Sabtu, 26 Mei 2012

De Moslim Forum (FIE), vrijdag (25/5) hield een demonstratie afwijzing van de controversiële zanger, Lady Gaga.

De Moslim Forum (FIE), vrijdag (25/5) hield een demonstratie afwijzing van de controversiële zanger, Lady Gaga.

JAKARTA - AFP: Ongeveer 1.000 mensen uit de islamitische Ummah Forum (FIE), vrijdag (25/5) hield een demonstratie afwijzing van de controversiële zanger, Lady Gaga. Ze drong er bij de politie om een ​​vergunning niet af te geven voor het concert menigte die moeder Monster.
Ze weigerde ook om Lady Gaga in Indonesië uit te voeren met de voorwaarden. Voor hen is er geen garantie Pocky Gezicht zanger zou zich aan deze voorwaarden.
"Wij verwerpen ongehoorzaamheid zou Lady Gaga te doen", zegt coördinator van het DPC FUI, Wildvuur, in de marge van een demonstratie in de voorkant van de politie Veiligheid Onderhoud, Road Trunojoyo, Zuid-Jakarta, vrijdag (25/5).
Volgens hen is de afwijzing was ook over de teksten van de liederen, symbolen, stijl, karakter en ideologie Gaga bestempeld als satanisten. "We hebben ook steun uitgesproken voor het Lady Gaga concert afstotend. Als Jakarta politie, die weigerde om advies te geven", zei Wildvuur.
FUI is een combinatie van een aantal maatschappelijke organisaties, zoals de Islamitische Verdedigers Front (FPI), en de islamitische hervormingsbeweging. Bij deze demonstratie, massa Gaga godslastering door middel van toespraken, posters, en geel yelnya. Een van de posters droegen ze te lezen, "Weigeren The Devil Lady Gaga." Ze zong ook het lied dat de Amerikaanse zangeres werd geweigerd.
Voorafgaand aan het hoofdkantoor van politie, ze zijn ook toespraken voor de Istana Merdeka, Menkopolhukam Office, Amerikaanse Ambassade, en de Jakarta politie.
Het verzamelen van studenten en activisten die lid zijn van The Jakarta Instituut verwierp de omstreden komst van zangeres Stephanie Germanotta, beter bekend onder de naam Lady Gaga.
Volgens hen Lady Gaga vaak gebruik van het symbool en het symbool van de strijd zijn met de cultuur van Indonesië.
"Wij verwerpen de komst van Lady Gaga naar Indonesië, omdat deze in strijd zijn met de waarden van de natie en niet in overeenstemming is met de cultuur van Indonesië", zei uitvoerend directeur van The Jakarta Institute (Tji) Zulfian S Rehalat wordt vergezeld door de directeur van de Sociale en Politieke Cultuur Tji La Ode Ahmadi, in Jakarta, vrijdag (25/5) nacht.
Hij vroeg de politie om Menkopolhukam en stevig afgewezen van de kunstenaar.
"Zich inzetten voor de overheid (Menkopolhukam en politie) om beslissend te weigeren de aanwezigheid van Lady Gaga, en moet niet worden gepolitiseerd", zei hij.
TRIBUNNEWS.COM, JAKARTA - Demonstratie van verzet tegen de Lady Gaga concert in Jakarta zich blijft voordoen, voordat de ontbinding van de pagina Baharkam politie, zullen de massa's ten behoeve van FPI en FUI demonstreren opnieuw geuit, met een grotere massa op vrijdag (06/01/2012).
FUI secretaris-generaal Muhammad Al Khatath na een ontmoeting met het hoofdkantoor van politie Public Relations Division, legde uit dat tot nu toe de politie geen toestemming had Lady Gaga concert uitgegeven.
"Dank God dat we hebben ontmoet public relations afdeling van het politiebureau terrein. Eerder hoofdkantoor van de politie verklaard dat zij tot nu toe niet uitgegeven een vergunning voor de promotor Lady Gaga, is onze steun en bescherming verdient, om niet meer afgeven van een vergunning, zodat Lady Gaga concert," legde hij uit voor de massale protesten in de voorkant van het Hoofdbureau, vrijdag (05/25/2012).
Daarnaast is de spreker dan geuit dat de massa's zal verdere actie op vrijdag te doen 1-03 juni, 2012.
"Na het vrijdaggebed, zullen we verzamelen bij het Metro Jaya hoofdkantoor van de politie, en dan rond te gaan om steun te verlenen aan het hoofd van de politie en de Metro Jaya hoofdkantoor van de politie om Lady Gaga te weigeren," zei hij.
Daarna zal het plan op de volgende actie te komen Glora Bung Karno (GBK) en daar te overnachten. "We gaan GBK, klaar om te verblijven in het GBK en zal daar doen yasinan, en zal deskundigen rukhiyah, en reciteren van de verzen van al-Quran, laat de demonen er liep, Lady Gaga vuur, dus het komt niet in Indonesië, "zei hij.
REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA - De leden van de Islamitische Verdedigers Front (FPI) geruduk Jakarta hoofdbureau van politie, om de politie te ondersteunen om te blijven geeft geen aanbevelingen Lady Gaga concert vergunning.
"Wij verwerpen de komst van Lady Gaga", zei een demonstranten in de voorkant van de hoofdingang van het Jakarta politiebureau op vrijdag (25/5).
Op basis van observatie, enkele leden van de FPI met behulp van de tweewielige motorfiets die een vlag attributen en kleden in het wit kwam naar Jakarta de politie rond 15:30 uur.
De deelnemers kwamen uit de richting van Clover demo naar Blok M, Zuid-Jakarta en had toespraken voor de Jakarta politie hoofdkwartier voor 10 minuten.
FPI-leden verwerpen het Lady Gaga concert in Jakarta, als zanger van de Verenigde Staten, niet aan de voorwaarden van de shows in de Filippijnen.
Bij het houden van een drager, om honderden van personeel Brigadier Mobiele Eenheid (Satbrimob) Jakarta politie op wacht zet de protest van de FPI-leden.
Na de toespraken, de leden van de FPI verder naar M Blok hoofdbureau van politie, om dezelfde actie te houden.
Eerder hebben de Jakarta politie raadt het uitvoeren van de actie van Lady Gaga, vanwege de mogelijke conflicten die de openbare orde en veiligheid, maar ook onverenigbaar zijn met de cultuur van Indonesië te verstoren.
Jakarta politie nog steeds niet aan te raden de uitvoering van het concert, maar de bevoegde hoofdkantoor van de politie gaf een vergunning.
Het plan, zal Lady Gaga een concert in het Bung Karno Main Stadium, Senayan, Centraal-Jakarta, 03 juni 2012 met tickets al verkocht 50.000 exemplaren.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar