Selasa, 12 Juni 2012

Česká republika získala své první vítězství ve skupině po házení Řecko 2:1

Česká republika získala své první vítězství ve skupině po házení Řecko 2:1


Wroclaw - Česká republika získala své první vítězství ve skupině po házení Řecko 2:1 v prodloužení ve skupině Evropského poháru 2012 v Městském stadionu, v Polsku, v pondělí (06.12.2012). Česká Petr vstřelil dvě branky a Václav Jiráček Pilar. Mezitím, Řecko Theofanis Gekas zodpovězena již v druhé polovině.
Zaměření na české plný počet bodů, aby se na 1-4 porážku Ruska, přímý útok od počátku minut. Samozřejmě, že hra běží po dobu tří minut, Jiráček dělali Česká 1-0. Po obdržení dokonalá pasu od Tomáše Hubschman, on vystřelil ránu směřující do branky a připsal si.
O tři minuty později, Pilar se vrátil do českých fanoušků potěšila, po možnost změnit skóre na 2-0. Využití Theodor Gebre Selassie kříž, VfL Wolfsburg záložník nemohl podvádět míč je řízen brankář Kostas Chalkiasem.
Za dva góly během pouhých šesti minut, aby se duševní řecký hráč dolů. I když chtějí zkusit postavit útok z roku 2004 mistři Evropy stále bojuje přes obranu České republiky. Naproti tomu kombinace Milan Baroš a Tomáš Rosický několikrát vytvářet nebezpečné šance v přední části řecké cíl.
Pět minut před koncem prvního poločasu, mohlo Řecko vsítil branku Petra Čecha přes akci Giorgios Fotakis. Nicméně, cílem bylo zakázáno, protože ji nejprve byl v off-side.
Po poločase, Řecko snížit mezeru přes Gekas náhradník v 53. minutě. Giorgios Samaras kříž do pokutového území není příliš nebezpečné. Nicméně, brankář Čech chytí méně než dokonalé, a tak míč nohou pryč Gekas. Bez slitování, on pak vystřelil míč do prázdné branky.
V tomto kole, Řecko v ovládání hry. Nicméně, některé snaha Georgios Samaras a jeho přátelé vždy na mrtvém bodě, protože obrana Českých jeví jako poměrně disciplinovaní. Mezitím, Česká v této kapitole se spoléhají na rychlé protiútok rozebrat obranu "Galanolefki".
Řecko pokračovalo stisknout až do poslední minuty zápasu. Nicméně z řady příležitostí existují, které nelze převést na přidání cílů. Dokud rozhodčí vyhodili dlouhou píšťalu, bylo skóre 2-1 nezměnil.
Podle UEFA, míč během zápasu o 47 procent a vytvořili tři šance, z osmi podniků. Pokud jde o Řeky mimo pěti snímků přesně sedm pokusů.
Týmy: Řecko: 1-Kostas Chalkiasem (13-Michail Sifakis 23), 5-Kyriakos Papadopoulos, Kostas Katsouranis 21, 20-Jose Holebas, 15-Vasilis Torosidis, 2-Giannis Maniatis, 10-Giorgos Karagounis, Giorgios Fotakis 16 - (17 Theofanis Gekas, 45), 22-Konstantinos Fortounis (11-Konstantinos Mitroglou 71), Georgios Samaras 7, 14-Dimitris Salpingidis.
Česká republika: 1-Petr Cech, 3-Michal Kadlec, 6-Tomas Sivok, 8-David Limbersky, Theodor Gebre Selassie 2 -, 13-Jaroslav Plašil, 17-Tomas Hubschman, 14-Václav Pilař, 19-Petr Jiráček, 15 - Milan Baroš (21-Tomáš Pekhart 64), 10-Tomas Rosicky (18-Daniel Kolář 45).
Rozhodčí: Stephane Lannoy
Česká záložník Václav Pilař (vlevo), když vstřelil druhý gól proti Řecku v pokračování skupiny A, v pondělí 06.12.2012).
Česká republika brankář Petr Čech má rekord z minulého Edwin van der Sar po řecký útočník Gekas Theofanis burglarized na Městském stadionu, v úterý nebo ve středu odst. 06.12.2012) pm svítání.
* Čech minulosti Edwin van der Sar na brankáře, který přiznal většinu záznamů. Jala Čech lámání 15 krát v historii eura. Záznam je Peter Schmeichel připustil, nejvíce branek s 20.
* Theofanis Gekas je druhou náhradou skóre řecký úspěch v eurech. První hráč je Dimitrios Salpingidis.
* Česká už dvakrát nedokázal vyhrát zápas po dvou brankové vedení. První je, že posun v Rusku 3-3 Euro 1996, skupinové fázi a porazil Turecko 2-3 před čtyřmi lety.
* V Zaznamenané Gekas vstřelil všechny 22 svého na mezinárodní scéně. Pouze Angelos Charisteas (25 gólů) a Nikos Anastapoulos (29 gólů), který je nad dosaženého Gekas.
* Hráči Bundesliga vstřelil pět gólů v Euro 2012. Ruská Premier League a každý z nich vstřelil čtyři branky.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar