Sabtu, 05 Mei 2012

Způsoby zvládání s terorismem na Středním muslimů


Způsoby zvládání s terorismem na Středním muslimů

Podle Ahmas duchovní Faiz bin Asifuddin

Existuje několik způsobů, že teoreticky by mohla být přijata do muslimy a zúčastněnými stranami zabývat a rozhodnout průběh teroristických aktivit. Nicméně, v praxi vyžaduje vážnost a upřímnost práce různých stran. Motivace, která pohání tuto tvrdou práci, nejzásadnější je víra v Boha Všemohoucího, s úmyslem hledat svou radost a odměnu. Takže prioritou je přínos a veřejný zájem, spíše než blahobyt a osobní zájmy. Tak, preventivní úsilí vytvořit společně, v rámci ta'âwun To alal DPH al-Berí-Taqwa (vzájemná pomoc a spolupráce založená na dobrotě a zbožnosti), ne na pozemské zájmy, které vyústily v boji proti nekalé soutěži a vzájemné podezírání.
Kořeny radikalismu, která spouští vlastní akt násilí a terorismu se objevily od doby společníci byli naživu. Hlavně v lepení za vlády anhu Ali bin Abi Talib Alláha ". Proto je několik tipů, které budou představeny níže na základě opatření, které byly provedené společníků a Salaf učenci při řešení kořenového růstu radikalismu v té době.
Před uzavřením tipů bylo zmíněno, je vhodné nejprve předložit nějakou autentickou historii, která bude základním kamenem megambil závěru.
Historky, které zahrnují: A. Dialog Alláh ibn Abbáse, anhu s lidmi Khawarij. On si vzpomínal, "Když se lidé Haruriyah [1] nesouhlasit proti vládě anhu Ali bin Abi Talib Alláha, oni izolovat se v táboře. Jejich čísla v té době asi 6000 lidí. Shodli se na tom dělat vzpouru proti Ali ibn Abi Talib. A to je často lidé přijdou anhu Ali Alláha 'a připomněl mu a řekl: "Ó Amirul Mu'minin budou skuteční lidé bouřit Harûriyah to na vás". Pokaždé, když to je také Ali Alláh To anhu řekl: "Ať je. Nebudu bojovat proti nim, dokud se mnou bojovat. A budou to!"
Jednoho dne, před polednem, modlitba, přišel jsem vidět Ali Alláh To anhu. Řekl jsem mu: "Ó Amirul Mu'minin, odložit až do poledne modlitba doba není příliš horká, protože chci, aby krátce pohovořil s lidmi Harûriyah to.
Ali Alláh To anhu řekl: "Já jsem o tebe strach." I odpověděl: "Nebojte se!" Znám (na veřejnosti) jako ti, kteří mají dobré mravy, nikdy jsem nikomu ublížit.
Nakonec Ali Alláh To anhu dovolte mi jít navštívit. Pak jsem nosila ty krásné šaty, které byly dodány z Jemenu a hřeben mé vlasy. Pak jsem šel do nich ve vesnici uprostřed dne, kdy se to jíst oběd. Zdá se, zjistil jsem, že jsou skupina lidí, které jsem vidět, že dosud nedošlo jeden nadšený navíc k jejich uctívání. Černé čelo na čele, protože mnoho tváří k zemi zamotávat. Dlaně rukou, jako by to jako velbloudí kolena (protože to je často používáno na podporu těla při klečení). Měli na sobě staré šaty, zatímco jejich tváře blednou (protože spousta noční modlitby).
Jsem pozdravit s nimi. Ale jejich odpověď byla: "Vítej, ó Ibn 'Abbas Alláh To anhu! Luxusní všechny budete nosit oblečení!"
Odpověděl jsem: "Proč si posmívat se mi a já nikdy neviděl proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem na sobě šaty z Jemenu jsou mnohem krásnější, než jsem to nosit Pak jsem četl verš al-Qur'an s nimi?.:
"Řekni:" Kdo zakázal šperky Boží, která byla vydána za své zaměstnance a jeho (který je zase, že zakazují) štěstí? "[Ali Imran / 07:32]
Oni pak se mě zeptal: "Je třeba, aby to, co jste sem přišli?"
Odpověděl jsem, "já jsem přišel jako posel společníků proroka alaihi sallallaahu To wa Salamem je Emigranti a pomocníci. Stejně jako vyslanci z Prorokova strýce a zeť ve stejné době sallallaahu To alaihi wa Salamem. Lidé, kteří jsou řekli, že al-Korán se ihned, a tak by se lépe pochopit výklad al-Qur'an než vy. Mezitím nikdo jiný Společníci Proroka, který měl ve středu. Teď jsem připraven (k mostu), sdělit vám, co říkají, a je připraven jim říct, co říkáte.
Najednou někteří z nich řekl svým přátelům: "Ty neslouží boj s Kurajšovci, protože Alláh řekl:
"Abych řekl pravdu, jsou to lidi, kteří chtěli bojovat". [Az-Zukhruf/43: 58]
Ale pak jsou tu ten, kdo ke mně přišel. Tato osoba řekla (k nim), "K dispozici jsou dva nebo tři lidé, kteří budou mluvit k němu (tj. Alláh ibn Abbáse, anhu)
Takže říkám: "Prosím! Co je (pro) Vaše odmítnutí Prorokových společníků a dítě n jeho strýc? " Oni odpověděli: "Existují tři věci." Řekl jsem: "Co jsou ty tři věci?" Oni řekli: "Za prvé, protože skutečný Ali Alláh To anhu učinil člověka jako rozhodující pro práva ve věcech (náboženství) Alláha Všemohoucího. Ačkoli je Bůh Všemohoucí říká:
"Žádná jiná právní nárok přiřadit pouze patří Alláhovi". [Al-`am / 06:57, také Yûsuf/12: 40 a 67]
Řekl jsem: "To je první."
Oni pokračoval: "Co se týče druhé, protože Ali Alláh To anhu bojoval (Aisha Alláha To anhuma, takže Mu'awiyah Alláh To anhu), ale nevzal váleční zajatci a nebere ghanimah. Pokud zápas Ali Alláh To anhu byli nevěřící, což znamená, vězně je legální. Ale pokud zápas Ali Alláh To anhu byl věřící, pak držel válečný zajatec není košer a halal není bojovat proti nim.
Řekl jsem: "To je číslo dvě, pak to, co je to třetí?"
A oni řekli: "On odstranil z funkce velitele věřících. Proto, pokud není Commander věrný, což znamená, že je velitel nevěřících v nevěřící amirnya).
Řekl jsem: "Je něco jiného než na tři, že?" Oni odpověděli: "To je ono."
Kromě toho, řeknu jim: "Co myslíte, když jsem četl verše z Knihy Boží (al-Qur'an) a sunny Jeho Proroka může zrušit perkatakaan vás, zda chcete odkazovat (zpět na pravdě)?
Oni odpověděli: "Ano."
Řekl jsem: "Co říkáte, že Ali Alláh To anhu učinil člověka jako rozhodující pro práva ve věcech náboženství Alláh, pak jsem si na vás verše Koránu, které vysvětluje, že Všemohoucí Bůh dal svůj zákon pro muže v otázkách stojí jen o čtvrt dirham. Všemohoucí Alláh nařídil muže stanovit zákon v tomto ohledu.
Copak jste si slovo Alláh:  "Vy, kteří věříte, ne zabít svou hru, když jste ihram. Kdo z vás zabil ho na účel, trest byl nahrazen vyvážena kořisti zvířat je zabito, podle právního rozhodnutí dva spravedliví lidé mezi vámi" [Al-Ma'idah / 5:95]
V tomto odstavci, je ustanovení právních předpisů verdiktu Alláh je předán k lidem rozhodnout o zákon o zabíjení zvěře lidmi, kteří jsou berihrâm. Ve skutečnosti, pokud Bůh Všemohoucí přál, on by menghukuminya vlastní. Proto právní předpis povoleno lidi.
Pro Alláha Všemohoucího, žádám vás, přísahám, zda soudní rozhodnutí učiněná mužů s cílem sladit vztah muslimů a zabránit rozlití krve je pro ně dobrý obchod nebo králík krve (lepší)?
Oni odpověděli: "Určitě je to lepší."
Šel jsem, tak také o ženě, se svým manželem, Alláh říká:
"A budete-li se obávají všechny spory mezi nimi, pak pošlete Hakam právní, chrániče) rodinného člověka a soudce (zákon chrániče) z rodiny žen". [-Nisa '/ 04:35]
Žádám vás, přísahám, pokud by se ustanovení zákona o mezilidských vztahů v rámci míru mezi muslimy a aby se zabránilo rozlití jejich krve, je to lepší nebo právo člověka o ženském genitálu?
Už kluci z moje odpověď spokojeni? Oni odpověděli: "Ano."
Pak jsem řekl: "Pokud jde o vaše slova (druhé), že Ali Alláh To anhu boj (Aisha Alláh To anhuma), ale neberou zajatce a nevzal ghanimah. Pak (já říkám,) "Budeš okouzlující svou matku;? Aisha Alláha To anha, Chystáš se menghalalkannya, jak si ospravedlnit jinou ženu, zatímco ona je vaše matka? Pokud jste odpověděli, že důvodem našeho menghalalkannya jako jiné ženy, který se stal vězněm, znamená, že jste nevěřící. Naopak, pokud říkáte, že Aisha Alláh To anha není naše matka, kalianpun odmítli. Pro Boha všemohoucího řekl:
"Prorokova (měl být) mnohem důležitější pro věřící než jsou jejich vlastní já a jeho manželky jsou jejich matky". [Al-Ahzab / 33:6]
Tak, vy jste v jednom ze dvou chyb, zkuste prosím najít cestu ven.
Takže pokud vám vyhovuje odpověď? Oni odpověděli: "Ano."
Pokračoval jsem: "Pokud jde o (Vaše slova o třetinu), že Ali Alláh To anhu zrušila pozici jako velitel věřících od ní: pak uvedu vám uspokojivou odpověď. A to, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem při mírovou smlouvu v Hudaibiyah s nevěřících z Mekky, on sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl anhu Ali Alláha ', "O Ali Erase (říká apoštol Alláh). Allahumma, vlastně znáte (O Alláh Aliho anhu), že jsem poslem Alláha Všemohoucího. Napište slova: "To je mírová dohoda provedena Muhammad ibn Abdulláhův '". [2]
(Ibn Abbas Alláh To anhu dále řekl :) Při Alláhovi, proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem rozhodně lepší, než Ali Alláha To anhu, ukáže se, že vypustila slovo 'posel boha "od něj, a zřejmě to neznamená, že se odstraní prorocké ní. Jsem se dostat ven (z toho, co kluci), abys byla šťastná?
Oni odpověděli: "Ano."
Konečně, tam je 2000 z nich odkazují (zpět na pravdě), zatímco zbytek zůstává neposlušnosti a vzpoury. Konečně, v jejich omylu, byli všichni zabiti přátel emigrantů a Ansar ve válce ". [3]
Tato historie lze vyvodit z několika věcí, mimo jiné:
A. Kharijites je původcem vzniku radikálních muslimských hnutí, které v podstatě jsou Takfir (pengkafiran) proti muslimům, zejména orgány. 2. Koučování úsilí zmíněných kvalifikované dialogu a zvládnutí problémů. 3. Činitele v oblasti rozvoje, kromě zvládnutí argumenty a bermanhaj Salaf, by mělo být také známý jako šlechtic, a tak minimalizuje možnost škodlivých léčby. 4. Hotovo s velkou moudrostí koučování. Definice moudrosti je založena na síle vědeckých důkazů a ne tlaku opovržení formě.Proto bude moci bránit otevřenost. 5. Radikalismus a tryskací činnost v posledních letech byl řízen lidmi, kteří mají možnost předložit argumenty k ospravedlnění svých činů, i když špatně. Oni také zvládnout a zapamatovat si argumenty, některé důležité pravidla a výklady, které jsou dobře známé učence, aby pochopili to v závislosti na jejich vůli. Takže pokud provádí koučování lidí, kteří nezvládli učení islámu správně, pak argument, budou ignorovány, i když v současné době může být vnímáno ticho.Ale sebanarnya se zásoby v plevách ohně. 6. Oni by se skládala ze skupin berjengjang. Protože to vyžaduje zvláštní zacházení podle hmotnosti každého z nich. 7. Podstatou tohoto závěru je návrat k příteli manhaj. U al-Qur'an spadá přímo do společníků, že ti, kteří nejlépe pochopit významy a záměry al-Qur'an přímým vedením alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem. Tento způsob je realizován anhuma Alláh ibn Abbásovou, a on je přítel.
B. Druhým je historie případě Yazid ibn al-Suhaib Faqir. Tabi'in, kteří žijí v Kufa v Iráku, v zemi v té době vévodí různých deviantní, mezi lidmi Kharijites. Zpočátku, on byl spotřebovaný myšlenky astray Khawarij, a dokonce i obrázky. Nicméně, Yazid nakonec zachráněn z bloudění myšlenek po setkání s společníka alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem a konzultovat své porozumění al-Qur'an do Prorokových společníků.
Historie se nachází v Sahih Muslim. Příběh je následující: [4]
Yazid al-Faqir řekl: "Jsem velmi pokoušen myšlenkou Kharijites.Jednou jsme vyšli se skupinou lidí (Kharijites) ve velkých množstvích jít do Hajj, pak děláme opozici vůči lidem (s ozbrojených sil). Minuli jsme město Medíny a našel tam Jabir bin `s z. Abdillah který seděl opřený o tyč v mešitě, která přináší hadiths alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem.
Selanjutkan Yazid řekl: "Najednou Jabir bin` Abdillah (společník Proroka) řekl něco o Jahannamiyun (ti, kteří hořet v pekle, ale pak dal v nebi). Zeptal jsem se ho: "O Společníci Proroka Co je to říkám ne Alláh Všemohoucí praví!?:
"Náš Pán, opravdu každý, kdo si dal v pekle, pak se musí opravdu opovrhovat to (které musí být věčné v pekle)." [Ali Imran / 3:192]
A Alláh také říká:   "Pokaždé, když chci z pekla, které se vracejí (znovu) do toho". [As-Sajdah/32: 20].
Takže co je to říkáš? " Slavný Shaikh Salman bin Hasan Al, jordánský kněz, přišel na kus nad hadith vydává tento penjalasan [5]: "Tabi'in (Yazid al-Faqir) je berhujjah založena na verších al-Qur'an se rozumí v souladu s jeho myšlení. On byl naočkovaný s těmito verši, že tyto verše, které potvrzují, že koncipované pojmy zvlášť, aniž by při pohledu na jeho vztah s jinými texty. Tak, vznešené Prorokovi společníci, Jabir bin `s Abdillah Alláh To anhu manhaji připomínající chyby ( chyby v metodice o porozumění) udělat tuto Yazid. " Z tohoto důvodu Jabir bin `Abdillah řekl Yazid al-Faqir:
"Četl jsi al-Korán?" I (Yazid) odpověděl: "Ano". Jabir Alláh To anhu řekl: "Už jste někdy slyšeli o obdivuhodnou pozici Proroka (al-al-Maqam Mahmud), zřízené Boha všemohoucího?"
Odpověděl jsem: "Ano".
Jabir řekl: "To je chvályhodné, poloha alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, protože pozice Alláh Všemohoucí, že sociálně vyloučení lidé, kteří prosili ho z pekla.
Dále Yazid řekl: "Tak Jabir Alláh To anhu shirâth vysvětlit povahu instalace mostu přes pekla, a popsal průchod lidské povahy v této shirâth mostu. Melajutkan Yazid: "A mnoho dalších, které Vyprávěl Jabir Alláh To anhu, které mohou v části I zapomněl. Ale jasně z Jabir řekl jistoty, že existuje skupina lidí, kteří přijdou z pekla po jejich osudu v něm ... a tak dále. "
Po Džabir Alláh To anhu předložen Yazid hadith, že Bůh nakonec mu dal pokyny, ruční správné porozumění veršů mu předložených výše. Yazid řekl: "Vrátili jsme se (k Kufa), a také říct ostatním, kteří byli s námi," Ach, jak ubohý ty! Jak by mohla Šajch (Jabir) leží ve jménu proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem? " Nakonec jsme se také se odkazovat na (z nesprávného názoru). Pro Alláha Všemohoucího, po tom, nikdo z nás není s cílem zlepšit povstání, pokud to není pouze jedna osoba. "
Dějin, že oba mohou být uzavřeny následující:
A. Skrze víru v pravdu společníků proroka alaihi sallallaahu To wa Salamem, Alláh konečně otevřel dveře do srdcí Yazid ibn al-Suhaib Faqir, tak on přežil falešné pochopení, že téměř menjerumaskannya do akt vzpoury. Such přesvědčení, pro učenci Rabbani, je také předpokladem pro někoho, kdo chce těžit z vedení učenců, takže krok je to pravda, v jakémkoli stavu obecně, av chaotických podmínkách zejména [6]. 2. Pokyny k realizaci radikály bude velmi užitečná při použití proti-důkaz důkaz předložený učenců společníků. Takže pochybné (keracuan školy), že si mysleli, že by se obklopit odstraněny. To je jediný způsob, jak zlepšit porozumění a kroky, které [7]. 3. Prosazování dialogy by měly být prováděny osobami, které manhajnya rovný a mistr větu. 4. Tento příběh dokazuje, že je třeba pro všechny muslimy k pochopení textů al-Qur'an a Sunna sledovat pochopení společníků proroka alaihi sallallaahu To wa Salamem.
Celkově lze pomocí dvou historii dojít k závěru, postupujte podle následujících pokynů:
A. Návrat na muslimy, aby se skutečné pochopení islámu jako chápání společníků proroka alaihi sallallaahu To wa Salamem. 2. Správné pokyny k muslimům, zvláště pak mladým. Tyto pokyny by měly zahrnovat vůdce, kteří skutečně pochopit islám, argumenty a istidlâl (použití a aplikace věty) ji. 3. Poradenství ze zúčastněných stran na základě argumentů a silné argumenty mohou být přijaty jako pravdivé, ale všech lidí nesouhlasí.4. Ne každý je dovoleno přijít mluvit a mluvit, natož bez argumentů.Proto, to není problém vyřešit, ale přidává mnoho nedůvěry mezi muslimy. A to znamená, hromadí požáru v lusku. Kromě toho těžko narážky prostřednictvím oficiálních fórech, které nejsou založeny na tezi.
Alláh říká:   "A když to přijde k nim pár slov o bezpečnost a strach, oni pak vysílat. A pokud se otočte na apoštola a Ulil Amri mezi nimi, určitě lidé, kteří chtějí znát pravdu (má být schopen) Zjistěte si od nich (apoštolové a Ulil Amri ). Kdyby nebylo o milost a milosrdenství Boží k tobě, že jste následovali satana, kromě malé části (z vás) ". [-Nisa '/ 4:83]
5. Prolomit pouta podpořit růst radikálního stylu takfîri. Jeho postavy moudře odděleny cílového objektu. Každý řešeny odděleně v samostatném obalu stavby, v souladu s jejich hmotnosti. 6. Vysvětlit rozdíl ve významu mezi džihádu džihádu džihádu syar'i jiné revoluční a ne syar'i. Wallahu a'lam, wa 'alaihi at-Tuklân.
Marâji ": A. Fathul Bari Imam Jâmi'atul, Riyadh, KSA. 2. Sahih Muslim, Sharh-Nawawi, tahqiq: Khalil Syiha Ma'mun, Darul-ma'rifah, Bejrút, SEČ. III, 1417 H/1996 M. 3. Limadza Ikhtartu al-jak-Manhaj Salafiy, Sheikh Salim bin 'Id al-Hilâliy, ad-Durarr al-Atsariyah, Ammán, Jordánsko, SEČ. I, 1420 H/1999 M. 4. Mustadrak Al-'Ala al-Shahîhain, Imám al-Hakim, Dar al-ma'rifah, Bejrút, SEČ. II, 1427 H/2006 M 5. Al-Irák Fi Atsar ahadith wa al-Fitan, Šejk Abu Ubaidah Mashur Alu-Hasan ibn al-Salman Furqan Maktabah, Dubaj, Emiráty, SEČ.Já, tl. 1425 H/2004 M.
[Zkopírováno z As-Sunny časopisu číslo 10 / / Rok XIII/1431H/2010M. Vydavatelé Nadace Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel.0271-761016]
Kdo vlastně Generování radikalismu a terorismu v moderním Blízkém muslimy?


Podle Duchovní Muhammad Arifin Badrí, MA

Internasinal svět obecně a islámských zemích, zvláště, byl digegerkan aktem o hrstce lidí, kteří volají sebe jako bojovníky pravdy. V minulosti, mnoho muslimů, kteří se cítí soucit s jejich činu, protože jejich cíle jsou nevěřící, jak tomu bylo u WTC dne 11. září 2001. Nicméně, velmi překvapivé věci, zřejmě terčem bombových útoků a útoků nekončí. Cílová stále roste, až nakonec muslimové neunikli z ní. Většina skutečných případů je to, že princ Muhammad bin Nayef ovládání Alus Sa'ud, náměstek ministra vnitra Království Saudské Arábie.
V minulosti, mnoho lidí, kteří tvrdí, že Saúdská vláda je za tímto nelidské hnutí. Tvrdili, že koncept je vyučován v Saúdské Arábii bylo motivovat mládež islámu být násilný takhle. Nicméně, překvapivě, je toto tvrzení také zaměřeny na Saúdů, ačkoli to bylo prokázáno, že Saúdská vláda patří mezi nejčastější oběti?
Prostřednictvím tohoto dokumentu, zvu vás všechny dohledat příčiny extrémního a násilného chování dopustili nějakého muslimů.Opravdu jde o to, aby ideologie Saúdské Arábie?
Denní "Ashsharqul-Ausat" problém ze dne 4/12/2001 8407 M - 19/09/1422 deník cituje Dr. H. Ayman al-Zawahiri, Usámy bin Ládina pravá ruka. Z deníku Dr. Ayman al-Zawahiri, který byl citován papíru jsou:
أن سيد قطب هو الذي وضع دستور التكفيريين الجهاديين) في كتابه الديناميت معالم على الطريق, وأن فكر سيد هو (وحده) مصدر الأحياء الأصولي, وأن كتابه العدالة الاجتماعية في الإسلام يعد أهم إنتاج عقلي وفكري للتيارات الأصولية, وأن فكر سيد كان شرارة البدء في إشعال الثورة (التي وصفها بالإسلامية) ضد (من سماهم) أعداء الإسلام في الداخل والخارج, والتي ما زالت فصولها الدامية تتجدد يوما بعد يوم
"Opravdu Sajjid Quthub v jeho knize je jako tikající časovaná bomba" Ma'âlim Fi At-Tariq "uvedení pengkafiran právo a Jihad.Sayyid Quthublah nápady, které se staly zdrojem vzestupu radikálního myšlení. Jak již bylo uvedeno jeho knihu s názvem "Al-'je al-Ijtimâ'iyah fil Islám" je. Výsledky nejdůležitější logického toku pro narození radikální hnutí. Myšlenky na Sayyid Quthub první zapalovací pro revoluci házení popsal jako islámské revoluce proti lidem říkal nepřátele islámu, ať už uvnitř nebo vně země. Krvavé povstání, které ze dne na den stále roste. "
Uznání Dr. Ayman al-Zawahiri je v souladu s prohlášením ministra vnitra Saúdské Arábie, princ Nayef bin Abdul Aziz al-Sa `ud. Princ Nayef řekl Hariah "al-As-siyasa Kuwaitiyah" dne 27. listopadu 2002 M.
"Bez jakékoli pochybnosti, mohu říci, že prakticky všechny problémy a otřesy na našem území pochází z Muslimského bratrstva organizace. Totiž máme hodně dát se s nimi i přesto, že nejen my máme hodně trpělivosti. Skutečnosti, že jsou příčinou mnoha problémů došlo v arabském světě, zejména, a dokonce se rozšiřuje na celý islámský svět. organizace Muslimského bratrstva zničila celou zemi byl Arab. "
Princ Nayef přidal další: "Protože jsem byl příbuzný funkci, pak si myslím, že je třeba zdůraznit, že když představitelé Muslimského bratrstva se cítí pod tlakem a utlačovaných ve svých zemích (Egypt-pero), utíkali hledat útočiště s Arábie, a také jsem získal přijímat. Jako taková požehnání Všemohoucího Boží dar - mohou udržovat život, čest a své rodiny Zatímco naši bratři představitelé spřátelených zemích, můžeme pochopit tento postoj Vedoucí představitelé spřátelených zemí podezření, že členové Muslimského bratrstva nebude pokračovat v pohybu Saúdské Arábie po týden. žijí mezi námi několik let, nakonec oni potřebují na živobytí. A my také otevřel pole pro jejich práci. Odtud se dostal jako odborný asistent, a to i většina fakulty děkan. Dali jsme jim možnost, aby se stal odborným asistentem u Naše školy a vysoké školy. Bohužel však neměli zapomenout na minulé vztahy. Začněte mobilizovat své komunity, budování hnutí a nepřátelské království. "
A Kuvajt deník "Arab Times" ve středu 18. prosince 2002 AD, princ Nayef znovu řekl: "Amen, oni (Muslimské bratrstvo) politizaci islámu za účelem dosažení jejich osobní zájmy."
Jen aby dokázal pravdu o vyznání Dr. Ayman al-Zawahiri výše, tyto dvě poznámky jsem nukilkan Sajjid Quthub:
Ukázka:
نحن ندعو إلى استئناف حياة إسلامية في مجتمع إسلامي تحكمه العقيدة الإسلامية والتصور الإسلامي كما تحكمه الشريعة الإسلامية والنظام الإسلامي. ونحن نعلم أن الحياة الإسلامية على هذا النحو قد توقفت منذ فترة طويلة في جميع لأنحاء الأرض, وإن وجود الإسلام ذاته من ثم قد توقف كذالك
"Vyzývám nás začít nový život v islámské společnosti je islámská. Společnost podléhá islámské teologie a tashawur (myšlení), které jsou neislámské. Jako dodržování společnosti na šaría a islámského práva. Jsem si plně vědom, že tento způsob života je pryč dávno v celé polokouli. I náboženství islám sám o sobě od té doby proběhly tak jako tak. " [Al 'je al-Ijtimâ'iyah 182].
Ukázka 2:
وحين نستعرض وجه الأرض كله اليوم على ضوء هذا التقرير الإلهي لمفهوم الدين والإسلام, لا نرى لهذا الدين وجودا
"A když se podíváme na celou polokouli od božského vysvětlení tohoto chápání náboženství a islám, určitě nenajdeme existenci tohoto náboženství." [Al-'je al-Ijtimâ'iyah s.. 183].
Můj bratr! jako věrného muslima, jaké pocity a vaše reakce po přečtení tohoto řeč?
Proto je extrémní ideologie, učil Sayyid Quthub z knihy Dr. Ayman al-Zawahiri jen "Dynamite". Pengkafiran všech společenských vrstev, kteří nemají připojení k řadám.
Možná proto, že není dost se mengkafirkan společnosti obecně, Sajjid Quthub ve své knize "fi Zhilâlil koránu" při interpretaci dopisu Yunus poezie 87, on se odkazoval na mešitách, které existují ve společnosti jako "místo uctívání neznalosti". Sajjid Quthub řekl:
اعتزال معابد الجاهلية واتخاذ بيوت العصبة المسلمة مساجد. تحس فيها بالانعزال عن المجتمع الجاهلي; وتزاول فيها عبادتها لربها على نهج صحيح; وتزاول بالعبادة ذاتها نوعا من التنظيم في جو العبادة الطهور
"Pokud muslimové jsou pronásledováni v zemi, pak by měl odejít z místa uctívání nevědomosti. A aby domovy skupině, která nadále lnou k islámu jako mešita. V něm se mohou distancovat od společnosti nevědomosti., Kde se také spustit uctívání Pána způsobem, který je pravdivý. Ve stejné době, praxe uctívání, oni vykonávali jakousi tanzhîm v odstínech svaté uctívání. "
Definice "Abid Ignorance Ma` "(kostely neznalosti) jsou mešity muslimům tam. Lze si představit! Mládeže, které obvykle mají vysoké ideály a skvělé ducha, pak se tento druh učení, zhruba to, co budou dělat? Sajjid Quthub opravdu vštípit ideologii teroru na mysli jeho následovníků.
A samozřejmě nezastavil výsadbu ideologie sám. On také pokračoval v jeho teroristickou doktrínu ve více hmotné podobě.Zvažte, jak se příkladem skutečné uplatňování ideologie, že on učil:
لهذه الأسباب مجتمعة فكرنا في خطة ووسيلة ترد الاعتداء .. والذي قلته لهم ليفكروا في الخطة والوسيلة باعتبار أنهم هم الذين سيقومون بها بما في أيديهم من إمكانيات لا أملك أنا معرفتها بالضبط ولا تحديدها ........ .. وهذه الأعمال هي الرد فور وقوع اعتقالات لأعضاء التنظيم بإزالة رؤوس في مقدمتها رئيس الجمهورية ورئيس الوزارة ومدير مكتب المشير ومدير المخابرات ومدير البوليس الحربي, ثم نسف لبعض المنشآت التي تشل حركة مواصلات القاهرة لضمان عدم تتبع بقية الإخوان فيها وفي خارجها كمحطة الكهرباء والكباري,
"S ohledem na tyto faktory komplexně, jsem vymyslel plán a způsob, jak splatit nepřítele Nikdy jsem řekl členům JAMA` ah:. ". Ať si myslí, plánu a způsob, zvažovat, že oni také, kdo bude exekutor Samozřejmě, jak je přizpůsobena jejich potenciálu. Nevím s jistotou, co právě pro ně a taky nemůže určit naše akce ...... to jako přímý odvetu za zatčení několika členů Muslimského bratrstva organizace. Reagujeme tím, jak se zbavit vedení -jejich vůdci, zejména prezidenti, předsedové vlád, předseda nejvyššího poradního sboru a šéfa inteligence a policejní šéf. Odpovědí může být dodržovány bombou vyhodili různé dopravní infrastruktury, která může paralyzovat město Káhira. To vše má za cíl poskytnout ochranu členů Muslimského bratrstva v a mimo Káhiry. útoky mohou být namířeny rovněž na centrální elektrárny a jet. " [Limâzâ A'adamûni o Sayyid Quthub p: 55]
Tento krátký projev jasně ukazují, kořen a zdroj extrémních myšlenek jsou připojeny k duši některých muslimů v tento den a věk.
Jen, prosím, na vědomí, že podle některých pozorovatelů se Muslimské bratrstvo hnutí ve snaze realizovat sen o velikosti, byl rozdělen do tří proudů:
A. Hasan al-Banna toku Při vývoji své sítě, Hasan al-Banna byl více zaujatý s vytvořením sítě co možná nejvíce, bez ohledu na rozdíly, které existují mezi nimi.Skupina je vždy broukat slogan:
نجتمع على ما اتفقنا عليه ويعذر بعضنا بعضا فيما اختلفنا فيه
"Jsme jednotní v téže věci, a vzájemné toleranci v rozdílu mezi námi".
Není divu, že následovníci jsou připraveni spolupracovat s kýmkoli, dokonce non-muslimské ty, v zájmu dosažení svých cílů.Náboženské principy k jejich často omezuje na pelaris a maziv do pohybu přijat veřejností. Není divu, že politická pleť vypadá silnější než u skupiny náboženských stoupenců této školy. Proto se sdružení a jejich recitály, politické otázky, strategie a tanzhîm hnutí často se stalo hlavním tématem diskuse.
2. Sajjid toku Quthub Po vstupu do řad Sayyid Quthub do Muslimského bratrstva, se tvořil nový tok do extrému na organismus Muslimského bratrstva.Pohybové vzorce myšlení a má dát přednost konfrontaci. On dělal Muslimské bratrstvo hnutí se rozpadlo do dvou proudů. Přes spisy Sayyid Quthub vrhnout jeho extrémní ideologie. Bez váhání mu mengkafirkan všechny existující muslimské vlády, a dokonce i celou společnost, která je v rozporu s ním. Následně, on říkal mešity muslimů po celém světě jako "místo uctívání jahiliyyah".
A navíc, když pohyb je stále silnou reakci vládce Egypta pod vedením Jamal Nasir Abdun, vyzval své stoupence, aby organizovat odpor a odvetná opatření, jak je uvedeno výše.
3. Zaenal Abidin Muhammad toku Surûr Po hnutí Muslimské bratrstvo je velký tlak na jejich zemi, a to Egypt, Sýrie, a několik jiných arabských zemí, se snaží zachránit sebe.Nejvíce přispívá ke zachránit sebe a vydělat na živobytí, pokud je království Saúdské Arábie. Je to proto, vládce království, kdy bylo projevit solidaritu s těmi, kdo jsou pronásledováni ve své vlastní zemi. Navíc v té době jsou Království Saudské příjmech z ropy zaplavuje jejich zemi, otevírají řadu vzdělávacích institucí v různých úrovních, a tak jejich nedostatek učitelů. Tak, jak se navzájem potřebují. Za to, že byli přijati s otevřenou náručí dvěma státními orgány Saúdské Arábie. Navíc, oni byli zaměstnáni jako učitelé ve školách a vysokých školách tam.
Na druhé straně, vláda Egypta, Sýrie a další cítil osvobozen od hodně práce. Oni nemají námitky proti postoji vlády Saúdské Arábie, která poskytuje místo uniknout Muslimské bratrstvo, jak zdůraznil Prince Nayef bin Abdul Aziz na vrcholu.
Během svého pobytu v Království Saudské Arábie, někteří vůdci Muslimského bratrstva hnutí snaží se přizpůsobit myšlenek, které jsou vyučovány tam. Jak víme, Ulama'-Ulama To Saúdská Arábie je nástupcem mise šejch Muhammad bin Abdul Wahhab rahimahullah anti-škrob se všemi formami vyhýbat a bid'ah. Tak, pro rozvoj hnutí, Muslimské bratrstvo čísla také vyjádřil totéž. Pouze tímto způsobem mohou získat místo v místní komunitě. To je rozlišení faktoru mezi třemi proudy druhého proudu, což je trochu pozornosti k tawheed a sunny. Ačkoliv aplikační úrovni, problematika často přehlížena monoteismu tím, že vytvoří nový termín, který oni volají k monoteismu hakimiyya.
Tento termín není opravdu nový, termín není nic víc než stoupenci Sayyid maskovat Quthub oklamat mládí Saúdská Arábie sám.Tento termín vzali z doktríny Sayyid Quthub, který napsal v některé z jeho spisů. Zde je jeden ze slov, které inspirovaly je, aby se tento termín hakimiyya monoteismus:
تقوم نظرية الحكم في الإسلام على أساس شهادة أن لا إله إلا الله, ومتى تقرر أن الألوهية لله وحده بهذه الشهادة, تقرر بها أن الحاكمية في حياة البشر لله وحده. والله سبحانه يتولى الحاكمية في حياة البشر عن طريق أمرهم بمشيئته وقدره من جانب, وعن طريق تنظيم أوضاعهم وحياتهم وحقوقهم وواجباتهم وعلاقاتهم وارتباطاتهم بشريعته ومنهجه من جانب آخر .... وبناء على هذه القاعدة لا يمكن أن يقوم البشر بوضع أنظمة الحكم وشرائعه وقوانينه من عند أنفسهم; لأن هذا معناه رفض ألوهية الله وادعاء خصائص الألوهية في الوقت ذاته, وهو الكفر الصراح
"Teorie práva v islámu je postaven na svědectví, že nikdo nemá právo boha být uctíván kromě Alláha. A pokud svědectví bylo zjištěno, že jen hodné uctívání směřuje k Bohu sám, je dobře známo, že právní předpisy v životě člověka je právo na Alláha Azza vyvýšen sám. Z jedné strany, jen Alláh Nejsvětější, které upravují život lidstva Jeho vůle a osudu. A z druhé strany, krok, který Alláh má právo řadě okolností, život, práv, závazků a jejich vztahů, i jejich spojení s Shari'ah a jeho učení ...... Podle tohoto pravidla se člověk není důvod, aby zákon, šaría a předpisy v souladu s myšlenkou samosprávy sám. Protože tohoto zákona znamená, že odmítnouUluhiyyah povaha Alláh Všemohoucí a tvrdí, že v něm existuje ulûhiyah vlastnosti. A určitě je to samozřejmě kufr. " [Al 'je al-Ijtimâ'iyah s.. 80]
Při výkladu čl. 19 písmeno al An'am, Sajjid Quthub více extrémní, když řekl: "Jistě, historie opakuje, jak se to stalo poprvé Islám svolat lidi na" la ilaha illallahu "Opravdu, v této době lidstvo bylo. návrat na uctívat bližního, trpěl pronásledování z náboženských vůdců, a odvrátit se od "la ilaha illallahu". I když některé z nich jsou stále opakují slova "la ilaha illallahu", ale bez pochopení jeho obsahu. Když zopakoval víru, že Oni nemyslím potrat. Nemají proti vkládání část lidské povahy "al-hakimiyah" na něj. fakt "al-hakimiyah" je synonymem "al-ulûhiyah".
Co je míněno Sayyid Quthub ve výše uvedeném prohlášení, mimo jiné, je vždy muezzinů volání trestu odnětí svobody vyznání. Můžete si představit, když muezzin v očích Sayyid Quthub ano, co jiného než oni? Pokud ano, jak Sayyid Quthub zobrazit muezzinů, kteří se stali poslední bašta existence islámu ve společnosti, o tom, jak jeho pohled na sebe, není muezzin?
Pozice al-hakimiyya, orgán, aby v islámském Shari'ah, je ve skutečnosti není, jak je znázorněno v Sayyid Quthub tak, aby odpovídala pozici Uluhiyyah. Al-Hakimiyah rubûbiyyah jen část Boha všemohoucího. Proto po příběhu o stvoření nebes, země a změny dne a noci, Alláh říká:
"Oba tvorba a příkaz k němu patří. Most svatý Bůh, Hospodin zástupů. Modlete se, aby Rabbmu s pokorným a jemný hlas. Jistě Bůh nemiluje mezi nevěrníky." [Al A'raf / 7:54-55]
Ve verši 54 Alláh potvrdil, že vytvářejí a upravují jako spojení rububiyah je právo na Alláha Všemohoucího. V dalším verši Alláh nařídil, abychom uctívali Jednota je realizován s nízkým sebevědomím a modlete se sametovým hlasem. Proto není vhodné být v souladu s al-hâkimiyah ulûhiyah. Natož navrhl, že al-hakimiyah v dnešním důležitější než al-ulûhiyah.
Sayyid Quthub laskavá slova je to, co je základem jeho následovníci se postarat o mnohem více síly a pravítka nad záležitostmi da'wah na tawheed a vyhýbat boje proti mnoha děje ve společnosti. Proto se v království Saúdské Arábie úsilí v boji proti této pomýlené ideologie je snaha o vyčištění komunity myšlenku doktrín Sayyid Quthub, kteří již otrávené některé ze svých myšlenek. Mezi průlomů, které si myslím, že je docela dobrý a slušný v kopii je:
A. Zajímavé knihy, které učí extrémní ideologii školní knihovny. Mezi knihami, které opravný prostředek ke knize: Al-Sayyid Quthub Muftarâ To alaih a kniha Al-Jihad Fi Sabilillah
2. Založil orgán, jehož členy jsou učenci rehabitilasi vnímají, aby se narovnat a neutralizaci extrémní doktrínu, že už otrávená mysl mládeže. Druhý zlom se ukazuje jako velmi efektivní, a podařilo se mu realizovat stovky mladých lidí, kteří byli otráveni extrémními myšlenkami, takže zpět na přiměřené člena společnosti.
Konec této krátké expozici, je dobré, když uvádí prohlášení prince Sa'ud al-Faisal, ministr zahraničních věcí Království Saúdské Arábii, na zasedání americko-saúdské podnikatelské rady odst. USSABC), která se konala v New Yorku dne 26. dubna 2004. Princ Sa'ud řekl: "V reakci na tato tvrzení, že je vhodné, když se podíváte na fenomén al-Kajdy bin Ládina spolu Přestože se narodil v Saúdské Arábii, ale on dostane ideologii a prostředí, v Afghánistánu to vše díky vlivu.. frakce z hnutí Muslimského bratrstva. Jsem si jist, publikum zná všechny tohoto hnutí. Tento fakt dokazuje, že Saúdská Arábie a kolem mešit zdarma jako pařeniště ideologie.
A i když jsou tací, kteří si stále myslí, že Saúdská Arábie je odpovědný za chyby, které nastaly, pak je vhodné, aby Spojené státy jsou částečně zodpovědné za stejné chyby. V minulosti jsme společně podporují Mujahideen boj s uvolněním Afghánistán od sovětské okupace. A po nezávislosti Afghánistánu, necháme některé z postav zůstávají na svobodě, a tak jsou používány lidmi, kteří nejsou jasné. Všichni jsme si stále pamatují, jak se mudžahedíni pozdravil se ctí v Bílém domě. Dokonce i fiktivní postavy bojoval Rambo je řečeno, podílet se společně s mudžahedíny "[Zdroj Ministerstvo zahraničních věcí oficiální internetové stránky Království Saúdské Arábie: http://www.mofa.gov.sa/Detail.asp?InNewsItemID=39825].
Doufejme, že tato krátká expozice lehce otevřít nové perspektivy pro nás při řešení různých ideologií, postoje a extrémní pohyb, který vyvinul v našich komunitách. Salawat a doufejme, že jde neustále propůjčený na proroka Mohameda, jeho rodiny a společníci.
[Zkopírováno z As-Sunny časopisu číslo 10 / / Rok XIII/1431H/2010M. Vydavatelé Nadace Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel.0271-761016]
Od Pengkafiran, bombardování vede


Podle Muslimský duchovní Abu Ismail Atsari


Čest muslima je velmi vzácný v očích Alláha Všemohoucího. Proto by nemělo poškodit čest muslimem v cestách, které nejsou opodstatněné Shari'ah, jako obviňovat někoho a potrestat nevěřící proti muslimům bez zhahirnya-Siwak Siwak správné.
Šejk al-Islam Ibn Taymiyyah může Alláh mít slitování řekl: "Nikdo nemá tu správnou mengkafirkan jeden z muslimů, i když udělal chybu nebo chybu, dokud nebude předložen důkaz je založen (argumuen) k němu a zrušte správnou cestu k němu. Protože lidé, kteří zůstali, jsou přesvědčeni, islám, pak islám nezmizí z něj s pochybnostmi. Ve skutečnosti islám je tam stále až po předložení důkazu je vytvořen a odstranit pochybné odst. vágnost) "[1]
PENGKAFIRAN NEBEZPEČÍ s právem bez pravidel. Šejch Muhammad al-'Uthaymeen může Alláh smiluj mengkafirkan vysvětlit nebezpečí muslim bez pravidel, která jsou přímo říká: "Neměly by se podceňovat (nezodpovědné) v Fasiq potrestat nevěřící nebo muslimskou, protože v tomto případě jsou dvě velká nebezpečí.
První: Udělejte lež proti Bohu všemohoucímu v zákoně, a proti, kdo byl odsouzen (nevěřící) se v přírodě, že obvinil jej ".
Já říkám: zakázat na tomto pozemku, mimo jiné, slovo Boha všemohoucího.
"Kdo je větší chyba než někdo, kdo vymýšlí lži proti Alláhovi uvést v omyl, lidé bez znalostí? Amen Alláh nemá vodítko pro lidi, kteří jsou provinilci." [Al-`/ 6:144]
A další verše, které zakazují mluvit ve jménu Alláha bez znalostí.
Pak Šejk al-'Uthaymeen, může mít Alláh slitování říct.
Za druhé: spadají do případu, který obvinil svého bratra, je-li jeho bratr přežil to, co je obviněn.
V 'Abdulláha bin' Sahih muslimské Umar vyprávěl, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
إذا كفر الرجل أخاه فقد باء بها أحدهما
"Pokud někdo mengkafirkan bratr (jako víra), pak jistě jeden z nich."[Muslim]
A v historii:
إن كان كما قال وإلا رجعت عليه
"Jestli to byl on, jak říká. Pokud ne, slova se vrátil k lidem, kteří říkají". [Muslim]
Prorok také Shallalllahu To alaihi wa Salamem Abu Dhar Alláha To anhu řekl:
ومن دعا رجلا بالكفر أو قال عدو الله وليس كذلك إلا حار عليه
"Kdo volá ostatní s nedůvěrou, nebo řekl:" Ó, nepřítel Alláha ", ale to není pravda, pak je to k němu" [2]
Historie V dnů od tohoto PENGKAFIRAN Šejk Ali bin Hasan al-Halabi Hafizhahullah řekl: "Jsme přesvědčeni, že problém" pengkafiran "zavedené v závěrečné fázi, v našem věku, ošklivost se začaly objevovat již v egyptských věznicích v šedesátých letech bylo asi čtyřicet AD lety, od některých myslitelů harakah-harakah (autoři), který mengkafirkan veřejnosti a trestat je s odpadlictví.
Tak, že je vyprávěn z některých z těch, kteří říkají: "Já nevím, muslimské i na této zemi jiný než já, a jiný muž v jižní Indii!"
Pak v polovině sedmdesátých let našeho letopočtu, extrémní postoje a deviantní pachatelé stále víc ostré. Dále jsme viděli lidi, kteří mengkafirkan celé lidstvo. Neměl vyloučit jiná než osoba, která berbai'at na Sheikh (učitel) a kněze jama'ahnya (organizace)!
Oni sami (v členění na kousky), hodně z lidu a bai'at!
V osmdesátých letech AD a pomluvy (čti: katastrofa) byli všichni trochu uvolní. Dále vidíme lidi, kteří omezují pengkafiran jen pro vlády a systémů, od státních představitelů a jeho zástupce, ministři a armádní vojáci ... dokud!
Tato poslední skupina (v něm) se nachází několik úrovní: • Některé z jejich vůdců a představitelů mengkafirkan to! • Některé z nich se spojují, kromě výše ministry, stejně! • Některé z nich jsou přidání člena parlamentu! • a tak dále.
Hašteřili mezi sebou a jejich názory kontradisi, dokonce jsme viděli některé z nich odsouzeni k některé jiné zavádějící a obvinit je-tuduhanyang velmi krutý.
Ve skutečnosti, mnoho z nich jsou mengkafirkan a trestat odpadlíky a JAMA `ah, že menyelisihi je.
Podíváme-li se hlouběji, budeme nepochybně vidět, že kořen jejich sporu je "zločince právo na jiné než Alláh zjevil"
Takže, co když se situace do reality zla a kezhaliman. Od začátku Takfir odst. pengkafiran) do revoluce a povstání a bombové útoky, které uvrhly lidi do velmi těžké zkoušce a zkoušek, které jsou velmi špatné.
Naši učenci (Haiah Kibaril To Ulama), vedl o ušlechtilý čin my al-al-Imám Allamah Shaykh `Abdul 'Aziz bin Baz rahimahullah, může Alláh Všemohoucí udržet naživu pro dobro tohoto lidu, a smiluj se nad ty, kteří zemřelých, si uvědomili nebezpečí, které jsou popsány a je zde nebezpečí šíření a infiltrovat, od pengkafiran k bombardování. Ulama, píší vysvětlení velkého opravného prostředku varující před touto katastrofou a odcizit lidi od pachatele, tedy lidé, kteří nejsou rovně.
Vysvětlení bylo vysíláno na Al-Buhûts časopisu al-Islamiyah, ne. 56, Shafar měsíc, tl. H 1420, ale držel zpátky, nešíří se (ve společnosti). "[3]
PAK PENGKAFIRAN bombardování Pengkafiran proti muslimské oblasti mohou způsobit škodlivé, jako důvod k krev a poklad, předcházet dědictví, prohlášení manželství za neplatné, a jiní z důsledků odpadnutí. Proto by se věřící nepotrestal muslimské nevěřící k jinému jen proto, že trochu pochybné (vágnost). Pokud pengkafiran určena jednotlivcům nebezpečí je skvělá, pak to, co v případě určena muslimských vlád?Daleko větší nebezpečí! Vzhledem k tomu, pengkafiran takhle přinese ulil vzdoru Amri, začal se zbraněmi, šíření chaos, krveprolití a zničení člověka a státu.
Proto Hai'ah Kibaril To Ulama (Ulama velké zakázky) v Království Saudské Arábie naznačuje blízký vztah mezi fenoménem bombových útoků v různých islámských zemích s pengkafiran.Hai'ah Kibaril To Ulama vysvětlit, "opravdu Hai'ah Kibaril Majlis To Ulama na svém zasedání k-49 ve městě Ta'if, počínaje 2/4/1419 H, studoval, co se děje v mnoha islámských zemích, a další -. v podobě Takfir odst. pengkafirkan jev) a odst. tafjîr bombardovat), a jeho důsledky v podobě krveprolití a zničení budov "[4]
Bod-bod Vysvětlivky Hai'ah Kibaril To Ulama jsou následující:
A. Takfir (nevěřící potrestat) je právo Shari'ah, kde návrat je pro všemohoucího Boha a posla Jeho. Jak tahlil odst. oprávněný) a Tahrim (zakázáno), a konečnou nabídku (vyžaduje), se vrátil k Všemohoucímu Bohu a Jeho poslu. Podobně Takfir.
2. Co vyplývá z této falešné víře (tj. uspěchaná verdiktové nevěřící), které tvoří penghalalan krev, čest porušování, zabavení majetku specifické a obecné, bombardování domovů a dopravních prostředků, stejně jako zničení budov, všechny tyto akce a takový je zakázáno Shari'ah konsensem muslimů.
3 - Když se Majlis Hai'ah Kibaril To Ulama vysvětlit zákon Takfir pro lidi bez známek knihy Alláha a sunny k. Poslu sallallaahu To alaihi wa Salamem, a vysvětlil, že z obvinění z nevěry, včetně hříchu a zla a příčiny, pak skutečně Majlis oznámil, že islám je nevinný těchto falešných přesvědčení. A co se stane ve většině zemí k prolití krve nevinných lidí, bombardování domů, vozidel a veřejných zařízení a specialita, a ničení budov, to je zločin, a náboženství islámu nevinné to.
Stejně tak každý muslim, který věří v Boha Všemohoucího a poslední den, oni byli nevinní to. Je to prostě věc lidí, kteří zkreslené myšlení a falešné víry, a jsou to oni, kdo ponese hříchy a zločiny.Jejich činnost by neměla být spojena s islámem a muslimy, kteří následují islámské instrukce, držte se al-Koránu a sunny, stejně jako lepení se silným lanem Alláha. Nicméně, to je čistě destruktivní a zlé skutky jsou zamítnuty Shari'ah a přírody. Proto přišel Shari'ah textů mengharamkannya a varoval přátele s pachatelem. [5]
Skutek někteří lidé, kteří si sebevražedný pumový útok džihád fi sabilillah za předpokladu vadný předpoklady a akce.
Šejch Muhammad ibn al-Saalih "Uthaymeen, může mít slitování Alláh říká:" ... které mluvím, je lidé, kteří vydali bomby uprostřed lidí, s jejich předpokladu, že obsahuje džihád fi sabilillah!
Ale v podstatě, že způsobil zlo proti islámu a muslimům je mnohem větší, než kolik přinášejí užitku. V důsledku jejich činnosti, obraz islámu jako špatný v očích Západu a více! Co se vyrábí? Do těch, kdož nevěří, blíže k islámu, nebo se dostat pryč od něj? Pokud jde o muslimy samotné, téměř každý muslim, aby zakryla obličej tak, aby nebyla přičítána skupině, která dělá to zamíchat a strach. A islám nevinný to.
Ačkoli džihád je nutné, ale přítel nikdy nechodil do bezvěrce zabít, pokud vlajka džihádu, která má vládce, který je schopen provádět džihád. Hrůza-je-pro Alláha pro muslimy je zakázáno. Přísahám Alláhem Všemohoucím, že nebudeme mít výsledky vůbec, naopak, ve skutečnosti je to obraz. Budeme-li pokračovat v cestě moudrosti, a to první: strach z Alláha Všemocného a my zlepšit sami sebe, za druhé se snaží opravit další lidi s metodami Shari'ah, výsledek je opravdu dobrý výsledek, "[6].
Takže nejsme meninginkan zlepšení? Pouze Všemohoucí Alláh Všemohoucí bylo místo se zeptat pomoc.
[Zkopírováno z As-Sunny časopisu číslo 10 / / Rok XIII/1431H/2010M. Vydavatelé Nadace Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel.0271-761016]
Terorismus Příčina pro snižování a postoje a Tváří v tvář muslimské pomluvy v období

Podle DR Sheikh Sad bin Sholeh As-Suhaimi Al-Harbi

Chvála Bohu Všemohoucímu, může modlitby a pozdravy je vždy věnován alaihi proroka Mohameda sallallaahu To wa Salamem již Prorok poté.
Amen Alláh wa Ta'ala oslavil Tabaraka nás s největší slávy na jeho Prorok poslal sallallaahu To alaihi wa Salamem který my odstranit jej z temnoty na světlo různé (islám), nám dává ušlechtilý po ponížení a sjednotit nás a aby nám po rozdělení bratři, skrze víru v Něj, kteří milují a taveného. Osoba nemá přednost před ostatní kromě taqwa Alláh Ta'ala říká:
"Opravdu nejvznešenější z vás před očima Alláha je nejvíce zbožný".[Al-Hujurat: 13]
Podobně Tabaraka Alláh wa Ta'ala říká, i když tato ni'mat přiznává nás a připomínají nám naši stavu před příchodem islámu
"A budete se držet lana (náboženství) Alláha dohromady a nechcete rozvést zmatek" [Ali-'Imran: 103].
Muslimové žijící v této skvělé ni'mat doba alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, a jsou velmi šťastní, až do příchodu "předchůdce", kdy Abdullah bin Saba spor (jemenský Žid, který předstíral, že konvertovat k islámu,-zavřený.) a jeho následovníci shromažďovat lidi ke vzpouře na chalífy Uthman bin Affan. A objevil se před tím, než semena jsou "Kharijites", který začíná s opozicí Dhul Khuwaisirah at-Tamimi k rozdělení kořisti od alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem Hunain po válce, který řekl: "Mohamede Dbejte proto, že jste opravdu spravedlnost ! ", také řekl:" Divize nechtěl čelit Boha ", proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem mu řekl:
ويحك ومن يعدل أن لم أعدل ألأ تأمنو نبى وأنا أمين فى السماء?
"Běda vám! Kdo jiný by být spravedlivý, kdybych nedělal spravedlnost? "Copak mi věřit, když jsem byl pověřen esence výše (tj. Bohem zavřený.)?.
Když Omar bin Chattáb Alláh To anhu chtít zabít, proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Nechte ho! Vzhledem k tomu, že bude skutečně pocházet z potomků národa, ve kterém se cítíte malý / pokorný se budete modlit, když ve srovnání se svými modlitbami, váš půst s jejich rychle, čtou Korán, ale nešla nad rámec svých hrdel, že přeběhl od náboženství jako šipka ven poklonit. "
Pak dikobarkanlah pomluva Uthman bin Affan, že Alláh To anhu jak jsem již naznačil výše, že způsobená tahazzub odst. skupiny) a opozice má v úmyslu způsobit Fitna, svár a islám zasáhnout cíl. A oheň rozhořel poté, co byl zabit urážka na cti Dzun Nurain al-Uthman bin Rašíd Affan Khalifatur.
Pak je tato firma rostla a rozšířila a pomluvy vznikají různé skupiny vznikly, rodič je skupina, která připravila o život Khawarij Ali bin Abi Talib Alláha To anhu, důvodem krvavé a majetku muslimů, strach a zděšení v jejich pouliční boje Alláh a Jeho posel. Ali byl pak rozdrtil je a pomluvy se setkal mrtvolu "Dhul Khuwaishirah" některého ze subjektů lžou.
Pak se vymyslel taktiku jak zabít několik společníků proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem a podařilo se jim zabít Ali bin Abi Talib Alláh To anhu. Pomluvy jsou stále probíhá k tomuto dni, vypadá a občasné výpadky občas, až do posledního člověka, který by přišel z jejich tříd společně Dajjal, jak káže alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem.
V tento den a věk, Alláh Ta'ala dal do naší země (Saúdská Arábie) "jestřábi" z Arábie, král Abdul Aziz (může Alláh zdobí jeho hrob dobrý), pak Alláh shromáždí se na přímluvu tohoto závodu, který byl rozdělen po staletí sebe, vládl války, nenávisti a věci, že rozvod je střepy. Podobně, oni byli zaplaveni nevědomostí, kmenové a fanatismus ovládal spoustu lidí, kteří se vrátili do vyhýbat a realizace práva džungle, kde silné loví slabé. A Alláh předurčil (narození) velitelé, kteří jsou obtížné najít sobě rovného, ​​a sjednotit ummy (země) pod hlavičkou monoteismu. Tak tersebarlah bezpečnosti a prosperity, náboženství a odhalit rozvíjející se vědu nevědomosti a temnotě tersebarlah islámské bratrství postavený na jednotu Božího a jít ve směru alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem
Král Abdul Aziz další podporu zapojení pólů na nové zemi se narodil, následovaný jeho syny, kteří přišli po něm, po stopách svého otce, a zeptejte se Boží pomoci jim provádět zákony Boha všemohoucího v každém větším problému a je malý. Takže merebaklah bezpečnost, dobro a prosperitu pod praporem islámského Shari'ah, a že je rezidentem této země je jako člověk s jedním srdcem, oba vůdci a vedl lid. Mládež mají silný vztah s učenci a jejich vůdců. Jsou jako shromáždění, a ne ve skupinách, jedna manhaj (silniční) a rozdělena do několika manhaj, jsou v silném svazku, který zdaleka guluw (přehnané) a postoj tafrith (zjednodušovat / znevažovat) To, co jsme výše zmíněné, je zcela jasné, z učebních osnov studia, které vštípit zásady wasath (uprostřed) se kterým Korán a Sunna alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, jak to bylo řečeno;
"A tak jsme si tě jako lidé, kteří wasath" [Al Baqarah: 143]
Wasath spravedlivé význam a vybrali mezi národy. Tak, aby tato země příkladem, ve kterém tato střední cesta mezi zločince a je pravděpodobné, že obtěžovat.
Jak pozdní toto objevily různé zvuky, spisy, semináře z některých "muž-muž trpaslík", který vyzývá lidi k tvorbě krátkodobých smýšlejících stran, malé skupiny a křehkých pilířích moc lidí pozvat k oddělení se od shromáždění pravdy a sbor, sbor vstoupil do úzkého hizbiyyah pozvat k přístupu extremismu av mnoha ohledech mimo vyprávění a podvod způsobuje rozpor v řadách těchto lidí.
Prodejcem tohoto myšlení má za sebou řadu způsobů, jak ke spokojenosti našich mladých lidí proti myšlení Khawarij, že mu dal příležitost nepřátelům islámu k rybolovu v kalné vodě se slogany lidských práv a požádal změnit vzdělávací kurikula s poplatkykurikukum, že vzdělávací program, který je příčinou vzniku extremismu a postojů za hranicemi některých skupin a jednotlivců.
V penjajanya rozprodávat tento nápad se trvale snaží různými způsoby, a to takto:
A. Zjednodušují záležitosti da'wah na tawheed Aqeedah na základě obvinění, že problém je problém, který byl srozumitelný každému a lze chápat za deset minut, jak bylo řečeno některými být mezi nimi, i oni ustoupil od nich správné Aqeedah jako principu na základě toho, že rozdělí lidi.
2. Proklínám učence a povzbudit lidi, aby si hodně z jejich vědy a jejich hanlivé poplatky, že nechápou realitu lidí a nejsou lidé, kteří jsou odborníky na řešení problémů rasy a vzkříšení.
3. Úsilí udržet většinu mladší generace náboženských věd jsou odvozeny z Koránu a sunny v alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem a udržet je obsazeno nasyid a nasyid, že zvyšuje ducha a šíří všude přes média informací, které lze číst, vidět a být vyslechnut.
4. Snížení důvěryhodnosti orgánů a ukázal jim celou řadu vad nebo věci, které podle nich z kazatelen nebo prostřednictvím satelitu a menta'wilkan veršů Koránu a hadith Proroka je přikázáno dodržovat orgány, které jsou určeny texty je to velekněz / kalif z muslimů.Zapomněli nebo předstíral, že zapomněl, co bylo dohodnuto / idžmá To muslimští učenci tvrdí, že muslimská země rozděleny do několika sekcí, každá země plnit svá práva a povinnosti každého z vůdců.Tedy povinen ho poslouchat v tom dobré věci a zakázaný bouřit během svého běhu do svého Božího zákona proti jeho lidu, to je problém, který byl odsouhlasen všemi muslimskými učenci.
5. Přilákat / přivést do analýzy, který vyzývá lidi, aby své myšlenky získat Khawarij s mladými lidmi, aby si myli mozky na uzavřeném zasedání se konají při zvláštních příležitostech nebo rekreační karavany. Zaměřují se v jednání o snaze oddělit mladší generaci vědců a jejich vůdců a jejich vazby s konkrétními lidmi, kteří vykonali hnutí proti vládci a pentakfiran jako manhaj / způsobu života.
6. Pozvěte je k džihádu jsou interpretovány s tím, že ospravedlňuje jejich vlastní krevní krev a majetek muslimů a obhájce pro anarchistických akcí, bombové útoky, ničení mostů a ničení majetku podle obžaloby, že muslimské země jako země, která může tak, že musí být válka bojoval s ním. Šíří se tyto myšlenky prostřednictvím nasyid-nasyid, a to i se zakázkami na různých cvičení pro malé děti v používání různých zbraní v místech daleko od pohled / sledování osob, a to jak v tuzemsku iv zahraničí.
7. Rozdělení jednotlivých knih, bulletinů, letáků a kazet a vzal k myšlence Khawarij pengkafiran muslimů, zejména proti duchovenstvu a vládci, a zmíníme řadu knih pengkafiran yangmengajak uvažovat o muslimů, a to takto:
- Práce Sayyid Qutub a nejnebezpečnější ze svých knih, které obsahují dizaman pengkafiran proti muslimům, že bodné / etue obvinění proti společníků Proroka i na proroky, jako knihy Fi Dhilalil Koránu, "Pole Syakhsyiyyat wa", "Al je al Ijtima'iyyah" a "Ma'alim fi Tariq". - Práce Abul Al-a'la Mawdudi - Práce Hasan al-Banna - Díla Said Hawwa - Práce pojmů "Isham Al Attar - Práce Abul Al Fatah Bayanuni - Práce Muhammada Aliho Ash Shabuni - Práce Muhammad Hasan Al Maidani Hambakah - Práce Hasan at-Turabi - Práce Al Hudhaibi - Díla Tilmisani - Díla Ahmad Mohammad Al Rašíd - Díla "al Bashir Isham - Díla jsou letáky a pásky Surur Zainal Abidin Muhammad, vůdce Al Muntada se sídlem v Londýně a dalších knih široce rozšířen v mnoha knihkupectvích v naší zemi jsou zpoplatněny pentakfiran tento pojem. Proto by zdrojem této myšlenky je "vyčerpaný", protože nebezpečí, a měla by být zakázána, stejně jako dohled nad všechno zjednodušovat knihkupectví distribuce, prodeje a distribuce.
Knihy jako to, když četl mladého člověka, jehož myšlení je nezralá a postrádá bašta náboženské znalostí membentenginya vlivu těchto knih, nepochybně poškodit mozek a mysl a bude běžet na vrcholu nejistoty, takže bude vždy připraven dipinta udělat cokoliv, i když o vylití jeho krev nebo krev muslimů nebo krev lidí, kteří žádali o bezpečnostních záruk od muslimských vládců, aby zůstali v zemi, vše, co lze udělat se dostat k cíli mučednictví v cestě Alláha a zisk se Bůh jít do nebe.
To je stejný jako jejich informátorů, že je to správná cesta, která, pokud go to bude určitě dosáhnout na její mysl a vítězství Alláhovo schválení. Tak pengkafiran, tryskání a anarchie v muslimských zemích, stejně jako z manhaj / salafush spravedlivého Path je cesta pokyny podle jejich názorů.
كفى بك داء أن ترى المو ت شا فيا وحسب النا يا أن يكن أما نى
"Stačí vám to jako nemoc, pokud jste toho názoru, že smrt je léčitel" "A to je dost, že smrt jako zbožné přání"
8. Účast většiny aktivistických skupin, jako pentakfiran sborových z Muslimského bratrstva a jeho odnože v různých medres, chat a naší univerzity a oni změnily (fikir vzor) naše syny vložit pentakfiran fikir vzor mezi ty, na okraji rihlah studenti, a mnoho příběhů, které nelze oddělit od postoje přehnané a nepravdivé. To patří mezi oblasti, kde mezi nimi úsilí se jim podařilo poškodit mladé kádry ve výši, že jsme o nic méně, a tak se také popírají manhaj, učenci a jejich vůdců. Vypadalo to, že nám, že jsou genarasi je nad pravdu a navíc nejsou pravdivé.
Po vysvětlení a popis příčin vzniku nápadů, které proniknout do náboženství a našeho Ummah, je otázka, (které musí být zodpovězeny) je jak jsme se opevnit mládí této myšlenky? Zamezit nebezpečí myšlení Takfir, je vhodné pro nás, a to jak jednotlivě, a současně provést následující kroky:
A. Pozvěte svou mladou generaci k podpoře Koránu a sunny a vrátit se k nim ve všech záležitostech, Alláh Ta'ala říká:
"A všichni firmy perpegang lano (náboženství) Alláha, a ne, aby se rozešli." [Ali Imran: 103]
A Bůh řekl:
"A co jste perselisikan o rozhodnutí předán k Bohu", [popel Shura: 10]
Tak, držet se v knize Boží je pevnost a robustní opěradlo, které Bůh neupadla do údolí ničení.
2. Důraz na pochopení Koránu a sunny v souladu s pochopení salafush spravedlivé, toto nemůže být realizován, pokud muslimové chápou své náboženství pomocí duchovních, kteří se vždy snaží čistit rabbaniyyin Knihu Alláha a sunny změn provedených lidí, kteří jdou nad rámec Hranice knihy Alláha, který považuje oba své špinavosti a penakwilan neznalé lidi. Alláh říká:
"Zeptejte se lidí znalostí, pokud nevíte," [An-Nahl: 43]
A Alláh říká Ta'ala
"A když to přijde k nim pár slov o bezpečnost a strach, oni pak vysílat. A pokud se otočte na apoštola a ulil Amri z nich by byla pravda mengetehui Lidé, kteří chtějí mít možnost zjistit od nich (apoštolové a Ulil Amri) "[-Nisa ': 83].
A rozhodnout, jak se lidé, kteří dělají neplechu na zemi mezi nimi, kdo odvážně dát bez znalosti fatwu, která poškodila dobré jméno muslimských učenců a charakterizují je s různými vlastnostmi, které je v zásadě vhodné vlastnosti v nich. Vzhledem k přítomnosti mladých vědců kolem dědici Proroka, který má hluboké znalosti jsou údržby z nich, dá-li Bůh, od lupičů, kteří mluví bez znalosti, a kdo doprovázel špinavosti, sementera předpokládají, že neexistuje žádný referenční bod ke kontrole chlapce.
3. Drž se dál od míst, která jsou zdrojem fitnah chránit se od zlého pomluvy a negativní dopady, Alláh Ta'ala říká:
"A strážní sami proti mučení, než která není výslovně přepíšete dhalim Lidé, kteří jsou mezi vámi" [al-Anfal: 25]
To se provádí s nutkáním, aby sebe dělat dobré skutky, které Bůh udržuje své služebníky z různých pomluvy. Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Hned děláte dobrý skutek před příjezdem několik po sobě jdoucích pomluvy je jako temnota noci, který v odpoledních hodinách byl věrný a ráno se stal nevěřící nebo ráno Bůh je věrný a odpoledne on byl pohan, prodal své náboženství s rozkoší světa ".
A z anhu Abu Hurairah radiallahu "řekl, Prorok řekl.
"K dispozici bude řada pomluv, ty, kteří sedí (což je od něj), je lepší než lidé, postavení, lidé, kteří stojí lépe než ten, kdo běží, který běží lépe než lidé, běží a každý, kdo k němu chtějí zničit, kdo ať mají místo ochrany svého útočiště. [Hadith Bukhari a Muslim]
4 .. Earnest v modlitbě a zbožný, aby Alláh Jeho přikázání a vzdalování se od zákazu, zákaz složek že bezpečnost silničního provozu ze vší té nenávisti, Alláh Ta'ala říká:
"A kdo věnoval Bohu, On bude dělat jeho podnikání jednodušší" [V-Tahrim: 4]
A Bůh řekl:
"A kdo by věnoval Bohu, udělá jí cestu ven." [U-Tahrim: 3]
Proto věnována Alláh Ta'ala a itiqamah na jeho Shari'ah a praktikovat různé praktiky a potěšit ho, protože je pro každého štěstí a bezpečnosti ve světě a na onom světě.
5. Kmenové a odstranit všechny jevy neposlušnosti, protože to není pravda, muslimové a přepsány mnoho urážka na cti studie, ošklivost a výjimkou rozdíl je odvozen z šíření neposlušnosti a Munkar, a co se jim stalo nic jiného než na katastrofu způsobenou činy svých vlastních rukou, Alláh Ta'ala říká:
"A proč, když neštěstí postihne vás (bitva u Uhudu), zatímco jste se zasadil dvakrát porazit své nepřátele (bitva u Badru), který řekl:" Odkud to přišlo (porážka) toto " Rci: "To je (chyba) sobě". Pro Bůh má moc nad všemi věcmi. " [Al-Baqarah: 165]
"Zdá se, že škody na souši a na moři, způsobené jednáním lidských rukou" [Ar Rum: 41]
6. Udržujte shromáždění muslimů a jejich imám a vštípit pevný pochopení poslušnosti k vůdci o péči o záležitostech muslimů v konání dobrých věcí, Alláh ta'ala říká.
"Význam: Vy, kteří věříte podřídit se Boha a poslouchejte posla a vaši vůdci" [-Nisa ': 59]
A Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Význam: radost z Boha s vámi tři věci, a On je naštvaný pro vás tři věci, on je rád, abyste se mu poklonit a nespojuje nic s ním, drží se pevně provazu svého náboženství, a ne všechny z nich odděleně a rozvedli, aby se poradit Vedoucí jmenován Bohem postarat se o své záležitosti. "
A Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Význam: Jsou tři věci, které bylo srdcem muslim nebude zlomyslný proti němu navždy: mengikhlaskan charitativní jen proto, že uctívají Boha a ctili poradit vůdce shromáždění muslimů"
A Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Znamená to: Ten, kdo viděl něco jako nenáviděného vůdce nechat jej být trpěliví, protože skuteční lidé, kteří jsou odděleny od shromáždění muslimů o píď, a pak umřel, tak jeho smrt ve stavu pověšené nevědomosti" [Bukhari Hadith historii dlouhou hadith Hudhayfah]
Pak Hudhayfah zeptal: "Řekl jste, ó Alláhu, pokud ho najdu? On sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"To znamená: Můžete ctít shromáždění muslimů a jejich vůdců"
Hudhayfah zeptal se znovu: "Není-li kněz ve sboru a muslimy?Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Znamená to: Nechte všechny skupiny, i když pařez kousat až do smrti, že vás poznávám a jste ve stavu takové, že"
7. Vždy požádat o pomoc (k Bohu) s platnými trpělivost tváří v tvář mnoha obtížemi, protože pacient je schopen zmírnit většinu pomluvy a zkoušek. Řekl:
"Význam: Vy, kteří věříte požádat o pomoc s převažující trpělivosti a modlitbě, vždyť Bůh je s těmi, kteří trpělivě" [Al-Baqarah: 153]
A také řekl:
"Což znamená: A trpělivost se vším, co se děje s vámi" [Luqman: 17]
Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Význam: Je úžasné, v případě věřící, je to podnikání je pro něj dobré, když je dán test s zábavných věcí, on byl vděčný, pak je to dobré pro něj, a když měl přepsání něco nepříjemného on je pacient, pak je to dobrý ho. To není vlastněn nikým, kromě věřícího ".
8. Zvládnout všechny záležitosti, s měkkým, plný opatrnosti, a to ve spěchu při vydávání zákonů a fatwy, a zdaleka není způsobena pocitem spontánnosti a hněvu. To je postoj proroků a apoštolů a jejich následovníků, Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká:
"Určitě Abraham byl opravdu láska shovívavý penghiba a čiň pokání k Bohu" [Huud: 75]
A Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl Asyaj bin Abd al-Qais:
"Hle, ve vás jsou tam dva temperamenty jsou oba milují Boha a posla Jeho, to je postoj správců a opatrných".
9. Ozdobte se jemným způsobem, a to jak v interakci a jemné při jednání s různými druhy pomluvy. Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Není to tak, že je měkký postoj na (práce), ale ozdobí ani on odešel ven (práce), ale to bude zhoršovat záležitosti."
On sallallaahu To alaihi wa Salamem také řekl:
"Opravdu, Bůh miluje něžnost ve všech záležitostech."
10. Vážná v popisu různých záležitostí v souladu s realitou, porozumět jim a zjistit, prozkoumat hloubky a odhadnout dopad na nebezpečí, protože je něco potrestat obrázek. Takže muslimové by neměli být klamáni / oklamáni prostě při pohledu na obraz fenoménu věci. Nicméně, je věřící povinen být neustále ve stavu bdělém stavu a při vědomí každého věc, která se točí kolem ní, takže si nenechte se zmást jeho oblečení, zatímco se připravuje jeho přípravu (zraněn), spolu s tím byste měli zůstat pevní v (intenzita), aby se dospělo k cíle a cíle obracení na víru, a ne snadno výnos / odstoupit od manhaj (cesta), že právo, a ne ve spěchu vydání zákona, nebo ponořit se ve věcech Shari'ah bez znalosti, Alláh wa Subhanahu Ta'ala "řekl:
"A ne následovat to, co nemáte známa. Skutečně sluch, zrak a srdce, musí být zpochybněna ". [Al-Isra: 36]
11. Vždy tatsabbut (vlastně zkoumal) ve všech záležitostech, a nebere v principu otázek, natož pak šíří prostřednictvím informačních a mezinárodních družicových sítí, které se snaží narušit mnoho muslimů, jakož i rozdělit a oslabit jejich jednoty, BohaSubhanahu wa Ta'ala říká:
"Vy, kteří věříte, pokud přijdete na zlé přináší zprávu, zkontrolujte pečlivě, abys trápil katastrofu na lidi bez znalosti okolností, které způsobují budete litovat toho, co jsi udělal, že". [Al Hujurat: 6]
A Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Buďte opatrní, kluci z podezřelého, jistě pro podezření, že většina slov ležet"
12. V odsuzující osobu na dobu používané náboženské jak to potrestat pohan nebo za kacíře Fasiq nebo Ahl nám zpátky do Shari'ah ustanovení, která přicházejí v Koránu a sunny, stejně jako na pozoru před muslimy trestá nahodile bez přístupu buďte opatrní a výzkumu a tatsabbut slyšet všechno. Vzhledem k náhodným přístupem v této oblasti nebezpečí. Vzhledem k tomu, haram pro muslima jeho muslimského bratra mengkafirkan určením jednotlivce, i když on byl ještě provádí právní akt, který vyžaduje, aby byla neuvěřili. Ale musí to být po splnění všech požadavků pengkafiran a odstranění všech překážek (které mu bránily nevěřícně)
A Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem již varoval na pozoru tohoto zákona, ve kterém on říkal:
"To není Obviněného Fasiq nebo bezvěrci na jinou osobu, pokud akce se vrací k němu ne-li stav jeho přítele, který byl obviněn z obvinění". [Hadith Bukhari a Muslim historie, od hadíth Abu Dharr]
"Abdulláha bin Omar To anhu proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Kdo řekl bratrovi:" Ó nevěřící ", což znamená, že se vrátil k jedné ze dvou" [Hadith Bukhari, Muslim]
Při vysvětlování významu EED tento hadíth Ibn Al Daqiq 'řekl:
"To je velká hrozba pro každého, kdo mengkafirkan někdo z muslimů, ale situace, a tento zákon je velká zkáza, bylo utápět v něm velké množství tříd lidí mutakallimin a těch, kteří připisují se na Sunny a Ahl hadís, kdy se střetli ve věci víry, pak přehánění ve svých menyelisihi lidí mensikapi a trestat je s nedůvěrou. "
Šejk al-Islam Ibn Taymiyah a posílit tento argument tím, že říká:
"Já jsem mezi těmi, kdo nejvíce penisbatan zákaz proti některým lidem k nevěře, a nemorálnost kefasiqan, pokud nebylo známo, že důkaz byl skutečně vykonán to. Který Kdo menyelishinya někdy se stává nevěřící nebo Fasiq neposlušnost nebo jako hlavní, a že jsem zjistil, že Alláh wa Subhanahu Ta'ala odpustil tento lid bude chyba a obsahuje chyby v různých otázkách, které jsou novinky slovem i činem otázek " .
To jsou některé věci, které by pro muslima zachovat, když vznik pomluvy a povinností pro všechny muslimy jako jednotlivců a společenství, vlády a lidí a učenců a azyl znalostí by všichni zdvojnásobit své úsilí v boji proti různé pomluvy a stažení z jeho kořenů, natož že se to děje v době těchto pomluvy dosáhl penghalalan pengkafiran krev a majetek muslimů a likvidaci svých stavebních opatření, pomocí prostředků ničení a výbuchy. , Které jsou finančně podporovány některých organizací a autorů, kteří jsou placeni tmavé a zavádějící fatwy, které uvrhly do podvodu některých mladých lidí, kteří si mysleli, že jsou nedokonalé. kde se přemění na pachatele škody zabít muslimové a cizinci jsou zaručeny státní bezpečnosti, jakož i za hranicemi objektu a pak říkají, že si ji jako džihádu a je součástí uvedením jména na něco, co není správné " .
A tady musím být naznačil, lidských postojů k džihádu, takže obraz je jasný pro hledání pravdy:
A. Ahlu Sunnah Wal Jama'ah postoj , Že džihád je předepsán a zůstane tam až do dne zmrtvýchvstání, za každý dobrý muslimským vůdcem a hříšného, ​​a všichni muslimové se musí připravit na džihádu, dokud on se setkal s Bohem. Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
"Význam: Ti, kteří zemřeli, byli on není ve válce odst. džihád) a nikdy terdetik v něm bojovat a pak zemřel na větvi pokrytectví".
A. Ale džihád budou splněny požadavky a podpůrné faktory, mezi něž patří: 2. Nechte džihád prostě očekávají tvář Alláha "a muslimové mají zbraně, sílu a obranu. 3. Džihád v jednom příkazu pod hlavičkou muslimů. Imám z muslimů (vůdce) zopakoval výzvu k džihádu. 4. By (před bojovali) byl povolán kázat jim k islámu, ale oni odmítli zavolat jim, nebo jim bránit v šíření islámu 5. Mělo by být naprosto jisti v džihádu nezpůsobí škodu na islám a muslimy.
Pokud jste splnili podmínky a faktory, které podporují jej pak nechal nás se snaží, a to iv případě, že není splněna tyto podmínky, pak jsme to džihád.
B. Postoj lidí, kteří podhodnocují problém, i když splňovala požadavky džihádu a faktory, které podporují obvinění, že zbývá nyní je džihád akbar, mají na mysli džihád-nafs (džihád proti vášním), a vždy se zmínit hadith maudlu (o false):
"Vrátili jsme se z menšího džihádu k většímu džihádu odst. džihád Akbar, což je džihád proti chtíče)."
Jedná se o Sufi manhajnya lidé, kteří rádi chodí v různých zemích jménem kázání a také nosit Da'eef hadísy (slabý) a falešné sny jako zad.
C. Skupina volat džihád špatně, oni jsou "Khawarij" éra, kdy jejich předchůdci byli z muslimů od vraždy Uthman ibn Affan a Ali bin Abu Talib (kéž Alláh potěšen s nimi), aby vyšel z jejich skupiny s Antikristem, které jak je kázáno alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, byli pozváni k pohanům a zabíjení muslimů. Čtou Korán, který nemá jít nad rámec jejich hrdel, proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem jmenoval jako: "Sakra pes", ošklivý vražda je vražda dopustil "Khawarij", oni "porážkou" z muslimů v islámských zemích, a jejich Muslimové věří, že země je země války, a dali nepřátelům islámu "pelayananan", že nebudou si to se svými prostředky.
Je povinný pro každou z muslimů v souladu s jejich schopností odhalit "lež" a vysvětlit svoji chybu, že se nešíří jejich poškození, a zvýšit jejich kritický případ, a zakázaný zakrýt jeden z nich, protože to je součástí vzájemná pomoc v hříchu a nepřátelství. A Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká:
"A prosím, menolonglah vás v (pracovní) spravedlnosti a zbožnosti, a to se vzájemné pomoci v hříchu a přestoupení. A nebojte Alláh, Alláh je opravdu těžké v trestu "[Al Maidah: 3].
Ten, kdo chránit a zakrýt (stát), které jsou, nebo bránit, nebo (i) k ospravedlnění své činnosti, to znamená jít a zabít duše nevinné a vzhůru z řad muslimů a non muslimy je zaručena jejich bezpečnost, non- Muslimové mají smlouvu, a odborníci dhimma (non-muslimské lidé, kteří žijí v zemi s muslimim), a podle něj hadith o Posel Alláha přichází pravdivý 'alaihi wa Salamem.
لعن الله من اوى محد شا
"Nechť Alláh prokleje ty, kteří zasadili na ochranu těch, kteří zlo"
Žádáme Alláha Vznešeného Stvořitele Velké trůnu, se jmény vysoké pořádku, a On je udržet muslimy v obecné rovině a a země (Saúdská Arábie), zejména, ať už je to náboženství, bezpečnost, stabilita. A tak dal instrukce, že muslimové přišli a vrátit jim jejich náboženství prostřednictvím dobrý return, a sjednotit svůj trest na pravdě, a konec naší modlitby je "Chvála Bohu Robbul Alamin a pozdravy a požehnání na proroka jsme Muhammad, jeho rodina a přátelé úplně.
[Přeloženo z www.alaser.net]
[Zkopírováno z časopisu Al-adh-Dzakhiirah Islmaiyyah a vydání Th. I / Ne 06/1424H/2003, s.. 3-8. Adresa redakce: Jazyková knihovna Ma'had Ershad Ali, Ali Al-Ma'had Vydavatel Ershad, JL Sultan Iskandar muda č. Surabaya 46]
Akce Váhy bombardování V islámu


Podle Prof Sheikh Abdur Rozzaq Al Badr bin Abdul Muhsin

Chvála Alláhu. Konečné výsledky pouze pro ty, kteří se ho bojí.Neexistuje žádné nepřátelství, s výjimkou pro ty, kteří porušují znovu zhalim náboženské hranice. Modlitby a pozdravy může vždy věnována imáma apoštolů, našeho proroka Mohameda, a celou rodinu a přátele.
Bolestivé akce a bombardování, které se vyskytly ve městě Rijád v úterý noční data 12/3/1424H písm. 13.května 2003M, Ed) zabil desítky nevinných lidí a způsobily materiální škody, včetně trestných činů, jeden druh kezhaliman a nepřátelství, stejně jako formu zničení Země. Včetně jednání, které menyelisihi přímé učení islámu ve svých cílů, jsou ušlechtilé, spravedlivé zákony, a způsoby zdvořilého-adabnya.
Po expozice dokazuje šaríja, které ukazují činnost této chyby velice odporný zločin, stejně jako vysvětlení týkající se trestné činnosti a právo v měřítku islámu.
A. V islámu je příkaz, který by spravedlnost, konání dobrých skutků, a být slitování (soucit) a zákaz Munkar a nepřátelství. Stejně jako v slově Božím Subhanahu wa Ta'ala
إن الله يأمر بالعدل والإحسان وإيتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون
"Opravdu, Alláh říká (vy) za spravedlivé a konat dobro, což se příbuzenstvo, a nedej bože z obscénnosti, kemungkaran a nepřátelství. Učí vás, abyste se na pozoru". [Nahl: 90].
Zatímco této trestné činnosti, neměl prvky spravedlnosti, lásky a milosrdenství, naopak, tato akce je nespravedlivé skutky a činy nepřátelství.
2. V islámu zakázáno jednat za hranice a omezení platí provinilce.Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká.
ولا تعتدوا إن الله لا يحب المعتدين
"... A ne překračují limity Jistě Bůh nemiluje mezi nevěrníky [Al Baqarah: 190]. Týden
V Hadith Qudsi, Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká.
يا عبادي, إني حرمت الظلم على نفسي وجعلته بينكم محرما فلا تظالموا
"Ó, Můj úředníci. Hle, já jsem zakázal síly pachatelé, a já jsem udělal zakázaným jednáním provinilce mezi vámi. Tak to vy jste se navzájem provinilců."
I když akce byla provedena na základě žaloby za hranicemi a postavený na základech kezhaliman.
3. Zakázán v islámu aktů vandalismu v tváři země. Jak Alláh wa Subhanahu Ta'ala.
وإذا تولى سعى في الأرض ليفسد فيها ويهلك الحرث والنسل والله لا يحب الفساد
"A když se otočil (od Vás), šel na zemi držet škodu pro něj, a zničit úrodu a dobytek, a Alláh nemiluje korupci." [Al Baqarah: 205].
وإذا قيل لهم لا تفسدوا في الأرض قالوا إنما نحن مصلحون
"A řekl jim:" Nedělejte škodu na zemi, "odpověděli:" Jsme lidé, kteří dělají nápravu "[Al Baqarah: 11].
A tato akce je forma zničení na zemi, včetně i těch nejzávažnějších forem ničení.
4. Mezi pravidly velkého islámu "odmítnout nebezpečí". Mezi důkazy prokazující, toto pravidlo se slova alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem hlásí více než přítel,
لا ضرر ولا ضرار
"Mělo by být (strana) poškození (ostatní), a neměla by být (oba) jsou nebezpečné."
A vyprávěl Abu Dawud a ostatními z Abú Shirmah, jednoho z společníků proroka alaihi sallallaahu To wa Salamem, řekl.
من ضار أضر الله به ومن شاق شاق الله عليه
"Ten, kdo (záměrně) škoda (někdo), pak Alláh přinese škodu k němu, a kdo (záměrně) problémy (osoba), pak Alláh sníží úzkost k němu"
Ačkoli sanadnya diskutovali, ale obsahuje význam pravda, protože "děti, které obdržely srovnatelné s láskou" a jak se říká "dvě ruce se sejdou dvě ruce". Takže to není muslimské halal muslimských ohrožují ostatní, ať už slovy nebo skutky. Zatímco to, co dělal a udělal ve velmi nebezpečném podoba opatření (lidé) a velmi nepříjemný.
5. A základní principy islámu "dává výhodu a zabránit poškození".Akce lidu, v neposlední řadě poskytnout příjemcům a výhody, a škoda nemůže být očíslovány.
6. V islámu je zákaz sebevraždy. Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká,
ولا تقتلوا أنفسكم إن الله كان بكم رحيما ومن يفعل ذلك عدوانا وظلما فسوف نصليه نارا وكان ذلك على الله يسيرا
"A nezabíjejte se. Bůh je milosrdný k vám. A kdo tak činí v rozporu s platnými práv a pronásledování, pak budeme brzy dát do pekla. To je snadné pro Alláha". [Nisa ": 29-30].
V Sahih Bukhari a Sahih Muslim je historie Abu Hurayrah, řekl: "Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
من تردى من جبل فقتل نفسه فهو في نار جهنم يتردى فيها خالدا مخلدا فيها أبدا, ومن تحسى سما فقتل نفسه فسمه في يده يتحساه في نار جهنم خالدا مخلدا فيها أبدا, ومن قتل نفسه بحديدة فحديدته في يده يتوجأ في بطنه في نار جهنم خالدا مخلدا فيها أبدا
"Každá osoba, která úmyslně se vrhl z hory k smrti, pak v pekle, on se vrhl v pekle, na věky věků. Každý, kdo záměrně vypil jed k smrti, pak jed byl ještě v ruce, a on pil to v pekle , je na věky věků. A kdo zabije sebe s železem, pak železo bude mít v ruce hůl a jeho klíčenky, do jeho žaludku v pekle, je na věky věků ".
A tito lidé jsou sebevraždu v trestní věci byla zpochybňována (lidé).
7. V islámu je muslim zakázáno zabíjet lidi bez nároku. Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká.
ولا تقتلوا النفس التي حرم الله إلا بالحق
"A nezabíjejí duši Bůh zakázal (zabít), ale s (důvod), je pravda". [Al-Isra ": 33]
Alláh také říká o povaze těch, kdo věří, že služebníci Boží, slitovný.
والذين لا يدعون مع الله إلها ءاخر ولا يقتلون النفس التي حرم الله إلا بالحق ولا يزنون ومن يفعل ذلك يلق أثاما; يضاعف له العذاب يوم القيامة ويخلد فيه مهانا;
"A ti, kteří neuctívají jiné bohy u Boha a ne duši zabít Boha zakázal (zabít), s výjimkou (důvod), je pravda, a ne cizoložství, ti, kteří to, že kdyby měl (pomsta) sin ( ní), bude (IE) se zdvojnásobí pro něj v den vzkříšení Alláha, a že bude zachována v Alláha ve stavu ponížení ".[Al Furqan :68-69].
V Sahih Bukhari a Sahih Muslim je historie Ibn Mas'ud, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem, řekl.
لا يحل دم امرئ مسلم يشهد أن لا إله إلا الله وأني رسول الله إلا بإحدى ثلاث: الثيب الزاني, والنفس بالنفس, والتارك لدينه المفارق للجماعة
"Není dovoleno prolili krev muslima, který svědčí, že není boha (vpravo) kromě Alláha a že já jsem Posel Alláha, pokud jedna z nich je: lidé, kteří se dopustí cizoložství (i když on má rodinu), lidé, kteří zabíjejí jiné , a odpadlík opustil shromáždění muslimů. "
لزوال الدنيا أهون عند الله من قتل رجل مسلم
"Zmizení z tohoto světa, je lehčí, při pohledu na Boha, než vraždy muslima".
Tak, jak mnozí muslimové byli zabiti v tomto vraždu zákona?
8. Islám přišel s požehnáním (z přírody). Lidé, kteří nemilují nebude milován. A milovat lidi, kteří se milují slitovný. Mnoho hadísy, které vysvětlují tyto významy. V Sunan Tirmizi, v jiných je historie Abu Hurayrah, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem jednou řekl:
لا تنزع الرحمة إلا من شقي
"To není zbaven slitování (soucit), s výjimkou (srdeční) osoba, která bolí."
I milost, která zahrnuje i dobytek a další dotvarování tvorů. Imám Bukhari vypráví v knize Adab al-simplex z alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, řekl.
من رحم ولو ذبيحة رحمه الله يوم القيامة
"Ti, kteří mají slitování (soucit) i přesto, že zvířecí oběti, Bůh smiluj se v den zmrtvýchvstání."
On také vypráví, že muž řekl: "Ó, Posel Alláha. Jsem poražena kozu a já smiluj se, "Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
والشاة إن رحمتها رحمك الله
"A když budeš mít slitování na kozy, Bůh merahmatimu".
Byl jednou jeden člověk (z dětí Izraele) je jeho hříchy odpuštěny, protože jeho milosrdenství (soucit), aby pes olizuje je vidět na zem, je mokrá, protože je velmi žíznivý. Pak muž spadl do studny, naplnil jeho botu vodou. S obuvi skus, vstal a dal to na psa. Takže, byl Bůh chválen a odpustil. Tento hadís nachází v Sahih Bukhari a Sahih Muslim.
Abu Dawud a Ibn Mas'ud vyprávěn z jiného než Alláha To anhu, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem nikdy nezastaví na jednom místě. Když je muž, který vzal vejce ptáka humarah. Pak pták krouží nad hlavou proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem.Pak se zeptal: "Kdo z vás, kteří narušují vejce tohoto ptáka?" Pak muž odpověděl: "Vzal jsem to," Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl: "Dej mi postoj milosrdenství k němu."
Zamyslete se nad postojem Rahmah odst. milosrdenství), které islám s názvem ušlechtilý, a pak nad tím, co bylo provedeno pachatelů za vraždu zákona, osiřelé děti, mnoho žen se stal vdovy lidí zemřelo zbytečně, srdce se bojí, a majetek zničil , a kde milost islámu? Pokud chtějí myslet.
9. V islámu je zákaz zděšení (zastrašování) a terorizoval lidi islámu.V Sunan Abu Dawud vyprávěný z alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, že on říkal.
لا يحل لمسلم أن يروع مسلما
"Je to halal muslima strašit jiný muslimský."
Tak, jak mnoho muslimů, kteří byli strach, zastrašit, a zneužívané (podle odporných činů) v noci?
10. V islámu jsou ovládat zbraně zákaz na věřící. V Musnad imáma Ahmada je historie Omar, že proroka sallallaahu To Ibn alaihi wa Salamem, řekl.
من حمل علينا السلاح فليس منا
"Každý, kdo přinese zbraň k útoku na nás, pak není od nás".
V Sahih Bukhari a Sahih Muslim vyprávěný z alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, že řekl.
إذا مر أحدكم في مسجدنا أو سوقنا بنبل فليمسك على أنصالها, لا يصب أحدا من المسلمين أذى
"Pokud někdo z vás projde v mešitách nebo na trh přepravujících šipky, pak by měl mít hrany, aby nedošlo ke zranění jednoho z muslimů".
I když se to stane v trestním bomb akčních trhacích a zbraně ničení ve středu muslimů av místech, kde žijí.
11. V islámu je zde ukázal se zbraněmi zákazu nebo podobné výrobky, ať už vážně nebo žertem, a zákaz nošení zbraní ve stavu vypracovány v zájmu zachování lidské bezpečnosti.
V Sahih Bukhari a Sahih Muslim je historie Abu Hurayrah z alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, řekl.
لا يشير أحدكم إلى أخيه بالسلاح فإنه لا يدري لعل الشيطان ينزع في يده فيقع في حفرة من النار
"Ať nikdo z vás by se aktivoval jeho bratra s pistolí, protože on pravděpodobně neví, co ďábel".
V muslimské historie.
من أشار إلى أخيه بحديدة فإن الملائكة تلعنه حتى ينزع وإن كان أخاه لأبيه وأمه
"Ten, kdo dává signál jeho bratr (vystrašit) s železnou tyčí, pak prokleté anděly, dokud opustil čin, ačkoli lidé, kteří byli vyděšení, že jsou sourozenci ". [2]
12. V islámu zakázáno být zrádné a lámání sliby. Bůh řekl.
إن الله لا يحب الخائنين
"Alláh nemiluje ty, kteří zradí." [Al-Anfal: 58].
إن الله لا يحب من كان خوانا أثيما
"Alláh nemiluje ty, kteří zradili vždy opět utápí v hříchu". [Nisa ": 107]
V Sahih Muslim je uvedeno vyprávění Abú al-Sa'eed Khudri, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
لكل غادر لواء يوم القيامة يرفع له بقدر غدرته
"Každý zrádce má standardní identifikátor v den, je jeho prapor zvedl v souladu zrady".
V Sahih Buchari zmínil historii Ibn Umar, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
لكل غادر لواء ينصب بغدرته
"Každý zrádce bude mít identifikátor, který je připojen do banneru, protože ze zrady".
V Buraidah hadith v Sahih Muslim, který proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
اغزوا ولا تغلوا ولا تغدروا ولا تمثلوا
"Bojuj! Nedělejte gulul (přijmout válečnou kořist před rozdělením). Nepoužívejte porušit slib, a ne poškodit tělo nepřítele".
Jak velký příslib porušování spáchané těmito lidmi ao tom, jak závažné jeho zradu.
13. V islámu je zákaz zabíjení dětí, žen a starších lidí. Buraidah v hadith, proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
ولا تقتلوا وليدا
"A vy zabíjet děti." [Muslim]
Je uvedeno v Sahih Bukhari a Sahih Muslim historie od Ibn Umar, že žena byla zabita v bitvě u Proroka, pak zapřel zákona zabít ženy a děti.
Sunan Abu Dawud uvedeno v hadith o Anas, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:
انطلقوا باسم الله وبالله وعلى ملة رسول الله ولا تقتلوا شيخا فانيا ولا طفلا ولا صغيرا ولا امرأة
"Go (do války) se jménem Alláha, Alláh a Bůh nad millah. Nezabijí staré rodiče, děti, děti a ženy".
Zatímco v této trestné činnosti, nerozlišuje mezi malými a velkými, mezi muži a ženami, a to i mrtvých jsou většinou starší rodiče, ženy a děti.
14. V islámu je příkaz, aby dohodu a dohodu, zákaz zabíjet lidi, kteří mají smlouvu s muslimy a lidi, kteří obdrželi bezpečnostní záruky.Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká.
وأوفوا بالعهد إن العهد كان مسؤولا
"... A splnit slib: slib, že se musí zodpovídat". [Al-Isra ": 34].
يا أيها الذين آمنوا أوفوا بالعقود
"Vy, kteří věříte, splní-aqad aqad to." [Al Maidah: 1].
V Sahih Buchari je historie alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, řekl.
من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها توجد من مسيرة أربعين عاما
"Kdo zabil mu'ahad (nemuslimové, kteří mají bezpečnostní záruky), pak se nebude cítit z nebe, ale nebe vůně zavanul ze vzdálenosti čtyřiceti let cesty."
V historii Nasa'i o alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, řekl.
من أمن رجلا على دمه فقتله فأنا بريء من القتل, وإن كان المقتول كافرا
"Každý, kdo zajištění bezpečnosti osoby, pak ho zabil, pak já nejsem vinen vraždou, i když to byl zabit byl nevěřící".
Což nevěřící do země muslimů s bezpečnostní dohody nebo slib ze strany státních orgánů, neměl by být přiděleno žádné nepřátelství k němu, a to buď života nebo majetku. Muslimové, dhimma (záruka) jsou stejné, jako alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem.
المؤمنون تتكافأ دماؤهم ويسعى بذمتهم أدناهم
"Lidé věří, že krev (život), které jsou ekvivalentní (pozice). A pohané do jejich zajištění, může být souzen"
Zatímco ti, kteří tento limit překročit (dále bombardéry, Ed.), To bylo jedno dhimma odst. záruka) o muslimy, a ne udržovat dohody a smlouvy. Zabili ty, kteří obdrželi bezpečnostní záruky.
15. V islámu je zákaz akt nepřátelství vůči druhým a ničení jejich majetku. V Sahih Muslim je historie alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, že on říkal.
إن دماءكم وأموالكم حرام عليكم كحرمة يومكم هذا في شهركم هذا في بلدكم هذا
"Hle, krev a poklad ty hajzle (narušený) od vás, jak budete vyhýbat tento den v tomto měsíci, v této zemi".
Co se týká těch, kteří tento limit překročíte stres, kolik budov a domů, které zničil? Kolik ztráta majetku a ztráty osobních věcí způsobené jejich čin?
16. Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem zakázal střílet na lidi v době, kdy jste ve stavu spánku, klidné a odpočinku, i islám ohrožuje viníka. V Musnad imáma Ahmada je historie Abu Hurayrah Sanad je Sahih, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
من رمانا بالليل فليس منا
"Kdo jsme střílet v noci, pak není z naší skupiny."
Pokud jde o pachatele vybral noc za jeho zlé akce zpochybněna krutější.
Na základě výše uvedeného vysvětlení, pak každý, kdo zná principy islámu, vznešený princip, jeho maximy jsou robustní, a návrhy jsou plné moudrosti, pochopí pravdu a vědí naprosto přesvědčen, antagonismus mezi akcemi zločin s učením tohoto náboženství, že akce jsou zakázané v islámském právu. Islám je rovná, ani přiznat (neumožňují, ed.).
By neměla připisovat činnost těchto zločinců k náboženství. Nebo se podívejme na ty akce, jako jsou povaha věřících, nebo z důvodu činy laskavosti byl pak odsoudil soudní příkaz zakazující vymáhání nespravedlivé, která je základem tohoto náboženství nebo odsuzovat jiné islámské učení. Takové akce jsou výstřední chování (sudý), který popisuje (vlastnosti) z pachatelů. Jeho hřích nese zúčastněným stranám a poskytnout pomoc. Hříšníci nebudou nést hříchy druhých. Islám nevinný takových akcí.
Říkám to všechno jako rada na náboženství Boží, aby nedošlo k atributu k němu věci, které nejsou od něj. A (i) pokyny pro služebníci Boží, kteří se domnívají, že žádná údajná provinění než to, co udělali.A že neznalý nejsou oklamáni a podvedeni lidi, kteří nejsou z nedbalosti. A zacelit mezeru pro lidi, kteří mají v úmyslu náboženství je přes špatné postoje neučí a nepocházejí ze směru směru moudrosti. Ne mám na mysli sebe, jak jsem mohl napravit. A žádný návrh taufik, kromě Boha. Můj jediný důvěra v Něj a předání. Alláh je jen místě však požádala, aby nás vedou k dobru s taufikNya, a ukazuje nám jeho cesty jsou rovné. Máme hledat útočiště u Alláha z kacíř-heretické chaosu, a to jak viditelných i skrytých. Žádáme ho, aby muslimy (), víra a jejich bezpečnost, a držet je pryč od zla, ošklivost, pomluvy díky laskavosti a milosti. Opravdu slyší a dotace modlitba.
[Zkopírován z vydání časopisu Sunny 03 / / Rok XI/1428H/2007M.Vydavatelé Nadace Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel. 0271-761016] _______ Poznámka pod čarou [1].  Překlad Ustadz Abu Al Nida 'na Furqan časopisu, vydání 254 strana 14-15.  [2]. Co jsme zjistili je hadís v Sahih Muslim من أشار إلى أخيه بحديدة فإن الملائكة تلعنه حتى يدعه وإن كان أخاه لأبيه وأمه
Reakce na sebevraždu

Podle Šejk Hasan bin Ali bin Ali bin Abdul Hamid al-Halaby

Chvála Bohu, my ho chválit. A budeme hledat útočiště v Alláha před zlem sebe sama a svých činů. Kdo je poskytnuta pomoc Alláhem Subhanahu wa Ta'ala, pak nikdo nemůže svést a ten, kdo ho v omyl pak nikdo nemohl dát mu vodítko. Vydávám svědectví, že žádný Bůh má právo být uctíván kromě Alláha jen správně, že žádný partner k Němu. A dosvědčuji, že Muhammad je Jeho služebník a posel.Amma ba'du.
Vy, kteří věříte, Alláh Ta'ala říká.
"Vzhledem k tomu, zvyky lidí Kurajšovců a (zejména) zvyku cestovat na jejich zimě iv létě. Tak ať uctívat Pána tohoto domu odst. Ka'bah). Který dal jídlo jim na odstranění hladu a zabezpečit je před problémy "[Qurais: 1-4]
Toto je dopis perfektní v Koránu a zahrnují krátký dopis a zahrnují nejnovější v Mushaf. I když tento dopis je krátký, ale zahrnuje principy islámského života, včetně pravidel a předpisů Shari'ah a cílem je jednota muslimů, jednoty svých řad, jen aby uctívání (Alláh) svého Pána, a dosažení jejich bezpečnosti .
Tak slovo Boží, která je zázrak, víra, že někdy zdůraznil, kemungkaran popřel, nebo příběh o práva představeny a popsány.
Boží slovo: (li'iila qurais fi), pak to znamená, jak říkal imáma Ibn Katheer může Alláh mít slitování: "jednoty a pospolitosti v jejich zemi mírové a bezpečné."
Tato jednota je vznešený cíl, semulia Shari'ah tecantum Bůh jako Boží slovo.
"A držet vás všechny na popruhy (náboženství) Alláha, a ne se rozpadl" [Ali Imran: 103]
A jak mluví alaihi našeho proroka sallallaahu To wa Salamem.
"Hand of God se shromáždění"
A slovo jeho také.
"Jáma / jednota a nejednota, že Alláh je milost".
Vy, kteří věříte základní princip platí (jednota) zmizí do slepé horlivosti z mála mužů, kteří (v podstatě) proti sobě, zapomenout na své vlastní identity a nosit od islámu je islám. Mluví jménem šaría, zatímco oni se oklamat šaría. Jejich poškození (islámský), zatímco oni si mysleli, že museli opravit. Alláh říká Ta'ala.
"Rci: budeme informovat Vás o lidi, kteří přijdou o většinu své akce? To znamená, že lidé, kteří byli v marné činy v tomto životě, zatímco oni si mysleli, že dělají jejich nejlepší "[Al-Kahf: 103-104]
Postuloval tento odstavec je v souladu s vědeckými principy, které zní "Vezměte ibrah obecnosti spíše než specificitu, protože lafadh falling (verš)".
Boží slovo ve verších 1-2 Kurajšovci dopis, pak kontinuita významu, obsažené v něm a jeho pevná (jednota a bezpečnost) v zemi, kteří věří. Jednota a soudržnost jsou dvě pozoruhodné věci, které se stalo pro skupinu lidí, kteří používají jako ve stavu ponížení, rozpadu a menšiny, ale pak se změnil na slavná, jednotný a většiny. Není to tak děje, ale s upřímností, protože mají pravdu v tomto náboženství.
Tento dopis (Kurajšovci) začíná "Lam ta'ajjub" (lam dopisy, které slouží k vám ukázat něco úžasného) "FII li'iilaa quraiisy" ukázat publiku a vysvětlit čtenáři, je záležitost, která je někdy těžké pochopit a těžko srozumitelné Je to, jako by Bůh Ta'ala říká: "překvapen, ohromen Budete případy Kurajšovci a bude mi potěšením s nimi. Jak se dělají před a jak jsou nyní, ".
Tento druhý princip (zabezpečení) je také zničena hloupých lidí, kteří předstírají, inteligentní, aby se vandalové a lidé, kteří jsou extrémní jako první stát zapomenout a popálit zemi.
Není to tak povzbudit je k jednání (ohavné a kruté), protože z nevědomosti, ale proto, že je proti Shari'ah a jejich odchylky od průběhu duchovenstva. Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
"Mezi příznaky soudného dne vědy je požadováno z těch, sopel nosem".
Jsou nezkušení v životě a poznání, jak prorok mluví v jiném hadith: "sopel-čichal děti, které nemají intelekt (hloupé)".
A tak pravý prorok kiita sallallaahu To alaihi wa Salamem, když řekl: "Před příchodem na hodinu se objeví klamné let, lidé, kteří leží oprávněné didustakan upřímný. A Ar-Ruwaibidhoh se objeví ".Společníci zeptal se: "Kdo je Ar-Ruwaibidhoh Alláhův posel" On odpověděl: "blázen, který se odvážil mluvit o rase".
Pro Alláha, oni [2] jsou ty, které byly hloupé extrémní obavy mnoha lidí. Oni se odvažují mluvit o případu, zatímco oni jsou neznalí vědy o náboženství ještě snazší.
Lo řekl o (náboženství) Alláha bez znalostí, včetně maximální hříchu.Jak mluvený něj.
"Rci: Pán můj je pouze zakázáno obscénnost, jak viditelné nebo skryté, a proto hřích, které porušují lidská práva bez nároku, (zakázané) k Alláhovi s něčím, co Bůh není jít proti ní a snížit (zakázáno) kovárny proti Bohu to, co vy neznáte "[Al-A'raf: 33]
A také jeho slova.
"A neříkej z toho, co bylo uvedeno v lehu jazykem" To je zákonné, a to je haram ", vymýšlet lži proti Alláhovi. Ti, kteří vymýšlejí lži proti Alláhovi Nor šťastný "[An-Nahl: 116]
V prvním verši, že Bůh řekl, aby paralely mezi (náboženství) Alláha bez znalosti vyhýbat. A v druhém verši Bůh dává penghalalan a zákaz bez vědy, včetně jménu Alláha lhal.
Tak drž se dál od špatných věcí, které upadly do toho na hloupých lidí, kteří jednají chytrý bez strachu či studu k Bohu, aby svým služebníkům. Byli velmi stateční mluvit o hlouposti odst. vylučování) krve a pak si uvědomí, že jejich řeč je rozdělen do reality (akce) je více poškozen znovu prokázána přítomnost krve (muslimové), katastrofický, pomluvy a katastrofa. Vše, co udělal s názvem džihádu, kázání a nařídila zlo symbol.
Dokonce i ty činnosti, které škoda je hlavním důvodem pro nepřátele islámu ovládat lidi a zabavení jejich majetku a lisování.Kromě toho byly příčinou islámu je považován za teroristu a lidé, kteří jsou obviněni z extrémní spravedlivý. Ale nejsou vědomé a nechtěl vzít v úvahu chyby a poškození, které způsobil. Při Alláhovi, je to největší neštěstí a velká katastrofa. Z tohoto důvodu budeme mluvit, dychtivý vysvětlit a dialog. A vždy se bude snažit vysvětlit skutečnou islámskou výuku a islámské zákony jsou čisté.
Zákon z jejich akcí (sebevražední atentátníci) z velké kedhaliman pak řekl velmi jasně vyšší než slunce za bílého dne, a ne skrytá od nikoho.
Vy, kteří věříte, nejsou strašné události a tragický tragédie, která se stala v naší zemi toto požehnání před chvílí, který dělá srdce tání čisté srdce a milující oči slzy, ale jako důkaz o povaze a totožnosti lidí neznalých, extrémní a zavádějící a poškozuje ho. Pokud se to vše se jménem náboženství pro Alláha a islám nevinné z nich.
Často slyšíme od učenců Rabaniyyin varování poté, co upozorňuje na nebezpečí tohoto. Podobně, protože čtvrt století dříve a více, protože je to učenci vždy vědět pravdu a milující bytosti. Berinjak od (nápověda), že naše učenci-rahimahullah-napsal knihu "Nadir Shoihatu Shorkhotu Tadzkir wa" pro extremisty chtít vrátit k pravdě a opustit špinavosti.
Vzhledem k tomu, že jsou hloupí lidé, že právě přišel na to, a naplněný pochybností, říkají (poplatky) s jejich mluvený jejich místa pečlivě. Obviňují většinu lidí ve zjevné chyby a pravítka (vláda) s nevěrou a obviňovat učence s hanebných obvinění. Pro Alláha, jsou výroky (dále jen poplatky) zvrátit, pokud na nich (blázni), která je velmi vhodná.
Vy, kteří věříte, opravdu poznamenává zvětšovací naše vědce, může Alláh smiluj se, na základě koránu a sunny a způsob, jakým se přáteli a tabi'in-radikálů, anhum. Jejich promluvy je linka pro každého ve skutečnosti je základem, protože první v varuje lidi před nebezpečím a důsledky pengkafiran jako je vražda, zničením, krveprolití a výbuchu. Jejich výpovědi se často odráží v každém čase a místě.
Většina našich učenců, kteří se dohodli, že je vědecký a umístění asi před 10 lety bylo řečeno [3]: "Spěch v pengkafiran velmi nebezpečné zejména negativní dopad vytváří spoustu krveprolití, větví, drcení cti, konfiskace majetku, prostředky tryskání přeprava a zničení budov a veřejných zařízení.
Tyto akty jsou zakázány v Shari'ah konsensem muslimů, protože mají na počest zničení nevinného života, zbavení majetku či narušení klidu a bezpečnosti člověka a zničení tolik potřebné veřejné vybavenosti člověka. Přestože islám je nevinný důvěry je poškozen.
A co se stane, o některých státem a prolití krve nevinných lidí, vyhodit do povětří budovy a dopravní zařízení, jakož i veřejné a soukromé instituce, včetně obscénnosti islámu nevinné to.
Stejně tak každý muslim, který věří v Boha a na onom světě od něj nevinný. To vše je jen to, co ti, kteří mají zkreslené a nepravdivé Aqeedah. Byl to on, kdo nesl hříchy a zločiny. Nechť se týkají jeho akce na islám nebo muslimy, kteří medapat ponětí, kdo lpí na Koránu a Sunny. Všechno, co udělat, je čistý vandalismus a kriminalita není sankcionováno Shari'ah stejně jako přírodu. Proto se islámské právo zakazuje takové akce a varoval pachatele ".
Na závěr kázání (první) jsem řekl: To je podle toho, co se říká, učenci z před mnoha lety s tím, co je (dirigoval) staviteli pengkafiran zkreslené, hloupý zase ztratil: "To není islám, nebo se pomoci zničit pohanství. Mě nemají rozjímat, přemýšlet a zabránit jim v bloudění. "
Chvála Bohu Hospodina zástupů, který řekl: "Není to poslali jsme tě, ale jako znamení milosrdenství pro všechny tvory." Modlitby a pozdravy mohou tercurahkan na alaihi Jeho proroka Muhammada sallallaahu To wa Salamem poskytuje poradenství a důvěru, že bylo řečeno: "Jsem požehnáním být poučeni". Amma ba'du.
Opravdu průvodní dopis je jako doplněk Kurajšovců původně: To představuje spoustu rad, aby se vždy zachovat přízeň a zachování kontinuity.
Všemohoucí Alláh nařizuje svým služebníkům být vděčný za Jeho požehnání a milost, že mnozí, když řekl:
"Tak ať uctívat Pána tohoto domu odst. Ka'bah)."
Protože Alláh Ta'ala se zmínil o jeho prvenství služebníkům, a on je jejich tvůrce. :
"A žádné laskavosti byla dána pro vás, ale od Boha",
A Bůh řekl:
"A pokud si chcete spočítat přízeň Boha, že nebudete moci spočítat."
Jak udržovat zvýhodňuje? Které silnice může být?
Alláh říká Ta'ala.
"A (dobře pamatuji), když Pán váš prohlásil:" S výjimkou byste být vděčný, že jsem přidal (laskavost) k vám, a budete-li popřít (můj prospěch) v reálném mě je bolestivé trestání "[Ibrahim: 7]
Uctívat Boha správně, mentauhidkan ho, učí vědu náboženství, oživení Sunny a praxi islámských zákonů, včetně maximální způsob, jak udržet tyto laskavosti a laskavostí pro zvýšení. Pak se v posledním dopise Boží popisuje sám Nejvyššího a Svatého, že si jsou vědomi, a uznat jeho ctnosti.
"Je jim jídlo pro odstranění hladu a zajistit jim od strachu"
Alláh Ta'ala spojené se mu poklonit v míru a bezpečnosti, jak je v jeho slovo.
"Ti, kdo věří a nemají ohromuje svou víru s nespravedlností odst. ulejvat), oni jsou ti, kteří dostali svou bezpečnost a jsou to lidé, kteří dostávají pokyny" [al-soubor `hodin: 82]
Bezpečnost je požehnání a Boží milost, svým služebníkům, kteří skutečně věří v Něj.
Vy, kteří věříte, ve skutečnosti velmi úzce souvisí s bezpečností víry a jak jsou největší požehnání z prémií Alláha, slitovný. Oba se snaží dosáhnout hlavního cíle tohoto ušlechtilého Shari'ah a náboženské zásady.
Pokud jde o stupidní proto, že je vždy vznesené obránci v sebevražední atentátníci a pengkafiran) legalizovat svoji chybu a potěší své zločiny tím, že oni (pachatelé sebevražedných útoků nebo podobného) původem chtěl porážku nevěřící, ale , muslimové, kteří zabili jen oběť rizika boje odst. Tatarrus). Vskutku, Alláh, to zahrnuje maximální nevědomost, kedhaliman a ohavností.
Nevěřící, pokud muslimové do země s mírové dohody a povolení (z vlády,-zavřený), pak mají právo, aby byly chráněny jako muslimové bez rozdílu týden I Prorok Muhammad varovala (us) z menyelisihi práva šaría je jasné, v arabském jazyce:
"Kdokoli zabije Mu'aahid pak nebude cítit nebe" [Bukhari]
Mu'aahid jsou nevěřící, kteří dostali záruky a zabezpečení (vláda) v muslimských zemích.
Co se týče důvodu, že dengungkan tatarrus velmi odlišný obraz (praxe), jak je popsáno učenci. At-Tatarrus dengungkan, že vedl k vraždě rodičů, žen a nevinných dětí.
Tatarrus (povolené) v šaría provádí vojáků ve velkém stavu nouze (povinné), místo toho, výběrem z cílů a hledání cílů. :
"Víte, oni se vrhal do pomluvu"
Takže se bojí Boha, lidé jsou hloupí, oni neznají pravdu a nechtějí, aby zůstali daleko od špinavosti. Dokonce i jejich podporu a pomoc špinavosti a kazatel-da'inya.
Vy, kteří věříte, opravdu mezi jednoduchém případě Říkám to na jevišti: "Hle, co se stalo včera v Ammánu z výbuchu, zničení, vraždy, vzpoura proti bezpečnosti a stability, drtiče špetku cti, náboženství a víra je těžké kemungkaran , který nikdy odpustil nebo podporované Shari'ah důvod (zdravé). To také nedává vážné výhody a nemohou být přijaty v játrech a schválena lidí, kteří ještě chtějí myslet. Navíc je tato ohavnost zpracovaný podvodu, zrady a ne muži, za zdí, který není dohodnuto povahou islámské morálky rovnou první!.
V podstatě to, co dělají je silnější než všechno. Nemravnost je skvělá forma podvodu, který změnil radost z utrpení, za pozdrav, jako smutek, pláč úsměv menjadi a drog na nemoci, úrazu zájemce menjadi, růže pro krev a tělo stalo rozptýlené.
Nemohu pochopit, je místo (hotel) je cílem zavádějící a deviantní skupiny je džihád a velitelství nepřítele? Nebo místo radovat, připojte spřízněnost a přátelství a výměnu vzrušení? Pro Alláha, pachatelé tohoto zvěrstva, a kdo byl za ně-někdo-muži a jakému účelu je lstivý darebák, tím více opovrženíhodný pomluvy tvůrci, kteří nechtějí, aby (vztah) rodina věřících a ne (také pozornost) dohodu a nechtěl starat o právech lidí a muslimy.
Vlastně jsme se zeptat Alláh, aby nám klíč k králi a vůdci, stejně jako dihiaskan jejich vedení a oddanost k Němu tak, že bude vždy vysvětlit světu skutečnou podstatu islámu a přímý postoj islámu a islámských berlepasnya akce extremistů / teroristů je to kruté.
Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
"Kdo není vděčný pro člověka to znamená, že není vděčný Bohu".
Proto jsme oslovili tuto vděčnost našeho krále, Bůh pomstí vše dobré a přidejte do ní ctnost a dobro, který pracoval těžké udržet (islám a země-zavřený).
A to není směr náš král (pojednání s názvem Amman) při vysvětlování učení islámu, že přímá, který je popsán v něm více než před rokem, ale skutečný důkaz bude na něj hrdý s touto doktrínou a čistoty a krásy a vášní, že je třeba se řídit se jimi v případě Právo a laskavosti.
A já jim připomenout, (dále jen sebevražední atentátníci a jejich sítě) s odst. Alláh) Alláh Hospodina zástupů, jestliže opravdu jsou to lidé, kteří věří a bertauhid k Bohu a Jeho zákony, pokud jsou poslušní a předložit k němu. Vysvětluji jim, co to nechápou.
To je to, že se bojí Boha, aby své nespravedlivé činy, a může Bůh zachránit muslimy a svou zemi od zla (teroristé). A měli by se vrátit k muži pravdy a milosrdenství na nich šíří pohoršení ve středu muslimy a svět je název islámu, zatímco islám nevinný to. To je Boží zákon šaríja a jeho spíše než smyslové, ani sláva, ani hloupost a ničivého ducha.
"Takže váš Páně, (ve skutečnosti) nevěří, dokud nás soudit v případě, že se nemohou dohodnout, pak nemají žádné výhrady ve svém srdci proti verdiktu si dal, a dostávají plný" [-Nisa: 65]
Žádám Boha Všemohoucího, aby vodítko pro ty, kdo ztratili, nebo dal sankci / Alláh s nimi a zachránit lidi od zla a ošklivosti, že lekce pro ty, kteří chtějí způsobit návrat dobré a lidé jsou oklamáni nich (pravda ). Byl to on, kdo slyší a grant (modlitbu). A my jsme také požádat Boha Všemohoucího, aby naši zemi a zemi muslimů, z pomluvy, nebo katastrofě, která se zdá skryté. On je Všemohoucí, že pro všechny. Tohle je moje země a je kryt s bezpečností a vírou.Svůdce a extrémní, že by bylo v jejím dvoře, ale nebude věčný.Května modlitby a pozdravy a požehnání naší proroka Mohameda tercurahkan, rodiny a všichni jeho přátelé.
[Zkopírováno z časopisu Al-adh-Islamiyya Dzakhiirah Edition 17 Th.IV / Dzulqa To dah 1426H, 2005M Desmber, Vydavatel Ma'had Ali Al-Irsyad Surabaya, Ma'had arabsky Videotéka Ali Al-Irsyad, JL Sultan Iskandar muda Surabaya]
Pokud jde o otázky terorismu


Podle Šejk Ali bin al-Hasan bin Ali Al-Halaby Atsary


Téma irhab (terorismus), aby hovory v každé vrstvě společnosti a ittijahat odst. různé strany s různými zájmy). Každý stát v rozhovoru, též islámský stát. Každý mluví o irhab. (Podobně) muslimy a nemuslimy, děti, dospělí i ženy. Všichni o tom mluvit. Proto musí být doručeny uklidňující a uklidňující prohlášení vysvětlit skutečné problémy.
Irhab řekl podle revize Shari'ah doma není nenáviděný slovo. Ve skutečnosti je to slovo, které má svůj vlastní význam v části Shari'ah a Koránu. Bůh řekl.
"Což znamená: A připravit proti nim to, co vás nutí sanggupi a koní uvázána k válce (což příprava něj), který otřásl (značka na irhab) nepřítele Boha" [Al-Anfal: 61].
Pocit úzkosti a strachu z uklouznutí v srdcích nepřátel islámu, je velký strach, které Bůh mluvil.
"To znamená: Jednoho dne jsem se vštípit strach do srdcí nevěřících". [Al-Anfal: 12]
A je také mluvené alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem.
"Význam: Pomohl jsem se strachem (který byly implantovány k nepříteli) od měsíce cesty". [Hadith Bukhari]
Takže slovo islám irhab podle koránu termínu není ve skutečnosti stalo v poslední době irhab, ani irhab v případě problematického přítomném čase.
Pro irhab podle současného kontextu a v souladu s touto problematickou akci, je shodný s poškozením, zničením, bezohledné zabíjení a výbuchy jsou prováděny nesmysly, bez základního průvodce, Bayyinah (důkazy) a bashirah (věda) vůbec.Nicméně, jen na základě povzbuzování a naprostou emoce. Pod záminkou, jako obrana a láskou k náboženství. Ale ne každý, kdo miluje, náboženství, náboženství může řádně vykonávat. Ibn Mas'ud řekl: "Co mnoho lidí, kteří chtějí dobře, ale nedokážeme."
Tak, skutečné principy islámu a džihádu princip spočívá na zlepšování a rozšiřování vedení, nikoli zničení, nebo atentát válka, ale posláním šířit návod k lidem, dostat je ze tmy do světla. Z kezhaliman a zoufalství ke štěstí a výlev laskavosti. Odkaz obsažený v Boží slovo.
"Význam: Boj v příčině Allaha těch, kdo proti vám (ale) nepřekročí limity, vždyť Bůh nemiluje ty, kteří překročí limit". [Al-Baqarah: 190]
Bůh se týká války, způsobené válkou, žádný zákon překročit limit. A Bůh je vysvětleno na konci verše, nemilosrdný a krutý zákon, který Bůh nemá rád. Bůh řekl.
"Což znamená: Bůh věru nemá menykai ty, kteří vinu za hranice."
I Korán popsal to v krásném obrázku v poezii.
"To znamená: Bůh vám nezakazuje udělat dobré a spravedlivé, aby ti, kdo s tebou bojovat ne pro náboženství a ne (také) vyloučit vás z příbytků vašich Jistě Bůh miluje ty, kdo jednají spravedlivě.". [Al-Mumtahanah: 8]
V prvním verši Alláh říká: "Alláh nemiluje ty, kteří překročí limit".Zatímco v druhém verši Alláh říká: "Amen Alláh miluje ty, kdo jednají spravedlivě." To je podstata islámu s jeho pojednání o úžasný, principy jsou univerzální, dobromyslného a mempebaiki orientované podmínky, není časově omezena a prostorových rozměrů, takže se tato společnost stala náboženstvím Boha jako ztělesnění Božího slova.
"Což znamená: Opravdu náboženství (požehnaný) u Boha je islám".
A slova.
"Význam: Ti, co hledají jiného náboženství než islámu, občas to nebudou přijaty (náboženství) to".
To je náboženství islámu, který se odráží v osobním velikosti proroka Mohameda řekl.
"To znamená: Víte, že jsem dostal Korán a (zjevení), chtěl jít s ním."
Prorok za to, že zrada dohody s pohany, kteří jsou ve smlouvě s muslimy, a to buď na žádost pohanů nebo pokus o muslimy. Prorok považoval za těžký hřích ze zrady. Řekl.
"Znamená to: Ten, kdo zabije mu'ahad (po dohodě s muslimy), určitě by se cítit ráj (zatím) může cítit vůni ráje z čtyřicetileté cestě.".[Bukhari hadís č. 3166]
O muslimové Sledujte vznešený islámský pohled, což se odráží v Shari'ah moudrý, v Koránu a sunny Proroka. Srovnejte to se smutným jevem, ke kterému dochází v této zemi (Indonésie,-ED).Podívejme se, co někteří muslimové, pod záminkou zachování ducha džihádu a nařídila nespravedlivé, nakonec destabilizovat bezpečnost a narušit společnost. Vliv na zabití duše islámu. Ve skutečnosti, jejich krev je čestná v očích Alláha než vznešené Ka'ba.
Tam, kde jsou s vědou (a má), nebo (více pantasnya) s hlouposti?Nebudeme zapomínat na ty, kteří jsou sadistické jedná jménem islámu, ale absolutně nic společného s islámem. Není tam žádná tolerance pro nás za své činy, když některý z nich, kteří onemocní, a mučení. Vždyť Bůh řekl.
"Význam: náhrada zla je podobný ošklivost".
Tenu hřiště to vše je zahrnuto v syar'i pokyny.
Navíc, oni dělají tak se zlo, zlo bude jistě získat dvojí odměnu. Jejich akce bez vedením vědy, bez Bayyinah (důkaz), bez vedení a bez taufikNya týden
Byl jsem ohromen vyjádření kazatele při popisu pachatele těchto destruktivních akcí ve jménu islámu, které mohou v dobré víře.Nicméně, dobré úmysly nezmění špatné skutky v dobré skutky spravedlivých. Vzhledem k tomu, Prorok.
"Což znamená: vpravdě skutky záleží záměr".
To je opravdu dobré skutky jsou závislé na záměrech jsou dobré také.
Kazatel řekl: "Určitě je naším hlavním problémem s těmito lidmi, problém spočívá v jejich intelektu, nespočívá v jejich srdcích."
Možná, že jejich srdce jsou dobře míněná, ale ne dost, musí být příčina v souladu s pokyny Koránu a sunny Proroka. Co když událost je používán stran manipulovat své nepřátele zničit a poškodí obraz islámu?
Při této příležitosti bych rád zmínil jednu věc, která by měla být napsána historie a musí být zachována v průběhu času. To Salafi da'wah v církevních, kazatel-da'inya, státních zástupců a učitelů přírodovědných předmětů, byly skutečně varoval před nebezpečím extrémních myšlenky a zkreslené to. Nápady, které byly připomíná alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem se svým říká.
"To znamená: Buďte opatrní, ne někdy být ghuluw (přebytek) v náboženství totiž, že zničil lidi dříve, než stačí ghuluw jejich postoje k jejich náboženské víry.".
Tento požehnaný Salafi da'wah upozornili nebezpečím zvrácené myšlenky odborné úrovni, neboť více než 20 let, a stále více, protože byla varování zopakoval o deset let později, než jsme slyšeli v rádiu, noviny, časopisy a další sdělovací prostředky o problematice terorismu.
Učenci varují před kázání Salafi postoj ghuluw, která staví na odchylky Koránu a Sunny, neboť mnoho let s úmyslem, že tyto pojmy jsou vložené syar'i kořen, pak ji v souladu s místem. Oba spojené s termínem džihádu, omezení, práv a opravných položek, nebo termín Kufr a Takfir nebo jiné smluvní podmínky, je jich mnohem víc.
To je důležitý bod, který musí mít na paměti, implantované v myslích a srdcích, aby al-Haq (Pravda) sám je průvodce a rádce
V závěru své poznámky, (říkám) dvě důležité otázky, které jsou úzce spojené s země, jejichž obyvatelstvo je v pořádku, povznášející na Korán a Sunna. Dvě věci je.
[1]. Tato země je největší muslimská země s populací více než 200 milionů, většina z nich jsou muslimové. Islam rozšíří se široce v této zemi, protože před několika staletími, ne mečem, ale morálka, víra a dobré skutky. Je-li důkazy, chtěl na obvinění z terorismu je nyní připojen k islámu, který ve skutečnosti vůbec nic společného s islámem? Vzdáváme díky Bohu, protože na začátku století před tomto století, Bůh umístil zbožný a to Allama Shaykh Ahmad Ash-Syurkati boj narovnat linku, kázal vám Knihu a sunny, boj proti mnohobožství, pověry, kacířstvím, vybraný hadís DHA " zda a boj kacířství. Tato čísla, země, pracoval mentauhidkan čistá věda je založena na skutečném manhaj.
[2]. Požadavek na rozlišovat mezi povaze terorismu ve vlasti obranu muslimů. Pokud některý stát napadl jinou zemi, obrana nezahrnuje terorismus, i když význam nepřátel islámu. Místo (tato obrana) je závazek, který byl organizován v souladu s možnostmi a snadnost vlastnictví. Tato země po čtyři staletí bojovat proti vetřelcům holandských a uspěl v řízení je z podzemních vod.
Islám může ještě létání v této zemi, aby se srdce plné štěstí a lidská duše plná víry.
[Zkopírováno z As-Sunny časopisu vydání 11/Tahun VIII/1425H/2005M Rubrika jmenován Zvláštní zpravodajství z přednáškového Shaikh Ali bin al-Hasan bin Ali Al-Halaby Atsary Dne 5. prosince 2004 na Istiqlal mešitu v Jakartě]
Zákon Pengkafiran a bombardování



Podle Haiah Kibarul ulema Saúdské Arábie


Chvála Bohu, může modlitby a pozdravy vrhnout na proroka, jeho rodinu, Shabat a lidí, kteří se na tipy s návodem.
Amma ba'du. Kibarul ulema Rada studoval na daurah k 49, která se konala v Ta'if, počínaje od 2. Rabiul Thani 1419H a bombardování pengkafiran Rife v muslimských zemích a jinde. A také vedl ke krveprolití a zničení budov.
Tím, že zvažuje rizika a dopad takových akcí negatife vyvolaná jako nevinné oběti, ničení majetku, vznik strachu mezi lidmi, pozor na sebe a své místo, montáž Kibarul Ulama vydal právní popis jako formu poradenství Bůh a jeho služebníci, a odhalit formu odpovědnosti nejasnosti v chápání lidí, kteří jsou stále ještě není jasné, pak prohlašujeme, wa billahi na taufiq.
První. Pengkafiran včetně práva syar'i, jehož původ je od Boha a posla Jeho. Stejně jako penghalalan, zákaz, a povinnost vrátit se do Boha a posla Jeho, ani pengkafiran. Ale ne každý čin je přičítán nedůvěře slovem i skutkem je Kufr, který vydal pachatele islámské náboženství.
Když zákon pengkafiran se vrátil k Alláhovi a Jeho posel, pak to není povolena s výjimkou pro někoho, kdo má jasně mengkafirkan dikafirkan z Koránu a sunny, nestačí jen pochybné nebo pouhé podezření, že vzhledem k dopadu způsobila tím. A pokud trest může být odmítnut jen proto, že pochybné (z hlediska jeho dopadu je lehčí než dopady způsobené pengakfiran), to je ještě důležitější pengkafiran.
Proto proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem varoval čin potrestat někoho, s nedůvěrou, když tomu tak nebylo, řekl.
"Význam: Kdo říká, že nevěřící jeho bratra O '" pak skutečně (jeho slova) zpět na jedné z nich, jestli mluví pravdu, jinak se vrátí k její "[Souhlasím s ním od Ibn Umar] [1]
To již bylo uvedeno v Koránu a sunny lze chápat, že slova, skutky nebo víra je kufr, ale pachatel není usvědčen, protože hráz nevěřících. Tento zákon, stejně jako ostatní zákony, které by nebyly perfektní, ale s podmínkami, příčiny a adanyanya žádná překážka.Například v oblasti dědictví, jedním z důvodů je, že dědici na rodinné vztahy, ale občas nezdědil, protože bez překážek, jako jsou náboženské rozdíly. Podobně, nevěra, protože on nenáviděl jeho skutky, ale ne dikafirkan.
Někdy muslim naprostá nedůvěra, protože probublávání vzrušení, hněv či semisalnya ale nebyl odsouzen, protože neměl nevěří, tak rozumí jako příběh muže, který řekl: "Bože, ty jsi můj služebník, když jsem byl tvůj Bůh, on byl špatný, protože přetečení radosti" [Vyprávěl Anas bin Malik] [2]
Ve spěchu v případě mengkafirkan velmi nebezpečný dopad jako krev penghalalan a poklad, zabránil dědictví, zrušení manželství a v jiných Brazilci je dopad odpadlictví.
Jak to může být odůvodněno na věřící, stejně jako pochybné, že nízká (světlo)?
Pokud k tomu dojde vůdce to bude ještě horší, on by se použít libovolná, začal se zbraněmi, vypuknutí chaosu, prolití krve a poškození peduduk a zemi. To je důvod, proč proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem zakázal, aby se proti své vůdce, řekl.
"To znamená: ...... pokud vidíte jasný kufr, máte důkaz Boží" [Souhlasím s ním z Ubadah] [3]
Jeho slova ", pokud šaty vypadat". Nestačí jen kvůli podezření a novinky na trh.
Jeho slovo, "kufr": Je to nestačí, i když jen velmi zla, stejně jako kezhaliman, víno, pití, hraní a všechny formy zákazu.
Jeho slova, "vyčistit". Nestačí-li to není jasné, kufr nebo sharih (světlé).
Jeho slova: "Máte důkaz Boží", musí být problém, který sharih (světlo) je jasné a pevné argumenty a ne dost s argumenty, které mají slabé Sanad ani jednoznačné argumenty (není jasné).
Jeho slova "od Boha", které nemohou být použity jako argumenty (ibrah) slova učence, ačkoli on dosáhl vysoký stupeň důvěry ve vědě, a pokud jeho slovo není založen na návrhu, že sharih (světlo) opět přímo z Koránu a sunny v Jeho posel sallallaahu " alaihi wa Salamem.
Toto opatření ukázalo, že problém je velmi důležité.
Závěr: Opravdu ve spěchu v mengkafirkan mít velké nebezpečí v souladu se slovem Aláha Subhanahu wa Ta'ala.
"To znamená: Rci: Pán můj je pouze zakázáno obscénnost, a to jak viditelných i skrytých, a proto hřích, které porušují lidská práva, bez řádných důvodů (zakázané) k Alláhovi s něčím, co Bůh není jít proti ní a snížit (zakázáno) výhně proti Bohu to, co vy neznáte "[Al-A'raf: 33]
Za druhé. Následky způsobené touto falešnou vírou, jako krví penghalalan a pošlapala na ně čest, zejména terampasnya a veřejného majetku, bydlení a automobilů bombardování a odstřelování budov. To vše a-zakázáno podle práva šaría semisalnya odst. idžmá z muslimů) jako příčinu ztráty správných lidí, nevinného, ​​ztrátě vlastnického práva, ztráta pocitu bezpečí a usadil se a práva na pokojné lidi, kteří žijí v klidnější rezidenční a jejich prostředí, ztráta nároku na atmosféře ráno a odpoledne, a hilannya veřejných zájmů, že musí existovat v člověka.
Islám střeží poklady muslimů, čest, tělo (duše) a zakázané úkony a velmi menekannkan chopit se těchto věcí. Včetně poslední věc, kterou přijímá alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem řekl svým lidem:
"Význam: Aj, krev, poklad, a zakazuji vám čest tento den jako nelegitimní, tak v zemi tento měsíc tvůj 'a pak sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:?" Už jsem se projít Ó Alláhu svědectví "[Schváleno na něj z Abi Bakrah] [4]
A sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
"To znamená: Každý muslim jiným muslimem je zakázáno, jeho krev, jeho majetek a jeho čest" [Zpracoval imáma Muslima od Abú Hurayrah] [5]
A sallallaahu To alaihi wa Salamem: "Neboj se, protože budete kezhaliman kezhaliman je tma na Soudný den" [Zpracoval Imam muslimský od Jabir] [6]
Bůh slíbil, Alláh je bolestivé pro každého, kdo zabije nevinnou duši, Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká o právech věřících.
"Což znamená: A kdo zabije úmyslně věřícího, pak odměnou je Jahannam, že porazí jej v něm a Boží hněv, a nadával mu a poskytnout mu velký Alláh" [An-Nisa: 93]
A Alláh wa Subhanahu Ta'la řekl o pohany, která má dohodu o ochraně ve-právní nechtěného pemubunuhan
"Což znamená: A když (zabitý) o (pohanské), že existuje dohoda (mír) mezi nimi s vámi, pak (ať vraha) zaplatit krvavé peníze jsou předány jeho rodině (on byl zabit), stejně jako osvobození věřícího otroka" [ -Nisa: 92]
A pokud zabití nevěřícího, který nemá žádnou ochranu před kemanannya diyat uložené a pokání, co když on (nevěřící) bylo zabito na účel? Je-li takový postup je těžší a větší hřích.
A platná od alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, že řekl.
"Význam: Kdo zabije člověka na dohodě nebude vůně nebe" [Souhlasím s ním od Abdullaha bin Amr] [7]
Třetí. Že po Rady Ulama vysvětlit práva mengkafirkan Kibarul muže bez stopu podle knihy Alláha a sunny Jeho Messenger a nebezpečí, že způsobí absolutizovat špatný vliv, pak oznámil světu, že islám nevinný takového člověka, který věří, že toto, a věci který se vyskytuje v některých zemích, jako je krveprolití nevinných lidí, bombardování domů a vozidel a objektů ve vlastnictví nebo státní sawasta a zničení budov je akt kriminality a islámem nevinný to.
To je postoj muslima, který věří v Boha av poslední den je nevinný to. Skutečná akce pochází od lidí, kteří mají zkreslené myšlení a falešné Aqeedah. Nesl své vlastní hříchy a zločiny, a nejsou považovány za akce islámem a muslimy, kteří následují islámské pokyny a řídit se Koránu a sunny držet na laně Boží je pevné. Akt byl čistě kriminální čin, který byl odmítnut Shari'ah a přírody. Proto jsou texty šaría má mengharamkannnya jako varování přátel se takových akčních herců.
"Což znamená: A mezi lidmi je ten, jehož slova o životě do fascinujícího světa svého obdivu, a Bůh (pravda) obsah jeho srdce, a on je nejvíce nepřátelští a když se otočil pryč (od tebe) jeho berjlalan na zemi mengdakan. škody na něj, a zničit úrodu přehrady dobytek, a Alláh nemiluje ho poškodit a zničit úrodu a dobytek, a Alláh nemá rád zničení "[al-Baqarah slovy: 204-206]
Povinné pro každého muslima kdekoli je vzdělávat sebe spravedlnosti, vzájemné pomoci v dobrotě a zbožnosti, veřejný pořádek a zabránit nespravedlivé o moudrosti a dobré poučení a projednávání nejlepší způsob, jak slovo Alláh wa Subhanahu Ta "styl.
"Což znamená: A prosím vás menolonglah v (pracovní) spravedlnosti a zbožnosti, a to prosím pomoc v hříchu a přestoupení i strach abyste Alláh, Alláh je opravdu hrozný v siksaNya. [Al-Maidah: 2]
Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká.
"Což znamená: A ti, kteří věří, že muži a ženy, sebahagian oni (jsou) pomocník pro další sebahagian Řekli (dělat), že ma'ruf, zabránit jeho nespravedlivé, vytvořit modlitbu, dávejte almužnu, a ta. . "v Boha a posla Jeho a budou mít milost Boží, vždyť Bůh je mocný, moudrý" [V-Tawbah: 71]
A Alláh wa Subhanahu Ta'ala říká.
"To znamená: Do doby, opravdový muž je skutečně ve ztrátě s výjimkou těch, kdo věří a dělat dobré skutky a poslouchat pravdu tak, aby poradci radí a poradce radí čest trpělivost." [Al-ASR: 1-3]
Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl: "Náboženství je rada" (třikrát), to je říkal: pro saiapa, Ó Posle Alláha? On řekl: "Pro Boha, jeho kniha, posla Jeho prorok, vůdce muslimů a lidé obecně" [to bylo prostřednictvím Takhrijnya]
Proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl.
"Význam: Podobenství o těch, kteří věří v lásku, lásku, a milovat sebe jako jediného orgánu, když se partneři jsou součástí těla onemocní, že se bude šířit do jiného těla, tak také nemůže spát a měl horečku" [8]
Tyto verše a hadísy, což znamená, takhle-hodně.
Žádáme Alláha, aby jeho jméno a jeho charakter je krásná vysoká, a tak zvedl katastrofu muslimů, membeerikan pokyny vůdců svých zemí, lidí a laskavost, stejně jako zátah na pachatele a jejich poškození, a může Bůh, aby své náboženství vedoucí jako pomocník a meningggikan jeho slova a Bůh zlepšení situace muslimů, vše v každém místě a Bůh, aby jim pomocníky pravdy.
Amen Alláh je majitel a mistr to tak, že. Května modlitby a pozdravy na naší proroka Mohameda věnované, rodinu a přátele, sallallaahu To alaihi wa Salamem týden
[Kopírované z knihy Fatawa Al-Fil-Nawazil Aimmah-Mudlahimmah Al-Fatwa Fatwa vydání Indonésie o terorismu, skladatel Muhammad bin Ali bin Husayn Said Al-Qathani Sufran, publikace Knihovna U-Tazkia]
Tento pohled řešení Terorismus V islámu


Podle Zaid bin Sheikh Muhammad bin Hadi Al-Madkhaly



Jistě řešení nebo lék na tuto nemoc ještě opevnit se od něj, Islám je přímá doporučení, že nebude fungovat dobře, pokud rada byla Ar-Rabbani Salaf které byly poskytování poradenství a poradenství pro lidi a varovat a ukázat jim cestu proroků a ušlechtilý apoštol, že Bůh poslal jako volajícího a učitel pro dobro lidstva. Cesta je božské zjevení, kterým čištěné srdce svých nemocí a tenangnlah duchu zmatku a šoku, ale lidé, kteří jsou dikusai od hněvu a chtíč stanovené v Lawh Mahfouz jako kacíř. Určitě je to slovo Alláha Ta'ala.
"Což znamená: Určitě nebude moci dávat pokyny k osobě, kterou milujete, ale Bůh dal instrukce k muži, který chce, a Bůh zná ty, kteří jsou ochotni přijímat pokyny" [Al-Qasas: 56]
A kdykoli varování a knihy nepřináší výhody Boha, aby meč pravdy ve prospěch osoby, která Bůh dal do rukou muslimských vládců v zemi, protože tam je dlouhá hadith vypráví slovy, jehož sallallaahu To alaihi wa Salamem.
"To znamená: Budete mít v rukou zlých lidí a budeš bydlet v al-Haq v dobré víře, nebo Bůh palingkan srdce některé z vás před jinými, nebo opravdu bude vás proklínají, jak byly prokleté."
A nezmizela z myšlenky, že společnost má důležitou roli v preventivních opatření a využití ohniska nákazy terorismu, je to prostě není veřejnost bude mít dobrý vliv a dopad Společenství, pokud zdobí se s přírodou (aqeedah,-zavřený) čistého islámské myšlení a jasná a přímá, zatímco v případě, že je ve společnosti, která se srazila s výše uvedenými podmínkami, které nemají reálný PAA není to, co mu může dát něco.
Stručná pembicaarn O lidi, kteří milují milosrdenství ostatním, že jediným řešením tohoto onemocnění terorismu v islámských zemích jsou v rukou lidí, kteří mají aqidah Saheehah čistý a čistý ve stínu Božího zjevení, která byla pořízena a které byly předloženy kteří chtějí pochopit jeho význam a dobrou doručení, a jejich lékaři jsou opravdu waliyul Amri mezi učenci a vůdci Rabbani kdo uctívá a společnosti se všemi jejími vrstvami, malý nebo velký uvnitř i vně tersifati s výše uvedenými vlastnostmi. Slovo Alláh Ta'ala.
"Význam: Ti, kteří dostali instrukce od Boha, pak dostanete klíč a ti, kteří omyl pak nebudete mít jeden vůdce, který může dát pokyny k němu" [al-Kahf: 17]
Pokud jde o řešení terorismu v zemích pohanských, pak základové na to, co oni sami ridhai k ústavě (země), pokud si uvědomil, co se bránit poškodit on má nedostatek, zejména terorismus zvýší v závažnosti onemocnění ve své zemi stejně jako širší a dědí navzájem otevřeně, protože nevěří v Boha a velikosti ten, kdo je vytvořili do jisté míry výskytu.
Případ je velmi, velmi nešťastné, že většina islámských zemí následovat země stezka pohanské v právních předpisech, vymáhání práva je v podstatě při řešení široké spektrum problému, který není dovoleno rozhodovat ústavy (který je vyroben člověkem), a to i povinné pomocí Boží zákon není dokonalý opět yari'at svatý.Diakarenakan islámské země byly vzduchu intimaa (naklonil) k islámu a pyšní se jen v-syiarnya symbolů, ale skutečnost, že plnění svých právních předpisů při řešení různých problémů napodobování a přijímání z nevěřících. Lillahi wa inna inna ilaihi raji'un.
[Kopírované z knihy Al-Wa Irhab Atsaruhu alal Afrad Wal Umam, Indonésie problematice terorismu v islámském Review, autor Šajch Muhammad bin Zajd bin Hadi Al-Madkhaly a Hannan Hoesin Bahanan překladatelů a nakladatelství Maktabah Salafi Press]
zdroj: http://almanhaj.or.id/
v jiných jazycích:
http://almanhaj.or.id/~~V http://melayuholykoran.blogspot.com/ http://qurangermany.blogspot.com/ http://holyquranurdu.blogspot.com/ http://coranspain.blogspot.com/ http://alquranserb.blogspot.com/ http://rusiaquran.blogspot.com/ http://holyquranhindi.blogspot.com/ http://coranfranche.blogspot.com/ http://al-quranbahasa.blogspot.com/ http://melayuholykoran.blogspot.com/ http://muqaddasquran.blogspot.com/ http://albamiaquran.blogspot.com/ http://kuran-kerimal.blogspot.com/ http://quranfarsi.blogspot.com/ http://qurangermany.blogspot.com/ http://holyquranurdu.blogspot.com/ http://coranspain.blogspot.com/ http://al-quranbahasa.blogspot.com/ http://www.allvoices.com/users/yusufagusno http://holykoranenglish.blogspot.com/ http://kekabah.blogspot.com/ http://travelandhealthnews.blogspot.com http://entertainmentandgetextramoney.blogspot.com http://mjusuf.blogspot.com/ http://computer-internet-usaha.blogspot.com/ http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/ http://newsvideo-photo.blogspot.com/ http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/ http://computer-internet-bussines.blogspot.com/ http://education-pendidikan-online.blogspot.com/ http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/ http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/ http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/ http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/ http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/ http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/ http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com http://al-quranbahasa.blogspot.com/ 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar