Minggu, 17 Juni 2012

Middenvelder Cristiano Ronaldo behaal twee keer in 'n beslissende oorwinning oor Portugal 2-1 Nederland. Duitsland suksesvol te verhoed dat die opposisie Denemarke met 'n telling van 2-1

Kharkiv - Middenvelder Cristiano Ronaldo behaal twee keer in 'n beslissende oorwinning oor Portugal 2-1 Nederland, op die derde Speelronde van Groep B, op die Meta-stadion, het Sondag (17/06/2012). Met hierdie resultate, Portugal in die kwarteindronde as naaswenners groep met die ses punte en Nederland het die opsigter met 'n waarde van nul.

Holland in die voorkant met Rafael van der Vaart in die 11de minuut. Gebruik te maak van terugvoer Arjen Robben, Van der Vaart se linker voet skop dat die bal in die onderste regterhoek van die doelwagter Rui Patricio gevlieg.

Portugal 'n doel terug Cristiano Ronaldo in die 28ste minuut behaal. Na bemeester die aas deurbraak João Pereira, wat nie JETRO Willems gedryf. En Ronaldo dribbled in die straf boks in die Guard Ron Vlaar en skop die bal in die doelwagter Maarten Stekelenburg.

Portugal terug te bedank voor aan die doelwitte van Ronaldo in die 74e minuut. Na die bemeestering van die aas in die middel van die straf boks Nani, Ronaldo kan die bal stop voor die skop in die onderste regterhoek van die doelwagter Stekelenburg.

Van der Vaart voor die aangesig van die doel, die Nederlanders die wedstryd oorheers, maar nie 'n baie om 'n ernstige bedreiging teen Portugal te skep. Nadat dit gebreek. Portugal gespeel aggressief nie, maar in staat om 'n balans, so as 'n paar geleenthede te skep, byna sonder om in gevaar stel sy eie net in stand te hou.

Op die 16de en die 17de minuut, Portugal het 'n kans van Ronaldo en Helder Postiga. Terwyl Ronaldo gemis skote, eksperimente uitgevoer Postiga verwagte Stekelenburg.

Na die doel Ronaldo, Portugal meer gevaarlike Nederlandse fort. Stekelenburg teenstander, kan egter die moeite nie produseer doelwitte. Op die oomblik 33, byvoorbeeld, lang-afstand geskiet geskerm Stekelenburg Ronaldo.

In die tweede helfte van die wedstryd, het nie veel verander nie. Nederlanders het nog steeds probleme met die skep van 'n stroom van die aanvalle en die vuur kamer. Aan die ander kant, met 'n deur slaag en die vleuel speel, Portugal deurgaans in gevaar te stel van die Nederlandse fort.

Op Die 66e minuut, byvoorbeeld, die Fabio Coentrao gestuur Ronaldo afgedank die bal uit die middel van die straf boks. Akkuraat geskiet, maar dit kan verwag word Stekelenburg.

Ronaldo is ook 'n aas byna 'n doel in die 72 minute. Nani het die bal uit naby gevuur na die onderste linkerhoek van die doel, maar Stekelenburg weer in staat om sy doel te red.

Na Ronaldo se doel, die Nederlandse lyk meer aggressief en twee kanse, deur Van der Vaart en Van Persie in die 82 minuut en die 87ste te skep. Terwyl Van der Vaart se skoot tref die pos links van die doel, Van Persie 'n skoot na die linkerkant van die doel gemis.

Portugal teruggekeer dit met Cristiano Ronaldo se lang-afstand geskiet voor die besering. Maar die bal links doelpaal mas.

Volgens UEFA, tydens die spel, Portugal het die bal soveel as 41 persent en die skep van agt kanse uit van 22 besighede. Die Nederlandse uitgawe vyf akkurate skote vanaf 13 eksperimente.

In die kwarteindronde teen die Tsjeggiese Republiek en Portugal Groep B, Duitsland sal wen, sal voldoen aan Griekeland.

Die besetting
Portugal (4-3-3): 12-Rui Patricio, 2-Bruno Alves, 3-Pepe, 5-Fabio Coentrao, 21-João Pereira, 4-Miguel Veloso, Joao Moutinho 8 -, 16 Raul Meireles-(6 - Custodio Dias de Castro 72), 7-Cristiano Ronaldo, 23 Helder Postiga-(11-Nelson Oliveira 64), 17-Nani (14-Rolando 87)

Nederland (4-2-3-1): 1-Maarten Stekelenburg, 4-Joris Mathijsen 13-Ron Vlaar 15-JETRO Willems (20 Ibrahim Afellay 67), 2-Gregory Van der Wiel, 23-Rafael Van der Vaart, 8-Nigel De Jong, 10-Wesley Sneijder, Robin van Persie, 16, 11-Arjen Robben, 9-Klaas-Jan Huntelaar

Foto: Portugal middelveldspeler Cristiano Ronaldo (middel), 'n skoot afgevuur, wat gelei het tot sy tweede (twee) aan die Nederlandse doelwagter, op die derde Speelronde van Groep B, op die Meta-stadion, Sondag (17/06/2012).

Skeidsregter: Nicola Rizzoli

Duitsland suksesvol te verhoed dat die opposisie Denemarke met 'n telling van 2-1

Lviv - Duitsland bereik perfekte resultate deur middel van drie oorwinnings in die Groep B Euro 2012, word na verwys as 'n "groep van die dood". In die wedstryd pamungkasnya, Duitsland suksesvol verhoed dat die opposisie Denemarke met 'n telling van 2-1, Maandag (18/06/2012) pm aanbreek.

Duitse direkte beheer van die spel. Die Duitse middelveldspeler Bastian Schwein wat die middelveld aan die spel oorheers.

Net drie minute loop spel, "Der Panzer" was om die saad te skop deur Thomas Mueller open. Ongelukkig Muller steeds sywaarts volleyen by die netto toevoeging tot Denemarke.

Nie lank daarna nie, Mueller die doel bewaak deur Stephan Andersen Denemarke terug te dreig. Hierdie keer, die gereedheid van Andersen, stuit die Mueller gulde geleentheid om in die voorkant van die doel mond "span Dinamiet".

Voortgegaan om te druk gedurende die eerste helfte, Duitsland was finaal in staat om die telling in die 19de minuut oop te maak. Terugvoer te ontvang van die regterkant, Podolski stoot hard skop regtervoet wat skeur die nette Denemarke. Die doel is steeds gevoel spesiaal vir Podolski in die 100 internasionale wedstryde vir Duitsland.

Links agter een doel voor oë, Denemarke probeer om op te staan. Dit het nie lank neem vir Denemarke 'n balanserende doelwitte te bereik. Op die 24ste minuut, 'n kop in die netto Krohn-Dehli Manuel Neuer het die telling na 1-1 te verander. Vanaf die hoek, die bal wat lei tot Nicklas Bendtner, en dan stuur om terugvoer te Krohn-Dehli wat nie die geleentheid om te mors.

Deur die 37ste minuut, Duitsland het die geleentheid gehad om weer te lei van 'n vryskop situasie. Maar, die pogings het misluk om te lei het Podolski behaal vir sy harde skoot van die doel Andersen malambung dun. Die eerste rondte was net so sterk eindig 1-1 tot Duitsland en Denemarke.

Begin van die tweede helfte, Denemarke se draai dit tyd om die inisiatief te neem om aan te val. Die eerste kans in die tweede helfte was teenwoordig by die 50ste minuut. Ontvangs van terugvoer Bendtner, Jakob Poulsen skop af 'n nog 'n paal getref buite die doel Neuer. Selamatlah Duitsland afgestaan ​​'n tweede keer.

Met hierdie geleentheid, kom albei spanne met 'n stadige tempo. Duitsland se afrigter, Joachim Loew, sluit in twee spelers om die span te verfris. Andre Schuerrle vervang Podolski en Miroslav Klose en Mario Gomez. Terwyl Denemarke begin om Christelike Poulsen en Niki Zimling probleem te verneder.

Geluk lyk die Duitsers te bevoordeel. Op die 80ste minuut, Duitsland het ook die oorwinnaar doel deur die optrede van Lars Bender. Oezil deurbraak aas reg aan die voet van die Bender lei gehelp gestoot op die aanval. Gekonfronteer met Andersen, Bender sonder die moeite van die verandering van die telling na 2-1 aan die Duitsers wat blykbaar tot die verspreiding oorleef.

Hierdie resultate lei Duitsland lei Groep B met nege punte. Terwyl Denemarke stappe moet gestop word omdat die ander wedstryd, Portugal suksesvol gesink Nederland met 'n telling van 2-1. In die kwarteindronde, sal Duitsland nagekom word Griekeland, Portugal, terwyl die hantering van die Tsjeggiese Republiek.

Denemarke vs Duitsland begin besetting:
Denemarke (4-1-4-1): 1-Stephan Andersen, 4-Daniel Agger, 3-Simon Kjaer, 5-Simon Poulsen, 6-Lars Jacobsen; 7-William Kvist; 21 Niki Zimling-(2-Christelike Poulsen 79), 19-Jakob Poulsen (Tobias Mikkelsen 23-82 '), 9-Michael Krohn-Dehli, 8-Christian Eriksen, 11-Nicklas Bendtner
Reserwes: 22-Kasper Schmeichel, 16-Anders Lindegaard, 20-Thomas Kahle, 15-Michael Silberbauer, 10-Dennis Romme 12-Andrew Bjelland 17-Nicklas Pedersen, 14-Lasse Schone, 18-Daniel Wass, 13-Jores Okore

Duitsland (4-2-3-1): 1-Manuel Neuer, 14-Holger Badstuber, 5-Mats Hummels, 16-Philipp Lahm, 15-Lars Bender, 7-Bastian Schwein 6-Sami Khedira; 10-Lukas Podolski (9 André Schurrle-64 '), 13-Thomas Mueller (18 Toni Kroos 84'), 8-Mesut Ozil; 23-Mario Gomez (11-Miroslav Klose 74)
Reserwes: 17 per Mertesacker, 12-Tim Wiese, 4-Benedikt Howedes, 22-Ron-Robert Zieler, 3-Marcel SCHMELZER, 21-Marco Reus, 2-Ilkay Gundogan 19-Mario Goetze

Skeidsregter: Carlos Velasco Carballo (Spanje)