραφο mutasyabih ολίσθηση. Κανείς δεν ξέρει κρυφά νοήματα του (ερμηνεία), εκτός από τον Αλλάχ και εκείνους που στη γνώση λένε: «Εμείς mengimaninya" [5]
8. Khawarij διαβάζει επιμελώς το Κοράνι, αλλά στην πραγματικότητα είναι έξω από το Ισλάμ ως ένα βέλος μέσα από αυτό σχετικά με τη σκοποβολή .. Οι θρησκευτικοί ηγέτες και μελετητές των Εβραίων ήταν πολύ εξοικειωμένοι με την Τορά. Παραδόξως, αυτοί που αποκλίνουν από την αλήθεια με το σφάλμα χάσμα των σιδηροδρόμων. Ο Αλλάχ λέει γι 'αυτούς: "Και ένα κόμμα ακούσει τον λόγο του Θεού και τότε να το αλλάξετε μετά την καταλαβαίνουν και ξέρουν" [al-Baqarah: 75].
9. Ghurur στάση (αντηλιά βλέπεις τον εαυτό σου) και ακόμη και αλαζονική με τους μελετητές, είναι συνδεμένο με την ταυτότητα του Khawarij. Πιστεύουν ότι υπερβαίνει τη χωρητικότητα ilmiyah Αλί Μπιν Abi Talib, Ιμπν Αμπάς, και όλων των άλλων συντρόφων. [6]
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ιμπν Taymiyyah κατέληξε: ". Οι Kharijites λάθος ρίζα, πιστεύουν ότι η ιμάμηδων (μουσουλμάνοι ηγέτες, μελετητές) και οι μουσουλμάνοι έχουν τεθεί από το πνεύμα της δικαιοσύνης και ψευδή τρόπο» [7]
Αλαζονικός προς τους άλλους, ακόμη και στο σχήμα το καλύτερο είναι ο χαρακτήρας που βρίσκεται πάντα ενσωματωμένο στην εβραϊκή [8]. Είπε: "Και ανάμεσά τους είναι αναλφάβητοι, δεν κατανοούν την Αγία Γραφή (Τορά) εκτός μυθικό ανοησίες και είναι απλώς εικασία" [Αλ Baqarah: 78].
Αυτή η στάση έρχεται σε αντίθεση με την κουλτούρα των δικαίων που βάζουν τους κληρικούς σε υψηλή θέση. Uyainah Sufyan ιμπν «συμβούλευσε:" Χάρη του Θεού να κατέβει, όταν οι δίκαιοι άνθρωποι που ονομάζεται [9].
10. Khawarij δημοφιλής με την ίδρυση της αστάθειας και της εσωτερικής διαφωνίας. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλές διαφορές και διαιρέσεις σπινθήρες στο σώμα τους, όπως το εβραϊκό κράτος έχει χαρακτηρίσει το Κοράνι. Είπε: "Και όταν πρόκειται να τους το Messenger από τον Αλλάχ που επιβεβαιώνει αυτό που είναι (το βιβλίο) που έχει τους περισσότερους από τους ανθρώπους που είχαν δοθεί το Βιβλίο (Τορά) έριξε το βιβλίο του Αλλάχ προς τα πίσω (πίσω), ως εάν δεν ξέρουν (ότι είναι το βιβλίο του Αλλάχ). [Al Baqarah: 101]
Λόγος του Θεού: «Και οι άνθρωποι που zhalim παραγγελίες αλλαγή (κάνει) δεν τους διέταξε. Για το λόγο αυτό τους προκαλούσε μια πληγή από τον ουρανό, επειδή έχουν ασεβείς .. "[Αλ Baqarah: 59]
Επίσης, ο λόγος του Θεού: «Τότε στρίβετε μετά (η συμφωνία), τότε για τη χάρη του Θεού και τη χάρη Του, αν όχι σε σας αναμφίβολα ανήκει στους ανθρώπους εσείς είστε χαμένοι.» (Αλ Baqarah: 64) και τα λόγια του: "Μη πιστεύετε ότι στο μεγαλύτερο μέρος της Αγίας Γραφής και να αρνηθεί τους άλλους «[Αλ Baqarah: 85].
11. Firqah λέγεται, ότι alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam θα μπορούσαν να έχουν τελματώσει κατά λάθος, και kezhaliman λάθος. Εβραίοι ως πρότυπα τους, είναι επίσης πολύ απερίσκεπτη των Αποστόλων και των Προφητών, με έντονη αιρετική, και εκλέγονται σκοτώνοντας memfasikkan όντα. Είπε: "Έχετε οποιαδήποτε έρχονται προς εσάς ένας αγγελιοφόρος για να φέρει κάτι (μαθήματα) δεν είναι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τις ψυχές σας, τότε κάποιοι άνθρωποι (μεταξύ τους) σ 'αρνηθώ και μερικές (άλλες) να σας σκοτώσει." [Αλ Baqarah: 87 ]
Και τα λόγια του: "Όταν τους είπε:« Να έχετε πίστη στο Θεό αποκαλύφθηκε το Κοράνι, λένε, ". Εμείς απλά πιστεύουμε σε αυτό που μας αποκαλύπτεται" Και δυσπιστούσαν το Κοράνι αποκαλύφθηκε αργότερα, ήταν η Αλ Κοράνι είναι (Βιβλίο) το δικαίωμα, το οποίο δικαιολογεί ό, τι είναι αυτά. Πες: "Γιατί να σκοτώσει πρώτα τους προφήτες του Θεού, αν ήταν να τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι" [Αλ Baqarah: 91]
ΣιίτεςΑ. Σύνδεση (tasyabuh) μεταξύ σιιτών και των Εβραίων, διότι εξετάζει πτυχές της εμφάνισης των Σιιτών και δημιουργούς. Ήταν Αμπντουλάχ Μπιν Σάμπα, μια γνήσια εβραϊκή φιγούρα που διαδίδουν τις σκέψεις του μέσα από μια ποικιλία από προβλήματα για τους μουσουλμάνους στην αγοραία αξία της. Όπως η πίστη σε raj'ah (μετενσάρκωση) και θα Απόστολος Αλί. Τέτοιες ιδέες αναπόφευκτα τις ρίζες τους στην εβραϊκή Aqeedah. [10]
2 σιίτες πιστεύουν ότι οι ομοιότητες μεταξύ Al Khaliq (δημιουργός) και τα πλάσματα Του. . Αυτή η πεποίθηση ήταν επίσης σχετικά με την εβραϊκή παράδοση kenekadannya αυτούς που λένε ότι ο Αλλάχ είναι φορτωμένο με naqaish (ανεπάρκεια / ντροπή είπε: «Οι Εβραίοι λένε:« τα χέρια του Θεού δεμένα "(Αλί Imran:.. 64) Επίσης, το λόγο του «Ο Θεός έχει ακούσει τα λόγια των ανθρώπων που λένε:" Αλλάχ Sesungguhnyaa φτωχών, ενώ είναι πλούσια "[Aal» Imraan: 181].
Ανάλογες δηλώσεις, που βρίσκονται εύκολα σε πολλές Israiliyat.[11]
3. Bersentral θρησκείας στο Ιράν, υποστηρίζει ότι το πυρ της κολάσεως δεν θα τους αγγίξει, εκτός για λίγο .. Είναι επίσης υπερήφανος Εβραίος. Είπε: «Δεν ομολόγησε:« Εμείς δεν θα αγγίξει το πυρ της κολάσεως, αλλά ένα μικρό χρονικό διάστημα »[Αλί Imran: 24]
Στην πραγματικότητα, όχι μόνο να μείνω εδώ, επίσης mengkafirkan των αντιπάλων του και καταδίκασε τους κατοίκους της ως κόλαση. ».Ιμπν Taymiyyah είπε: «Και η πιο τρομακτική, οι άνθρωποι που mengkafirkan και μουσουλμάνοι θεωρούν ακάθαρτο ως απίστων, όπως συνέβη στην πλειονότητα των εμπειρογνωμόνων Rafidhah αίρεση (σιίτες), Kharijites και άλλοι χαρακτήρες όπως ... αυτά είναι συχνά χρωματισμένα ομιλητικός ομάδα (μιμηθούν) οι Εβραίοι. [12]
4. Σιίτες πιστεύουν επίσης ότι υπάρχει tanasukh (πνεύματα μετατόπιση), όπως πιστεύεται από τους Εβραίους. Είναι για αυτούς που τα γραπτά τους.
5. Οι οπαδοί αυτής της ιδεολογίας είναι πολύ υπερβολική σε δοξάζουν και να τιμήσει τους θρησκευτικούς ηγέτες (ιμάμηδες) είναι.Ομοίως, εβραϊκή. Οι προφήτες και γραμματειακή πάρει το σεβασμό από τους ανθρώπους που δεν είναι μετρήσιμες. Είπε: «Οι Εβραίοι λένε:« Uzair γιο του Θεού », και έχει αφήσει τους ανθρώπους να λένε:" Ο Χριστός, ο γιος του Θεού ". Τέτοια είναι λέγοντας τους με τα στόματά τους, μιμούνται το ρητό των δύσπιστους πριν. Αλλάχ τους έχει καταραστεί, πώς μπορεί να μετατραπεί σε. Κάνουν οι άνθρωποι alimnya και τους μοναχούς ως θεοί, εκτός από τον Αλλάχ "[Στο Tawbah :30-31]
Επίσης, λέγοντας: "Ω άνθρωποι του βιβλίου που δεν υπερβαίνουν τα όρια στη θρησκεία σας και δεν το λέω του Αλλάχ, εκτός των δικαίων" [Μια Nisa: 171]
6. Σιίτες, μία πιο menggandrungi firqah ψέμα. Παράγουν πολλές ψευδείς Hadiths του προφήτη με ένα μεγάλο όνομα του τριχωτού της κεφαλής. Εβραίοι, όπως οι πρόγονοί τους έκαναν το ίδιο με την ιστορία που βρίσκεται Israiliyat.
7. Ένας από τους δόγμα, οι σιίτες έχουν στον ουρανό της, διότι το μεγάλο mahabbah (αγάπη) τους εναντίον του Αλή και οι ιμάμηδες.Το μυστικό, σύμφωνα με την εκδοχή τους για τη φύση της πίστης είναι πίστη (πίστη) και να αγαπούν τους ιερείς .. Πίσω από αυτούς ο λόγος του Θεού: Πείτε Ο πιστών, πιστεύουμε στον Αλλάχ και τι αποκαλύφθηκε στον Αβραάμ, Ισμαήλ, Ισχάκ, Ya'qub και τα παιδιά και τα εγγόνια και τι δόθηκε στον Μωυσή και τον Ιησού και ό, τι δίνεται στους προφήτες του Κυρίου του. Εμείς δεν κάνουν διάκριση μεταξύ τους και αυτό που εμείς οι ίδιοι να παραδοθούν σ 'Αυτόν. Έτσι, αν πιστεύεις σε αυτό που πιστεύουν, και μάλιστα έχουν λάβει οδηγίες.Εάν τη σειρά τους είναι στην πραγματικότητα εχθροπραξίες (μαζί σας) "[Αλ-Baqarah :136-137]
Οι memlintir έννοια του στίχου είναι από την πίστη των ιερέων. Για το λόγο αυτό, ισχυρίζονται ότι: «Αληθώς η πίστη δεν ξεθωριάζουν με sayyiah (αμαρτία), αντίθετα, η απιστία εξουδετερώσει όλα τα καλά (hasanah). Η αληθινή πίστη αντικατοπτρίζεται στην αγάπη και την αναγνώριση του Ιμάμη. [13]
Έτσι, η ψεύτικη αγάπη που έκαναν μια σκάλα για να φτάσει τον Παράδεισο. Δηλαδή, ο Παράδεισος πληρότητας έχουν το δικό τους έλεγχο, με κοιλιά και τόσο καλά .. Συζήτηση δεν είναι σε αντίθεση με την έκρηξη του εβραϊκού λαού. Ο Αλλάχ λέει γι 'αυτούς λέγοντας: «. Είμαστε παιδιά του Θεού και τους αγαπημένους του" [Αλ Maidah: 18].
8. Shaykh Al-Ισλάμ Ibn Taymiyyah παρουσίασε κάποιο λάθος και tasyabbuh τους εναντίον των Εβραίων. Rahimahullah είπε: "Οι ενδείξεις είναι, μοιάζει η πράξη της αναστάτωσης σιίτες Εβραίων.Εβραίοι λένε: "Δύναμη δεν είναι εφικτό, εκτός από τους απογόνους του Δαβίδ. Σιίτες ο ίδιος είπε: "Imamate (Χαλιφάτο) δεν είναι εφικτή εάν οι απόγονοι του Αλή μόνη της».
Εβραϊκό κράτος: «Δεν υπάρχει τζιχάντ μέχρι την εμφάνιση του ακόμα dajjal και ένα σπαθί έπεσε από τον ουρανό». Στη μία πλευρά των σιιτών επέμεινε: "Δεν ισχύουν μέχρι την έλευση του τζιχάντ του Μαχντί και τον ήχο της κλήσης από τον ουρανό. Mengakhirkan εβραϊκή προσευχή, συνήθειες demikain επίσης σιίτες. Πρακτική πλευρά της ζωής στο άλλο, εξαλείφοντας την εβραϊκή ταχθείσας προθεσμίας για τις γυναίκες και mengtahrif ιερό βιβλίο, επίσης της γνώμης ότι η υποχρεωτική προσευχή ανήλθε σε 50 φορές, μην πω γεια στους μουσουλμάνους. δικαιολογεί το θησαυρό όλης της ανθρωπότητας.Όλα αυτά με ένα όμορφο diadopi από σιίτες. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε οπωσδήποτε. Άγγελο Γαβριήλ μια φορά εχθρικές προς τους Εβραίους ως μίσος προς Σιίτες ίδια άγγελος για να κάνουν λάθος στη μεταφορά της αποκάλυψης του Προφήτη ». [14]
QADARIAH Mu'tazilah.Α. Ja'd Μπιν Ντιρχάμ που πέταξε για πρώτη φορά την γνώμη αρνείται το (γυμνό), ο Θεός όλων των ιδιοτήτων του., Ο Θεός δεν είναι πάνω από το Θρόνο, istiwa έννοια είναι «isti'la (mengusai), ο Θεός δεν μιλάει. Το πρόσωπο είναι ένας οικοδόμος Jahm Μπιν Σαφουάν, ιδρυτής firqah Jahmiyyah που έχουν πίστη ότι ο Θεός είναι σε όλους τους χώρους με την ουσία Του. Aqeedah της χαμένης εβραϊκές ρίζες της μορφή που ονομάζεται Labid bin Al A'sham, οι άνθρωποι που ποτέ δεν μαγεύουν τον Προφήτη. [15]
2. Bisy Αλ Mirrisi, έναν frontman των Mu »tazilah, ένας Εβραίος που κρύβει την αληθινή του με τη μάσκα" tazilah. [16]
3. Qadariah αποποίηση αλ khalqu ιδιότητες (δημιουργία) και το θέλημα του Θεού (η θέληση) του Θεού. Αυτό είναι το ίδιο με το να λέμε την εβραϊκή συμπεριφορά του καλού και του κακού πέρα ​​από την εμβέλεια του πεπρωμένου του Θεού. [17]
4. Hudzailiyah, ένα μέρος της Qadariah firqah δηλώσει ο Θεός δεν είναι διαφορετικά από τα πλάσματα Του, οι κάτοικοι του Παραδείσου δεν έχει τη δύναμη να κινηθεί και ο Θεός είναι, επίσης, δεν μπορεί να μετακινηθεί. Θα πρέπει απλώς να είναι ένα ανάχωμα για κατεψυγμένα προϊόντα, άψυχο. Αυτή η δήλωση είναι επίσης μια καθημερινή συνομιλία των Εβραίων [18]
5. Mu'tazilah καταπολέμηση εκείνους που δεν είναι σε αρμονία με τις απόψεις τους καθώς και εβραϊκές
6. Mu'tazilah επίσης mentahrifkan Αλ Κοράνι καθώς και η εβραϊκή στάση απέναντι ιερά βιβλία τους.
7. Mu'tazilah εξομοιώνουν το Θεό με το θέλημα του Θεού θα του θεού δημιουργίας Του, το λόγο Του, λέγοντας ότι μια τέτοια συμπεριφορά είναι Εβραϊκό
8. Qadariyah συμπεριλαμβανομένης της ροής, η οποία αρνείται (ta'thil) τις θεϊκές ιδιότητες της ουσίας του Θεού. Κλοπή από αυτή την πεποίθηση εξίσωση muncu Khalik (ο Δημιουργός) και η δημιουργία του καθόταν ο Ιμπν Taymiyyah: Τα βασικά της γόμας, τόσο από τη φύση του Θεού και Qadariyyah Jahmiyyah, η εικόνα του Θεού, χαρακτηρίζει τα άτομα με ακίνητα που βρίσκονται σε άλλους ανθρώπους.
MURJIAHΑ. Οι οπαδοί της άκρας murjiah δήλωσε «πίστη δεν θα διαβρώνονται από την ανηθικότητα, όπως υπακοή δεν είναι χρήσιμη για την αντιμετώπιση της δυσπιστίας" Ως εκ τούτου, υποτιμούν σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση της αμαρτίας και τους αμαρτωλούς.Εβραίοι έτσι, παραβίασε διάφορες kemungkaran και χωρίς το βάρος της αμαρτίας ελαφρά. Είπε: "Και θα δείτε τα περισσότερα από αυτά (οι Εβραίοι) σπεύδουν στην αμαρτία και την παράβαση και να τρώει το απαγορευμένο. Πολύ κακό πράγματι ό, τι το κάνουν ».[Al Maidah: 62]
Επίσης, σε άλλο στίχο: "Έχει κατάρα τους άπιστους των παιδιών του Ισραήλ από τη γλώσσα του Δαβίδ και του« Ίσα γιος της Μαριάμ. Με αυτόν τον τρόπο, επειδή δεν υπάκουσε και πάντα ξεπερνούσε το όριο ". [Al Maidah: 78]
2. Karamiah, μια παραφυάδα της Murjiah έχει αναπτύξει πολλές Hadiths όπως έκαναν οι Εβραίοι. Πλέον, οι χαρακτήρες της ομάδας αυτής κοινωνικοποιήσει επίσης aqidah tajsim (pembendaan) Ο Θεός όπως οι Εβραίοι. [19]
3. Murjiah τονίσει ιδιαίτερα τις πτυχές του βασιλιά »(ελπίδα), στη λατρεία με mengesampingakan πτυχές khauf (φόβος, ανησυχία).Ελπίζω ότι αυτή η υπερβολική στάση τους οδήγησε να είναι πολύ αισιόδοξο να είναι κάτοικοι του Παραδείσου. Τα μοντέλα αυτά ισχυρίστηκε επίσης από τους Εβραίους. Είπε: «Είμαστε παιδιά του Θεού και τους αγαπημένους του" [Αλ Maidah: 18].
Επίσης, λέγοντας: «Εμείς δεν θα αγγίξει το πυρ της κολάσεως, εκτός για λίγες μέρες μπορεί να μετρηθεί». [Αλί Imran: 24]
4. Murjiah εξουσιοδοτούν επίσης τους εαυτούς μας ως τα πιο εξελιγμένα πλάσματα από την πλευρά του Θεού λόγω παραδοχή τους, σταθερά επίπεδα της πίστης, δεν αυξάνονται ούτε ξεφουσκώσει. Σύμφωνα με αυτούς, ο βαθμός της πίστης των πιστών είναι στο ίδιο επίπεδο. Εν ολίγοις, η πίστη τους σε μια τάξη με την ποιότητα της πίστεως των αποστόλων και των αγγέλων. Έτσι, μοιάζουν με τη συμπεριφορά των Εβραίων οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως τους πιο ευγενείς πλάσματα. Λόγος του Θεού ":" Είμαστε παιδιά του Θεού και τους αγαπημένους του .. Πείτε: Γιατί ο Θεός να σας τιμωρήσει για τις αμαρτίες σου "[Αλ Maidah: 18].
JAHMIAHΑ. Ένα από τα πιο επικίνδυνα γνώμη Jahmiah Jabriah θεωρείται ότι τα ανθρώπινα όντα δεν έχουν καμία επιθυμία καθόλου, σαν φτερό πέταξε από τον άνεμο. Αυτή η πεποίθηση είναι επίσης εβραϊκό παρελθόν και το παρόν. Μερικά σύγχρονα ιδεολογίες, όπως ο κομμουνισμός αρνείται επίσης την ύπαρξη της βούλησης (θέλημα του Θεού) από τους ανθρώπους. [21]
2. Jahmiah υπεκφεύγω με μια συστροφή της μοίρας, του σφάλματος και τις παρατυπίες που κάνουν .. Είπαν: «Ο Αλλάχ έχει κλειδώσει τις καρδιές μας, έτσι ώστε το φως δεν μπορεί να διαπεράσει την καθοδήγηση θέση." Αυτός είναι ο λόγος για τους ειδωλολάτρες και οι γραμματείς, και Nassara Εβραίοι που δεν θα αποδεχθεί την αλήθεια. Ο Αλλάχ λέει γι 'αυτούς: «Δείτε μας κλειδωμένα" [Η Nisa: 155]
Δηλαδή, δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν και να το πιάσουν. Είπε: Oraang που αποδίδουν τον Θεό, θα πει: Αν Αλλάχ θέληση, εμείς και οι πατέρες μας δεν θα τον συνδέουν και όχι (και) απαγορεύει εμάς τίποτα ".. Έτσι, οι άνθρωποι πριν έχουν αρνηθεί (κλητήρες τους) μέχρι αισθάνθηκαν τιμωρία μας ... "[Αλ-Ένα` π.μ.: 148].
Οι άνθρωποι πριν να είναι Εβραίοι και Nassara. Έτσι, ο Αλλάχ Σαρία Jahmiah τράκαρε με το πεπρωμένο. Ως εκ τούτου, δεν αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ τα σύμβολα του διοικούσε το καλό και αδικίες απαγορεύουν. Έτσι, έχουν κολλήσει στο tasyabuh εναντίον των Εβραίων. Ιμπν Taymiyyah κατέληξε: «εκβολής της συμπεριφοράς τους απέναντι ta'thil (απομάκρυνση) της Σαρία και το πνεύμα που διατάζει το καλό και απαγορεύουν αδικίες [22].
3. Ta'thil, μία από τις βασικές διδασκαλίες των Εβραίων που εγκρίθηκε Jahmiah
4. Jahmiah είπε το Κοράνι είναι έτσι εξισώνουμε το Δημιουργό με τα πλάσματα του ως πράξη των Εβραίων.
Ahlu TASYABBUH αιρετική ΜΕ Nassara
Firqah-firqah ότι αποκλίνουν από τη γραμμή Al Haq, επίσης, έχουν ευρέως υιοθετηθεί εν μέρει η αρχή της θρησκευτικής διδασκαλίας Nassara ροή. Ως εκ τούτου, υπάρχουν κάποιες ομοιότητες μεταξύ τους και θρησκειών Nassara. Η εξήγηση είναι η εξής:
ΣιίτεςΑ. Σιίτες λένε ότι η διδασκαλία της θρησκείας στα χέρια των ιερέων.Σε πλήρη [23], οι οποίες φέρουν halal ή Χαράμ είναι το προνόμιο των ιερέων. Έτσι, η θρησκεία δεν είναι τίποτε άλλο από τα προϊόντα τους. Αυτή η θεραπεία είναι η στάση απέναντι Nassara θρησκευτικούς ηγέτες τους. Ο Αλλάχ λέει, πράγμα που σημαίνει: Θα κάνει τους ανθρώπους να alimnya και μοναχοί τους ως άρχοντες, εκτός από τον Αλλάχ, και να αποθεώσουν και τον Μεσσία Ιμπν Μαριάμ. [Στο Tawbah: 31].
Αγγελιοφόρος του Αλλάχ είπε: Έχετε menyanjungku χαλαρά για να Nassara Ίσα Ιμπν Μαριάμ. Είμαι μόνο ένας υπάλληλος, λέει: "(Μωάμεθ) δούλος του Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του." [Bukhari, Kitab al-Anbiya, κεφάλαιο Qauliallah (6/365)]
2. Τάφοι των αγίων και δικαίων ανθρώπων να μετατραπεί σε τόπο λατρείας, εκτός από τον Αλλάχ. Αναχωρεί από την πεποίθηση ότι οι ιερείς μπορούν να θεραπεύσουν την τύφλωση, τη λέπρα, να αυξήσουν τους νεκρούς, και άλλα θέματα που σχετίζονται με rububiyyah. Nassara άνθρωποι ήταν sebelummya κάνουν επίσης το ίδιο. Ο Απόστολος είπε: Ιδού, οι άνθρωποι πριν κάνετε τους τάφους των προφητών και δίκαιοι άνθρωποι ως τζαμί. Μην κάνετε τάφους ως τζαμιά. Πράγματι μου το απαγορεύσει. [Συντάκτης μουσουλμάνους, Kitabul Masajid, κεφάλαιο Nahyu «Μια Binail Masajid» alal Μπέρι (5/13)]
3. Σιιτική λατρεία και εξιδανικεύουν Αλί. Η Nassara, επίσης, η λατρεία του προφήτη Isa ήρθε στο σταθμό Uluhiyah. [Ar Raddu 'Αλα Rafidhah, σ.. 46]
4. Η σεξουαλική επαφή με γυναίκες οπαδούς του σιίτη παρέμεινε μέσω του πρωκτού, αν και σε κατάσταση εμμήνου ρύσεως, όπως οι άνθρωποι Nassara. [Minhajus Sunnah (1/72)]
5. Σιίτες ερμηνεύουν kalimatullah στο στίχο "Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις προτάσεις του Θεού" (Yunus: 64) με τους ιερείς [24].Nassara έθεσε επίσης Isa του Προφήτη », όπως kalimatullah. Στην πραγματικότητα, ο σκοπός της kalimatullah εκεί, ότι η παραβολή της δημιουργίας του Προφήτη ο Ιησούς είναι σαν τον Αδάμ στην αυτο-δημιουργία που είναι πάνω από το έδαφος με "Κουν". Έτσι, στην πραγματικότητα ο Ιησούς είναι επίσης μέρος του τα πλάσματα του Θεού με τα λόγια του. Με αυτό, γίνεται σαφές σε αυτό το θέμα ότι η σιιτική Nassara ακολουθούν.
AL QADARIYAH Mu'tazilaΑ. Η πεποίθησή τους ότι ο υπάλληλος έχει το απόλυτο δικαίωμα να ενεργεί, επειδή ήταν ο δημιουργός των πράξεών του. Αυτή η θεωρία, που πήραν από το πνεύμα της ελευθερίας της θρησκείας προγραμματιστεί Nassara. Ακόμη, όπως γνωρίζουμε, ο δημιουργός της ιδέας ότι η άρνηση είναι μια χριστιανική ονόματι taqdir Sosan. [Αλ Farqu Bainal Firaq, σ.. 4-15]
2. Firqah αυξάνεται και η ανάπτυξη στη χριστιανική και την εβραϊκή φιλοσοφική σκέψη. Χρονολόγιο, όταν ο Χαλίφης al-Ma'mun πήρε το συμβόλαιο με την Nassara, ρώτησε για τις αναφορές από τα ελληνικά βιβλία τους. Nassara άνθρωποι ξέρουν και με έξυπνο mengiriman τα βιβλία, γιατί πιστεύουν ότι η γνώση του περιεχομένου θα καταστρέψουν τη μουσουλμανική πίστη ή την ενεργοποίηση των διαφορών μεταξύ των μελετητών. Mu'tazilah οπλιστείτε και με τη γνώση και την επιστήμη της Kalam manthiq, μετά τους Εβραίους και τους προγόνους τους Nassara, να ρίξει Προφήτη τους. [Ashawaiq mursalah (1/230)]
3. Nidhamiyah, ένα παρακλάδι του δόγματος που έχει Qadariyah δημιουργός θεός και ότι υπάρχουν δύο. Το παλιό και το νέο Θεό και τον Ιησού. Έτσι, σύμφωνα με αυτούς, ο Ιησούς έχει τη δύναμη rububiyah. Αυτές οι λέξεις δεν είναι διαφορετικά από τα λόγια και τις πεποιθήσεις που menuhankan Nassara ο Ιησούς Χριστός και ο οποίος θα αναλάβει την πρακτική της ανθρώπινης αναμέτρησης στη μέλλουσα ζωή. Ερμηνεύοντας τους: «Και ο Κύριος σας και οι άγγελοι ήρθαν σε σειρές" [Al Fajr: 22]
Σύμφωνα με αυτούς, ο Κύριός σου είναι ένας προφήτης σε αυτούς τους στίχους ο προφήτης του Ιησού. Ρήσεις του Προφήτη για ru'yatullah τραβούν, επίσης, ένα συμπέρασμα, όπως ο Ιησούς. [Τα στοιχεία παρέχονται από τους μουσουλμάνους, Kitab al-Iman, Κεφάλαιο Ithbat Rukyatul Πιστοί Fil Lirabbahum Subhanah Εφεξής (3/17)]
Murji'aΑ. Οι ηγέτες εξέδωσαν δήλωση ότι κανένα μεγάλο Murji'ah της Ahlul-Qiblah πτώση στην κόλαση, αν και λουσμένη στην αμαρτία. Nassara, τους συνομηλίκους τους, όπως ισχυρίστηκε στο παρελθόν. Ο Αλλάχ λέει, πράγμα που σημαίνει: Και αυτοί (οι Εβραίοι και Nassara) είπε: [Al Baqarah: 111] «Σίγουρα δεν πρόκειται στον ουρανό εκτός από τους Εβραίους και Nassara."
2. Ash'arite και Maturidiyah, δύο εκ των οποίων λαμβάνει ένα ρεύμα σκέψης firqoh Murji'ah, χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία tawasul με τάφους και ιερά μέρη, ενώ το στολίζουν με παράνομη δραστηριότητα. Για παράδειγμα, με προσευχή, μετάνοια bernadzar και θυσία από τον Θεό. Προστέθηκε στην εκδήλωση ή isti'anah istighatsah (για βοήθεια) προς εκείνους τους αγίους που είναι ακόμη εν ζωή ή που έχουν θαφτεί, όταν πιέζονται τη ζωή της δυστυχίας και κακουχίες. Μην ξεχάσετε να χτίσουν ένα τζαμί στο νεκροταφείο. Έτσι ώστε να κολλήσει να μιμηθούν το Nassara.
3. Σούφι πιστεύουν Ash'arite μεταξύ των πολλών δόγματα του χριστιανισμού, όπως wihdatul μορφή, και το «ishmah (δύο θέματα που σχετίζονται με τους keterpeliharan της αγιότητας και της αμαρτίας). Είναι κοινή γνώση, ότι το κίνητρο για την επίσκεψή τους στο νεκροταφείο βρίσκονται οι τάφοι να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς. Ιμπν Taymiyyah είπε: "Είναι ότι, όταν κάνει τις υποχρεωτικές προσευχές στο σπίτι, παρακολουθούν την κίνησή τους, εξ αμελείας.Διαβάζοντας το Κοράνι χωρίς την εκτίμηση και την ταπεινότητα ».Αλλά αν είστε επισκέπτονται τους τάφους των ανθρώπων στην (σεβαστό), τόσο εύκολο ταπεινότητα, και φώναξε, παραιτήθηκε και υποχωρητική. "[Alal Al-Fi Raddi Istighatsah» Μπακρί (1/330-333]
JAHMIYAHJahmiyah και οι τρέχουσες απόψεις με βάση τα διδάγματα Nassara.Όπως περιγράφεται ιμάμη Ahmad όταν Jahm, ιδρυτής firqah Sumaniyah Jahmiyah συναντήθηκε με τη φυλή. Σκέψης τους και να κάνουν το υστερόγραφο Nassara θρησκεία, τον τρόπο σκέψης του ως έρεισμα και να εξαπλωθούν σε άλλα. Alal [Ar Raddu »Jahmiyah Zanadiqah Wa, σ.. 26-28]
Ομοίως, η έκθεση για να ενημερώσει για τη σχέση "συναισθηματική" που υπήρχε μεταξύ των δύο θρησκευτικών εμπειρογνωμόνων αίρεση που έχει ήδη τροποποιηθεί από τους θρησκευτικούς ηγέτες.Ο μουσουλμάνος πρέπει να σταθεί με ένα στερεό Izzah, περήφανο για τις τιμές που υπάρχουν στη θρησκεία, δεν χρειάζεται να κοιτάξει προς οποιαδήποτε πλευρά για επιπλέον σάρωσης, η οποία στην πραγματικότητα θα ήταν μια γκάφα για τον στη μετά θάνατον ζωή. Σε μια Hadith, ο Προφήτης προειδοποίησε: «Όποιος μοιάζει ένας λαός, τότε είναι μέρος της η« ΑΛΛΑΧ ξέρει καλύτερα.
(Αυτό το έγγραφο είναι μια ελεύθερη μετάφραση του "Asim, ο οποίος διορίστηκε από το βιβλίο Tanaqudhu Ahlil Ahwa BIDA` wa »Μωάμεθ, από τον Δρ.» Afaf bint Χασάν Μπιν Μοχάμεντ Μπιν Μουχτάρ, Σχολή Tarbiyah γυναίκες στο Ριάντ. Βιβλίο εκδίδεται από Ar Maktabah Ρούσντ, Ύλη Εγώ, ο Έτος 1421H)
[Όπως Αντιγραφή από το περιοδικό-Sunnah VIII/1426H/2005 10-11/Tahun Edition. Ίδρυμα δημοσίευσε Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Μεμονωμένο - Μεμονωμένο Gondanrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 183 57 Tηλ. 0271-761016]
ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ αιρετική συνέχεια

ΜεShaikh Μωάμεθ Μούσα An-Nasr



Anhu Αμπού Μούσα Αλ As'ari ΑΛΛΑΧ »μπήκε στο τζαμί Κούφα, το τζαμί και βρήκε τους ανθρώπους υπάρχει ένας αριθμός της μορφής-halaqah halaqah (κάθονται). Σε κάθε halaqah υπάρχει Shaykh, και πριν από αυτούς ήταν ένας σωρός από χώμα, τότε το Σέιχ τους είπε (ο οποίος καθόταν στο halaqah): "εκθειάζω (λέγοντας Subhan Αλλάχ) εκατό φορές!", Τότε, επίσης, δοξάζουν (μέτρηση) με χαλίκι.Στη συνέχεια, η Shaykh τους είπε πάλι: "Bertahmidlah (λόγο alhamdulillah) εκατό φορές!" Και λέει ο ούτω καθεξής ......
Τότε anhu Αμπού Μούσα ΑΛΛΑΧ »το αρνούνται στην καρδιά του και ο ίδιος δεν αρνείται τις προφορικές οδηγίες. Είναι απλά ότι έσπευσε να καλπάσει μακριά προς το σπίτι Αμπντουλάχ μπιν Mas'ud, και στη συνέχεια άρχισε να πω γεια σε Αμπντουλάχ μπιν Mas'ud, και Αμπντουλάχ μπιν Mas'ud επεστράφη χαιρετισμό του. Αμπού Μούσα, δήλωσε στο Αμπού Mas'ud: "Ο Αμπού Αμπντουραχμάν, πραγματικά έχω μόλις εισέλθει στο τζαμί, και τότε είδα κάτι που θα το αρνηθούν, για χάρη του Αλλάχ δεν είναι η άποψη μου, αλλά το καλό. Στη συνέχεια, Αμπού Μούσα δήλωσε την κατάσταση halaqah Μηνυμα.
Αμπού Mas'ud τότε είπε στο Αμπού Μούσα: "Έχετε τους διέταξε να υπολογίσει την ασχήμια τους, η ασχήμια; Και θα τους δώσει τη διαβεβαίωση ότι τα πλεονεκτήματά τους δεν θα εξαφανιστούν σε όλα "Αμπού Μούσα απάντησε:« Δεν έχω παραγγείλει οποιοδήποτε από τους ". Αμπού Mas'ud είπε: «Ας πάμε να τους".
Στη συνέχεια, Αμπού Mas'ud πω γεια σε αυτά. Και επέστρεψαν χαιρετισμό του. Ιμπν Mas'ud δήλωσε: «Η πράξη ό, τι βλέπω το κάνετε αυτό, λαέ του Μωάμεθ;" Δεν απάντησε: "Ο Αμπού Αμπντουραχμάν, αυτό είναι το χαλίκι που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό χάντρες, tahmid, και tahlil, και Takbir". Στη συνέχεια, Αμπού Mas'ud είπε: «Πόσο γρήγορα θα χαθεί, Ο Ummah του Μωάμεθ, (αλλά) οι σύντροφοι των πολλών μια ζωή, και τα ρούχα του δεν έχουν υποστεί βλάβη σε όλα, και αυτό το σκάφος δεν έχει σπάσει, ή αν θέλετε να είστε σε μια πιο σωστά οργανωμένη θρησκεία της θρησκείας του Μωάμεθ; ή εάν έχετε ανοίξει την πόρτα της αίρεσης; Επίσης είπε: "Ο Αμπού Ραχμάν, για χάρη του Αλλάχ δεν είναι η επιθυμία μας, αλλά το καλό". Αμπού Mas'ud είπε επίσης:
"Πόσοι άνθρωποι που θέλουν την καλοσύνη δεν το πάρει».
Αμρ ιμπν Salamah είπε: «Πράγματι, έχω δει γενική συνέλευση τους που πραγματοποιήθηκε μια ανάμνηση ότι είμαστε σε πόλεμο με τίτλο« Μια Nahrawan "με τις Kharijites". (Ιστορία ενός Darimi saheeh Sanad)
Ι (Shaykh Μούσα Νασρ), δήλωσε: «εικασίες Ιμπν Mas'ud εναντίον τους (δηλαδή οι εμπειρογνώμονες σε θέματα καινοτομίας που κατέχουν halaqah Μηνυμα) είναι αληθής, όπου εμπειρογνώμονες προσχώρησαν στην αίρεση που προκάλεσε Khawarij" συνεχή σειρά "τους kebid'ahan. Και αυτό είναι το οριστικό τέλος του ανθρώπου είναι «συνεχής» στο kebid'ahannya, menyelisihi και οι σύντροφοι του Προφήτη.
Ωστόσο, ίσως κάποιος στην εποχή μας είπε: «Αυτό είναι αναμφισβήτητο anhu ΑΛΛΑΧ ιμπν Mas'ud»; Είναι αίρεση Μηνυμα Αλλάχ;! Εμείς λέμε: "Οι περισσότεροι άγιοι του Θεού, να του πω είναι Μηνυμα bid'ah, ειδικά αν το Μηνυμα είναι το Μηνυμα που προβλέπεται, αλλά η αίρεση είναι απλώς ένας τρόπος (Μηνυμα) όπου συγκεντρώθηκαν σ 'αυτόν, και ο τρόπος που κάνουν σε Μηνυμα στο Θεό, η οποία alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam και sahanbat του ποτέ δεν την ασκούν. Και Khawarij που κατήγγειλε ο προφήτης Sallallahu »alaihi wasallam, και Sallallahu« alaihi wasallam είπε γι 'αυτούς:
«Αν τους βλέπω, σίγουρα είμαι πραγματικά πρόκειται να τους σκοτώσει τη δολοφονία της διαφήμισης» [Bukhari Hadith μουσουλμανικές και ιστορία]
Rasulullah Sallallahu πραγματικά ακριβώς «alaihi wasallam τους απειλεί, επειδή οι ενέργειές τους είναι αίρεση και άδικο, και συγκεκριμένα: την μουσουλμάνους επειδή mengkafirkan πράξεις maksiyat, και νομίζουν ότι οι Μουσουλμάνοι πάνε στην κόλαση αιώνια (λόγω των ανήθικες πράξεις), όταν η (δεξιά) που διαπράττουν μεγάλες αμαρτίες Κόλαση δεν είναι αιώνια. Όπως και όταν αυτό απαιτείται για την έμμηνο ρύση γυναίκα να αντικαταστήσει την προσευχή (η οποία έφυγε όταν εμμήνου ρύσεως), όπως είχε αλλάζει γρήγορα (αν Ραμαντάν είχε έμμηνο ρύση κατά το χρόνο).
Έτσι κάνουν υπερβαίνουν το όριο στη θρησκεία τους, και η επιβάρυνση τους με μεγάλη φιλανθρωπία τους, ακόμη και αυτοί (δηλαδή khawari) έχει khuruj (έξοδος) από την αφοσίωση Προφήτη να θείος του παιδιού, anhu ο γιος του Αλί ιμπν Αμπού Talib ΑΛΛΑΧ »(όταν έγινε ο Χαλίφης), ακόμη και σκότωσαν anhu Αμπού Αλί Μπιν Talib ΑΛΛΑΧ »στην dhalim και την εξαπάτηση.
Και alaihi Προφήτη Sallallahu μας », δήλωσε wasallam:
"Που σημαίνει: Αληθώς Αλλάχ κρατήσει μετανοώντας κάθε εμπειρογνώμονα αίρεση μέχρι μετανόησε του kebid'ahannya"
Ενώ η από του στόματος ειδικός όρος αίρεση, δήλωσε: "Αυτή είναι η θρησκεία του Μωάμεθ bin Abdullah". Πόσο ωραία τα λόγια του ιμάμη Μαλίκ, ο οποίος είπε:
"Barangsapa κάνει kebid'ahan στο Ισλάμ, που είχε μια καλή άποψη του ότι ήταν αυτός υποτίθεται πως ο Μωάμεθ έχει προδώσει το μήνυμα, όπως Αλλάχ λέει:" Αυτή η μέρα δεν έχω τελειοποιήσει για σας η θρησκεία σας, και είχα μια πρόταση `ni δύο άκρα προς εμε?και Ku-ridhai έχει γίνει η θρησκεία του Ισλάμ είναι για σας "(Al Maidah 3). Ποια είναι λοιπόν η στιγμή δεν ήταν η θρησκεία σήμερα δεν θεωρείται μια θρησκεία, και δεν θα τελειώσει καλά, αλλά με ό, τι αυτοί οι άνθρωποι είναι καλοί στην αρχή ενός λαού (οι σύντροφοι). "
Αιρετικοί απαγορεύεται πίνοντας ένα νοστιμότατο γουλιά νερό από το χέρι του alaihi wasallam του Προφήτη Sallallahu «telaganya και από την οποία η λίμνη ήταν πιο λευκά από το χιόνι και το γλυκό από το μέλι.
Στη συνέχεια, έχει πραγματικά ίσχυε από την hadeeth της Anas ΑΛΛΑΧ »anhu είπε: Rasulullah Sallallahu« alaihi wasallam δήλωσε:
"Σημασία: Είναι πραγματικά ένας λαός της Ummah μου θα απορριφθεί από την λίμνη ως μια ξένη καμήλα απορρίπτεται (από το πλήθος της καμήλας)", τότε λέω: «Ω Αλλάχ, είναι ο λαός μου", στη συνέχεια είπε: «Σίγουρα δεν ξέρετε τι είναι εκεί- πραγματοποιήθηκε μετά ". [Bukhari Hadith μουσουλμανικές και ιστορία]
Γι 'αυτό είναι ότι οι εμπειρογνώμονες σε θέματα καινοτομίας τελική λύση, τόσο στο παρελθόν ή το παρόν, (είθε ο Αλλάχ να μας προστατεύσει από τους δυσμενείς καρδιαγγειακό θάνατο ως το τέλος τους). Έτσι, αν έχουν συνείδηση ​​της αιρέσεως ειδικούς σε κάθε ηλικία και να τα τοποθετήσετε πίσω στον τόπο κακό; Αφήστε τους να μετανοήσουμε στο Θεό με μετάνοια "Nasuha" (γνήσια μετάνοια), περιμένουμε για εκείνους που τους αρέσει αυτό.
Και μόνο ο Αλλάχ Εκείνος που δίνει κατευθύνσεις στην πορεία προς ittiba »(μετά την καθοδήγηση του Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του).
[Μετάφραση από al Ashalah έκδοση περιοδικού 27 σελίδες 17-18]
[Αντιγραφή από το περιοδικό Al-ADH-Islamiyya Θ. έκδοση Dzakhiirah. ΙΙ / Όχι. Δημοσιεύθηκε 07 Ma'had Αλί Αλ-Irsyad Σουραμπάγια, αραβικά βίντεο Βιβλιοθήκη Αλί Αλ-Irsyad Ma'had Jl Σουλτάνου Ισκαντάρ Muda 46 Σουραμπάγια]

ΠΡΟΚΑΛΕΙ αιρετική

ΜεΣεΐχης Χασάν Αλί Μπιν Αλ-Halabi Αλ-Atsari


Δεν είναι ασαφής πράγμα σε όλους, ότι κάθε συμβάν έχει μια αιτία, που μπορεί να θεωρηθεί σωστό ή λάθος. Η αιτία της αίρεσης με διάφορες μορφές επιστρέφονται στους τρεις όρους. [1]
Πρώτον: Η άγνοια Σχετικά Πόροι δίκαιο και πώς την κατανόηση τουSyar'i νομικές πηγές είναι το Κοράνι και το Χαντίθ, και τι περιλαμβάνεται τόσο με τη μορφή και Qiyas Ijma. Αλλά qiyas δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναφορά στο δίκαιο της λατρείας.Επειδή μεταξύ των πυλώνων των qiyas είναι όταν υπάρχει μια κοινή αιτία σε πρόταση του δικαίου και υπόκεινται στο νομικό κλάδο της diqiyaskan, όταν λατρείας ιδρύθηκε αποκλειστικά με βάση αγνή λατρεία.
Πράγματι, η μορφή του σφάλματος που οδήγησε στην εμφάνιση της καινοτομίας οφείλεται στην άγνοια του Sunnah, qiyas θέση και τάξη, και για το ύφος της Αραβικής γλώσσας.
Η άγνοια της άγνοιας για το χαντίθ περιλαμβάνουν saheeh ahaadeeth και την τρέλα του με Hadiths στο ισλαμικό νόμο αποφασιστικότητα. Όταν ο πρώην συνεπάγεται την απώλεια του νόμου, ακόμη και αν η νομική βάση του είναι το Hadith, η δεύτερη επίπτωση δεν φοριέται αυθεντικά Hadiths και δεν πρέπει να καθοδηγείται από τον ίδιο, και ακόμη και να αντικατασταθούν θέση του με επιχειρήματα που δεν δικαιολογούνται στην Σαρία.
Ενώ η άγνοια του ισλαμικού νόμου, στον καθορισμό των qiyas είναι η γενιά των νομικών που κάνουν ένα καθορίσει Χαλάφ qiyas σε θέματα θρησκευτικής λατρείας και διευκρινίστε μέσα σε αυτό δεν περιλαμβάνεται στο Hadith, και φιλανθρωπία, αλλά πολλά πρέπει να είναι πρακτική και κανείς δεν τον σταματά.
Η άγνοια του αραβικού στιλ προκαλεί κατανοήσουν τα επιχειρήματα και όχι στην κατεύθυνση της. Έτσι γίνεται η αιτία της νέας πράγματα που δεν είναι γνωστό ότι τις προηγούμενες γενιές.
Ένα παράδειγμα είναι η πίστη κάποιων ανθρώπων για το χαντίθ του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu »Sallam.
"Αυτό σημαίνει: Εάν ακούσετε τον Adhan, πω τι είπε τότε μου bershalawatlah" [Συντάκτης Hadith μουσουλμανικές]
Θεωρούν την Hadith, ως εντολή στους ανθρώπους που διαβάζουν μια προσευχή για ευλογίες μετά την προσευχή, και τον ρώτησε να υψώσει τη φωνή του, έτσι ώστε η Hadith, χρησιμοποιείται ως επιχείρημα disyariatkannya bershalawat με μια δυνατή φωνή. Οι άμεσες έννοια για το πρόσωπο που εντολές bershalawat προσευχή για τους λόγους που μιλά κοινά σε όλα τα Hadiths στους μουσουλμάνους, ενώ όσοι πάνε για προσευχή σε αυτό. Ή ότι η φράση «Αν ακούτε" περιλαμβάνει το πρόσωπο που εισάκουσαν το κάλεσμα για προσευχή, επειδή ο ίδιος το δικό adzannya!
Αμφότεροι προκαλούνται από penakwilan άγνοια για γλωσσικό ύφος. Για την έναρξη του Hadith, δεν περιλαμβάνουν ούτε τις παραγγελίες για τους ανθρώπους που καλούν για προσευχή, και τέλος σύμφωνα με το Hadith, κατέλαβε την πρώτη θέση, γι 'αυτό δεν καλύπτει, καθώς και σε όσους καλούν σε προσευχή.
Πράγματι μελετητές νωρίς qurun berijma (συμφωνηθεί) που καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της Αραβικής γλώσσας για την κατανόηση του Κορανίου και το Χαντίθ είναι η βασική προϋπόθεση για τη νομιμότητα της επιμέλειας και το συμπέρασμά της syar'i επιχειρήματα.
Το επίπεδο της άγνοιας σχετικά με τις πηγές της ισλαμικής qiyas δικαίου, δηλαδή qiyas μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν δεν υπάρχει χαντίθ στο θέμα, αυτό θα οδηγήσει σε άγνοια ενός λαού κάνει qiyas όταν υπάρχει μια ισχυρή Hadith, αλλά δεν θέλουν να πάνε πίσω σε αυτόν, έτσι ώστε να εμπίπτουν στην προσφορά » Αχ.
Για τους ανθρώπους που ψάχνουν σε μια ποικιλία απόψεων μεταξύ των μελετητών του fiqh θα πάρει αναμφισβήτητα πολλά παραδείγματα. Και το πιο κοντινό είναι αυτό που μερικοί άνθρωποι σε mengqiyaskan ανθρώπους που άκουσαν το κάλεσμα για προσευχή, για να διαβάσετε τις ευλογίες σε alaihi wa του Προφήτη sallallaahu «Sallam μετά το κάλεσμα για προσευχή. Ωστόσο, η Hadith είναι πολύ σαφή άποψη σχετικά με το νόμο, όπως έχει ήδη αναφερθεί, ενώ η χαντίθ υπερισχύουν qiyas. Για redaksai, "Αν ακούσετε το κάλεσμα για προσευχή ... (μέχρι το τέλος του χαντίθ)" δείχνει την ιδιαιτερότητα διαβάσει εντολή μετά την κλήση σε προσευχή ευλογίες σε αυτούς που ακούνε μόνο το κάλεσμα για προσευχή.
Δεύτερον: Μετά πόθος Σε Ρύθμιση ΔίκαιοΜολυσμένα πρόσωπο επιθυμεί προσοχή όταν sayr'i επιχειρήματα, θα αναγκαστεί να θεσπίσει το νόμο, σύμφωνα με τα γούστα και τις επιθυμίες χρησιμοποιούνται ως επιχειρήματα που αναζητούν καθοδήγηση και αποδεικτικά στοιχεία.
Δηλαδή, κάνει τα πάθη για την καθοδήγηση και την πρόταση συμπέρασμα δικαίου. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι η στρέβλωση της θέσης του νόμου σαρία και να υπονομεύσει το σκοπό του καθορισμού το επιχείρημα.
Ριζικός πάθη μετά τη βασική απόκλιση από την πορεία του Αλλάχ και ευθεία. Λόγο.
"Που σημαίνει: Και ποιος είναι πιο παραπλανάται από κάποιον που ακολουθεί τις επιθυμίες του, χωρίς καθοδήγηση από τον Αλλάχ seikitpun;" [Αλ-Qasas: 50]
Membutktikan γεγονός ότι λόγω ακολουθούν τα πάθη της θρησκείας τους κανόνες που κάνει σε κάθε καλό στο ξεθώριασμα και είναι ανεξίτηλες.
Αίρεση γιατί ακολουθεί τα πάθη είναι σε αντίθεση με τα περισσότερα από την αμαρτία του στα μάτια του Αλλάχ και το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της αρετής. Για πόσες πάθη που έχουν αλλάξει την Σαρία, να αλλάξει θρησκεία και ο άνθρωπος έπεσε σε ένα απλό λάθος.
Τρίτον: το ουσιαστικό περιεχόμενο του νόμου Syar'i ως σημεία αναφοράς.Αληθώς ο Αλλάχ είναι περιορισμένη λογική νόημα και δεν καθιστούν ως έναν οδηγό για να γνωρίζουν τα πάντα. Επειδή υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι εντελώς απρόσιτα για τον λόγο και κάποια είναι προσβάσιμα μόνο στο βαθμό του εξωτερικού και όχι την ουσία. Και λόγω των περιορισμών της λογικής, τότε σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό σχετικά με τη φύση της κατανόησης. Για τη δύναμη και την κατανόηση του πώς οι άνθρωποι διαφέρουν ανάλογα με τον ερευνητή.
Έτσι, σε κάτι που δεν είναι προσβάσιμο λόγο και λογική, η ανθρώπινη οικογένεια θα πρέπει να αναφέρεται ο αγγελιοφόρος που εγγυούταν την αλήθεια, επειδή έφερε θαύματα. Ήταν ένας απόστολος που επιβεβαιώθηκε από τα θαύματα του Αλλάχ γνωρίζει πάντα ότι το Ανώτατο προσεκτικοί με ό, τι δημιούργησε.
Στη βάση αυτή ο Θεός έστειλε τους αποστόλους Του να εξηγεί στους ανθρώπους αυτό που ο δημιουργός τους ευλόγησε, εξασφαλίζοντας την ευτυχία τους, και να τους πάρει καλή τύχη στον κόσμο και καλή στο εξής.
Οι πραγματικές αιτίες της αίρεσης που αναφέραμε παραπάνω έχουν καλυφθεί από όλες τις πλευρές και terpadunya τα θέματα στο χαντίθ.
"Σημασία: Υποτίθεται γνώση της κάθε γενιάς, οι άνθρωποι είναι απλώς ανάμεσα σε εκείνους που θα μπορούσε να αρνηθεί στους ανθρώπους την ακραία, και διδάσκει τους ανθρώπους που κάνουν το sleaze και penakwilan ηλίθιους ανθρώπους» [2]
Η φράση «οι αλλαγές αυτές ακραίες" άφησε να εννοηθεί με την μισαλλοδοξία και belebihan. Ήταν η φράση "διδάσκει τους ανθρώπους που δεν sleaze" προτείνει να εξετάσει το ενδεχόμενο ένα καλό λόγο και τα πάθη ακολουθήσει το νόμο που syar'i. Στη συνέχεια, η φράση "penakwilan βλακώδης" άφησε να εννοηθεί με την άγνοια των πηγών του δικαίου και τον τρόπο που κατάλαβε από τις πηγές του.
[Αντιγραφή από το βιβλίο Επιστήμη Usul Αλ-Fiqh Dirasah Αλ-BIDA »Taklimiyah Ilmi Muhimmah Fi Usul Fiqh, Ινδονησία έκδοση Τεμαχίζοντας Ρίζες αίρεση, Συγγραφέας Shaikh Ali Χασάν Αλί Αμπντούλ Χαμίτ αλ-Halabi Αλ-Atsari, Asmuni Solihan Μεταφραστές Zamakhsyari, εκδότες Τύπου Al-Kautsar]__________Σημείωση Foote[1]. Δείτε το βιβλίο του Αλ-Bid'ah, το έργο του Σαΐχ Μαχμούντ Syaltut: 17-36[2]. Hadeeth Χασάν Προβολή Sari Isryad AS-i / 4 από την Αλ-Qasthallani και Αλ-Χασάν Χαν Siddiq Hiththah από: 70
Ahlu αιρετικές αιρετική ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ

ΜεΣεΐχης Χασάν Αλί Μπιν Αλ-Halabi Αλ-Atsari



Κάθε μελέτης είναι να καταλάβουμε το παρελθόν, πρέπει να γνωρίζει με σαφήνεια τη διαφορά ανάμεσα στα λόγια μας για ένα νέο πρόβλημα, δηλαδή «Είναι αίρεση," και το δίκαιο μας να perlakunya ότι "Ahlu αίρεση"!
Επειδή ο νόμος για νέα φιλανθρωπική ότι ήταν αιρετικός, είναι το εφαρμοστέο δίκαιο σύμφωνα με τις επιστημονικές αρχές και διατάξεις της επιστήμης της usul, που προκύπτουν από τη μελέτη και την εφαρμογή της νομοθεσίας κατά τρόπο σαφή και απτή.
