Rabu, 07 Maret 2012

Az erény az ő útját, és Hajj Umrah Mekkába, Szaúd-Arábia


Az erény az ő útját, és Hajj Umrah Mekkába, Szaúd-Arábia
Abu Hurayrah, mondta a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam berkhutbah közöttünk, azt mondta:" Ez a zarándoklat hárul, akkor kifizeti a szegények (zarándoklat). "\
Aztán ott van egy mondás: "Ez minden évben, ó Allah Küldötte?" Aztán elhallgatott, amíg az illető azt mondta háromszor, majd a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:" Ha azt mondom, igen, minden bizonnyal lesz egy kötelezettséget, és akkor biztosan nem lesz képes (csinálni). "

 
Aztán így szólt: "Hadd legyen, mint én téged. Biztos, hogy elpusztult a nép előtt is nagy kérés, és sokan nem értenek egyet a próféta. Ha kértem valamit, akkor laksanakanlah mint te. És ha én megtiltom valami, akkor hagyja. "
És Slave gyermekkori Haji, Haji For Women
Ability valósítható meg a jó egészség és van valami szép, hogy elmenjen, inkább az igényeit és szükségleteit a hozzátartozóinak, valamint a biztonságos az ő utazik.
Disyaratkannya egészséges alapján hadíszt Ibn 'Abbas, hogy egy nő Khats'am mondta: "Ó Allah Küldötte, bizony apám kénytelen volt megtenni Hajj, míg ő nagyon öreg emberek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy üljön a járművet, ha én is menghajikannya?"

 
Azt mondta: "Hajikanlah őt." Ami amiért valami egészen kívül ő igényeit és szükségleteit a hozzátartozóinak, szavak alapján a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam:" Elég, ha egy bűnös, hogy ő volt pazarlás hozzátartozóinak. "
A szükséges biztonsági, mert e nélkül a biztonság megköveteli, hogy Hajj veszélyes, és ez az shari'ah meg kell szüntetni. Zarándoklat a nők számára: Ha a feltételek teljesülnek a képessége nő, aztán meg megy a Hajj mértékben, mint a férfiak.

 
Csak annyi, hogy vannak, hogy további követelményeket csatolni kell egy férj vagy egy mahram. Ha nem kapom meg, nem engedheti meg magának nevezte.
Miqat (vagy a Time meghatározott helyeken)
Minden személynek kell végeznie a zarándoklatot, és Hajj Umrah kombájnt, vagy umrahnya történt először, mert ő nem hozott áldozati állatokat, és ez a zarándoklat tamattu ", vagy" umrahnya együtt a zarándoklatot, mert ő hozta állatok áldozatot, és ez qiran-Hajj.
Vagy, hogy minden munkát ő, ő követte az utasításokat a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, bár tamattu" nagyobb qiran, ahogy magyarázta.
Következő tudnunk kell, hogy valaki a zarándoklat qiran ifrad vagy akik nem hordoznak állatokat le kell vágni őket bár a bertahallul ihramnya amikor körülsétál és sa'i.
Néha nem találnak elég idő, hogy a bertahallul ihramnya, majd indítsa el a rituálék Hajj előtt wukuf at 'Arafat véget ért. Ezért az emberek, akik számára berihram Hajj és qiran ifrad hogy áldozati állatokat nem maradhat berihram nem bertahallul a ihramnya kivéve dõl Jumrah "Aqabah napján 1-Nahr (10. Dhul Hijjah), ha az idő és bertahallul berihram nem térhet vissza Hajjelég.

Vegye Manasik Hajimu Tőlem (A természet Hajj a Próféta sallallaahu alayhi wa sallam)
Imam Muslim narrátora Ja'far bin Muhammad sanadnya apja azt mondta: "Van, hogy megfeleljen Ja-sör bin 'Abdillah, kérdezte az emberekről, akik eljöttek, odajött hozzám, azt mondta:" Én vagyok Mohamed bin Ali bin Husain . "Aztán rendezte a kezét a fejem, hogy levetkőzik és ruha luarku én fehérneműt, és a kezét, míg mellbimbói között én voltam abban a pillanatban egy új, felnőtt gyerekek.
Azt mondta: "Üdvözöllek, Ó testvérem fia, kérdezd meg, amit akarsz." Megkérdeztem tőle, vak volt abban az időben.Imádság ideje eljött, ő állt diselimutkan ruha (a test), minden ruhát felvette azt a vállak, a vége szét újra, mert nagyon kevés ruhát, miközben felvette a kendőt, fából készült akasztós ruhák, ő vezeti a számunkra Ezután azt mondtam,
"Meséljen a Próféta zarándoklat sallallaahu" alaihi wa sallam. "Ő is utalt rá, kilenc ujja, és azt mondta:" Bizony a Messenger a Allaah wa sallam laihi élt (Medina), nem ment el Hajj kilenc évig, majd a 10. évben jelentették be, hogy halayak, hogy a Próféta "alaihi wa sallam menne végre hajj.
Haji-Sunna SunnaFürdő, amikor a ihram: alapján a hadíszt Zayd ibn Thabit, hogy látta a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam ruhát váltott, majd a zuhany ihram.
Viselése parfüm a test előtt ihram: alapján a hadíszt "A'isha azt mondta:" Soha nem adtam illatok próféta sallallaahu "alaihi wa sallam hogy ihramnya előtt tahallulnya berihram és körülsétál a Kaaba előtt."

 
Berihram a ihram ronggyal (vagy a felső vagy az alsó), ami fehér a hadeeth Ibn 'Abbas, azt mondta: "A Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam eltávozott Medina után, fésülködés a haját, és tegye az olajat, majd ő és a barátja viselése öröm " és az IZAR (a ruhát ihram felső és egy alsó). A fehér disunnahkannya
alapján hadeeth Ibn 'Abbas, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:" Viseljen fehér ruhában, fehér ruhák valóban a legjobb ruhákat és kafankanlah azoknak, akik meghaltak vele. "Imádság a völgyben" Aqiq azok számára, akik át rajta. Alapján a hadíszt az "Omár, azt mondta:" Hallottam a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta a völgyben" Aqiq: "Tegnap este, a hírnök eljött az én Uram és azt mondta:" Az imádság ebben az áldott völgyében, és azt mondják (szándékoznak) umrah A hadzs. "
Pillérei, pillérei Hajj, The Things That szükséges Hajj
Is alapul hadíszt ath-Tha-i, azt mondta: "Én elmentem a Allah Küldötte sallallaahu" alaihi wa sallam amikor kijött a Muzdalifah imádkozni, megkérdeztem tőle, "Allah Küldötte, jövök egy hegy Twin Thaya, azt tette egy gyenge tungganganku, és én is már kimerítették, az Isten Nem megyek a hegyre egy, de ott álltam, ha kapok a Hajj? "

 
Azt felelte. "Azok, akik követik imádkozzunk (az Muzdalifah), és velünk marad, amíg elhagytuk, és mielőtt hogy ő tényleg wukuf a" Arafah én éjjel vagy nappal, a hadzs volt tökéletes, és ő eltávolította a szennyeződést. " .
Maradj Muzdalifah hajnalig, és imádkozzatok Shubuh ott a szavakat mondta "Urwa a hadeeth" Aki követi az imáinkat (Muzdalifah ben), majd velünk marad, amíg elhagytuk, és mielőtt hogy ő tényleg wukuf A "Arafah én éjjel vagy nappal, a hadzs volt tökéletes, és ő eltávolította a szennyeződést."

A dolgok, Tiltott Ha Ihram
Jogellenes az a személy, aki berihram tegye a következőket: ruhát varrtak, ami. Alapján a hadíszt Ibn 'Umar: "Ez az ember azt kérdezte:" Allah Küldötte, milyen ruhát kell viselni az emberek, akik berihram? "Azt mondta," nem viselhetnek ruhát, sálat, nadrágot, kalapot és cipőt, kivéve akinek nincs szandál,ő is használja a cipőket, de meg kell levágni az alsó része a bokáját. És nem szabad ruhát és elterjedése olajjal Za'faran Wars. "

 
Azoknak az embereknek, akik nem csak a ruha nadrág és cipő kaptak lemondás viselnek nadrágot és cipőt nem vágott alapuló hadeeth Ibn 'Abbas, azt mondta: "Hallottam a próféta sallallaahu" alaihi wa sallam berkhutbah at' Arafah,

 
"Azok, akik nem rendelkeznek papucs kellene tette a cipőjét, és azok, akik nem rendelkeznek az IZAR (ihram ruha) kell viselnie azt nadrágot, akik berihram. '". Fogd be az arcát, és mindkét kezével a nő. Alapján a hadíszt Ibn 'Umar, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:" Azoknál a nőknél, akik nem viselhetnek niqab berihram (előlap / fátyol), és a kesztyű. "Azt kell állítani az arcát, ha vannak olyan emberek, akik megfeleltek az alapján hadíszt Hisham ibn 'Urwa a Fatima Bint al-Mundhir, azt mondta: "Mi vonatkozik az arcunkat, miközben együtt voltunk, vagyunk és berihram Asma" Bint Abi Bakr al-Siddiq. "
Megszakítja a dolgokat, hogy Haji, a dolgok a Tiltott Város Haram Másodszor, a Dam Haji típusai
A két szent városa ezt a tilalmat a kinyilatkoztatás erejével hat, hogy jön Allah wa Subhanahu Ta'ala a próféta és az ő Messenger, az imák és üdvözletet mindig tercurahkan egyaránt.
 
Ha a két város Haram nevű, akkor ők Mekka és Medina.Amennyiben nem syar'i absolutize szó Haram, kivéve a két város, nem tilos szót syar'i absolutize a Aksza mecsetben, sem a Masjid al-Khalil Ibrahim, mivel a kinyilatkoztatás Haram ash kivéve Mekkába és Medina.
Ez egy jogi meghatározása, az emberi ész nem játszik szerepet e tekintetben. Két ilyen Haram tiltott dolgokat, ha valaki él a városban nem kellene a dolgokat, hogy tilos, vagy embereket, akik látogatóba teljesíteni a zarándoklat, vagy umrah, vagy egyéb célra.
 
A tiltott dolgok a következők: Vadász állatok és madarak, Chase vagy segít csinálni.
Vágó fák és szúrós, de nagyon szükséges, és vészhelyzet esetén. Kezében egy fegyver. Megállapítások a földön felvétele tiltott árut az emberek a mekkai zarándoklatot. Ami azokat illeti, akik élnek, ahol ő is vedd fel, majd hirdesse ki. A különbség az emberek között, akik a zarándoklat ott élő emberek nyilván.
U r a m h
Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam" Umrah négyszer négy év alatt, soha nem teljesítette több mint egy Umrah egy utat. Ezt soha nem csináltam olyan emberek, akik vele voltak a Sahaba.\Soha nem számoltak, hogy egyikük menjamak 2 Umrah egy utazás során, akár az időben a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam élt és halála után. Kivéve 'Aisha, amikor a menstruáció Hajj a prófétával sallallaahu "alaihi wa sallam, elrendelte, hogy a testvérek Aisha," Abdurrahman ibn Abi Bakr, a kísérő "Aisha Tan'im ki, hogy a berihram Umrah. A "umrah Aisha gondolta, hogy ő csatlakozott a zarándoklat törölték, sírt, majd a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam mengibur lehetővé umrah vissza hozzá.
Umrah végzi 'Aisha kifejezetten az "Aisha azzal az állásponttal, hogy soha nem ismert valamelyik barátja, a férfiak és nők, akik végre a Umrah után a Tan'im Hajj, csakúgy, mint a munka" Aisha.
Vallási látogatás a város Medina Al-Munawwarah 
Abu Huraira Allaah anhu, kijelentette, hogy ez hadíszt folytatódik a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam:" Nem kellene utazni, kivéve három mecsetek: a Szent Mecset, masjidku ezt, és a Aksza mecset. "Abu Huraira Allaah anhu, azt mondta: "A Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam mondta: "Az imádság a masjidku jobb, mint ezer más mecsetekben imádkoznak, kivéve a szent mecset."

 
Külön erény birtokában a nemes próféta mecset, Masjid Aksza mecset és a dicsőség Allah wa Subhanahu Ta'ala három erősségei ennek a mecset és imádkozott az imádság volt, mint másutt. Bárki, aki meglátogatja a Próféta Mecset jöjjön kap jutalmat, és teljesítik a hívás a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, aki támogatta a látogatást és a vallásos látogatás a Próféta mecset.

 
No-Adab Adab amely fordították erre a mecset három másik mecsetek, de zavart, hogy előfordulhat néhány emberben, végül meg-Adab Adab jellemző a próféta mecset. Ez a zavar soha nem történhetett volna, ha nem nemes próféta temette a mecsetben.
Annak érdekében, hogy ebben a kérdésben egyértelmű, hogy a muzulmánok, amikor eljött Medina, és szerette volna meglátogatni a Próféta mecset, hozzuk Adab Adab-vallási látogatás a mecset:
Forrás: http://almanhaj.or.id

Öt ok, hogy foglaljon egy szállodai szobában, és közben Hajj Umrah utat Szaúd-Arábiában a Agoda.

Öt ok, hogy foglaljon egy szállodai szoba alatt Hajj és Umrah utaznak városok Mekka, Medina, Jeddah és más városokban, Szaúd-Arábia Agoda hirdetésekre kattintanak a bal oldali (jobbra) vagy az alján ezt a cikket, vagy egy ilyen blog aetikel alábbi:


 
Több mint 170.000 szálloda világszerte - több adnak minden nap
 
Megbízható több mint 4.000.000 elégedett vásárló
 
1.200.000 + szállodáiról Agoda ügyfelek évente
 
Több mint 1000 ingyenes éjszaka megváltotta minden nap jutalompontjait
 
A rendelkezésre álló több mint 22000 szerte a világban
12 szállástalálat Mekkában City Center, 12 Elérhető

 
A293 USDéjszakánként Moevenpick Hotel & Residence Tower Hadzsar MekkábaAbraj Al Bait King Abdul Aziz kapu P.O. Box 17 700, Mekka / Makkah 8.1based Fantasztikus a 21 955 86 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerSzívében található, a vallás Mekkába, 5 csillagos luxus hotel, elegáns szoba, lakosztály és apartman lakás, kifejezetten a vendégek ...Ez a hely közel van a Haram, bevásárló és étkező. A szálloda rendelkezik egy megbízható rendszer, amely képes hallani a Azan és imák a Nagy Mecset ...Zahrul, Malajzia február 9, 2012


 
A547 USDAz egy éjszakára vonatkozó Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Makkah Fantasztikus 8.5based én 66 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerA 599 szobával, ez a tulajdonság az összes kényelmi és szolgáltatás, amit elvár egy 4 csillagos szállodában. Vendégek egy DVD / CD lejátszó, konyhasarok, film várja be ..Reggeli fenntartások igazak és csodálatos ...Abdulnasser, Katar december 27, 2011


 
A1067 FtRaffles Makkah Palace éjszakaP.O. Box 1281, Oum Qura Al-St, Mecca / Makkah 21 955 Nagy 9.5based 7 értékelés

  
Hotel Area: Mekka Downtown Wi-FiMind a 209 szoba, 5-csillagos szálloda kiváló lehetőség jó.Minden szoba a szálloda vendégei Légkondicionálás, Nemdohányzó szobák, fürdőköpeny. Kávézó, ...nagyon új és ez a hét csillag, és azt ajánlom mindenkinek, aki akar menni ommra, hogy csak ez a szálloda ...Ahmed, az Egyesült Arab Emírségek január 15, 2012


 
A53 USDéjszakánként Hotel Mercure HibatullahUm Al Qura Street Al Hafayer POBOX 51 177, Ibrahim Khalil Al Street, Makkah / Mecca 6.0based átlag felett 2 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerDőljön hátra és lazítson a hotel egyik 381 vendégszoba, amelyek mind a vendégek kényelmét pikiran.Para vendégek található televízió, Nemdohányzó szobák, minibár várja minden ...

 
A293 USDéjszakánként Makkah Hilton HotelPo Box 844, Mecca / Makkah Fantasztikus 8.9based 21 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerMinden szobában van íróasztal, hajszárító, in-house filmek, valamint egyéb kényelmi. A vendégek a szálloda felszereltsége és szolgáltatásai közé tartozik találkozó létesítmények, üzletek, ...szolgáltatást, és csak Infront a Ka 'BAH ...Syafuan, Indonézia február 21, 2012


 
A154 USDéjszakánként White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Makkah 2.0based kapott 1 vélemény alapján

  
Hotel Area: City of Mekka centerTartalmazza minden szobában TV, zuhanyzó, külön zuhanyzó és fürdőkád, minibár. Mosoda / vegytisztítás, vásárlási lehetőség, 24 órás szobaszerviz néhány extra kényelmet talál ...

 
A347 USDAz egy éjszakára vonatkozó Makkah Clock Tower A Royal Hotel FairmontAbdul Aziz Király Alapítvány, Mecca / Makkah Fantasztikus 8.4based 15 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerMinden szoba vasalódeszka, hajszárító, széf, íróasztal minden szobában. Étterem, mosoda / tisztító, 24 órás szobaszervíz van még néhány ...svédasztalos, a kilátás szép volt Kaaba ...Reem, Kuvait január 17, 2012


 
A203 USDéjszakánként Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mekka / Makkah, átlagosan. 5.7based 1 vélemény alapján

  
Hotel Area: City of Mekka centerMindent megtenni szálloda köré élmény a vendégeknek, így biztosítva kényelmet és a pihenést. Al Shohada szállodáiban Mekkában / Makkah egyszerűen keresztül biztonságos ...

 
A1333 Ftéjszakánként Al Maqam Ház Center HotelAjyad Street, Mecca / Makkah 3.7based kapott 1 vélemény alapján

  
Hotel Area: City of Mekka centerMinden szoba fürdőszobával, kávé / tea, műholdas / kábel TV, széf és egyéb létesítmények. A kényelem a vendégek, akkor is megtalálja a ruhát ...

 
A24 USDéjszakánként Hotel Plaza Mobark 2Al Mesflah - Ibrahim Khalil Al Street, Makkah / Mecca 3.8based kapott 2 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerEgyes funkciók élvezheti a műholdas / kábel TV, minibár, légkondicionáló. Ahhoz, hogy a vendég úgy érzi, teljesebb, Mecca / Makkah szálloda business center, ...

 
A227 USDAz egy éjszakára vonatkozó Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Makkah Fantasztikus 8.4based 19 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerRecepció, bár a szobában, mini, hajszárító közé kényelmi vendégeket található minden szobában. A szálloda egy éttermi szolgáltatás, mosoda / vegytisztítás, bolt részeként ...Nagyon clost a Haram, szervizelt, sok kaja helyek és üzletek ...Haytham, Kanada 13 december 2011


 
A293 USDéjszakánként Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Makkah Nagyon jó 7.9based án 20 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerKiemelt minden szobában többek között a kényelem, hajszárító, vasalódeszka, íróasztal, fürdőköpeny. Más funkciók közé tartozik a szálloda éttermi szolgáltatás, mosoda / tisztító, 24 órás ...

10 szálloda közelében található Al-Masjid al-Haram mecset (1km belül), 10 Elérhető

 
A1067 FtRaffles Makkah Palace éjszakaP.O. Box 1281, Oum Qura Al-St, Mecca / Makkah 21 955 (0,26 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset) Nagy 9.5based 7 értékelés

  
Hotel Area: Mekka Downtown Wi-FiMind a 209 szoba, 5-csillagos szálloda kiváló lehetőség jó.Minden szoba a szálloda vendégei Légkondicionálás, Nemdohányzó szobák, fürdőköpeny. Kávézó, ...nagyon új és ez a hét csillag, és azt ajánlom mindenkinek, aki akar menni ommra, hogy csak ez a szálloda ...Ahmed, az Egyesült Arab Emírségek január 15, 2012


 
A293 USDéjszakánként Makkah Hilton HotelPo Box 844, Mecca / Makkah (0,27 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset) Fantasztikus 8.9based 21 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerMinden szobában van íróasztal, hajszárító, in-house filmek, valamint egyéb kényelmi. A vendégek a szálloda felszereltsége és szolgáltatásai közé tartozik találkozó létesítmények, üzletek, ...szolgáltatást, és csak Infront a Ka 'BAH ...Syafuan, Indonézia február 21, 2012


 
A227 USDAz egy éjszakára vonatkozó Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Makkah (0.28 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset) Fantasztikus 8.4based 19 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerRecepció, bár a szobában, mini, hajszárító közé kényelmi vendégeket található minden szobában. A szálloda egy éttermi szolgáltatás, mosoda / vegytisztítás, bolt részeként ...Nagyon clost a Haram, szervizelt, sok kaja helyek és üzletek ...Haytham, Kanada 13 december 2011


 
A1333 Ftéjszakánként Al Maqam Ház Center HotelAjyad Street, Mecca / Makkah (0,31 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset) Elfogadható 3.7based 1 vélemény alapján

  
Hotel Area: City of Mekka centerMinden szoba fürdőszobával, kávé / tea, műholdas / kábel TV, széf és egyéb létesítmények. A kényelem a vendégek, akkor is megtalálja a ruhát ...

 
A293 USDéjszakánként Moevenpick Hotel & Residence Tower Hadzsar MekkábaAbraj Al Bait King Abdul Aziz kapu P.O. Box 17 700, Mekka / Makkah 21 955 (0,32 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset), a Fantasztikus 8.1based 86 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerSzívében található, a vallás Mekkába, 5 csillagos luxus hotel, elegáns szoba, lakosztály és apartman lakás, kifejezetten a vendégek ...Ez a hely közel van a Haram, bevásárló és étkező. A szálloda rendelkezik egy megbízható rendszer, amely képes hallani a Azan és imák a Nagy Mecset ...Zahrul, Malajzia február 9, 2012


 
A347 USDAz egy éjszakára vonatkozó Makkah Clock Tower A Royal Hotel FairmontAbdul Aziz Király Alapítvány, Mecca / Makkah (0,33 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset) Fantasztikus 8.4based 15 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerMinden szoba vasalódeszka, hajszárító, széf, íróasztal minden szobában. Étterem, mosoda / tisztító, 24 órás szobaszervíz van még néhány ...svédasztalos, a kilátás szép volt Kaaba ...Reem, Kuvait január 17, 2012


 
A293 USDéjszakánként Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Makkah (0,33 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset) Nagyon jó 7.9based án 20 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerKiemelt minden szobában többek között a kényelem, hajszárító, vasalódeszka, íróasztal, fürdőköpeny. Más funkciók közé tartozik a szálloda éttermi szolgáltatás, mosoda / tisztító, 24 órás ...

 
A547 USDAz egy éjszakára vonatkozó Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Makkah (0,38 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset), a Fantasztikus 8.5based 66 értékelés

  
Hotel Area: City of Mekka centerA 599 szobával, ez a tulajdonság az összes kényelmi és szolgáltatás, amit elvár egy 4 csillagos szállodában. Vendégek egy DVD / CD lejátszó, konyhasarok, film várja be ..Reggeli fenntartások igazak és csodálatos ...Abdulnasser, Katar december 27, 2011


 
A154 USDéjszakánként White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Makkah (0,69 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset) Elfogadható 2.0based 1 vélemény alapján

  
Hotel Area: City of Mekka centerTartalmazza minden szobában TV, zuhanyzó, külön zuhanyzó és fürdőkád, minibár. Mosoda / vegytisztítás, vásárlási lehetőség, 24 órás szobaszerviz néhány extra kényelmet talál ...

 
A203 USDéjszakánként Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mekka / Makkah., (0.83 mérföld Al-Masjid al-Haram mecset) átlagon felüli 5.7based 1 vélemény alapján

  
Hotel Area: City of Mekka centerMindent megtenni szálloda köré élmény a vendégeknek, így biztosítva kényelmet és a pihenést. Al Shohada szállodáiban Mekkában / Makkah egyszerűen keresztül biztonságos.
21 szállástalálat Medina / Medina, 1 Elérhető

 
A240 USDéjszakánként Hilton MedinaKing Fahd Road P.O. Al Madina Mounawara Box 3939, Medina / Medina Nagyon jó 8.0based 10 értékelés

  
Hotel Area: Medina City CenterA vendégek fogja találni a legjobb lehetőség mind a 340 szobája 3 csillagos szállodában. Minden szobában hajszárító, íróasztal, légkondicionálás, napi újság. Ez ...Tartózkodási hely közelében Nabawi, kényelmes szobák ...Zahrul, Malajzia február 5, 2012


 
A107 USDéjszakánként Villa MedinaNorth Central Area, Medina, Szaúd-Arábia, Medina / Medina Nagyon jó 7.7based 12 értékelés

  
Hotel Area: Medina City CenterEgyes funkciók élvezheti nemdohányzó szobák, a szobai széf, vasalódeszka, íróasztal. Executive emelet, lift, 24 órás szobaszerviz néhány extra kényelmet azt is megtudhatod ...Takaros. Átvételi ésszerű beszél angol nyelven ...Syed, Kanada február 15, 2012


 
A1813 Ftéjszakánként Hotel Al Madinah CromWest Central Area, Medina / Medina Fun 6.6based 3 vélemény alapján

  
Hotel Area: Medina City CenterA vendégek található hajszárító, napilap, szobában széf minden kamar.Selain váróteremben, az ingatlan Medina / Medina egy mosoda / vegytisztítás, executive emelet, ...

 
A127 USDAz egy éjszakára vonatkozó Ansar Al Golden HotelSzemben a Szent Mecset, Észak Central Area, Medina / Medina Új!Tekintse át hamarosan
  
Hotel Area: Medina City CenterKényelmes helyet, egy külön személyzetet és első osztályú szolgáltatások teszik a szállodát a kedvenc utazók körében.Foglalja le az Ansar Al Medina Golden Hotel / Medina könnyű ...

 
A133 USDMedina Marriott Hotel egy éjszakáraKing Faisal Street, Western Provice, Medina / Medina Jó 7.3based 14 értékelés

  
Hotel Area: Medina City CenterA vendégek található Légkondicionálás, Nemdohányzó szobák, Televízió várja minden szobában. Éttermek, üzletek, 24 órás szobaszervíz, Business Center néhány extra kényelmet azt is megtudhatod ...

 
A160 USDDyar éjszakánként Empire HotelKing Fahad Street, Medina / Medina Új!Tekintse át hamarosan
  
Hotel Area: EgyébAhhoz, hogy a vendégek jól érzik magukat, minden szobában Nemdohányzó szobák, napi sajtó, hajszárító. Más funkciók közé tartozik a szállodában étterem, lift, 24 órás szoba ...
47 szállástalálat Jeddah, 3 Elérhető

 
A184 USDéjszakánként Al Hamra Hotel Managed by PullmanPalesztin utca, PO Box 7375, Jeddah Jó 7.0based 8 értékelés

  
Hotel Area: Regionális FalastinTartalmazza az összes szobában házban, vasalódeszka, nemdohányzó szobák. 24 órás szobaszervíz, éttermek, üzletek néhány extra kényelmet talál a Jeddah ...

 
A97 USDéjszakánként Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelKing Khaled St. PO Box 6582 Makkah Road, Jeddah 5.8based átlag feletti 14 értékelés

  
Hotel Area: Jeddah City CenterMinden szobában található széf a szobában, vasalódeszka, napi sajtó, légkondicionáló és egyéb létesítmények. Más funkciók közé tartozik a szálloda egy üzleti központot, konferenciatermeket, ...Hely - tökéletes üzleti utazók ...Norhanirus, Malajzia február 6, 2012


 
A280 USDéjszakánként Jeddah Hilton HotelAl Corniche Road, PO Box 21 362 128 428 Jeddah al Shati kerület a Szaúd-Arábiai Királyság, Jeddah Nagyon jó 7.7based 25 értékelés

  
Hotel Area: Jeddah SuburbsA vendégek fogja találni a legjobb lehetőség mind a 388 szobája 5-csillagos hotel szobában egy íróasztal populer.Semua, fürdőköpeny, in-house filmek, nemdohányzó szobák, valamint ...

 
A232 USDAz egy éjszakára Radisson SAS Royal Suite Hotel - JeddahMadina Road, Jeddah Nagyon jó 7.7based 5 értékelés

  
Hotel terület: olyan terület NahdahAhhoz, hogy a vendégek jól érzik magukat, minden szobában Nemdohányzó szobák, napilap, AC. Kiváló szálloda Jeddah is egy 24 órás szobaszerviz, ...

 
A427 USDRosewood Corniche Hotel egy éjszakáraCorniche Road, Jeddah 48 122 9.0based Fantasztikus 8 értékelés

  
Hotel Area: EgyébMind a 127 szoba, 5-csillagos szálloda egyaránt kiváló lehetőség. Tartalmazza minden szobában TV, internet hozzáférés - vezeték nélküli, a szobában, internet hozzáférés - ...

 
A267 USDéjszakánként Hotel Intercontinental JeddahCorniche Al Hamra, Jeddah Fun 6.8based 3 vélemény alapján

  
Hotel Area: Waterfront területekA vendégek található széf, íróasztal, légkondicionálás minden szobában várja. Is található a szálloda éttermében, konferenciatermeket, üzletek. A szálloda kiváló ...

 
A257 USDéjszakánként Crowne Plaza HotelAl-Corniche Al Hamra District, Jeddah Fantasztikus 8.3based 8 értékelés

  
Hotel Area: Waterfront területekMind a 226 szoba az 5-csillagos szálloda minden kényelemmel az rumah.Beberapa funkciók élvezheti a Hajszárító, Internet Access - LAN, levegő ...

 
A147 USDAz egy éjszakára Radisson Blu Hotel JeddahMedina Road POBox 8483 Jeddah, Jeddah 21 482 Nagyon jó 8.0based 12 értékelés

  
Hotel Area: EgyébDőljön hátra és lazítson egy a 292 szálloda szobáiban, amelyek mind a vendégek kényelmét pikiran.Beberapa funkciók élvezheti a légkondicionáló, Internet hozzáférés - LAN, ...Nagyon kényelmes elhelyezkedést és a jó üzleti lehetőség ....David, Ausztrália január 14, 2012


 
A74 USDéjszakánként Golden Tulip Hotel JeddahAirport Road, PO Box 21 461 2559 Jeddah Szaúd-Arábia, Jeddah kapott 5.0based 3 vélemény alapján

  
Hotel Area: AirportA láb egy modern ingatlan központi Jeddah, ahonnan számos kényelmes. A szálloda ideális helyszín turisták, közel a strandhoz, és csak ...

 
A547 USDAz egy éjszakára vonatkozó Waldorf Astoria Qasr Al SharqNorth Corniche Road, Jeddah Fantasztikus 8.8based 2 értékelés

  
Hotel Area: Jeddah City CenterLegyen szó üzleti vagy a nyaralás, minden 38 szoba, 5-csillagos szálloda, a Waldorf Astoria Qasr Al Sharq célja, hogy a vendégek kényelmét és pihenni gaya.Setiap szobában internet hozzáférés ...

 
A213 USDéjszakánként Mövenpick Hotel JeddahPO Box 2109 Madina Road, Jeddah Nagyon jó 7.8based 14 értékelés

  
Hotel Area: Jeddah City CenterDőljön hátra és lazítson a hotel egyik 124 vendégszoba, amelyek mind a vendégek kényelmét pikiran.Untuk hogy a vendégek jól érzik magukat, minden szobában található a szobában haj, ...

 
A106 USDéjszakánként Red Sea Palace HotelKing Abdulaziz Road PO Box 21 421 824 Jeddah Szaúd-Arábia, Jeddah Jó 7.0based 7 értékelés

  
Hotel Area: AirportMi lehetne jobb szállodai használatra, mint a bázis, felfedezésre Jeddah Red Sea Palace Hotel található, közvetlenül a város szívében? Ez a tulajdonság ideális hely a kényszeres található ...

 
A129 USDAz egy éjszakára vonatkozó Makarim Village AnnakheelÉszak gyűlölni, Jeddah Fun 6.5based 6 értékelés

  
Hotel Area: EgyébMinden szobában zuhanyzó, erkély / terasz, minibár, műholdas / kábel TV. Kiváló szálloda Jeddah is van egy mosoda / vegytisztítás, vásárlási lehetőség, konferencia létesítmények, ...

 
A138 USDéjszakánként Ramada Hotel Continental JeddahPalestine Street, Jeddah 21 472 Nagyon jó 7.7based 5 értékelés

  
Hotel Area: EgyébMinden szoba a szálloda vendégei zuhanyzós fürdőszoba, televízió, nemdohányzó szobák. A vendégek a szálloda felszereltsége és szolgáltatásai beleértve az éttermeket, konferencia ...

 
A92 USDApartman egy éjszakára Ewa Safari HotelAlsalama Táv. Al-Madina-Quraish Bridge Road, Jeddah Fun 6.2based 3 vélemény

  
Hotel Area: EgyébAhhoz, hogy a vendégek jól érzik magukat, minden szobában van televízió, légkondicionáló, vasalódeszka. Más funkciók közé tartozik a szállodában lift, business center, szoba 24 óra ...

 
A240 USDAz egy éjszakára vonatkozó Elaf Jeddah Red Sea Hotel MallCorniche Road, Jeddah Fantasztikus 8.8based 7 értékelés

  
Hotel Area: EgyébMinden szoba rendelkezik hajszárítóval, napi sajtó, légkondicionáló, vasalódeszka minden szobában. Más funkciók közé tartozik a szállodai mosoda / vegytisztítás, találkozó ...

 
A79 USDéjszakánként Holiday Jawad Al Al AbyadPrince Fahad Street (Siteen utca), Jeddah Új!Tekintse át hamarosan
  
Hotel Area: EgyébEgyes funkciók élvezheti a műholdas / kábel TV, fürdőszoba, nemdohányzó szobák, zuhanyzó. A vendégek a szálloda felszereltsége és szolgáltatásai, beleértve a biztonságot ...

 
A91 USDéjszakánként Rest Inn Suites Hotel ónos esőAbdul Aziz király Road, Jeddah Új.!Tekintse át hamarosan
  
Hotel Area: EgyébTartalmazza az összes szobában légkondicionáló, zuhanyzó és kád, műholdas / kábel TV. Hogy minden vendég teljesebb, Jeddah szállodában lift, szobaszerviz, ...

 
A67 USDéjszakánként Hotel Suites SanamKereskedelmi negyedében, Jeddah Nagy 10.0based 1 vélemény alapján

  
Hotel Area: EgyébA vendégek található vasalódeszka, íróasztal, hajszárító várja minden szobában. A vendégek a szálloda felszereltsége és szolgáltatásai, beleértve a helyet lift, étterem 24 óra ...

 
A93 USDAz egy éjszakára vonatkozó Bhadur Resort JeddahObhor északra, Jeddah 3.0based kapott 1 vélemény alapján

  
Hotel Area: EgyébVannak televízió, fürdőkád, klíma minden jól felszerelt szállodai szobában. A szállodában egy étterem, szobaszervíz, széf, business center, Jeddah ...

 
A479 USDéjszakánként Park Hyatt Jeddah Marina Club Hotel and SpaAl Hamra kerület, Dél-Corniche, Jeddah 6.7based Fun 2 értékelés

  
Hotel Area: Waterfront területekMinden szoba légkondicionált, nemdohányzó szobák, íróasztal. Kiváló szálloda Jeddah is egy 24 órás szobaszerviz, üzletek, konferenciatermeket. Rekreációs létesítmények.
További infók más nyelveken egy weblog lásd alább:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar