Kamis, 21 Juni 2012

Naast de zeven bemanningsleden werden drie bewoners gedood in een treinongeluk ongeluk Fokker 27.


Naast de zeven bemanningsleden werden drie bewoners gedood in een treinongeluk ongeluk Fokker 27.


Naast de zeven bemanningsleden werden drie bewoners gedood in een treinongeluk ongeluk Fokker 27. Sub hoofd van de luchtmacht kolonel Algemene Informatie Algemene Sasongkojati beweerd, in aanvulling op de zeven bemanningsleden, drie bewoners werden gedood in een trein crash ongeval Fokker 27.


 Alle drie zijn thuis toen de crash gebeurde. De totale bevestigde dodental tot 10 personen. "Naast de zeven bemanningsleden, drie inwoners slachtoffer. Zoon van majoor John, Brian (6) en Naflin (2), en een niet nader genoemde assistent", zei hij in een persconferentie in het Huis van Air Power Center van Indonesië , Halim Perdanakusuma, Jakarta Oost-, donderdag (21/06/2012).


 Grote CV, wordt luitenant-kolonel John's huis gelegen op Jalan Branjangan, RT 11 RW 01, Eagle Wonen, Halim, een van de acht huizen verbrand. Terwijl John's vrouw, Martina, in kritieke toestand. "De slachtoffers werden behandeld in het ziekenhuis Center Halim Perdanakusuma luchtmachtbasis," vervolgde hij. Eerder gemeld, de trainer vliegtuig de Air Force Fokker-27 betaalt zeven bemanningsleden neergestort in Eagle Volkshuisvesting, Halim Perdanakusuma.


 Fokker 27-500 vliegtuig met registratienummer 2708 crashte vandaag om 14:45. Op basis van observatie, zijn bewoners niet toegestaan ​​de buurt van de crash site training. De locatie krijgt een politie-lijn. De romp was nog in de nederzetting. Twee speciale doeleinden auto's (evacuatie voertuig) gestationeerd op de site.


Fokker 27 vliegtuigen in handen van Air Force wooncomplex dat crashte in Eagle, Halim Perdanakusuma, Oost-Jakarta, naar verluidt probeert te landen na het ervaren van problemen in het veld. Echter, de zeven bemanningsleden lesvliegtuig bevat de trigger-gedoken en sloeg acht naar huis.



 "Er was geen explosie. Uit de lucht vallen. Ik schat dat hij had besloten te landen op het gebied, maar het uiteindelijk raak. Waarom landde op het gebied weten ook niet", zegt hoofd van de Sub Office of Public Information, kolonel Algemeen Sasongkojati Air Power in het Bouwcentrum van Indonesië, Halim Perdanakusuma, Oost-Jakarta, donderdag (21/06/2012). Acht huizen in RT 10 RW 11, Eagle Complex, Halim Perdanakusuma, Oost-Jakarta alleen al, ligt niet ver van de rijst veld.


 Acht huizen bekend verkoolde toestand. "Misschien is blootgesteld aan spatten van vliegtuigbrandstof, de motor warm is het ook is," vervolgde hij. Ondertussen voor de oorzaak van de crash, de Grote geopenbaard, het is nog in onderzoek. "We laten voor de luchtmacht," vervolgde hij. Volgens Azman Marsma Yunus als het hoofd van de afdeling Voorlichting van de Luchtmacht, Fokker 27 vliegtuigen van het opstijgen van het vliegveld Halim Perdanakusuma rond 13:10 met een routine trainingsmissie.


 De beoogde route is in de lucht rond de luchtmachtbasis Halim Perdanakusuma, Oost-Jakarta. Op 13:40 uur, lokale bewoners zag het vliegtuig was met zeven bemanningsleden gesponnen had twee keer in de lucht. Bewoners waren verdacht, omdat het vliegtuig langzaam het verlagen van de hoogte tot acht Air Force officiële residentie te raken. "Eerst kijken we naar eh echt naar beneden, lange deket. Dung. Hij zei luid, al de huizen afgebrand tot de grond rondom," zei een bewoner.


Tien mensen werden gedood in het ongeval. Zeven bemanningsleden in opdracht van burgemeester Heri Setiawan piloot, copiloot Tek Agus Supriadi, luitenant-Ahmad Syahroni PNS, Simmulato Sergeant, en sergeant Purwo Wahyudi Serka Adianto. Terwijl de andere drie zijn bewoners, in opdracht van Brian, Naflin en een onbekende naam. Nu is de evacuatie team het uitvoeren van evacuaties in het wrak van woonwijken met behulp van een twee auto's voor speciale doeleinden (evacuatie voertuig).

Van Rio de Janeiro, Brazilië, president Susilo Bambang Yudhoyono zijn medeleven en diepe medeleven naar de slachtoffers van de Fokker F27 crash en hun familie, vice-president Boediono zei op donderdag.

"De president, die nu in het buitenland, is op de hoogte [over het incident]. Hij heeft ook richtlijnen. De voorzitter en ik, namens de regering, onze diepe medeleven betuigen ", Boediono vertelde een persconferentie in zijn ambtswoning in Menteng, Centraal-Jakarta.

Op het moment van de crash, Yudhoyono was in Rio de Janeiro aan de Verenigde Naties-conferentie over duurzame ontwikkeling, bekend als de Rio +20 Earth Summit bij te wonen.

De Fokker F27, die behoren tot 2e Squadron medium van de Indonesische luchtmacht vervoer, stortte neer in de Rajawali wooncomplex in de Halim Perdanakusuma Air Force verbinding op donderdagmiddag.

Maar liefst 10 mensen, bestaande uit alle zeven bemanningsleden en drie mensen op de grond, stierf in de crash.

Ook het bijwonen van de persconferentie was de Indonesische luchtmacht plaatsvervangend hoofd van het personeel, vice-maarschalk Dede Rusamsi. Hij zei dat het vliegtuig, met staart aantal A-2708, in dienst is getreden in 1977 en had geklokt 14.936 vlieguren.

Hij drong het vliegtuig luchtwaardig was, hoewel er een plan om de Nederlandse-en-klare vliegtuigen te vervangen door de Airbus Military C295, in samenwerking met staatsbedrijf vliegtuigbouwer, PT Dirgantara Indonesië.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar