Jumat, 11 Mei 2012

Kazalar Sukhoi Superjet 100 kurbanı 12 organları Hava Kuvvetleri Arama Kurtarma ekibi Paskhas tarafından keşfedildi


Kazalar Sukhoi Superjet 100 kurbanı 12 organları Hava Kuvvetleri Arama Kurtarma ekibi Paskhas tarafından keşfedildi
Bir kez 12 organları Sukhoi Superjet 100 kaza kurbanı Arama ve Kurtarma ekibi tarafından bulundu bilgiyi elde (SAR) Paskhas (Özel Kuvvetler) Dağı Salak üzerine TNI AU (Endonezya Ulusal Ordusu Hava Kuvvetleri), hemen Hava Üssü Atang Sendjaja Bogor, Java iki helikopter sevk 13:25 Cuma günü batı Endonezya (2012/05/11).
Hava Kuvvetleri NAS-332 Super Puma Hava Filosu 6 Atang Sendjaja ve Polis Emniyet Müdürlüğü Güvenlik koruyandır Bell 412 Hava Ajansı Müdürlüğüne ait bir helikopter gönderdi.
Ceset tahliye yardımcı olmak için Cijeruk de helikopter pisti için ikinci helikopter.
Bildirildiği gibi, Paskhas Hava Kuvvetleri Arama Kurtarma ekibi daha sonra Çarşamba (2012/05/09) yolcu Salak Dağı kayalıklarında çarptı SSJ-100 idi kurbanların 10 ceset bulundu.
13:03 pm, Cuma (2012/05/11), SAR Komuta SSJ-100 Hava Üssü Atang Sendjaja SAR ekibi Kolordu Paskhas Dağı Salak üzerine Sukhoi Superjet 100 uçağın enkaz yerde organları bir dizi bulduk bilgi verildi.
Paskhas ekibi organları torbaları konuldu bilgilendirdi. Alınan bilgilere göre, ekip 12 ceset bulundu.

 
Jakarta Rus Büyükelçiliği Dağı Salak, Batı Java Sukhoi Superjet 100 uçak kazasında oluşturmak üzere bir kriz merkezi takip. Kriz Merkezi gün ve gece boyu durumu izlemek ve Endonezyalı yetkililer ile yakın bir çalışma.
Benzer şekilde, Jakarta Rus Büyükelçiliği basın açıklaması (Rus Büyükelçiliği) Kompas.com, Cuma (2012/11/05) aldı. Belirtildiği basın açıklamasında, Rusya'nın aktif Endonezya ortakları ile birlikte, çünkü bu trajedinin soruşturmaya katılma niyetinde.
Bu amaçla, Sanayi ve Rusya, Devletlerarası Havacılık Komitesi, şirketin JSC "Birleşik Aircraft Corporation" Ticaret Bakanlığı uzmanları ve Sukhoi Sivil Uçaklar (SCA) grubu Jakarta geldi.
Sukhoi Sivil Uçaklar "SCA Temsilcileri", "ve Endonezya olan Rus devlet kurumları yardım verilmektedir. Rusya Büyükelçiliği de ölü Rusya, yakınlarına gerekli konsolosluk yardım sağlamaya hazırdır" basın açıklaması.
Endonezya'da uçuş gösterileri yapan Rusya'nın Sukhoi Superjet 100 uçak 1500 metre rakımda, Çarşamba (2012/05/09) hakkında Mount Salak, Batı Java, eteklerinde bir kaza geçirdi. Şimdiye kadar, Endonezya sahne ulaşmaya çalışan kurtarma ekipleri ortak bir takım.
Rus Büyükelçiliği basın açıklamasına göre "Şu ana kadar ölüm hakkında herhangi bir bilgi olmamıştır. Elimizdeki bilgilere göre, uçak, sekiz Rus vatandaşlarının ve Endonezya, İtalya, Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları dahil olmak üzere 45 kişi tarafından bindik oldu"
Endonezya Cumhuriyeti Polis Sukhoi Superjet 100 uçak kazası durumunda yarıştığı Rus hükümeti adli tıp ekibi yardımcı işbirliği teklifini memnuniyetle karşıladı. Bu Tıp Emniyet Komiseri Emniyet Müdürlüğü Castilani Anton, Cuma (2012/11/05), Halim Perdanakusuma Havalimanı, Jakarta duyurulmuştur.

Cumhurbaşkanı Yudhoyono ve Rusya Başkanı tartışma vardı Dün gece DNA, diğerleri arasında, yardım sunuyor. Polis Şefi yönde, birlikte çalışmaya hazırız.- Anton Castilani
"Cumhurbaşkanı Yudhoyono ve Rusya Başkanı tartışma vardı Dün gece DNA, diğerleri arasında, yardım sunuyor. Polis Şefi talimatlar için, birlikte çalışmaya hazırız," Anton dedi.
Daha önce, Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yolcu uçak kazası ile ilgili afetlerin Sukhoi Superjet 100 ile iletişim olmuştur. Görüşmelerde, Başkan Putin, Cumhurbaşkanı Yudhoyono iki istekleri dile getirdi.
"Birincisi, Başkan Putin Rusya da bu alanlarda uzman olan felaketzedelerin adli tanımlanması için Endonezya ile işbirliği isteyen," Uluslararası İlişkiler Başkanı Alan, Teuku Faizasyah, bir Özel Personel Perşembe (10 gazetecilere söyledi / 5/2012) dün gece geç saatte.
Başkan Putin de 47 kişi berpenumpang enkazı tespit edecek uzmanları göndermek için işbirliği teklif etti. Faiza göre, Cumhurbaşkanı Yudhoyono iki kişi onayladı. Aslında, devlet başkanının bu tür işbirliğinin hemen gerçekleşmesi için Endonezya ilgili makamlarıyla temasa vardı. Her iki elçilikler, RI ve Rusya, hem de takip etmek irtibata geçilecektir.
"Başkan Yudhoyono, hükümet sorumluluğu biçimi olarak kurbanlarının aileleri ile paylaşılabilir olduğunu sordu," Faiza dedi.
Vesileyle, devletin iki baş da bu trajedinin derinliğine birbirlerine başsağlığı diledi. 47 yolcu, sekiz Rus vatandaşı.
Daha önce, Cumhurbaşkanı 801 iyice araştırıldı RA uçuş numarası 36 ile kaza trajedi talimatı verdi. Ayrı, Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev'in bu kaza nedenini araştırmak üzere bir komisyon kurduğunu da belirtti. Komisyon, Sanayi ve Rusya'da Yuri Slyusar Ticaret Bakanı başkanlığında, Dışişleri ve Birleşik Aircraft Corporation Bakanlığı yetkilileri oluşur.

Devlet Başkanı Susilo Bambang Yudhoyono kurtulan Sukhoi Superjet 100 için arama tamamlama yoluyla taşınan istedi.
Tanrı'nın planı bilen kimse yok. "Bana bu görevi tamamlamak zorunda. Belki birisi kaydedilebilir. Biz Tanrı'nın planı bilmiyorum," Halim Perdanakusuma Airport, Jakarta Cuma günü Devlet Başkanı Yudhoyono (2012/05/11) dedi.
Başkanı Sayın Ani Yudhoyono, Gençlik ve Spor Andi A Mallarangeng Bakanı ve Halim Perdanakusuma havaalanında karşılamak, Siyasi Hukuk ve Güvenlik Djoko Suyanto yolcu Sukhoi aile üyeleri için, Koordinasyon Bakanı. Bu Bali için ayrılmadan önce parti genel başkanı yapıldı.

Sukhoi parti kaza kurbanları Sukhoi Superjet 100 ailelere sigorta sağlayacaktır. Sigorta belirli bir erişim 50.000 USD değeri, ya da USD 450 milyon (Rp 9,000 kur). Bu Halim Perdana Kusuma Havalimanı'nda PT Trimarga Rekatama, Sunaryo, Cuma (2012/11/05), danışman Sukhoi Ajan duyurulmuştur.
"Sukhoi bir kurbanı $ 50,000 US Info. Ruslar mağdura teşhis ve veri verilmiştir, bu yakında sigorta olacaklarını söylüyor sigorta verilmesi tartışma var," Sunaryo dedi.
O Trimarga Rekatama şirketi Sukhoi ailesi arasında aracı olacağını açıkladı. "Sigorta talebi bize tüm yardımcı olur. Hızlı ve teslim edilir ne uygun olarak sigorta sağlanması için Emri," dedi.
Daha önce, uçuş numarası RA36801 ile Sukhoi Superjet 100 uçağın koordinatları 06 az temas kaybetti ° 43 '08 "güney enlem ve 106 ° 43' 15" Doğu Boylam. Koordinatlar Cidahu, Salak Dağı yakınlarında tahmin edilmiştir. Rusya'da yapılan uçak, uçuş PT Trimarga Rekatama tarafından düzenlenen bir uçuş gösterisinin parçasıdır.
Kendi uçağın enkaz Taş sırtı, Cijeruk, Perşembe günü Bogor (2012/05/10) sabah bulundu iken SAR takım hala, kurban arıyor.Gemide 45 yolcu vardır. Miktarı WN 8 Rus, 1 WN Amerika Birleşik Devletleri, bir kişi WN Fransa ve Endonezya vatandaşı geri kalanı oluşur.
10 yabancı uyruklu toplam Sukhoi Süper Jet-100 uçaklarının kurbanı Çarşamba (2012/09/05) Mount Salak üzerine bir gösteri uçuşu sırasında temas kaybetti.
     
"Ten yabancı uyruklu Rusya, Amerika ve Fransa'dan biri birinden sekiz kişi var," Afet Victim Identification (DVI) Jakarta Endonezya Polis Komiseri Anton Havaalanı Halim Perdanakusumah Castilani, Cuma (11/5/20120 Komitesi İcra Direktörü dedi ).
     
Onlar gönderebilir ve uçuş katılmadı çünkü Ekibi (DVI) Emniyet Müdürlüğü başlangıçta 50 yolcu apaçık bir liste aldı, daha sonra beş kişi DVI bildirilen, Komiser Anton Castilani dedi.
      
"Bu uçakta sadece 45 kişi vardır anlamına gelir, 35 kişilik ailesi rapor vardı, sonra bir Fransız vatandaşı ve bir Amerikan vatandaşının ailesi bildirilmiştir," Anton dedi.
     
Anton göre, Sukhoi savaş uçaklarının bildirimi ile birlikte antemortem DVI veri bakılırsa bu uygundur. "Bu yüzden ben yakışıyor uçağın bildirimi ile birlikte DVI antemortem edinilen verilerin uygun bakarsak," dedi.
        
Çarşamba (2012/05/09), Mount Salak bir uçuş gösteri Cipelang, Cijeruk ilçe, Bogor Regency köyünde bulunan iken Flakes Süper Jet-100 Sukhoi savaş uçaklarının temas kaybetti.
        
"Kurtarma ekibi bize kadar Cidahu, raporun bulgularına dayanarak Sukabumi District, bulunan parçaları ile karşılaştırıldığında, daha bu Cipelang köyü," Cijeruk İlçe Tramtib personel Perşembe günü öğleden sonra görev yapıyor ASEP Safrijal dedi.
      
O, bu parçaları etrafında Kampung Loji, Köy Cipelang, Cijeruk ilçe, Bogor, Batı Java, 12:00 tam da bulunur açıkladı.
     
Ona göre, Basarnas ekipleri ve tahliye ekipleri tahliye komuta Cipelang köyü futbol sahası kadrolarına koydu. ASEP Safrijal, Montaj Salak bölgesinde cliff hile azından düzlemi kalıntısının pozisyonu eklendi.
Fiziksel veri toplama sürecinde Sukhoi Superjet 100 uçak kazasının kurbanları neredeyse tamamladı. Bugünden itibaren daha önce elde olmayan yabancı uyruklu fiziksel veri, Cuma (2012/05/11), akraba bir dizi berdatangkan ekibi ve Victin Afet Identification (DVI) veri göndermesine başladı.
Tıp Emniyet Müdürlüğü Komiseri Anton Castilani, diyelim ki, Başkanı şu ana kadar polis tarafından derlenmiştir ante mortem (fiziksel veri ölümünden önce) 37 Veri vardır.
"Bu yabancılar veri verilir gelmiş. Yani toplam 37 kişi de," Halim Perdana Kusuma Havalimanı'nda Anton, Cuma öğleden sonra, dedi.
Miktarı bir ABD vatandaşı, Fransa vatandaşı ve Endonezya vatandaşı geri kalanı oluşur. Bu arada, mürettebat sekiz Rus vatandaşlarının akrabaları halen kesim öncesi polise veri teslim edilmez.
12:30 civarında, Jerome Michel isimli bir Fransız vatandaşı go posta DVI Emniyet Müdürlüğü görünüyor. Kızın akrabaları da kazasında kaybetti Tho Nam Tran, rapor geldi. Ayrıca bazı kişisel tarak Tho Nam Tran, jilet gibi öğeleri ve fırçalar ısırık vazgeçmek çıktı. Sorulduğunda, Jerome röportaj vermeyi reddetti ve hemen havaalanından ayrıldı.
Daha önce bildirilen, uçuş numarası RA36801 ile Sukhoi Superjet 100 uçak koordinatları 06 az temas kaybetti ° 43 '08 "güney enlem ve 106 ° 43' 15" Doğu Boylam. Koordinatlar Cidahu, Salak Dağı yakınlarında tahmin edilmiştir. Rusya'da yapılan uçak, uçuş PT Trimarga Rekatama tarafından düzenlenen bir uçuş gösterisinin parçasıdır. Kendi uçağın enkaz Taş sırtı, Cijeruk, Perşembe günü Bogor (2012/05/10) sabah bulundu iken SAR takım hala, kurban arıyor.
Halim Perdana Kusuma havaalanında konur televizyon haber şovları izlerken uçak kazasında ölenlerin ailelerine Sukhoi Superjet 100 histerik oldu. Ailesi ceset torbaları Cuma (2012/11/05) bir helikopter kaldırılıyor görünce gözyaşlarına boğuldu.
"Tanrı, toolong Papa yardıma," hemen haber gösterileri izlerken ağladım bir anne ağladı. Ceset torbaları sadece helikopterden aşağı gelmişti alınan nelihat kurtarma ekibi görünüyordu zaman annesi aniden gözyaşlarına boğuldu. Anne diğer ailelere yayılan ağlar. Hemen keder sardı havalimanı geliş terminali Halim Perdana Kusuma.
13:03 pm, Cuma (2012/05/11), SAR Komuta SSJ-100 Hava Üssü Atang Sendjaja SAR ekibi Kolordu Paskhas Dağı Salak üzerine Sukhoi Superjet 100 uçağın enkaz yerde organları bir dizi bulduk bilgi verildi. Paskhas ekibi organları torbaları konuldu bilgilendirdi.Alınan bilgilere göre, ekip 12 ceset bulundu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar