Sabtu, 17 Maret 2012

Nauda būdas Hadžas į Meką, kad gerai pasaulyje ir toliau


Nauda būdas Hadžas į Meką, kad gerai pasaulyje ir toliau

PagalŠeichas Abdul Aziz bin Abdullah Baz


, Tarp Asmaul Husna priklausanti Allaah yra Al-Hakim, o tai reiškia: "Kas nustato įstatymas, arba Kas Išminties pobūdį, kur Dievas sako ir veltui.

 
Taigi visi Allaho Subhanahu wa Ta'ala "Shari'ah puikus ir geras slug pasaulyje iš daugelio privalumų, pavyzdžiui, puošnumu širdyse, ramybė ir geros būklės. Taip pat dėl ​​to, kad geras ir didelę pergalę gimtajame malonumo Toliau) žiūri į jo veidą, ir uždirbti savo gerą malonumą.
Panašiai Hadž, metinis garbinimas Dievo syari'atkan,,, Jo tarnams, turi daug puikių naudą ir didesnį tikslą, kuris atneša pasaulyje ir toliau. Ir tarp šios piligrimystės pamokų.

[1]. Mengikhlaskan Visos GarbinimasGarbinti vien tik į "Allaho Subhanahu wa Ta'ala ir atskleidžia savo širdį tikėjimu, kad nieko garbino pagal SVK, bet Jam, kad Jis yra vienintelis savininkas gražus ir kilnus savybių pavadinimų. Nr Jo partneris, nieko panaši į Jį ir nėra jo rungtynės.
Ir tai buvo užsiminęs savo žodį.
"Tai reiškia: Ir prisiminti, kai Mes vieta, kur Baitullah su Ibrahim sako:" Negalima susieti mane bet ir išvalyti savo namus tiems, kurie Apeiti aplink, garbinimą, lenkiasi ir išsekimas "[Al-Hadž: 26]
Pašventino jo namas šiuo atveju yra tiesiog garbinti Dievą savo namuose (Ka'bah) yra kilnus, mebersihkan aplink stabus, statulas, nešvarus, nešvarus Caaba, kad Dievas Subhanahu wa Ta'ala neduok, ir visų dalykų, kurie kelia nerimą žmonėms, kurie atlieka Hadž arba Umrah ar kitų dalykų, kurie užima jų tikslų (nepriežiūros).
[2]. Gailestingumas gavo nuodėmes ir. Atsakyti Jannah (Dangus)"Nuo Abu Hurayrah, kad pranašo sallallaahu" alaihi wa sallam sakė: "umrah umrah į kitą, tarp jų ir nėra atlygis už Hadž išskyrus Jannah Mabrur, nuodėmės" [Bukhari ir musulmonų, Bahjatun Nanzhirin Nr.1275]
"Abu Hurayrah sakė:" Aš girdėjau pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam sakė, kad kas piligriminė kelionė į namus, nes prie Dievo, nedaryk rafats ir fusuuq, be abejo, jis grąžina dieną ji gimė jo motina" [Bukhari]
Rafats: Jima "; įvadas ir purvinas žodžiai, Fusuuq: nepaklusnumas
Kas išvyko į Caaba, tada eikite, Hadž ar Umrah bei be rafats ir fusuuq ir nuoširdžiai, Allaho Subhanahu wa Ta'ala vien,. Dievas Subhanahu wa Ta'ala atleisti savo nuodėmes ir rašyti savo jannah.Ir tai yra tai, kas trokštama kiekvieno tikinčiojo ir sėkmės mu'minah, kad laimėjo ir išgelbėti nuo pragaro jannah.
[3]. Sveikindamas su pranašo Ibrahima Alaihissalam skambutį"Ir žmoniją sukviesti į piligriminę kelionę, jie ateis jums snukio ir wielbłąda žirgais liesas iš kiekvienos siuntos kampe" [Al. Hadž: 27]
Pranašas Ibrahimas Alaihissalam vadinamas (Hadž) žmonėms. Ir Dievas Subhanahu. WA Ta'ala kuo jis, testamentai () išgirdo kvietimą pranašo Ibrahimo Alaihissalam ir sveikiname. Jis truko nuo pranašo Ibrahim iki dabar.
[4]. Veislė pasižymėjo musulmonų privalumaiDievas Subhanahu wa Ta'ala sako: "Siekiant, kad jie gali paliudyti jų nauda" [Al. Hadž: 28]
Ne Subhanahu wa Ta'ala pamini, muthlaq paprastai be kaklaraištis) ir mubham, naudą (be jokių paaiškinimų), nes tiesioginių išmokų skaičius ir dydis menafaat vyksta ir įvyks vėliau tiek laiko ir toliau.
Ir viena didžiausių Jo vienybės liudytojas, kad jie meldžiasi tik "Allaho Subhanahu wa Ta'ala. Jie ateina su ketinimą siekti, kad jo šlovingą veidą ne dėl Riya "(matoma kitiems), o taip pat ne, nes sum'ah (kalbama apie ką nors kita). Net tie, Jam betauhid ir nuoširdus, ir pažadėjo (Tawhid) tarp Jo tarnams, ir Umoralniać tarpusavyje tarp žmonių, atvykusių (piligrimystė ir tt, Įkalintas) apie jo straipsnio Tawhid).
Jie thawaaf aplink jį, Jį šlovinti, ir meldėsi savo namuose, elgetavimui savo malonę, melstis, kad jų Hadž priimtinos, jų nuodėmės bus atleistos, grįžo saugiai nergara kiekvienas, ir atsižvelgiant naujo dovana vėl melstis ir nuolankus sau kepda, jį.
Jie garsiai kalbėti, todėl talbiyah išgirdo žmonių arti ar toli, ir kiti gali išmokti žinoti jos reikšmę, prasmę, suvokti jų širdyse, ir praktikuoti jų ištartas. Ir ši reikšmė yra: mengikhlaskan garbinimas tik Dievu ir tikėti, kad Jis yra "tiesos dievas, jų Kūrėjas, davėjas sėkmės jiems, piligrimai ir garbino kaip kitos.
[5]. Kaip pažinti vieni kitus ir patarti vieni kitiemsIr tarp pamokų, kad musulmonų piligrimystė pažinti vieni kitus, ir informuoja viena kitą ir, nepalikęs testamento Al-Haq. Jie yra kilę iš visomis kryptimis, iš vakarų, rytų, pietų ir šiaurės Makkah surinkta Allaho Subhanahu wa Ta'ala ir senas, Arafato Muzdalifah Mina ir Meka namuose. Jie žino vienas kitą, patarti vienas kitą, kai kitas mokymas, patarti, padėti, padeda gavėjams kitas pasaulio gavėjai, paramos gavėjai taklim procedūros piligriminės kelionės, maldos, meilės, gavėjų orientavimą, vadovavimas ir misiją į Dievo tinklų.
Jie galėjo išgirsti dvasininkų, kas yra naudinga tiems, instrukcijos ir gairės siekiant, kad tiesiu keliu, link laimės tauhidullah, kelias ir nuoširdus Jam, kuris reikalauja paklusnumo į "Allaho Subhanahu wa Ta'ala ir žinant, nepaklusnumas būti vengiama, , ir kad jie žinotų, į Dievą ribas, ir jie gali padėti vieni kitiems gerumo ir pamaldumo.
[6]. Sužinokite Dievo religiją Subhanahu wa Ta'alaIr puikus piligrimystė tarp naudos yra, kad jie gali išmokti Dievo religijos į senojo namo Dievo aplinkoje, ir lingkungann Nabawi mečetė į dvasininkų ir patarėjams, taip pat įspėjimas apie tai, ką jie ar ne žinoti apie religijos įstatymus, Hadž, umrah ir kt. Taigi, kad jie gali įvykdyti savo įsipareigojimus mokslui.
Iš Makkah tvarkingai mokslas, monoteizmą ir religijos mokslas.Tada (išsivysčiusi) Medina, visos pusiasalyje ir iš visų žemių "Allaho Subhanahu wa Ta'ala, kad mokslas ir ekspertinės žinios.Tačiau visi yra kilęs iš čia, nuo senojo Dievo namuose kaimynystei.
Jis yra privalomas mokslininkų bei pamokslininkų, kur jie bebūtų, visų pirma namų aplinkoje yra Dievas Subhanahu, wa Ta'ala, mokyti žmones, žmones, kurie vyksta gauti Hadž ir Umrah, vietinių žmonių ir migrantų, ir piligrimai , apie jų religijos ir ritualų Hadž.
Musulmonų įsakė mokytis, tačiau (aplinkybės), bet kur ir bet kada, tačiau senas namas Dievo reikalas (tikyba) yra svarbu, ir skubu.
Ir tarp gėrio ir laimės asmens požymius sužinoti apie Dievo Subhanahu wa Ta'ala religijos.
"Sąvoka: pranašo sallallaahu" alaihi sakė: "Kas norimą Allaho Subhanahu wa Ta'ala yra gera, tikrai Jis padarė Faqih religijos" [Bukhari, Kitab al-ilmi trys skyriai: 14]
Čia, Dievo žemėje, savo krašto, bet kurioje šalyje ir, jei Jums susirasti pamaldus mokslininkus shari'ah Dievo, tada naudokite savo galimybes. Nebūkite arogantiški ir tingus. Kadangi mokslas negali būti pasiekti žmonių, kurie yra arogantiškas, tingus, silpnas ir nedrąsus. Tyrimai, reikia budrumo ir didelį norą.
Pasitraukti iš studijų, tai ne drovumas, bet silpnumas. Sako Dievas Subhanahu wa Ta'ala.
"Tai reiškia: Dievas nesigėdija tiesos" [Al-Ahzab: 53]
, Tikintysis ir mistikas mukminah, todėl nebus gėda šiame skyriuje, net jis išplėstas, užduoti klausimus, ištirti ir atskleisti kemusykilan, jis turėjo, todėl ten eina kemusykilan,.
[7]. Diegti MokslasTarp piligrimų yra skleisti mokslo naudą savo broliams, kurie atlieka Hadž ir jo draugų, kurie automobilyje, lėktuvų, palapinių, Meką ir visose vietose. Tai galimybė, kad "Dievas Subhanahu wa Ta'ala padovanota. Jūs galite skleisti savo žinias ir paaiškina, kas galima, bet su tuo, ką žinote, knygos ir Sunna ir istimbath ekspertų žinių ir turi būti. Ne iš nežinojimo ir idėjų, kurios nukrypsta nuo knygos ir Sunna.
[8]. Didinti laikymasisTarp maldos ir piligrimystės naudą tawaf, kaip "Allaho Subhanahu wa Ta'ala.
"Reikšmė: Tada leiskite jiems pašalinti purvą, kuris yra ant jų kūnų, tegul tobulina savo nadzar nadzar, ir tegul berthawaf aplink senas namas Ka'bah)" [Al-Hadž: 29]
Tada jis skiriamas žmonėms, kurie paleisti Hadžas ir Umrah, atgaminti ir daugintis savo geriausią tawaf maldą žemės neteisėto.Todėl dauginti maldas, qira'atul Koraną, rožinius, tahlil, Dhikr.Perbanyaklah taip pat įsakyti neteisinga ir pagalbą padarėte Allaho Subhanahu wa Ta'ala kelio, kur susirenka daug žmonių iš Afrikos, Europos, Amerikos, Azijos ir kt. Tai privaloma jas naudoti šią progą gerai.
[9]. Išpildykite Nadzar, Nadzar nors ji neturėtų būti padaryta, bet jei kas nors turi daryti paklusnumo bernadzar, tai jam privaloma vykdyti.
Sakė "Pranašo sallallaahu 'alaihi wa sallam.
"Reikšmė: Tas, kas bernadzar į paklusti Dievui, tada tegul jį paklusti" [Bukhari]
Taigi, jei kažkas pirmame bernadzar, maldos, garbinimo ar kitos Tawaf, tai neteisėta forma, tai jam privaloma atlikti maldą šiame draudžiama žemę.
Sako Dievas Subhanahu wa Ta'ala.
"Tai reiškia: tegul atlikti nadzar" [Al-Hadžas: ​​29]
[10]. Pagalba ir padaryti gerai BlogasTarp Piligrimystės nauda yra padėti ir daryti gera prasta, kurie atlikti Hadžas gerą ar ne ši šalis saugus.
Galima gydyti ligonių, jį aplankyti, nurodant į ligoninę ir jam padėjo su lobių ir narkotikų.
Viskas įskaičiuota nauda piligriminės kelionės.
"Tai reiškia: .... todėl jie pamatyti jų naudą" [Al. Hadž: 28]
[11]. Atkurti Dievo Dhikr,Saugus šioje šalyje tegul Dhikr Allaho, ar yra stovint, sėdint ir bebaring, į rožančių straipsnio sakydamas Subhanallah) hamdalah straipsnio sakydamas Alhamdulillah), tahlil straipsnio sakydamas Laa ilaha ILALLAH), Takbir straipsnio sakydamas Alach akbar) ir hauqallah valstybės straipsnio kalbos wa Laa Laa haula quwata billah Illa).
"Reikšmė:, Nuo Abu Musa Al-As'ari". Allaah anhu kad pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam sakė:" panašumas tas, kuris prisimena savo Viešpatį ir kurie ne prisiminti jį kaip gyvųjų ir mirusiųjų ".[Bukhari, Bahjatun Nadzirin ne. 1434]
[12]. Melskitės, kad juoTarp Hadž naudą, turėtų žeminti save rimtai ir nuolat melstis į "Allaho Subhanahu wa Ta'ala, kad jis gali priimti labdarą, įdėti širdis ir darbus; Jo pagalba prisiminti Jį, padėkoti Jam ir garbinimas padidintų Jam, kad Jis padėtų įsipareigojimų neįvykdymo, kurią jis ridhai pobūdis ir kad jis padėjo padaryti gera savo tarnams.
[13]. Manasik atlikti su geriausiaisTarp Hadž naudą, turėtų atlikti tokia tobula, kaip įmanoma, geriausia ir gali gerai seikhlas, kai darai tawaf, sa'i, wukuf ne Arafato, yra Muzdalifah, mesti Jumrah, taip pat malda, qira'atul Koraną, Dhikr , melstis, ir kt. Taip pat turėtų būti darbo koncentracijos ir nuoširdumo.
[14]. Aukojimo skerdimasTarp Hadž naudą skerdimas (gyvūnų), auka, tiek privalomas ir kai berihram tammatu qiran, ir ne pareiga yra taqarrub, į "Allaho Subhanahu wa Ta'ala.
Per atsisveikinimo piligrimystės "Messenger" Allaho sallallaahu "alaihi WA sallam 100 asmenų buvo paaukoti gyvūnams. Draugas taip pat skerdžiami auką. Jis yra garbinimo auka, nes mėsa yra platinamas skurdžiai ir Mina dienų ir kt.
Tokie yra kai Hadž (penki islamo ramsčiai) pamokų, tikiuosi, mes galime imtis naudą, ir visada patarta Allaho Subhanahu wa Ta'ala ". Ir lengvai įvykdyti. Amen
[Nukopijuota iš As-Sunna Magazine Issue 09/Tahun III/1419H/1999M, pritaikytą Abu Al-FURQAN žurnalo numeris 72 p.18-21 shalihah. Penebit. Fondas Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl.Solo - Purwodadi Km 8 Selokaton. Gondangrejo. Solo 57 183]

Į Hadž ir Umrah piligrimystės
PagalUstadz Kholid Syamhudi

Iš tiesų, Dievas Visagalis nesukūrė dzinnów ir žmoniją, išskyrus garbinti tik jį ramybėje, nes sako:
"Ir aš nėra sukurtas Jinn ir vyras mane garbina". [Adh-Dzariyat/51: 56].
Norėdami suprasti, Visagalis Dievas testamentų maldos prasmę ir prigimtį žiniasklaida, kuri gali paaiškinti poreikį garbinti. Taigi, kad su savo išmintingai, jis pasiuntė savo apaštalus atlikti ir pristatyti savo pranešimą ir Šariato dzinnów ir žmonijos.
Islamo tobulumas yra piligrimystės į namus, al-Hari nustatymas, kaip vieną iš didžiausių islamo simboliais. Net Hadž yra penktasis islamo ramstis, ir tapo viena iš priemonių musulmonus suvienyti, padidinti pamaldumą ir pasiekti žadėtą ​​rojų bogobojnych. Todėl, tobulumas syari'atnya, islamas nustatė procedūrą ar metodą, išsami ir detali, todėl nereikia paminėti to ir atimties įgyvendinant šią paslaugą.
Viena iš piligriminės kelionės yra piligrimystė, kurią turi atlikti kiekvienas asmuo, atliekantis Hadž ir Umrah. Vienos pusės, tada įgyvendinimas turi būti paaiškinta, būtent apie potvarkius ir įstatymus, aplink jį.
APIBRĖŽIMAS ihramIhram žodis, paimtas iš arabų, nuo žodžio "al-Haram uždraustą arba neleido prasmingas. Ji vadinama ihram, todėl, kad kažkas tyčia gauti Hadž ar Umrah, tada jis buvo uždrausta sakyti ir daryti gera tam tikrų dalykų, pavyzdžiui, Jima ", išsituokęs, purvinose žodžių ir pan. Iš čia, mokslininkai apibrėžti ihram su viena iš dviejų veriantį, panašų (ty, Hadž ir Umrah), arba abi vienu metu. [1] ketinimą
Taigi, aiškiai suprasti, kad kai kurie musulmonai sako klaidas yra apsirengęs į audinio ihram ihram. Kadangi tai yra, ketinimas ihram į Hadž ar Umrah. Nors apsirengęs ihram audiniu yra būtina tiems, kurie turi berihram.
VIETA BERIHRAMIhram, kaip svarbų vaidmenį atliko piligrimystę ir Umrah, iš miqât.Haj ir Umrah, bus, jis turėtų žinoti kaip vieta berihram, miqat. Tie, kurie padaryti ne berihram, iš miqât reiškia, kad ji turi pareigą palikti Hadž, padaryti jas privalomas juos pakeisti jį su užtvanka (baudos).
TVARKA ihramA. Sunna į išsimaudyti prieš ihram į vyrus ir moteris, ar šventųjų, arba mėnesinės aplinkybėmis, kaip papasakojo Jabir Allaah "anhu Jis sakė:
فخرجنا معه حتى أتينا ذا الحليفة فولدت أسماء بنت عميس محمد بن أبي بكر فأرسلت إلى رسول الله كيف أصنع? قال: اغتسلي واستثفري بثوب واحرمي (رواه مسلم)
"Tada mes atėjo, kad Pranašo sallallaahu" alaihi wa sallam. Kai mes atvyko pajamos Hulaifah, Asma Mergina Muhammedas bin Abu Umais Bakras padovanojo gimimą. Tada ji (Asma) išsiuntė kažkas, susitikti su Pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam (ir paklausti) : "Ką man daryti?" Jis sallallaahu alaihi wa sallam sakė: "Maudytis ir beristitsfarlah [2], ir berihramlah". [Pranešė Musulmonai (2941) 8/404, Abu Dawud, ne. 1905 ir 1909, ir ibn Majah ne. 3074.]
Jei ne vanduo nėra bertayammum,, nes Sunna valymas negali naudoti vandens, jei ji yra ne bertayamum. L Dievas mini į hadats Tayammum gryninti sakydamas:
"O jūs, kurie tiki, kai girdi, tada nuplaukite savo veidus ir rankas iki alkūnių, patrinti savo vadovus ir (Apliejiklis) kojas iki kulkšnių, ir jei jūs junub, tada nuplaukite, jei sergate arba keliauja ar grįžta iš nuotekų tualetas) arba paliesti moterį, tada jums nereikia gauti vandens, tada bertayamumlah gerą dirvožemio (neto) ... ". [Al-Ma `Idah / 5: 6].
Todėl ji negali būti analogiška (raštuotas), kitiems žmonėms. Taip pat, nes nėra pavyzdys arba komandą pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam bertayammum ypač jei piligrimas maudyklų higienos teisės įsako jam Asma` bintu Umais menstruacijas duše.
2. Sunna dėvėti kvepalų, kai ihram, pareiškė "Aa'ishah Allaah anha:
كنت أطيب النبي n لإحرامه قبل ان يحرم و لحله قبل أن يطوف بالبيت.
"Aš, apsirengęs pranašo sallallaahu" alaihi WA sallam kvepalų ihramnya prieš berihram, ir kaip Halal prieš Apeiti aplink Kaabos. "[, Bukhari no.1539 ir musulmonų neturi. 1189].
Kvepalų naudojimas leidžiamas tik galūnės, o ne drabužių ihramnya, nes pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam sakė:
لا تلبسوا ثوبا مسه الزعفران و لا الورس
"Negalima dėvėti drabužius, kad veikiami za'faran kvepalus ir karų".[Sutarta alaih Yra].
Nešioti kvepalų, yra dvi aplinkybės:a. Berihram vonia ir nešioti ir anksčiau, ir jis buvo susitarta, ten buvo ne problema.b. Naudokite po dušu ir prieš berihram ir kvepalai yra ne viskas prarasta, tai yra leidžiama, išskyrus Imamas Maliko ir tie, kurie sutinka su jo nuomone mokslininkų.
Postuluoja kvepalų ihram, naudojimo leistinumo, Hadith Aisha, jis sakė:
كان رسول الله اذا أراد أن يحرم يتطيب بأطيب ما يجد ثم أرى وبيص الدهن في رأسه و لحيته بعد ذلك (رواه مسلم)
"Pranašo sallallaahu alaihi wa sallam norėjo berihram, (jis), įdėti į labiausiai gardus, kad jis gavo kvepalų, tada aš pamačiau aliejaus Flash po to ant jo galvos ir jo barzda". [Pranešė musulmonas, no.2830].
"Aiša pasakė: Allaah anha. Taip pat:
كأني أنظر إلى وبيص المسك في مفرق رسول الله  و هو محرم
"Kaip jei aš pamačiau blykstę Misk Misk kvepalai) prie galvos pranašo sallallaahu" alaihi wa sallam, o jis buvo į valstybės ihram ".[Pranešė, musulmonai, ne. 2831, Bukhari, ne. 5923].
Yra viena problema:Jei kas nors nešioti ant jo kūno kvepalai, ty galvos ir barzdos, o tada kvepalai nelaša arba išlydomas, tai veikia, ar ne?
Atsakymas: jokio poveikio, nes kvepalų judėjimas pats savaime ir nėra perkeliami ir taip pat, nes jis, atrodo, kad Pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam ir jo bendražygiai buvo ne nerimauti, jei jis laša kvapniais aliejais, nes jie dėvėti, kad leidžiama [3] nustatytomis sąlygomis.
Tada, jei kažkas, kas berihram (mahram) atliks prausimas, ir jis vilkėjo kvepianti plaukų aliejus, tada jis būtų įtrintas galvą į jo rankas. Jei ji veikia, tada alyva prilimpa prie jo rankose, nors ir nežymiai, jis turi dėvėti pirštines, kai jis bus patrinti galvą?
Shaykh Mahometas Salih al-'Uthaymeen niekada paaiškinimą šiuo klausimu. Shaikh sakė: ".. Nereikia, tai netgi apima perdėta religijoje, ir nepateikė jokių naujų argumentų Lygiai taip pat, ar ne patrinti galvą su tam medžio ar odos Jis tiesiog nuvalykite jį su jo rankos delnu, nes ji termaasuk yra atleista" [4].
3. Nešioti du gabalus baltu audeklu, naudojami kaip Sarong ir skara, kaip pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam:
ليحرم أحدكم فى إزار و رداء و نعلين
"Tegul bet jums berihram naudojant pirštines ir šaliko ir šlepetės pora". [, Pranešė, Ahmad 2/34, ir klasifikuojami kaip saheeh Ahmad Shakira sanadnya].
Dvi pjesės baltu audeklu buvo pageidaujama,, pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam žodžiais:
خير ثيابكم البياض فالبسوها وكفنوا فيها موتكم
"Geriausias, jūs esate balta suknelė, tada padėkite ant jūsų kūno kafanilah jį ir su juo". [Pranešė Ahmad. Žr. Sharh Shakira Ahmad, 4/2219, ir jis pasakė: "saheeh isnad"]
Ibn Taymiyyah gali Allaah gailestingumą apie į ritualų knygoje (p. 21) sakė:. "The sunnah dviejų berihram su švariu audiniu Jei abu yra baltas, tai yra labiau integruoti, ir leidžiama ihram su visų rūšių medvilnės audinio dimubahkan shuf straipsnio vilnos), ir taip toliau. Leido berihram su baltu audeklu ir balta nėra spalvos, kad leidžiama [5], nors spalvinga ". Kaip moterims, ji vis dar buvo dėvėti drabužius, kurie apima savo asmeninius dalys, išskyrus veido ir palmėms.
4. Po maldų disunahkan berihram. Paminėta ibn 'Umar "anhuma Hadeeth Saheeh Bukhari, kad pranašo sallallaahu" alaihi wa sallam sakė:
أتاني الليلة آت من ربي فقال: صل Milanas šį الوادي المبارك وقل Amra Milanas حجة
"Jis atvyko praėjusią naktį iš mano Viešpaties pasiuntinys ir tarė:" Melskitės, šios palaimingos Wadi ir pasakyti: "Umratan hajjatin fi '"
Jabir taip pat Hadeeth Allaah "anhu
فصلى رسول الله في المسجد ثم ركب القصواء حتى إذا استوت به ناقته على البيداء أهل بالحج
"Tada į Pranašo sallallaahu" alaihi wa sallam melstis į mečetės straipsnio pajamos Hulaifah), tada jis pakilo į al-Qaswa "[jo kupranugario pavadinimas). Iki tam kupranugario autoritetą al-Baida,", jis berihram kelionės į šventąsias vietas ". [Duomenys teiktini pagal musulmonų]
Taigi labiau integruoti ir tobula sunnah pagal, privaloma malda berihram po. Tačiau jei jis neturi gauti laiko melstis fard, tada yra du tyrinėtojų nuomonė:
a. Apsistokite meldėsi dvi rak'ahs sunnah., Taigi šis jumhur nuomonė, kuri postuluojama ibn 'Umar "anhu Hadeeth visuotinumo.
صل في هذا الوادي
"Wadi (slėnio)" malda ".
b. Tai nėra nustatyta meldėsi du rak'ahs, ir todėl ši nuomonė Shaykh al-Islamas ibn Taymiyah. Jis sakė Majmu "Fatawa straipsnio 26/108):" sunnah berihram po maldų, ar privaloma tvarka, ar Sunna Jei jis buvo laiko tathawu. ", Pagal vieną dvi nuomones, ir kiti, kad jis fard, maldą, vėliau berihram o jei ne tada nėra jokia speciali malda už piligrimo, ir tai, ką Rajih ".
Ikhtiyarat (p. 116) jis teigia: "Berihram po privalomų maldų, jei tokių yra arba Sunna straipsnio nafilah),;, nes ihram neturi specialią maldą už jį".
Taigi, jokie du rak'ahs meldėsi specialiai ihram.
5. Ketina įgyvendinti vieną iš ritualų, ir Sunna pasakyti. Leidžiama pasirinkti vieną iš trijų poravimosi, ty ifrad, qiran ir tamattu ", kaip nurodyta" Aa'ishah Allaah "anha.
خرجنا مع رسول الله عام حجة الوداع فمنا من أهل بعمرة و منا من أهل بحج و عمرة و منا من أهل بحج و أهل رسول الله بالحج فأما من أهل بعمرة فحل عنه قدومه و أما من أهل بحج أو جمع بين الحج والعمرة فلم يحلوا حتى كان يوم النحر (متفق عليه)
"Mes atėjo į Pranašo sallallaahu" alaihi wa sallam Atsisveikinimas Hadž "tada bet kuris iš mūsų, kurie berihram su umrah ir yra berihram Hadž ir Umrah, ir ten yra berihram su Hadž tik, o į Pranašo sallallaahu" alaihi wa sallam berihram su Hadž tik. Kaip yra su Umrah berihram tada jis halal po atvykimo [6], ir berihram yra tobulos Hadž ar Umrah piligrimystės ir yra ne koszerne (išskyrus iš ihramnya) tol, kol jis buvo tais laikais, jiems kanalo [7]. " [Mutafaq "alaih].
Todėl, kažkas, kurie bermanasik ifrad, jis sakė:
لبيك حجا arba لبيك اللهم حجا
ir kažkas, kurie bermanasik tamattu ", - sakė jis:
لبيك عمرة arba لبيك اللهم عمرة
ir kai diena Tarwiyah (8 Dzulhijah):
لبيك حجا arba لبيك اللهم حجا
Sunnah bermanasik qiran, jis teigia:
لبيك عمرة و حجا
Po Sunna, atgaminti talbiyah Apeiti aplink Kaabos įgyvendinti.
Taigi trumpas paaiškinimas apie Hadž ir Umrah piligrimystės o.Tikimės, kad naudinga. Allaah Visagalis žino geriausiai Shawab bish.
[Nukopijuota iš Sunna žurnalo 06/Tahun VII/1424H/2004M- 2003m Edition. Fondas. Paskelbta Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Gondangrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 57 183 Tel. 0271-761016]________Išnaša[1]. Žr. Mudzakirat, Sharh "Umdah (p. 65), ir Syarhul-Mumti" (6/67).[2]. Istitsfar, yra pasikėsinimo į kelią išleisti kraujo į menstruacijų ar gimdymo genitalijas atsižvelgiant žinutę audinio ilgį, skiriama į kraujo vietoje ir padengtas su į medžiagą, kad ji negali prasiskverbti į kraują yra imtasi tip-ujunnya į susieti į skrandį. Kaip šiandien buvo maždaug servetėlių. Sharh musulmonų, 8/404.[3]. Žr. Syarhul-Mumti ", 6/73-74.[4]. Syarhul-Mumti ", 6/74.[5]. Citata iš Syarhul-Mumti ", 6/75.[6]. , Atlikus Umrah, atlikti Tawaf ir sa'i[7]. Dėl 10. pajamos Hijjah.
Haji PASIRINKTI, PAY sunnah Arba gėrybių neturtingiesiems PATRIOT

PagalŠeichas Abdul Aziz bin Abdullah bin Baz


KlausimasŠeichas Abdul Aziz bin Abdullah bin Baz buvo paprašyta: žmonių, kurie jau buvo scenos, HAJ piligriminę kelionę ir jis galėtų į eiti nebėra pakankamai jam vietoj piligrimystės į antrąjį kartą yra taip menginfakkan Hadž lėšų tiems, kurie stengiasi kelyje Dievo Afganistane , jeigu antrame piligrimystė Sunna o teikti pagalbą džihadas privalomas? Prašome paaiškinti, Dievas gali atlyginti jums už jūsų dėmesį musulmonų vaikų.
AtsakytiŽmonės, kurie buvo atlikti HAJ privalomas, tada pagrindinis dalykas yra tai, kad lėšos bus panaudotos menginfakkan antrą piligriminę kelionę į žmones, kurie kovoja kelyje Dievo kaip modžahedų Afganistane ir žmonės yra pabėgėlių stovyklose Pakistane. Nes kai buvo paklausta Pranašo sallallaahu alaihi wa sallam:
"Kas yra pagrindinis Amal". Taigi pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam atsakė:" tikėjimą Dievu ir Jo poslanca ". Klausėjas pasakė: "Tada ką?" Pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam sakė:" džihadą kelyje Dievo ". Jis paprašė dar kartą: "Ką gi?" Pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam sakė:" Haji Mabrur ". [Suderinti alaih]
, Pranašo sallallaahu alaihi wa sallam į piligriminę kelionę po džihadą. Ir tai reiškia Sunna Hadžas. Privalomo Hadž yra vienas iš ramsčių islamą, jei ji galėjo ją įgyvendinti. Ir į shahihain istorijos -, minėta pranašo sallallaahu "alaihi wa sallam, tarė.
"Tie, kurie padeda žmonėms, kurie kovoja, tada iš tiesų jis kovojo. Ir tiems, kurie padengia su gerumo šeimą, tada iš tiesų jis buvo kovos "[Bukhari ir musulmonų]
Ir jokių abejonių, kad žmonės, kurie kovoja kelyje Dievo reikia bantun medžiagą iš savo brolių. Ir finansų žmonių, kurie kovoja daugiau nei mokėti už pagrindinių piligrimystės dviejų Hadith sunnah ir kt. Ir mes meldžiame, kad Dievo pagalbos.
Arba pasirinkti Haji sunnah labdaros?

PagalŠeichas Abdullah bin Abdurrahman Al-Jibrin "

Klausimas.Šeichas Abdullah bin Abdurrahman Al-Jibrin "paklausė: Man buvo įpareigotas atlikti Hadžas ir dabar gali eiti dar kartą. Kuris yra labiau svarbūs menyedekahkan lėšos antrą piligrimystės ar Hadž mane,?
AtsakytiJei turite turtą mastą ir leisti labdaros Be Hadž, kur kas svarbiau įgyvendinti abu. Bet jei jis negali padaryti tiek, o aplink jus yra neturtingi žmonės verkiant reikia pagalbos ar veikla, kuri reikalauja gerų lėšas, tada suteikia jums lėšas savo piligriminės kelionės yra didesnis nei sunnah Hadž. Bet jei nėra labai reikalinga, ji yra svarbus lankoma.
[Nukopijuota "knygos Fatwa Fatwa Hadž ir Umrah didžiųjų mokslininkų, Saudo Arabija, Muhammad bin Abdul Aziz Kompozitorius Al-Musnad" paskelbtą Pelenai-Shafi'i Imamas Pustakan. Vertėjai H.Asmuni Solihan Zamakhsyari Lc]
Apsilankymas miesto Meka, Medina ir Jeddah, Saudo Arabija.

Meka žemė anksčiau buvo labai nederlingas Nieużytek. Nuo pranašo Abraomo ir jo žmona, motina Siti Hajar, kurie sudaro pastato (patalpos), kuris taip pat tarnauja kaip mažas maldos namus. Tada mažai Ismailas gimė į Meką žemės.Kai mažas Ismailas, Abraomo apreiškimas iš Dievo SWT gauti grįžti į Palestinos žemę. Po 10 metų jis grįžo į Šventąją Žemę Mekos ir rado savo sūnų, Ismail buvo puikus.Tuo metu pranašas Ibrahimas ir Ismailas kartu statyti šventyklą. Iš pradžių pastatas buvo apgaulingai paprasta. Ji buvo įkurta iš paprastų formų, taip pat akmenų krūva. Tada pastatas buvo Kaabos pavadinimą. Ir tarnauti kaip iki šiol musulmonų maldų Meka, nors ši kryptis taip pat buvo nukreipiami Aqsa mečetės Palestinoje.Kurti paprastą Ka'bah vėliau buvo smarkiai išaugo per tam tikrą laiką. Kol šlovė, kad mes visi galime matyti šiandien.Dabar Masjidl Hari būti pratęstas, kol jis pasiekia savo šlovę vėliau su dizaino, kuris yra tobulas iki 2020 metų (žr. nuotrauką)
Miestai Mekos ir Medinos yra du švenčiausių islamo miestų. Čia slypi Kaabos ir Pranašo mečetė musulmonų noras aplankyti.Be dviejų pagrindinių mečečių, yra daug daugiau istorinių vietų Mekos ir Medinos ir aplinkinį regioną. Yra kalva su urvas Hira "Nur ja ir taip pat lauko" Arafah,. Medina ten lūpų mečetė, mečetė, pastatyta musulmonų emigracijos istorijos. Yra taip pat Hijr al, regionas yra buvęs Thamud,,, roko skulptorius.

Berumrah & Piligriminė kelionė - Meka yra įsikūrusi apie 600 km į pietus nuo Medina, maždaug 200 km į šiaurės rytus nuo Džida lygiai koordinatės 21 ° 25'24 "N, 39 ° 49'24" rytų Koordinatės: 21 ° 25'24. "N, 39 ° 49'24" E miestas yra siauras slėnis, apsuptas kalnų, kurių statybos centre Kaabos. Taigi, senovės laikais miestas yra linkę į potvynių, kai lietaus sezonas prieš Saudo Arabijos vyriausybę pagerinti šį miestą ir atnaujinkime miestą. Kaip ir daugelyje miestų, Saudo Arabija, miestas turi yra vidutinis užsitarnavimo.Mekos miesto plėtra yra neatsiejama nuo pranašo Izmaelio ir Hagaros buvimu kaip pirmųjų gyventojų šiame mieste, kuris yra pateiktas pranašo Abraomo Dievo įsakymui. Plėtojant naujų Jurhum žmonių, kurie galų gale ten gyvena. Ateinantį laikotarpį už miesto vadovavo Quraish, kuris yra pagrindinis Arabijos pusiasalio gentis ar gentys, nes ji turi globos Kaabos. Ši gentis yra žinoma net ir apie jų prekybinė veikla prekybos pasa buvo žinoma, kad Damaskas, Palestinoje ir Afrikoje. Išsiaiškinti, kaip galvos į Quraish giminės buvo Qussai Abdul Muttalib. Pranašas Mahometas yra tiesioginis palikuonis pranašo Ismail ir Qussai,.671, Pranašas Mahometas gimė šiame mieste ir augo. Pirmą kartą gavo iš Dievo apreiškimas atmetė savo tautą, tačiau jo doktrina buvo dar tamsoje mąstymas (Jahilliyah), persikelti į Mediną. Po besivystančių Madinah, Pranašas Muhammedas pagaliau grįžo į Meką išlaisvinimo Mekos mieste misiją be kraujo praliejimo.Tuo kito Meką pagal kalifatą administravimą, atsižvelgiant į Medina, ir karalius, kurie valdė Damaską Ummayyah dinastija), Baghadad straipsnio Abasidų) ir Turkijos (Osmanų), kuris buvo pagal Sharif Huseino. Tada globojant Saudo Arabijos vyriausybės Abdul Aziz ibn Saud į dabartį, kuri yra antra tarnas šventąjį miestą.
Berumrah & Pielgrzym - Al. Medina Munawwarah atauMadinah.: مدينة رسول الله arba المدينه (taip pat "Madinat Rasulas Dievas, Medina-Nabi) yra pagrindinis miestas Saudo Arabijos. Ar triukšmingo miestas diziarahi, ar apsilankė musulmonų. Yra Pranašo mečetė, kuris turi nuopelnų ir dorybės musulmonų. Hadith, Pranašas Mahometas SAW sakė, kad:"Melsdamiesi. Masjidku Pranašo mečetė) turi nuopelnų 10000x ir maldas į Haram straipsnio Meka) turi nuopelnų 100000x,"Miestas šiandien yra apie 600.000 gyventojų populiaciją.Musulmonų miestas yra laikomas antrojo šventąjį miestą. Tuo pranašo Mahometo laikais miestas tapo pamokslavimo, mokymo ir islamo vyriausybės centras. Iš šios miesto ir islamas paplito per visą Arabiją ir tada visam pasauliui.Miestas yra maždaug 600 km, šiaurinėje miesto Mekos. Anksčiau mano, o pasiekti Madinah (maždaug vieną mėnesį), naudojant kupranugarį. Nors šiuo metu galima pasiekti apie 6 valandas per Saudo Arabijos vyriausybei, kuris buvo pastatytas užmiestyje.Turkijos Osmanų laikais, yra geležinkelio linijos, jungiančios Medina į Amaną (Jordanija) ir Damaskas (Sirija). kuri yra dalis geležinkelio Stambule (Turkija), Haifa (Izraelis), žinomas kaip Hejaz geležinkelio.Dabar kelias yra ne ten nebėra ir geležinkelio stotis, naudojamas kaip Medina muziejaus. Linija buvo pirmą kartą panaudota sklandžiai piligrimų transportą. , More papildomai naudoti kelius, Medina miestas gali būti prieinama per su tarptautinės Badara "Air daugiausia naudojamas piligrimystės sezono Be King Abdul Aziz oro uosto JeddahGeografiškai miesto yra plokščias, apsuptas kalnų ir kalvų, ir dykumos klimatasMiesto Medina per laikotarpį prieš islamo plėtros žinomas kaip Yathrib,. Žinomas kaip prekybos centro. Tada, kai pranašas Mahometas persikėlė iš Mekos miestą, buvo pervadintas Medina. Islamo sebgai plėtros centro tol, kol jis mirė ir buvo palaidotas.Vėliau miestas tapo pranašo Mahometo įpėdinį, žinomas kaip kalifato centrą centras. Terdapa 3 kalifas, kuris valdė nuo šio miesto Abu Bakr, Umar ir Uthman bin Affan. Ali ibn Abi Talib metu buvo vyriausybė persikėlė į Kufa Irake dėl politinio sąmyšio, kurį sukelia į terbununya kalifą Uthman pemberontak.Selanjutnya kai maitinimo jungiklis su Umayyad sūnų, vyriausybė persikėlė į Damaską ir kai vyriausybė persikėlė į sūnumis Abassiyah, vyriausybė persikėlė Bagdado mieste Tuo metu pranašo Mahometo SAW, Medina miesto gyventojai yra žmonės, kurie yra musulmonai ir žydai yra apsaugotas egzistavimą. Tačiau dėl išdavyste, padarytas prieš kai karas Ahzab, tada žydai išvaryti iš Medina Medina žmonių.Dabar šventas miestas Meka Medina su Vyriausybe pagal Saudo Arabijos karalystės tarnystę, kuri yra antroji tarnas šventąjį miestą.
Berumrah & Hadž - yra pagrindinis uostamiestis, Jeddah, Saudo Arabija ir uostamiesčio, ir oro uostų. Įsikūręs ant Raudonosios jūros pakrantėje ir kituose miestuose, Saudo Arabija, Džida yra dykumos klimatui.Džida yra žvejų kaimas prieš prieš 2500 metų. Įkurta 647 AD kalifą Uthman bin Affan kurie galiausiai naudojamas kaip už piligrimų naudai uosto, ypač tais laikotarpiais piligrimų kelionę per jūrą, per orą panašaus į tai,.Kaip prekybos miestas, Džida turi tinkamų savivaldybių įrenginius.Jūrų uostas yra pagrindinis prekybos uostas, kuris yra pagrindinė daugelio šalių, ypač rytinėje Afrikoje ir Jemene šalių. Harbor nemokamą uosto.Oro uosto Jeddah yra gana gerai žinoma, kad King Abdul Aziz oro uostas, kuris turi aukštą veiklos lygį, ypač vasarą yra naudojami tarnauti. Aviacijos haji.Selain Hadžas, "Džida oro uostas, naudojamą įprastiniams komerciniams tikslams, išskyrus Dammam ir Rijadas.Džida kilmė neaiški, bet iš tų šaltinių, kurie paprastai yra įteisinusios piligrimų, Džida žodis kilęs iš arabų kalbos žodžio, kuris reiškia, senelė Jaddah, nes yra manoma, kad Pranašo Adomo žmoną Ievą, kurie buvo žmonių protėviai kapas kapas.Kitas šaltinis sakė, kad Džida Jeddahberasal iš arabų kalbos žodžio, kuris reiškia, atviroje jūroje. (Šaltinis http://id.wikipedia.org)

Penkios priežastys, Hadž ir Umrah kelionę Saudo Arabijoje ne AGODA metu užsisakyti viešbučio kambarį.

Penki geri priežasčių į užsisakyti viešbučio kambarį per Hadž ir Umrah kelionėms Meka, Medina, Jeddah ir kitų miestų Saudo Arabija su AGODA miestų spustelėkite ant skelbimų kairėje pusėje (dešinėje) arba šio straipsnio apačioje arba vieną tokį dienoraštįaetikel išvardytos toliau:


 
Daugiau kaip 170.000 viešbučių visame pasaulyje - daugiau papildoma kiekvieną dieną
 
Pasitiki daugiau nei 4.000.000 patenkintų klientų
 
1,2 mln + viešbutis apžvalga anodai klientai kasmet
 
Daugiau nei 1000 nemokamų atostogų išperkami kiekvieną dieną su lojalumo taškų
 
Su prieinamumo daugiau nei 22.000 miestų visame pasaulyje
12 rastų viešbučiai Mekos miesto centro, 12 Prieinamas

 
USD 293už naktį Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj al jaukas Karaliaus Abdul Aziz Gate P.O. Box 17 700 Meka / Meka 8.1based Fantastiška 21 955 86 nuomonių

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreLocated in Makkah religijos, 5 žvaigždučių prabangus viešbutis, kuris siūlo elegantiškus kambarius, apartamentus ir gyvenamuosius apartamentus centre, specialiai sukurta svečiams ...Ši vieta yra netoli Hari, prekybos ir valgomojo. Viešbutyje yra įrengta garso sistemą, kad galima išgirsti iš Grand Mosque azan ir maldas ...Zahrul, Malaizija Vasaris 9, 2012


 
USD 547už naktį Makkah Hilton Towers, PO Box 844, Meka / Meka Mobiliesiems telefonams 8.5based 66 atsiliepimus

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreSu 599 kambariai, šis turtas turi visus patogumus ir paslaugas, kurių jūs lauktumėte nuo 4 žvaigždučių viešbutyje. Svečiai bus rasti DVD / CD grotuvas, virtuvėlė, filmas laukia. ..Pusryčiai išlygos yra teisinga ir nuostabi ...Abdulnasser, Kataras Gruodis 27, 2011


 
JAV dolerių 1067"Raffles Makkah Palace naktįRyšių skyrius Box 1281, Oum Al-Qura "St, Meka / Makkah 21 955 Didžioji 9.5based 7 nuomonių

  
Hotel Plotas: Meka Downtown Wi-Fi "Kiekvienas iš 209 kambarių 5 žvaigždučių viešbučio turi gerus aukščiausios įrenginius. Kiekvienas viešbučio kambarys siūlo svečiams Oro kondicionierius, Kambariai nerūkantiems, chalatai.Kavos, ...labai nauja ir tai yra septynios žvaigždės, ir aš rekomenduoju visiems, kurie nori eiti į ommra tik šį viešbutį ...Ahmed Jungtiniai Arabų Emyratai sausio 15, 2012


 
JAV dolerių 53už naktį Hotel Mercure Hibatullah ""Um Al Qura Gatvė Al Hafayer POBOX 51 177, Ibrahimas al Khalilis Street, Meka / Meka 6.0based virš vidutiniškai 2 nuomonių

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreĮsitaisykite patogiai ir atsipalaiduoti viename iš viešbučių 381 Svečių kambariai, visi su svečiais pikiran.Para svečiams komfortą rasite televizorius, kambariai nerūkantiems, mini baras laukia kiekviename ...

 
USD 293už naktį Hilton Makkah HotelPO Box 844, Meka / Meka Mobiliesiems telefonams 8.9based 21 atsiliepimus

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreVisuose kambariuose yra rašomasis stalas, plaukų džiovintuvas, namų filmus, taip pat kiti patogumai. Svečiai galės mėgautis viešbučio infrastruktūra ir paslaugos apima Pasitarimų salės, parduotuvės, ...paslaugų ir tiesiog Infront iš Ka "Bah ...Syafuan, Indonezija Vasaris 21, 2012


 
USD 154už naktį White Palace HotelAl Shamia, Meka / Meka 2.0based, gautas 1 apžvalga

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreĮtraukti visuose kambariuose TV, dušas, atskiras dušo kabina ir vonia, mini baras. Skalbykla / sauso valymo paslaugos, parduotuvės, 24 val. Kambarių paslauga yra keletas papildomų patogumais, jūs rasite ...

 
USD 347per naktį Makkah Clock Royal Tower Fairmont HotelKing Abdul Aziz dovanojimo, Meka / Meka Mobiliesiems telefonams 8.4based 15 atsiliepimus

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreVisi kambariai turi lyginimo lentos, plaukų džiovintuvai, Seifas kambaryje, kiekviename kambaryje stalas. Restoranas, Skalbykla / sausas valymas, 24 val. Kambarių paslauga yra keletas papildomas ...puikus švediškas stalas, tuo Kaabos vaizdas buvo gražus ...Paaiškėjo, kad Reem, Kuveitas sausio 17, 2012


 
USD 203už naktį Hotel Al ShohadaRyšių skyrius 10 langelis 056, Meka / Meka, vidutiniškai. 5.7based apie 1 peržiūros

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreViskas, ką daryti viešbutį, svečių patirtį orientuota, užtikrinti komfortą ir patogumą. Al Shohada viešbučių mieste Meka / Meka paprasta, naudojant mūsų saugų ...

 
JAV dolerių 1333už naktį Al Maqam Būsto CenterAjyad Street, Meka / Meka 3.7based, gautas 1 peržiūros

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreVisuose kambariuose yra vonia, kava / arbata, palydovinė / kabelinė televizija, seifai ir kitais įrenginiais. Svečių komforto ir patogumo, taip pat rasite skalbinius ...

 
JAV dolerių 24už naktį Hotel Plaza Mobark 2Al Mesflah - Ibrahimas al Khalilis Street, Meka / Meka 3.8based gautas 2 nuomonių

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreKai Patogiau yra palydovinė / kabelinė televizija, mini baras, oro kondicionierius. Kad svečiai jaustųsi išsamesnė, Mekos / Makkah viešbutis siūlo verslo centras, ...

 
USD 227už naktį Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Gatvė, Mekos / Meka Mobiliesiems telefonams 8.4based, 19 nuomonės

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreRegistratūra, kambario juostoje, mini, plaukų džiovintuvai, be patogumų, rasite kiekviename kambaryje. Viešbutyje yra restoranas paslauga, Skalbykla / sauso valymo, saugoti kaip ...Labai clost Haram, aptarnaujamų maisto vietų ir parduotuvių, daug ...Haytham, Kanada gruodžio 13, 2011


 
USD 293už naktį Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel Makkah20 nuomonės 7.9based abraj al jaukas, Ajyad Gatvė, Mekos / Meka Labai gerai

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreKiekviename kambaryje, be kitų patogumų, plaukų džiovintuvas, lyginimo lenta, stalas, chalatai. Viešbutyje yra restoranas paslaugos, Skalbykla / sausas valymas, 24 val ...

10 rasta viešbučiai netoli Al-Masjid al-Hari mečetės per 1km), 10 Prieinamas

 
JAV dolerių 1067"Raffles Makkah Palace naktįRyšių skyrius Box 1281, Oum Al-Qura "St, Meka / Makkah 21 955 (0,26 km Al-Masjid al-Hari mečetė) Didžioji 9.5based 7 Apžvalgos

  
Hotel Plotas: Meka Downtown Wi-Fi "Kiekvienas iš 209 kambarių 5 žvaigždučių viešbučio turi gerus aukščiausios įrenginius. Kiekvienas viešbučio kambarys siūlo svečiams Oro kondicionierius, Kambariai nerūkantiems, chalatai.Kavos, ...labai nauja ir tai yra septynios žvaigždės, ir aš rekomenduoju visiems, kurie nori eiti į ommra tik šį viešbutį ...Ahmed Jungtiniai Arabų Emyratai sausio 15, 2012


 
USD 293už naktį Hilton Makkah HotelPO Box 844, Meka / Meka (0.27 km Al-Masjid al-Hari mečetė) Fantastinis 8.9based 21 atsiliepimus

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreVisuose kambariuose yra rašomasis stalas, plaukų džiovintuvas, namų filmus, taip pat kiti patogumai. Svečiai galės mėgautis viešbučio infrastruktūra ir paslaugos apima Pasitarimų salės, parduotuvės, ...paslaugų ir tiesiog Infront iš Ka "Bah ...Syafuan, Indonezija Vasaris 21, 2012


 
USD 227už naktį Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Meka / Meka (0,28 km Al-Masjid al-Hari mečetė) Fantastiška 8.4based 19 nuomonių

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreRegistratūra, kambario juostoje, mini, plaukų džiovintuvai, be patogumų, rasite kiekviename kambaryje. Viešbutyje yra restoranas paslauga, Skalbykla / sauso valymo, saugoti kaip ...Labai clost Haram, aptarnaujamų maisto vietų ir parduotuvių, daug ...Haytham, Kanada gruodžio 13, 2011


 
JAV dolerių 1333už naktį Al Maqam Būsto CenterAjyad Street, Meka / Meka (0.31 km Al-Masjid al-Hari mečetė) Priimtinas 3.7based 1 apžvalga

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreVisuose kambariuose yra vonia, kava / arbata, palydovinė / kabelinė televizija, seifai ir kitais įrenginiais. Svečių komforto ir patogumo, taip pat rasite skalbinius ...

 
USD 293už naktį Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj al jaukas Karaliaus Abdul Aziz Gate P.O. 17 langelis 700, Mekos / Makkah 21 955 (0,32 km Al-Masjid al-Hari mečetė) Fantastinis 8.1based 86 atsiliepimus

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreLocated in Makkah religijos, 5 žvaigždučių prabangus viešbutis, kuris siūlo elegantiškus kambarius, apartamentus ir gyvenamuosius apartamentus centre, specialiai sukurta svečiams ...Ši vieta yra netoli Hari, prekybos ir valgomojo. Viešbutyje yra įrengta garso sistemą, kad galima išgirsti iš Grand Mosque azan ir maldas ...Zahrul, Malaizija Vasaris 9, 2012


 
USD 347per naktį Makkah Clock Royal Tower Fairmont HotelKing Abdul Aziz dovanojimo, Meka / Meka (0,33 km Al-Masjid al-Hari mečetė) Fantastiška 8.4based 15 nuomonės

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreVisi kambariai turi lyginimo lentos, plaukų džiovintuvai, Seifas kambaryje, kiekviename kambaryje stalas. Restoranas, Skalbykla / sausas valymas, 24 val. Kambarių paslauga yra keletas papildomas ...puikus švediškas stalas, tuo Kaabos vaizdas buvo gražus ...Paaiškėjo, kad Reem, Kuveitas sausio 17, 2012


 
USD 293už naktį Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj al jaukas, Ajyad Street, Meka / Meka (0,33 km Al-Masjid al Hari mečetė) Labai gerai 7.9based 20 atsiliepimus

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreKiekviename kambaryje, be kitų patogumų, plaukų džiovintuvas, lyginimo lenta, stalas, chalatai. Viešbutyje yra restoranas paslaugos, Skalbykla / sausas valymas, 24 val ...

 
USD 547už naktį Makkah Hilton TowersPO Box 844, Meka / Meka (0,38 km Al-Masjid al-Hari mečetė) Fantastinis 8.5based 66 nuomonių.

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreSu 599 kambariai, šis turtas turi visus patogumus ir paslaugas, kurių jūs lauktumėte nuo 4 žvaigždučių viešbutyje. Svečiai bus rasti DVD / CD grotuvas, virtuvėlė, filmas laukia. ..Pusryčiai išlygos yra teisinga ir nuostabi ...Abdulnasser, Kataras Gruodis 27, 2011


 
USD 154už naktį White Palace HotelAl Shamia, Meka / Meka (0,69 km Al-Masjid al-Hari mečetė) Priimtinas 2.0based 1 apžvalga

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreĮtraukti visuose kambariuose TV, dušas, atskiras dušo kabina ir vonia, mini baras. Skalbykla / sauso valymo paslaugos, parduotuvės, 24 val. Kambarių paslauga yra keletas papildomų patogumais, jūs rasite ...

 
USD 203už naktį Hotel Al ShohadaRyšių skyrius Box 10 056 Meka / Meka. (0.83 km Al-Masjid al Hari mečetė) didesnis nei vidutinis 5.7based 1 peržiūros

  
Viešbutis Plotas: Miestas iš Mekos centreViskas, ką daryti viešbutį, svečių patirtį orientuota, užtikrinti komfortą ir patogumą. Al Shohada viešbučių mieste Meka / Meka paprasta, naudojant mūsų saugų.
21 rastų viešbučiai Medina Medina, 1 Prieinamas

 
USD 240už naktį Hilton MadinahKing Fahd Kelių Ryšių skyrius 10 nuomonės 8.0based Al Madina Mounawara Box 3939, Medina / Medina Labai gerai

  
Viešbutis Plotas: Medina City CenterSvečiai bus rasti visas geriausias sąlygas kiekvienam 340 kambarių, 3 žvaigždučių viešbutis. Kiekviename kambaryje plaukų džiovintuvas, rašomasis stalas, oro kondicionavimas, dienraštis. Jis ...Vieta šalia Nabawi, patogius kambarius ...Zahrul, Malaizija Vasaris 5, 2012


 
USD 107už naktį vila MedinaNorth Central Area, Medina, Saudo Arabija, Medina / Medina Labai gerai 7.7based apie 12 atsiliepimus

  
Viešbutis Plotas: Medina City CenterKai Patogiau Ne kambariai nerūkantiems, Seifas kambaryje, lyginimo lenta, stalas. Vykdomoji aukštas, liftas, 24 hour room service yra kai kurių papildomų przyjemniejszym ...Tvarką ir švarą. Priėmimas kalba pagrįstą anglų kalbos ...Syed, Kanada. Vasario 15, 2012


 
JAV dolerių 1813už naktį Hotel Medina CromVakarų Central Area, Medina / Medina Pramogos 6.6based 3 apžvalgos

  
Viešbutis Plotas: Medina City CenterSvečiai rasite plaukų džiovintuvą, Dienraštis, Seifas kambaryje, kiekvienoje kamar.Selain laukiamajame, Medina / Médina viešbutyje yra skalbimo paslaugos / sausas valymas, reprezentacines aukštas, ...

 
USD 127už naktį Al Ansar Aukso HotelPriešais Šventosios mečetės, Šiaurės Centrinis Plotas, Medina / Medina Naujas!Peržiūrėkite coming soon
  
Viešbutis Plotas: Medina City CenterPatogi vieta, rūpestinga personalas ir pirmaklasiai patogumui daro šį viešbutis mėgstamiausių tarp turistų. Padaryti rezervuoti bent Al Ansar Golden Hotel Medina / Medina lengva ...

 
133 doleriųMedina Hotel Marriott už naktįKing Faisal Street, Vakarų Provice, Medina / Medina Geras 7.3based 14 nuomonės

  
Viešbutis Plotas: Medina City CenterSvečiai rasite oro kondicionierius, Kambariai nerūkantiems, Televizorius laukia kiekviename kambaryje. Restoranai, parduotuvės, 24 hour room service, Verslo centras keletas papildomų przyjemniejszym ...

 
160 USDDyar už naktį Empire HotelKing Fahad Street, Medina / Medina Naujas!Peržiūrėkite coming soon
  
Viešbutis Plotas: KitaJei norite padaryti, kad svečiai jaustųsi patogiai, visuose kambariuose yra nerūkantiems kambariai, dienraštis Plaukų džiovintuvas. Viešbutyje yra restoranas, liftas, pirtis 24 valandas ...
47 rastų viešbučiai Jeddah, 3 Prieinamas

 
USD 184už naktį Al Hamra Hotel Tvarko Pullman, Palestinos gatvė, PO Box 7375, Džida Geras 7.0based 8 nuomonių

  
Viešbutis Plotas: Regioninė FalastinĮtraukti visuose kambariuose namuose, lyginimo lenta, nerūkantiems kambariai. 24-hour room service, restoranai, parduotuvės keletas papildomų patogumais, jūs rasite ne Jeddah ...

 
JAV dolerių 97už naktį Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelKing Khaled St PO Box 6582 Makkah Road, Džida 5.8based virš vidutiniškai 14 nuomonių

  
Viešbutis Plotas: Jeddah miesto centrasVisi kambariuose yra seifai, lyginimo lenta, kasdieninis laikraštis, oro kondicionierius ir kitus įrenginius. Viešbutyje yra verslo centras, konferencijų salės, ...Vieta idealiai tinka verslo keliautojams ...Norhanirus, Malaizija Vasaris 6, 2012


 
USD 280už naktį Jeddah Hilton HotelAl Corniche Road, PO Box 21 362 128 428 Jeddah Al Shati rajonas Saudo Arabija, Jeddah karalystės Labai Geras 7.7based, 25 atsiliepimus

  
Hotel Plotas: Džida PriemiesčiaiSvečiai bus rasti visas geriausias sąlygas iš 388 kambarių 5 žvaigždučių viešbučio kambaryje, parą populer.Semua, chalatą, namų filmus, Kambariai nerūkantiems, taip pat ...

 
USD 232per naktį Radisson SAS Royal Suite Hotel - DžidaMadina Road, Jeddah Labai, Geras 7.7based apžvalgų: 5

  
Viešbutis Plotas: plotas NahdahJei norite padaryti, kad svečiai jaustųsi patogiai, visuose kambariuose yra nerūkantiems kambariai, dienraštis "AC. Puikus viešbutis, Jeddah taip pat yra 24 val. Kambarių aptarnavimas, ...

 
USD 427Palisander Corniche Hotel už naktįCorniche Road, Jeddah 48 122 9.0based Mobiliesiems telefonams 8 nuomonių

  
Viešbutis Plotas: KitaKiekvienas iš 127 kambarių 5 žvaigždučių viešbučio patogumų. Į visuose kambariuose TV, interneto prieiga - belaidis ryšys kambaryje, Interneto prieiga - ...

 
USD 267už naktį Hotel Intercontinental DžidaCorniche "Al Hamra,. Džida Pramogos 6.8based dėl 3 apžvalgos

  
Viešbučių Plotas: Waterfront sritysSvečiai bus rasti, Seifas kambaryje, stalas, oro kondicionierius laukia kiekviename kambaryje. Taip pat galima rasti viešbučio restorane, konferencijų salė, parduotuvės. Viešbutis pranašesnis ...

 
USD 257už naktį viešbutyje "Crowne Plaza HotelAl Corniche "Al Hamra apskritis, Džida Mobiliesiems telefonams 8.3based 8 nuomonių

  
Viešbučių Plotas: Waterfront sritysKiekvienas iš 226 kambarių šiame 5 žvaigždučių viešbutis turi visus moderniausius patogumus, į rumah.Beberapa Patogiau, Plaukų džiovintuvas, Interneto prieiga - LAN, oro ...

 
USD 147už naktį Radisson Blu Hotel JeddahMedina Road POBox 8483 Jeddah, Džida 21 482 Labai Geras 8.0based 12 atsiliepimus

  
Viešbutis Plotas: KitaĮsitaisykite patogiai ir atsipalaiduoti vienoje iš 292 viešbučio svečių kambarių, visi su svečių komfortą pikiran.Beberapa Patogiau yra oro kondicionierius, interneto prieiga - LAN, ...labai patogi vieta ir geras verslo patalpos ....David, Australija sausio 14, 2012


 
JAV dolerių 74už naktį Golden Tulip Hotel JeddahAirport Road, PO Box 2559 Džida 21 461 Saudo Arabija, Jeddah gavo 5.0based 3 apžvalgos

  
Viešbutis Plotas: Oro uostasPėda yra modernus turtas centrinėje Jeddah, giriasi įvairių patogumus. Viešbutis yra ideali vieta turistams, netoli paplūdimio ir tik ...

 
USD 547už naktį Waldorf Astoria Qasr Al Sharq, Šiaurės Corniche Road, Jeddah Mobiliesiems telefonams 8.8based apžvalgų: 2

  
Viešbutis Plotas: Jeddah miesto centrasNesvarbu, ar verslo ar atostogų metu kiekvienas iš 38 kambarių 5 žvaigždučių viešbutyje "Waldorf Astoria" Qasr Al Sharq skirta padėti svečiams atsipalaiduoti komforto ir gaya.Setiap kambario interneto prieigos ...

 
USD 213už naktį Movenpick Hotel JeddahDžida Labai gerai, PO Box 2109 Madina Road, 7.8based 14 nuomonės

  
Viešbutis Plotas: Jeddah miesto centrasĮsitaisykite patogiai ir atsipalaiduoti viename iš viešbučių 124 Svečių kambariai, visi su svečių komfortą pikiran.Untuk kad svečiai jaustųsi patogiai, visuose kambariuose yra kambario plaukai, ...

 
USD 106už naktį Raudonosios jūros Palace HotelKing Abdulaziz Road, PO Box 824 Džida 21 421 Saudo Arabija, Jeddah Geras 7.0based 7 nuomonių

  
Viešbutis Plotas: Oro uostasKas geriau viešbutis naudoti kaip pagrindą išnagrinėti iš Jeddah Raudonosios jūros Palace viešbutis, įsikūręs pačiame miesto centre? Šis viešbutis yra ideali vieta shopaholics, esančios ...

 
129 JAV doleriųuž naktį Makaras Village AnnakheelŠiaurės nekęsti, Džida Pramogos 6.5based apžvalgų: 6

  
Viešbutis Plotas: KitaKiekviena dušo kambarys, balkonas / terasa, mini baras, palydovinė / kabelinė televizija. Puikus viešbutis, Jeddah, taip pat yra skalbimo paslaugos / sausas valymas, parduotuvė, konferencijų paslaugos, ...

 
USD 138už naktį Ramada Hotel Continental JeddahPalestina Street, Jeddah 21 472 Labai gerai 7.7based apžvalgų: 5

  
Viešbutis Plotas: KitaKiekvienas viešbučio kambaryje svečiai dušas, televizorius, Kambariai nerūkantiems. Svečiai galės mėgautis viešbučio paslaugomis ir paslaugų, įskaitant restoranų, susitikimo ...

 
JAV dolerių 92už naktį Butas Ewa Safari HotelAlsalama dist. -Madina Al-Quraish ". Bridge Road, Džida Pramogos 6.2based 3 apžvalgos

  
Viešbutis Plotas: KitaKad svečiai jaustųsi patogiai, visi kambariai turi televizorius, oro kondicionierius, lyginimo lenta. Kitos funkcijos Viešbutyje yra liftas, verslo centras, pirtis 24 valandas ...

 
USD 240per naktį Elaf Jeddah Raudonosios jūros Mall HotelCorniche Road, Jeddah Mobiliesiems telefonams 8.8based 7 nuomonių

  
Viešbutis Plotas: KitaVisuose kambariuose yra plaukų džiovintuvai, dienraštį, oro kondicionierius, lyginimo lenta, kiekviename kambaryje. Kitos funkcijos Viešbutyje yra skalbimo paslaugos / sausas valymas, susitikimo ...

 
JAV dolerių 79už naktį Holiday Jawad al Al AbyadPrincas Fahad Street (Siteen gatvė), Naujoji Džida!Peržiūrėkite coming soon
  
Viešbutis Plotas: KitaPatogiau yra palydovinė / kabelinė televizija, vonia, nerūkantiems kambariai, dušas. Svečiai galės mėgautis viešbučių įrenginius ir paslaugas, įskaitant saugumą ...

 
JAV dolerių 91už naktį Rest Inn Suites Hotel šlapdribaKing Abdul Aziz Road, New Džida.!Peržiūrėkite coming soon
  
Viešbutis Plotas: KitaĮ visuose kambariuose oro kondicionierius, dušo kabina ir vonia, palydovinė / kabelinė televizija. Norėdami, kad kiekvienas svečias yra išsamesnė, Džida viešbutis siūlo liftas, kambario paslaugą, ...

 
JAV dolerių 67už naktį Hotel Suites SanamKomercinių rajonų,. Džida Didžioji 10.0based 1 apžvalga

  
Viešbutis Plotas: KitaSvečiai rasite lyginimo lenta, turistams, Plaukų džiovintuvas, laukia kiekviename kambaryje. Svečiai galės mėgautis viešbučio paslaugomis ir paslaugas, įskaitant kosminio lifto, restoranų 24 valandas ...

 
JAV dolerių 93už naktį Bhadur Resort DžidaObhor šiaurės, Džida 3.0based, gautas 1 peržiūros

  
Viešbutis Plotas: KitaYra televizorius, vonia, oro kondicionierius kiekviename gerai įrengtą viešbučio kambarį. Jame yra restoranas, kambarių aptarnavimas, seifai, verslo centras, Džida ...

 
USD 479per naktį Park Hyatt Jeddah Marina Club ir SpaAl Hamra apskritis, Pietų Corniche ",. Džida 6.7based Pramogos apžvalgų: 2

  
Viešbučių Plotas: Waterfront sritysKiekviename kambaryje yra oro kondicionierius, non smoking rooms, stalas. Puikus viešbutis, Jeddah, taip pat yra kambarių aptarnavimas 24 valandas, parduotuvės, konferencijų paslaugos.Pritaikyta poilsiui.
Daugiau informacijos kitomis kalbomis vienoje dienoraštyje pamatyti žemiau:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com
šaltinis: http://almanhaj.or.id/

1 komentar:

  1. Labai patogu, kai seifas yra viešbučio kambaryje. Kas gali būti geriau, kai tavo daiktai yra saugūs.

    BalasHapus