Selasa, 19 Juni 2012

Oekraïne het in die hande van Brittanje, 0-1, 0-2 nederlaag van Frankryk gedwing om te sluk deur die Sweedse

Donetsk - Oekraïne moet begrawe sy droom van kwalifiseer vir die kwart-eindronde van die Euro 2012 na die oorgawe aan die hande van Brittanje, 0-1, Dinsdag of Woensdag (2012/06/20) plaaslike tyd by Donbass Arena, Donetsk. 'N doel deur Wayne Rooney Engeland behaal het vroeg in die tweede helfte. Die wedstryd is ook opgekikker die omstrede gebeure wat skade aan die Oekraïne.

Oekraïne het 'n oorwinning nodig om te kwalifiseer vir die kwarteindronde, onmiddellik het die inisiatief geneem om aan te val. 'N minuut van die wedstryd begin het, die Oekraïne Yevhen dreig om te skop Konoplyanka is nog steeds sweef hoog van die doel van "Die drie leeus".

Vertroue van die spelers van die Oekraïne het. Deur die 7de minuut, Hart gehad het om hard te werk Denys Garmash harde skoot buite die straf boks uit te hou.

Rooney het die Britte gespeel sedert die vroeë minute, versuim het om sinvolle druk te gee aan die hart van die immuunrespons. Duet Rooney die Danny Welbeck en het vir meer as 'n bal in die gebied van die verdediging van die Oekraïne.

In die 18de minuut, Oekraïne het twee goue geleenthede om die telling te maak. Ongelukkig, die besigheid van Anatoliy Tymoshchuk en Konoplyanka, steeds versuim het om te lei tot 'n doel.

Gedurig onder aanval aanhoudend, Engeland het die spel verander met meer strategie aan te val deur die vlerke. Die resultaat, Brittanje het die geleentheid om om Oekraïne terug lyn te dreig. Twee keer Ashley Young se kruis van die reg lei tot Rooney. Maar, albei kere was Rooney se kop van die doelwagter Andriy Pyatov sywaarts.

Tot en met die eerste helfte van die wedstryd, die telling goalless gebly. Brittanje moet kry uit die leër as die druk nie meer wil ly in die tweede helfte.

In die tweede helfte, Engeland daarin geslaag om uit te gaan druk. Drie minute na die pouse, Engeland dadelik die langverwagte oomblik. Vanaf die optrede van Steven Gerrard, die bal dat die doelwagter Pyatov diumpannya een verwag. Rooney is geleë op die ver na die net met geen probleme nie die Oekraïense doelwagter bewaak.

Na die opening van die telling, die Verenigde Koninkryk steeds geniet die spel. Intussen, Oekraïne lyk meer depressief, want hulle het om te wen deur na die kwarteindronde.

Genesis omstredenheid het ontstaan ​​in die 62e minuut. Van 'n teen-aanval Oekraïne, Marko devic het 'n groot kans om 'n doel vir die lewe hantering een op een met 'n Hart aan te teken. Devic se skoot is geweier deur Hart. Maar die bal halauan Hart lei nog steeds aan die leë doel. Wanneer die spelers sal verheug wees om Oekraïne se gelykmaker-doel te verwelkom, John Terry skielik gevee die bal uit die Engelse doelwagter.

Die spelers beweer die Oekraïne onmiddellik wanneer die bal die lyn oorgesteek het. Tog het die assistent-skeidsregter wat was die doelwagter Hart nie wankel en dink nie 'n doel. Trouens, die replays duidelik sigbaar wanneer die bal Terry is gered het heeltemal die lyn oorgesteek.

Hierdie gebeure maak nie Oekraïne gebreek het om te antwoord op Engeland doel. In die res van die spel, die gashere het druk op Engeland. Maar, "Lady Luck" is nie in lyn met die Oekraïne. Die wedstryd was met Engeland wen 1-0.

Op dié manier, na aanleiding van 'n gasheer van ander Oekraïners, Pole, het nie vir die kwarteindronde kwalifiseer. Oekraïne geledere slegs derde in die Verenigde Koninkryk en Frankryk. Engeland self na vore gekom as wenners van Groep D en sal uitdaag Italië in die rondte van 8 groot.

Oekraïne vs Engeland begin besetting:
Engeland (4-4-2): 1-Hart, 2-Johnson, 6-Terry, 15-Lescott, 3-Cole, 16-Milner (7-Walcott 70 '), 4-Gerrard, 17-Parker, 11 - Jong, 10-Rooney (20-Oxlade-Chamberlain 87 "), 22-Welbeck (9-Carroll 82 ')
Reserwes: 13-Green, 23-Butland, 5-Kelly, 12-Baines, 14-Jones, 18-Jagielka, 18-Henderson, 19-Downing, 21-Defoe

Oekraïne (4-2-3-1): 12-Pyatov; 9-Gusev, 3-Khacheridi, 20-Rakitskiy, 2-Selin; 4-Tymoshchuk, 6-Garmash (18-Nazarenko 78 "); 11-Yarmolenko, 15-Milevskiy (21 Butko 77), 19-Konoplyanka, 22-devic (7-Shevchenko 70 ')
Reserwes: 1-Koval, 23-Goryainov, 5-Kucher, 13-SHEVCHUK, 17-Mikhalik, 8-Aliev, 14-Rotan, 10-Voronin, 16-Douma

Skeidsregter: deur Viktor Kassai (Hongarye)

Engeland doelskieter Wayne Rooney (10), die viering van die doel om teen die Oekraïne met Engeland verdediger John Terry (6) in die Donbass-Arena, 19 Junie 2012.

Frankryk gedwing om 0-2 nederlaag deur Swede

Frankryk gedwing om 0-2 nederlaag van Swede by die Stadion Olimpiyskiy Kyiv, Dinsdag of Woensdag (20/06/2012) pm aanbreek. Swede geskep Zlatan Ibrahimovic behaal (54) en Sebastian Larsson (90 +1).

Swede verskyn aggressief, maar nie miskien in die kwarteindronde. 'N kruis van Kim Kallström in die vierde minuut, byna verander in 'n doel deur Sebastian Larsson. Gelukkig vir Frankryk, Larsson se kop skuif reg in die rigting van Hugo Lloris.

Die bedreiging van vergelding Franck Ribery in die agtste minuut. Die bal in die straf boks, afgedank Ribery hard, maar doelwagter Andreas Isaksson het kon nog ontspoor hierdie geleenthede.

Swede het nie swyg nie. Om Na uitoorlê Lloris, Ola Toivonen 'n skoot afgevuur uit 'n smal hoek, wat die buitekant van die paal getref het, het die Franse doelwagter, in die 10de minuut.

Daarna het stadig maar seker "Les Bleus" in beheer. Van die regtervleuel af 'n voer Ribery Karim Benzema is begroet met 'n harde skoot, wat aan die dwarslat vasgebout is, in die 18de minuut.

Tot en met die middel beurt, die Franse oor die beheer van die spel, maar dit lyk nog steeds moeilik om die magtige Sweedse verdediging wat deur die Olof Mellberg et al deur te dring.

Frankryk bly om te probeer en aan die ander kant, Oekraïne is nog steeds in staat om 'n paar kanse te skep, maar nie een van hulle besigheid gelei het tot 'n doel, totdat die halftyd fluitjie geblaas.

Frankryk het 'n rampspoedige ná sy doel Ibrahimovic burglarized in die 54ste minuut. Van links sektor van die Franse verdediging, Sebastian Larsson loslaat die aas. Terwyl vlieg, Ibra volley skop misluk diterpis deur Lloris. Sweedse ondersteuners onmiddellik gejuig en sing hul volkslied "het Du gamla, Du Fria 'Ibra doelwitte Welkom.

Franse afrigter Laurent Blanc om vinnig te beweeg. Hy het dadelik 'n Florent Malouda krativitas aanval pleegkinders te voeg.

Yann M'Vila antwoorde melelaui byna behaal 'n harde skoot buite die straf boks vrylating uit. Maar, Isaksson M'Vila vinnig op te tree om 'n skoot op die 71ste minuut te sluit.

Frankryk het voortgegaan om die Sweedse verdediging te bombardeer. In die middel van hierdie pogings, Frankryk eintlik weer toegegee. Sebastian Larsson se volley gevlieg in die Franse net na die gebruik van die bal rebound van Samuel Holmen wat die dwarslat getref het in die 90ste minuut 1.

Met die resultate van die Franse in die kwarteindronde as naaswenners in Groep D. In die afgelope agt, "Les Blues" sal speel Spanje in die Donbass Arena op 23 Junie.

Die spanne is:
Swede (4-4-1-1): 1-Andreas Isaksson, 4-Andreas Granqvist, 3-Olof Mellberg 13-Jonas Olsson, 5-Martin Olsson en 7-Sebastian Larsson, 8-Anders Svensson (Holmen 79), 9-Kim Kallström, 19-Emir Bajrami, 10-Zlatan Ibrahimovic, 20-Ola-Toivonen (Wernbloom 78)

Frankryk (4-2-3-1): 1-Hugo Lloris, 2-Ahmed Debuchy 4-Adil Rami, 5-Philippe Mexes, 22-Gael Clichy 18-Alou-Diarra, 17 Yann M'Vila-(Giroud 83 ): 20 - die Hatem Ben ARFA (Malouda 59), 11-Samir Nasri (Menez 77), 7-Franck Ribery; 10-Karim Benzema

Skeidsregter: Pedro Proença (Portugal)