Οι αιρετικοί είναι έτσι μπορεί να είναι αυτός ένας mujtahid, όπως ήδη αναφέρθηκε. Τότε ijtihad σαν κάποιος δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο ένοχος ως αίρεση. Και μπορεί να είναι αιρετικοί, οι οποίοι αρνήθηκαν την χαζή-ως-άγνοια καπάκι ahlu ως αίρεση, αλλά αμάρτησε melalaikannya αναζητούν τη γνώση, εκτός εάν ο Αλλάχ διαθήκες.
Ίσως υπάρχουν και εμπόδια που εμποδίζουν τους ανθρώπους που πέφτουν θύματα της αιρέσεως ως αίρεση ahlu.
Όσο για εκείνους που εξακολουθούν να αναζητούν την αλήθεια στο kebid'ahan μετά από αυτόν, επειδή αυτός ακολούθησε τους προγόνους και να καθοδηγείται από την παράδοση, οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό αξίζουν να είναι πλήρως στιγματίζονται ως «αίρεση ahlu" επειδή keberpalingan και απόρριψη της αλήθειας
Η μελέτη αυτή, αν μπορεί να γίνει κατανοητό για να καθαρίσετε προσεκτικά τις πολλές παρερμηνείες που κατευθύνεται καλούντες για την Sunnah από εκείνους εχθρική προς αυτόν, ότι οι υποστηρικτές της Sunnah θεωρείται menggelari ιερείς εμπειρογνώμονες sebagaii αιρετική και άστοχο να "ανθρώπους επιλογή" .
Έτσι λένε! Ενώ στροφή μακριά από την αλήθεια, ακολουθήστε τα πάθη, και αγνοούν τις μελέτες της επιστήμης!
Η γνώμη είναι σωστό και τι είναι αναμφισβήτητο είναι ότι έχουμε θέσει σε αυτό το άρθρο και στο προηγούμενο άρθρο [1] και όλα είναι να επαινέσω τον Αλλάχ.
[Αντιγραφή από το βιβλίο Επιστήμη Usul Αλ-Fiqh Dirasah Αλ-BIDA »Taklimiyah Ilmi Muhimmah Fi Usul Fiqh, Ινδονησία έκδοση Τεμαχίζοντας Ρίζες αίρεση, Συγγραφέας Shaikh Ali Χασάν Αλί Αμπντούλ Χαμίτ αλ-Halabi Αλ-Atsari, Asmuni Solihan Μεταφραστές Zamakhsyari, εκδότες Τύπου Al-Kautsar]__________Σημείωση Foote[1]. Φαίνεται σωστό να της γνώμης isnya Θεού-σε ένα έγγραφο που παραδόθηκε στην πιο απαιτητική επιστήμη σεμινάριο με τίτλο «Σε-Tasyhir Silah δισ. Bid'ah". Περιέγραψε υποστηρικτές της Sunna και την εφαρμογή τους σε προβλήματα της αιρέσεως, και ίσως αυτό το σχόλιο είναι μια προφανής απάντηση στα περισσότερα από την πένα μου για απόψεις και τα επιχειρήματά μου σε θέματα σχετικά με το σεμινάριο, και ο Θεός δίνει ανακούφιση στην αλήθεια .
ΠΩΣ Ahlul αιρετική άποψη

PeringkasShaykh Αλάουι μπιν Αμπντούλ Καντίρ Αλ-Saqqaf


ΠροκαταρκτικήΚάθε (ομάδα) που αποκλίνουν από την Sunnah αλλά κήρυττε για την εφαρμογή της Sunnah, πρέπει να είναι takalluf (ισχύει ο ίδιος) που αναζητούν επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τις πράξεις του (απόκλιση) τους. Διότι, αν δεν το κάνει, (τους) να αναιρέσει το Sunna ίδια έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.
Κάθε δράστης αίρεση μεταξύ των μουσουλμάνων που ισχυρίστηκε ότι είναι οπαδός της Sunnah, σε αντίθεση με άλλα firqah firqah-menyelisihinya-μόνο που δεν είχε φτάσει ακόμα στο επίπεδο της κατανόησης του Sunnah στο σύνολό της. Αυτό είναι πιθανώς επειδή δεν είναι μέσα στα πλαίσια κατανόησης των αραβικών λέξεων και δεν κατανοούν τις ανάγκες που περιέχονται στην Sunna. Ή, ίσως και επειδή είναι η κατανόηση τους όσον αφορά τη γνώση των αρχών της usul ως βάση για την έγκριση των νόμων της Σαρία, ή μπορεί επίσης να οφείλεται σε δύο πράγματα ταυτόχρονα.
Στη δεύτερη ομάδα, η οποία δεν είναι σε γνώση του από τις αρχές του usul, η οποία είναι ασύμμετρη και αποκλίνουν από την αλήθεια, έχουμε δύο ιδιότητες τους με βάση το στίχο του Κορανίου.Πρώτη φύση, η φύση της ασύμμετρη και παραμορφωμένη, δηλαδή ο λόγος του Αλλάχ, ο Βασιλικός:
"Σημασία:. Όσο για εκείνους των οποίων οι καρδιές δεν υπάρχει κλίση (της αλήθειας)" [Αλί Imran: 7]
Απόκλισης στον παραπάνω στίχο σημαίνει να αποκλίνει από την ευθεία πορεία, και είναι μια μορφή της συκοφαντίας εις βάρος τους.
Δεύτερη φύση και όχι την εμβάθυνση των γνώσεών τους (σχετικά με τους κανόνες του usul). Πώς νομίζετε ότι θα συμβεί αν εξής (επιχείρημα) μόνο και μόνο επειδή θέλετε να ψάξετε για συκοφαντική δυσφήμιση; Βλέπουμε συχνά ηλίθιους ανθρώπους να berhujjah (υπερασπιστούν) οι ίδιοι με επιχειρήματα ματαιοδοξία, ή επιχειρήματα που δεν είναι αυθεντικό, (αλλά μόνο σε τμήματα)? Εν μέρει είδαμε επιχειρήματα και τα λοιπά επιχειρήματα απορρίπτονται, είτε σε θέματα κύρια ή υποκατάστημα, είτε υπέρ ή κατά τη γνώμη μαζί του.
Πολλοί από εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχουν την επιστήμη, προφανώς πήρε αυτό ως έναν τρόπο φυσικά. Ήταν πιθανώς ακριβώς δώσει φετφά, σύμφωνα με τα επιθυμητά επιχειρήματα και εφαρμόζουμε ό, τι έχει κανείς difatwakannya και στόχων (συγκεκριμένες). Αυτός ο τρόπος δεν είναι η συνήθεια των ανθρώπων της βαθιάς γνώσης. Αυτό δεν είναι τίποτα τρόπος είναι ένας λαός συνήθεια είναι σε μια βιασύνη, η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι μια λύση.
Από στίχο που έχει προαναφερθεί διαπιστώνουμε ότι οι ιδιότητες δεν θα παρεκκλίνει από την αλήθεια συμβαίνει σε μια εις βάθος γνώση.Αν όχι όλοι, αλλά ένα άτομο της βαθιάς γνώσης δεν θα παρεκκλίνει από την αλήθεια από το ατύχημα.
Η διαδρομή που λαμβάνονται από κάποιον που παράΕκείνοι που έχουν βαθιά γνώση στην πορεία τους να ακολουθήσουν την αλήθεια, και τους ανθρώπους που έχουν στρεβλωθεί με διαφορετικό τρόπο.
Πρέπει να ξέρουμε τους δρόμους που ταξίδεψαν από αυτούς (οι άνθρωποι που αποκλίνουν) για να μείνουμε μακριά. Ας εξετάσουμε μια ρήτρα που αναφέρει πως ο τρόπος που είναι και το πώς ο τρόπος που οι άνθρωποι βαθιά γνώση. Ta'ala Αλλάχ λέει:
"Αυτό σημαίνει: Είναι ευθεία διαδρομή μου, έτσι ώστε να σας ακολουθούν δεν μπορεί να ακολουθήσει άλλους δρόμους, γιατί σκορπίζει θα σας χωρίσει από την πορεία του." [Αλ-Ένα `π.μ.: 153]
Τα παραπάνω αναφέρει ο στίχος ότι ο δρόμος της αλήθειας είναι ένα, ενώ η διαφθορά εξακολουθεί να έχει πολλούς δρόμους, όχι μόνο ένα, και δεν περιορίζεται σε αριθμό.
Στη συνέχεια, ας εξετάσουμε επίσης Hadith, που ερμηνεύει ο Ιμπν στίχο Mas'ud διηγήθηκε από anhu ΑΛΛΑΧ ».
"Αυτό σημαίνει: (Α Όπως) με την παρουσία του Προφήτη μας περιγράφει μια γραμμή, και είπε:« Αυτή είναι η ευθεία πορεία του Αλλάχ ». Στη συνέχεια περιέγραψε τις άλλες γραμμές, ότι πολλές από τις γραμμές στα δεξιά και αριστερά, λέγοντας:« Αυτός είναι ο τρόπος -άλλο τρόπο (εκτός από τον Αλλάχ), η οποία με οποιονδήποτε τρόπο ο διάβολος που τον πήρε εκεί. "Τότε απήγγειλε αυτό το στίχο." [Χαντίθ Saheeh]
Στο παραπάνω χαντίθ της γραμμής (δηλαδή αιρετικές ομάδες) είναι πολλές, ποικίλες και δεν περιορίζονται σε αριθμό. Σε naqli δεν θα πρέπει να περιορίσουν το ποσό? Καθώς και aqli ή istiqra »(έρευνα). Ωστόσο, θα αναφέρουμε μερικά γενικά κριτήρια που πρέπει να χρησιμοποιούνται ως κατευθυντήριες γραμμές για να δείτε αυτές τις ομάδες, και συγκεκριμένα:
[1]. Είναι Lean να Ασθενής Hadiths-ΧαντίθΑσθενής Χαντίθ sandnya pleh δεν είναι πιθανό μιλήσει του Προφήτη.Έτσι, δεν είναι δυνατόν ένας νόμος με βάση το χαντίθ, Hadith, όπως αυτό. Τι θα συμβεί αν η Hadith, Hadith, που έχουν να κάνουν γνωστό ψέμα απόδειξη;
[2]. Απορρίπτουν την Hadiths-Χαντίθ (Sahih), Αυτό που δεν συνάδει με τους στόχους και τα σχολεία Θεμ.Λένε ότι (Χαντίθ-Χαντίθ) τέτοια αίσθηση menyelisihi, δεν αναφέρεται στους σκοπούς της πρότασης, πρέπει να απορριφθεί. Με το επιχείρημα, δεδομένου ότι αμφισβητεί ότι η τιμωρία του τάφου, τέφρα-shirath (γέφυρα), Μιζάν (φιλανθρωπικές κλίμακες), και ru'yatullah (βλ. Θεός) στη συνέχεια. Απορρίπτουν επίσης την Hadith, σχετικά με τη «μύγα» και (για παραγγελίες) kill (δηλαδή, βυθίζοντας την έναρξη του ποτού. Εγκλωβισμένων). Δεν πιστεύω ότι μια μύγα σε μία πτέρυγα, ενώ η πτέρυγα περιείχε την ασθένεια που μόνο αντίδοτο, όπου ο προφήτης πρώτη πτέρυγα αναφορά που περιέχεται από τη νόσο (Βλέπε το Βιβλίο του Sahih Bukhari (Χαντίθ no.3142) και άλλα βιβλία. Εγκλωβισμένων). Και πολλά άλλα αυθεντικά Hadith, χαντίθ (το οποίο απορρίφθηκε) διηγείται από ανθρώπους που είναι δίκαιοι (αξιόπιστη). Στην πραγματικότητα, κατήγγειλαν τις αφηγητές του Hadith, Hadith, ανάμεσα σε φίλους και tabi'in όμως, και κατήγγειλε εκείνους που συμφώνησαν την πίστη τους στον τομέα της δικαιοσύνης και την muhadditsin (Hadith, μελετητές). Το μόνο που κάνουν για να αντικρούσει όσους menyelisihi σχολεία τους.Απορρίπτουν τις fatwas των ανθρώπων που menyelisihi-jelekannya τους και μίλησε μπροστά σε κοινό ανθρώπινο, για τους μουσουλμάνους από την Sunnah και τους ανθρώπους που την ακολουθούν.
[3]. Μαντέψτε σημαίνουν οι λέξεις υπάρχουν στο Κοράνι και το Sunnah της αραβικής γλώσσας.Μαντέψτε που σημαίνει ότι υπάρχουν λέξεις στο Κοράνι και Sunnah είναι η αραβική, αλλά δεν έχουν επαρκή γνώση της αραβικής να καταλάβει τι έρχεται από τον Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του. Τέλος έκαναν την sleaze της Σαρία με διορατικότητα και με τον τρόπο που είναι, οι άνθρωποι menyelisihi βαθιά γνώση. Και το κάνουν όχι επειδή θίγουν τόσο για τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι είναι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ijtihad η θέσπιση νόμων, αλλά η πραγματικότητα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
[4]. Επειδή αποκλίνουν από τις αρχές της θρησκείας που έχει σαφείς-υπόθεση περίπτωση και ύστερα από το αχνό (mutashabihat) μπορεί να αμφισβητηθεί από τη διάνοια του κάθε ατόμουΟι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι κάθε πρόταση που εμπεριέχει μέσα της την ασάφεια και τη δυσκολία, στην πραγματικότητα δεν είναι οι προτάσεις, έως ότου η σημασία του γίνεται διαυγές και λαμπερό τι σημαίνει. Λόγω της φύσης της πρότασης είναι το ίδιο το κράτος πρέπει να είναι σαφής και μπορεί να dzanya (επίσης με σαφήνεια) δείχνουν κάτι άλλο. Εάν αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμα ένα άλλο επιχείρημα. Και αν το επιχείρημα που δείχνουν να μη shahihannya (ως προϋπόθεση) μέσα δεν αξίζει να θεωρηθεί ως επιχείρημα.
Πηγές τους σφάλματος στην περίπτωση αυτή δεν είναι τίποτα, αλλά η άγνοια τους σχετικά με τους σκοπούς και δεν θέλουν σαρία επιχειρήματα shar'ie ενσωμάτωση ένας με τον άλλον. Επειδή πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι βαθιά στη γνώση, στη λήψη των επιχειρημάτων syar'i πρέπει να συμμορφωθεί πλήρως και syar'i κανόνες, για παράδειγμα.
[Α]. Ένα στοιχείο είναι juz'iyyat (μέρος) ενός Kulliyat (μεγάλη συλλογή)?[Β]. Κάτι am »(γενικά) που συνήθως ακολουθείται από κάτι περίεργο (ειδικά)?[Γ]. Κάτι muthlaq (απόλυτη) είναι συνήθως ακολουθείται από muqayyid (το όριο)?[Δ]. Κάτι mujmal (παγκόσμια) είναι συνήθως ακολουθείται από ένα παπαγάλο (επεξηγηματικές)?[E]. Και άλλες παρόμοιες σε αυτό.
[5]. Στρεβλώνουν την έννοια των Αποδεικτικών-απόδειξη των πραγματικώνΕάν υπάρχουν επιχειρήματα που συζητούν μια συγκεκριμένη περίπτωση, (που) palingkan της υπόθεσης και σε άλλες περιπτώσεις, με την παραδοχή ότι οι δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο.Αυτό είναι με τη μορφή των κρυφών εκτροπών κάνουν τα επιχειρήματα των αληθινό νόημά του. Μάιος Αλλάχ Ta'ala μας προστατέψουν από τέτοιες πράξεις.
Το πιο πιθανό, το άτομο που αναγνωρίζει το Ισλάμ και ξέρουν οι αξιοθρήνητες πράξεις στρεβλώνουν τα λόγια του πραγματικού νοήματος, δεν θα κάνει τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, μπορούν να το κάνουν όταν υπάρχει ασάφεια που πέρασαν σε αυτόν, ή λόγω της άγνοιας που τον εμποδίζει να γνωρίζει την αλήθεια, μερικές φορές ακόμη και αν συνοδεύεται από ένα εκτυφλωτικό σφοδρή επιθυμία της καρδιάς του για να πάρει το επιχείρημα της πηγής. Λοιπόν, αν οι αιτίες αυτών που συγκεντρώθηκαν έγινε αιρετικούς.
Η εξήγηση είναι η εξής. Syar'i πρόταση περιέχει μια παγκόσμια εντολή σε θέματα λατρείας, όπως Μηνυμα, προσεύχονται, πρακτική, πρακτική που συνιστάται Σούννα, και άλλη πρακτική-πρακτική εφαρμογή των διαδικασιών για την εφαρμογή του δεν ρυθμίζεται από τον Παντοδύναμο, πρέπει να γίνει από ένα mukallaf σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και. Έτσι, το επιχείρημα ότι πρέπει να καταλάβει από δύο πλευρές: (δηλαδή) η έννοια και το πώς ο δίκαιος ευσεβής πράξη, αυτά τα επιχειρήματα. Jiak mukallaf κάνετε μια εντολή με μία ειδική διαδικασία, ή σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, και το κάνει με συνέπεια αυτή, έτσι υποθέτει ότι το διάταγμα, ή όταν, ή όπου αυτό προβλέπεται από την Σαρία χωρίς επιχειρήματα για να αποδείξει ότι,η παγκόσμια πρόταση έχει διαχωριστεί από την έννοια θα πρέπει να είναι.
Για να το διευκρινίσω αυτό δίνουμε μια επισκόπηση. Ξέρουμε ότι είναι υπέρμαχοι της Σαρία του Αλλάχ Μηνυμα Ta'ala. Στη συνέχεια, υπάρχει ένας λαός που (πάντα) με την εκκλησία τρόπο σε αρμονία με μια φωνή, ή σε ορισμένες χρονικές περιόδους, με τον Oleg επιτάχθηκε όπως έκαναν στα τζαμιά, και γνωρίζουμε ότι τέτοιου είδους Σαρία το συνιστούσα, ακόμη και ακριβώς το αντίθετο. Έτσι, ενεργεί σαν να είναι σίγουρα menyelisihi κανόνες. Διότι, πρώτον, είχε ένα επιχείρημα με απόλυτη meyelisihi παρέχουν ορισμένες μυαλά περιορισμούς κατά βούληση, και δεύτερο, ότι οι άνθρωποι menyelisihi μεγαλύτερη επίγνωση της Σαρία από τον εαυτό του, ότι οι δίκαιοι. Αν και ο ίδιος ο Προφήτης είχε εγκαταλείψει την πρακτική, όταν στην ευχάριστη θέση να το κάνει, για το φόβο ότι θα πρέπει να ακολουθείται από έναν άνθρωπο ο οποίος, στη συνέχεια, υποχρεούται να τους. Μην γνωρίζουμε ότι ο Προφήτης έκανε ποτέ στην εκκλησία, αν δεν είναι υποχρεωτική προσευχή σημαίνει προσευχή Σούννα muakkad, σύμφωνα με τους μελετητές, όπως η προσευχή δύο ταυτότητα, το Eid Al-Fitr και Eid Al-ADH-ha, προσευχόμαστε »Istisqa (για βροχή), προσευχή kusuf (ηλιακή έκλειψη), ή semisalnya; Δεν το κάνουμε με το εκκλησίασμα για βραδινές προσευχές και άλλες πράξεις του Sunnah, γιατί οι προσευχές είναι μόνο mustahab (συνιστάται) είναι νομικό. Προφήτης ο ίδιος συνέστησε να εφαρμόσουν αυτές τις προσευχές και μόνο.Δεν ήταν επειδή είναι ενοχλητικό όταν οι προσευχές υποδεικνύονται και dinampakkan εφαρμογής (το εκκλησίασμα).
Ένα άλλο παράδειγμα στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιείται μετά από μια προσευχή με την προσευχή μαζί και mengeraskannya. Το θέμα αυτό θα αντιμετωπιστεί ειδικότερα στο πίσω μέρος Insha Ta'ala Αλλάχ.
[6]. Υπάρχουν μεταξύ εκείνων που Ρυθμίστε την υπόθεση-Based υπόθεση Syar'i ta'weel Τι Δεν αποδεκτός λόγος.Κατηγορούν (η μονάδα) που είναι ό, τι είναι επιθυμητό και από την Σαρία. Ενώ δεν (κατανοήσουν την shar'ie επιχειρήματα), όπως γίνεται κατανοητή από τους Άραβες. Είπαν: «Κάθε τι που περιέχονται στο Σαρία, τόσο όσον αφορά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν από τους ανθρώπους, τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν το θέμα και να εκθέσει τα έργα-τα έργα τους (την ημέρα), καθώς και θέματα που σχετίζονται με τη λατρεία (Αλλάχ ), τότε είναι τα παραδείγματα των υποθέσεων υπερφυσικό. "
[7]. Σε περίσσεια Mengangungkan Οι εκπαιδευτικοίΒάζουν τους καθηγητές τους δεν ήταν σωστά στη θέση του. Αν όχι για θρησκευτικούς μετριοπάθεια, η υπερβολική υπεράσπιση των σχολείων, και πάρα πολύ ερωτευμένος με τους αιρετικούς, δεν θα υπάρχει στο μυαλό κάποιου για να δοξάσει ένα τέτοιο δάσκαλο.Αλλά ο προφήτης είχε πει.
"Αυτό σημαίνει: Τι θα ακολουθήσει το μονοπάτι από αυτούς πριν σπιθαμή προς σπιθαμή, και από πηχη πήχη" [HR.Bukhari όχι. 3456 και όχι μουσουλμανική. 2669 και το υπόλοιπο της χαντίθ του Αμπού Σαϊντ Αλ-Khudri]
. Έτσι, ήταν περιττά (στους καθηγητές τους) καθώς και οι Χριστιανοί να μεγαλοποιηθεί «Ίσα ιμπν Μαριάμ, ο οποίος είπε," ο Αλλάχ είναι ο Μεσσίας Ιμπν Μαριάμ "Έτσι, ο Αλλάχ είπε:
"Αυτό σημαίνει: Πείτε (O Muhammad)," Ο λαός της Βίβλου, δεν θα υπερβάλλουμε στη θρησκεία σας με έναν τρόπο που δεν είναι αλήθεια και δεν θα ακολουθήσει τις επιθυμίες των ανθρώπων που έχουν προ πολλού χαθεί (πριν από την έλευση του Μωάμεθ), και.ως επί το πλείστον έχουν να παραπλανήσουν (άνδρες) και έχουν απομακρυνθεί από την ευθεία πορεία "[al-Mâ'idah: 77]
Ο Προφήτης είπε:
"Αυτό σημαίνει: Μην σας υπερβάλλουμε Ι (έπαινος), ως Χριστιανοί υπερβολική (έπαινος)« Ίσα γιος της Μαρίας, αλλά λένε: (ήμουν) Δούλος του Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του "[HR δεν Bukhari... 6830 του Ομάρ Μπιν Αλ-Khathab]
Όποιος παρακολούθησε τους ανθρώπους (οι οποίοι ενεργούν ως ανωτέρω) θα βρείτε σίγουρα πολλά bid'ah κάνουν στους κλάδους της Σαρία. Γιατί, πράγματι, μια αίρεση, όταν το όνομά του έχει συνάψει το αντικείμενο (usul), θα μπορούν εύκολα να χωρέσουν στα κλαδιά (furu »).
[8]. Berhujjah με τα όνειραΟ πιο αδύναμος απόδειξη είναι η απόδειξη ενός λαού που βασίζονται στα όνειρα για την εκτέλεση ή την έξοδο από μια πρακτική. Συνήθως λένε: «Συναντηθήκαμε με το όνειρο έτσι και έτσι,-συνήθως κάποιος που είναι δίκαιος, και μας είπε,« Αφήστε την εν λόγω πρακτική και την πρακτική να κάνει αυτό! "Ενώ άλλοι είπαν,« Ονειρεύτηκα (ΚΟΑ) κατά το χρόνο του Προφήτη ύπνου, και είπε έτσι και έτσι διέταξε, «τότε η πρακτική ή εξέρχονται από μια πρακτική που βασίζεται στο όνειρό του, στράφηκε μακριά από τους περιορισμούς που έχουν γίνει από την Σαρία."
Προφανώς είναι λάθος. Επειδή, σύμφωνα με τη Σαρία, αλλά και τα όνειρα των προφητών δεν μπορούν να ληφθούν ως νόμο. Αυτά τα όνειρα πρέπει να επιστραφούν στους Σαρία νόμους που υπάρχουν.Όταν συνδυάζεται με τη νομοθεσία της σαρία, τότε το όνειρο μπορεί να ασκείται, αλλά όταν δεν ταιριάζει, τότε θα πρέπει να εγκαταλειφθεί και να αποφεύγουν. Όνειρα μπορούμε να κάνουμε ως καλή είδηση ​​ή προειδοποίηση, και μόνο? Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως νομικές διατάξεις. Και δεν μπορούμε να πούμε, "Τα όνειρα είναι ένα μέρος της προφητείας που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Θα μπορούσε να πει το όνειρο είναι ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ, γιατί είπε:
"Σημασία: Όποιος με βλέπει στο κρεβάτι έτσι έχει πραγματικά δει εμένα, γιατί ο Σατανάς δεν μπορεί menyerupaiku." [Συντάκτης Al-Bukhari, δεν 6993, μουσουλμάνοι δεν του Αμπού Hurairah 2266 αφηγείται ο Al-Bukhari, επίσης, δεν 6994.... . από Anas 6997 και όχι από το Αμπού Σαΐντ Αλ-Khudri? και μουσουλμάνων αριθ. 2268 από Jabir].
Έτσι, κήρυττε τη διάρκεια του ύπνου (όνειρο) όπως κήρυττε κατά την ώρα της αφύπνισης.
(Δεν μπορούμε να πούμε τέτοια λόγια παραπάνω), επειδή:[1]. Αν το όνειρο είναι ένα μέρος της προφητείας, τότε το όνειρο δεν είναι μια αποκάλυψη ως σύνολο, αλλά μόνο εν μέρει μόνο. Ενώ ένα μέρος από αυτό δεν μπορεί να καταλάβει το σύνολο της από κάθε άποψη, αλλά μόλις κάθισε σε μια πλευρά. Τα όνειρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια μορφή καλές ειδήσεις (bisyarah) και τις προειδοποιήσεις (nidzarah) μόνο, δεν έφτασε τις νομικές πτυχές.
[2]. Είναι μέρος του ένα προφητικό όνειρο των συνθηκών είναι η αλήθεια πρέπει να είναι το όνειρο ενός δικαίου. Ωστόσο, η εκπλήρωση των όρων της έρευνας είναι σαφές ότι χρειάζεται, έτσι ώστε να μπορούν να ικανοποιηθούν και μπορεί και όχι.
[3]. Χωρίζονται όνειρα τους. Υπάρχει ένα κοινό όνειρο είναι ένα όνειρο που έρχεται από τον διάβολο? Υπάρχει μια ψευδαίσθηση, και υπάρχει επίσης ένα αρχείο των γεγονότων που συνέβησαν πριν τον ύπνο. Όταν μπορούμε να καθορίσουμε την πραγματική όνειρο που μπορεί να ληφθεί ως σημείο αναφοράς του νόμου και τα οποία δεν είναι αλήθεια για το όνειρο που άφησε πίσω του;
Όνειρα που απεικονίζουν το κήρυγμα του Προφήτη για ένα νομικό θέμα που πρέπει να δει. Όταν (με το πρόσωπο των ονείρων), ανέφερε σε μια γραμμή με το νόμο της Σαρία, στη συνέχεια (στην πραγματικότητα) ότι ο νόμος είναι ο νόμος που έχει πραγματοποιηθεί εκεί (η Σαρία) είναι. Κι αν ήταν το κήρυγμα για κάτι που menyelisihi (Σαρία), τότε είναι αδύνατο. Επειδή μετά το θάνατο του Προφήτη, η Σαρία διευκρίνισε στη διάρκεια της ζωής του δεν θα manshukh (αντικαταστάθηκε από άλλους). Λόγω αυτής της θρησκείας, ακόμα και αν ο Προφήτης είχε πεθάνει, των διατάξεων του νόμου δεν θα αλλάξει με ένα όνειρο για κάποιον. Επειδή είναι ένα ψεύδος, σύμφωνα με «ijma. Έτσι, αυτός που ονειρευόταν (ο Προφήτης κηρύττουν να βρει έναν νόμο που έρχονται σε σύγκρουση με τις υπάρχουσες Σαρία) δεν θα πρέπει να ασκηθεί. Και εκείνη τη στιγμή είχαμε πει: Όνειρο πρόσωπο δεν είναι αλήθεια. Διότι αν πραγματικά (στα όνειρα) είδε τον αγγελιοφόρο του Αλλάχ, σίγουρα δε θα κηρύξει κάτι menyelisihi Σαρία.
Τώρα, ας μιλήσουμε για την έννοια των λέξεων του Προφήτη
"Σημασία: Όσοι με βλέπουν στο κρεβάτι, που σημαίνει ότι με είχε δει."
Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δύο ερμηνείες, δηλαδή.
Πρώτο.Σημασία του χαντίθ είναι (είναι):
"Όποιος (όνειρα) για να δείτε το σχήμα στο οποίο δημιουργήθηκε και έχει δει εμένα, γιατί ο Σατανάς δεν μπορεί menyerupaiku."
Γιατί δεν είπε, «Όποιος πιστεύει ότι με βλέπει (σε ​​ένα όνειρο), τότε έχει δει", αλλά είπε: «Όποιος βλέπει εμένα (σε όνειρο), τότε έχει δει".Όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είδε ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ ήταν σίγουρος ότι είδε στο όνειρό του ότι είναι πραγματικά μια μορφή;Αν παραμένει (επιμένω) τον έχουν δει, αλλά δεν μπορούσε να πει αν βλέπει ότι είναι πραγματικά μια μορφή του, τότε αυτό είναι κάτι που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς.
Εν κατακλείδι: Αυτό που βλέπουμε σε ένα όνειρο ένα πρόσωπο δεν μπορεί Αλλάχ, έστω και αν το πρόσωπο που ονειρευόταν να πιστεύει ότι είναι.
Δεύτερο.Ta'bir εμπειρογνώμονες όνειρο λένε, «ο Σατανάς μπορεί πραγματικά να πάνε σε κάποιον που κοιμάται σε κάποια μορφή, υπό τη μορφή ενός άνδρα, γνωστός από το όνειρο ή το άλλο. Στη συνέχεια (ο Σατανάς) να δείξει στους άλλους (και λένε): «Έτσι και έτσι αυτό είναι ο Προφήτης!" Πώς όπως αυτό λαμβάνεται κατά την εκτέλεση των κόλπα του Σατανά εναντίον τους ανθρώπους που ονειρεύονται. Στην πραγματικότητα, ο αριθμός του Προφήτη έχουν ορισμένα σημεία. Στη συνέχεια, ο αριθμός που εμφανίζεται από τον διάβολο πρέπει να υποβάλουν τις παραγγελίες ή περιορισμούς που δεν είναι σύμφωνα με τη Σαρία στο πρόσωπο (το όνειρο). Οι άνθρωποι που πίστευαν ότι ήταν ένα όνειρο του προφήτη, αλλά δεν είναι, τόσο η ομιλία, εντολή ή απαγόρευση μεταφέρεται στο όνειρο που δεν πρέπει να πιστεύουμε. "
Έτσι, είναι σαφές ότι αυτό το πρόβλημα. Δηλαδή, ότι ένας νόμος δεν μπορεί να ληφθεί από τα όνειρα πριν από τον πρώτο αγώνα με το επιχείρημα, επειδή η εικόνα σε ένα όνειρο είναι δυνατόν αναμιγνύεται με το ψέμα.
Μόνο αδύναμα άτομα που υποστηρίζει μόνο με τα όνειρά της σε ένα θέμα του νόμου του νόμου (syar'i). Πράγματι, θα μπορούσε κανείς να δει (στο όνειρο), που έρχονται με την ανακοίνωση, τα χαρμόσυνα νέα, και συγκεκριμένα προειδοποίηση, αλλά το όνειρο ta'bir εμπειρογνώμονες δεν το κάνει ως οδηγός για τον προσδιορισμό και την ίδρυση ενός κράτους δικαίου. Είναι η σωστή στάση για την αντιμετώπιση ό, τι βλέπει στο όνειρο ήταν να πάντα να τηρούν την Σαρία, που είναι, wallahu ξέρει καλύτερα.
Κάθε πρόσωπο που παρατήρησαν τον τρόπο με τον εμπειρογνώμονα της καινοτομίας υποστηρίζει, σίγουρα θα ξέρει ότι δεν έχουν μια καθιερωμένη λόγους. Για τους λόγους αυτούς συνέχισαν να τις μεταβολές της ροής, τότε ποτέ δεν θα σταματήσει σε ένα συγκεκριμένο λόγο. Και με βάση αυτούς τους λόγους, όσοι απομακρυνθούν και όσους ξεμπερδέψουμε και kekufurannya penyimpanmgan βάσης, και το χαρακτηριστικό δόγμα της Σαρία.
Όποιος δεν θέλει να πέσει πάνω σε αυτές τις δράσεις, θα πρέπει να επιδιώξει σαφήνεια όπου η ευθεία πορεία για αυτόν. Για που τολμούν να υποτιμούν (αυτό), σίγουρα τα χέρια από τα πάθη, θα ρίξει στην καταστροφή διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να τον ελευθερώσει, εκτός αν ο Θεός θέλει άλλα.
[Αντιγραφή από το "Αλ-I'tisham Muhtashar Kutaib, Peringkas Αλάουι μπιν Αμπντούλ Καντίρ Σεΐχη Αλ-Saqqaf, συγγραφέας Αμπού Ιμπραήμ ιμπν Ισχάκ Μούσα τέφρα-Syathibi, Ινδονησία Περίληψη Έκδοση Ιμάμ Αλ-τέφρα Syathibi I'tishom, Arif Syarifuddin μεταφραστές, εκδότες Μέσα Προσανατολισμού]
πηγή: http://almanhaj.or.id/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar