Minggu, 22 Juli 2012

Naturen i Jihad, er Jihad toppen makten og æren av islam. De som streber etter å okkupere en høy posisjon i himmelen


Naturen i Jihad, er Jihad toppen makten og æren av islam. De som streber etter å okkupere en høy posisjon i himmelen


Av
Ustadz Abu Qotadah


Jihad er toppen makten og æren av islam. De som streber etter å okkupere en høy posisjon i himmelen, samt å ha en høy posisjon i verden.

Generelt har karakter av jihad en meget bred betydning. Hvilken er jihad mot lidenskapene, jihad mot djevelen, og jihad mot de onde fra de lærde av kjetteri og umoral. I mellomtiden, i henhold til personlighet, blir jihad vier all evne til å bekjempe de vantro. Se Fathul Bari (6/77).

Slik at det kan konkluderes, inkluderer at jihad fire deler. Først: Jihad mot lidenskaper. Second: Jihad mot Satan. Tredje: Jihad mot de onde, kezhaliman gjerningsmenn og gjerningsmenn munkar kjettere.
Fjerde: Jihad mot hyklere og vantro.

Jihad mot lidenskapene, som dekker fire utgaver. Først: Jihad mot lidenskapene i søket etter og lære sannheten og religion av sannhet. Second: The jihad mot de lidenskaper i praksis av vitenskapen som er oppnådd. Tredje: Jihad mot de lidenskaper i vitenskap og forkynne en religion av sannhet. Fjerde: Jihad mot lidenskapene med tålmodighet i jakten på kunnskap, nestekjærlighet, og i forkynnelse.

Som for jihad mot djevelen kan gjøres på to måter. Først: Jihad mot Satan ved å motstå det som utkjempes hver demon i form syhubhat og tvil som kan skade troen. Second: The jihad mot Satan ved å motstå det som utkjempes hver djevel og ønskene til de destruktive lidenskaper.

Mens jihad mot de onde, kezhaliman skuespillere, og skuespillere munkar kjettere, har tre stadier. Det er, med en stand hånd. Hvis ikke kunne, så med muntlig. Og hvis ikke i stand til også, da med hjertet, som enhver muslim må gjøre. Det er måten de hater, ikke elsker dem, ikke sitte med dem, ikke gi bistand til dem, og ikke rose dem. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

ثلاث من كن فيه وجد حلاوة الإيمان من كان الله ورسوله أحب إليه مما سواهما ومن أحب عبدا لا يحبه إلا لله عز وجل ومن يكره أن يعود في الكفر بعد إذ أنقذه الله منه كما يكره أن يلقى في النار

"De tre tilfellene, han som i hans tilfelle er det tre, så han vil få en smak av tro, Allah og Hans sendebud Iebih elsket enn den andre-annet merke, en person bare fordi han elsker Gud og han hater å gå tilbake til vantro etter Allah frelst ved ham, sebagairnana Hun hatet å bli kastet i helvete ". [Bukhari og Muslim].

من أحب لله وأبغض لله وأعطى لله ومنع لله فقد استكمل الإيمان

"Den som elsker for Allah, hater for Allah, gir for Allah, og ikke gi fordi Gud, mener han har fullkommen tro". [Abu Dawud]

فمن أحدث فيها حدثا أو آوى محدثا فعليه لعنة الله والملائكة والناس أجمعين

"Den som gjør en ny sak eller støtte kjettere, da han traff Iaknat Gud, engler og hele menneskeheten". [Bukhari og Muslim]

Jihad mot mennesker med oral Fasiq er rettighetene til dem som har kunnskapen og de lærde. Beviset er i form av å håndheve og tilbakevise deres bevis, og forklare deres feil, enten i skriftlig eller muntlig. Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah sa: "The kjetteri nektes ekspert Mujahid". Se Al Fatawa (4/13)

Shaykh al-Islam sa også: "Hvis en mubtadi 'aqeedah at menyelisihi oppfordret Koranen og Sunnah, eller ta manhaj i motsetning til Koranen og Sunnah, og fryktet å villede folk, er det plikt til å forklare sine feil, slik at folk våkne fra feil, og at de kjenner situasjonen ". Se Al-Fatawa (28/221).

Derfor er det kjetteri å fornekte ekspert bevis og argument, forklarer at Haq, samt forklare farene ved kjetteri aqidah ekspert, er noe som er obligatorisk, for å rydde opp læresetninger Allah, Hans religion, manhajNya, syari'atNya. Og ved avtale mellom muslimer, avviser den onde og bedrag ekspert kifayah innovasjon er obligatorisk. For hvis Gud ikke inspirere dem som nektet dem, sikkert det ville ødelegge religion. Vit, som forårsaket skaden av sine handlinger, mer farlige enn regimet til hedningene. På grunn av skader på hedningene være kjent av alle, mens skaden er kjent bare kjettere av den fromme trekull.

Som for jihad mot de onde hender, så dette blir en rettighet for de som har makt eller arong lederen til de troende, som er ved å håndheve hudud (straff) mot en person som bryter lover Allah og Hans sendebud. Som Abu Bakr hadde gjort med bekjempelse de som nektet å betale zakat, 'Ali bin Abi Talib bekjempe Kharijites og sjiamuslimer Rafidhah.

Hva med jihad mot de hyklere og vantro? Imam Ibn Al Qayyim stater, er jihad en religiøs plikt å bekjempe de vantro 'Choice ain, hans jihad med sitt hjerte, eller verbal, eller til sin eiendom, eller for hånd, deretter hver muslim jihad med en av disse typer jihad. Se Zadul Ma'ad (3/64).

Men jihad slåss de vantro med sin obligatorisk kifayah lov, og blir ikke Fard 'ain, med mindre det møtte en av de fire følgende forhold.

Først: Hvis han er på slagmarken.

Second: Hvis fienden angrep landet sitt.
Shaykh al-Islam Ibn Taymiyah sa: "Hvis fienden har kommet angrepet en islamsk stat, så ingen tvil om, obligatorisk for muslimer å forsvare sitt land og alle land som er nærmest, så nær fremtid, fordi islamske land er som et land". (Al lkhtiyarat, 311). Jihad kalles jihad Difa '.

Tredje: Hvis bestilt av Imam (lederen av de troende) for å slåss.
Fjerde. Om nødvendig, så jihad blir obligatorisk. [Se Al Mughni, Al Majmu ', Zaadul Mustaqni']

Som foreskrevet jihad mot de vantro (hånd), gjennom tre stadier:

Først: Center for muslimene å kjempe uten nødvendig. Han sa:

أذن للذين يقاتلون بأنهم ظلموا وإن الله على نصرهم لقدير

"Tillatelse (å kjempe) for de som kjemper fordi de har blitt forfulgt sesungguhnaya. Og sannelig, Allah, den Allmektige virkelig hjelpe dem." [Al-Hajj: 39].

Second: Ordren å bekjempe eventuelle vantro som kjemper muslimene. Han sa:

وقاتلوا في سبيل الله الذين يقاتلونكم ولا تعتدوا إن الله لا يحب المعتدين

«Kjemp i Allahs sak som kjemper deg, (men) ikke overskride grenser, for Allah ikke elsker overtredere" [Al Baqarah: 190].

Tredje. Kommandoen for å kjempe mot alle avgudsdyrkere at religionen av Gud rett i jorden.

وقاتلوا المشركين كآفة كما يقاتلونكم كآفة واعلموا أن الله مع المتقين

"... Og kjempe Pagans alt som de kjemper alt: Men vet at Allah er med dem som frykter ham". [At Tawbah: 36]

Den tredje fasen er ikke dimansukh, slik at en lov er obligatorisk jihad inntil dommedag. Shaykh Ibn Baz rahimahullah sa: "Marhalah (stadium) i den tredje er ikke dimansukh, kan fremdeles være i samsvar med vilkårene for muslimer". [Fadlu Al Jihad Wal Mujahideen, 2:440].

Dermed natur jihad og dens korte secera stadier av ordenen. Alt dette må bli forstått av muslimer, noe som resulterer i et sett av jihad, i henhold til de omstendigheter og forhold som må oppfylles. Og Allah vet best.

[Kopiert fra bladet utgave av As-Sunnah Foundation Publisert 05/Tahun IX/1426H/2005 Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Gondangrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 57 183 Tel. 08121533647, 08157579296]


Jihad i islamsk lov Perspective


Av
Geistlige Abu Asma Khalid Syamhudi



Jihad er en veldedig organisasjon som disyari'atkan Guds godhet. Han ble sterk og edel sak for muslimer. Derimot, hvis muslimene lar jihad i Allahs vei, så vil de få ydmykelse. Beskrevet i saheeh hadith: [1]

عن ابن عمر قال سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول إذا تبايعتم بالعينة وأخذتم أذناب البقر ورضيتم بالزرع وتركتم الجهاد سلط الله عليكم ذلا لا ينزعه حتى ترجعوا إلى دينكم

"Fra Ibn Umar, sa han: Jeg hørte Allahs sendebud sa:" Hvis du har kjøp og salg 'Inah, tar storfe og landbruk samt fornøyd med forlate jihad, vil Allah plage deg ydmykhet (ydmykelse). Gud henter ikke det ut av deg til du kommer tilbake til religion din "[Abu Dawud].

Ibn Taymiyyah uttalte: "Uten tvil, jihad og kamp mot dem som menyelisihi apostlene, og dirigere sine sverd til Shari'ah, og utføre sine plikter på grunn av sine uttalelser, for å hjelpe profeter og apostler, og å være en lærepenge for dem som tar , slik at de som avviker en avskrekkende, så den inneholder de viktigste praksis at Gud har befalt oss som en form for tilbedelse nærmere ham "[2]

Men disse gode gjerninger være oppriktig og kvalifisert i henhold til islamsk sharia. Fordi begge er [vilje tilstand aksept for en gjerning. Foruten det, er jihad ikke lett for sjelen. Er nært knyttet til blodsutgytelse, liv og eiendom, som er en stor sak i islam, som presenterte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i hans sa:

فإن دماءكم و أعراضكم وأموالكم عليكم حرام كحرمة يومكم هذا في شهركم هذا في بلدكم هذا إلى يوم تلقون ربكم ألا هل بلغت قالوا نعم قال اللهم اشهد فليبلغ الشاهد الغائب فرب مبلغ أوعى من سامع فلا ترجعوا بعدي كفارا يضرب بعضكم رقاب بعض

"Se, blodet, ære og skatten du, forbudt på dere (gjensidig menzhalimi), slik som hellighet denne dagen, denne måneden og i landet du befinner deg, til du møter din Herre. Du vet, hvis jeg har sendt inn?" De svarte: "Ja." Beliaupun deretter sa: «O Allah, persaksikanlah Så, la de i stede for å fortelle som ikke er til stede, fordi noen ganger som leverte en bedre forståelse av høringen umiddelbart ikke du re-Kufr sepeninggalanku, noen av dere drepe hverandre delvis..." [Avtalt alaihi]. [3]

Derfor er denne strålende jihad tilfellet, som krever enhver muslim å delta i å nå kjærlighet og glede av Allah. Selvfølgelig krever dette en forpliktelse fra gjerningsmennene til Sharia bestemmelser og restriksjoner, i samsvar med loven al-Koranen og Sunnah til Profeten, uten å etterlate noen av bestemmelsene, for å overleve den ekstreme holdning, og hans jihad til jihad syar'i på veien rett, og få en stor belønning i det hinsidige. Det var, som han gikk på det guddommelige lyset, veiledning og kunnskap om al Koranen og Sunnah Hans profet. [4]

Derfor blir det en plikt for alle muslimer, for å lære om den islamske begrepet jihad er sann, og spørre de lærde arvinger av profeten om ting han ikke kjente. Meldte igjen i denne svært viktige saken.

Typer og nivåer av Jihad
Ordet jihad, har en bred betydning. Jihad i den forstand bekjempe de vantro, er bare en av de former og typer jihad, fordi jihad er mer felles forståelse og bredere enn det.

Imam Ibn al-Qayyim rahimahullah forklare hvilke typer jihad i form av sitt objekt, har fire verdighet, nemlig: begjær kampen jihad, jihad kampene demoner, kjempet jihad for å bekjempe de vantro og hyklerne jihad [5]. I en etterfølgende uttalelse, legger Imam Ibn Qayyim til jihad mot gjerningsmennene kezhaliman, kjetteri og munkar. [6]

Da han forklarte rahimahullah tretten typer jihad verdighet for ovenstående ved å si, at lysten til å kjempe jihad har fire nivåer.

Først: Jihad for å kjempe for guddommelig veiledning og læring riktig religion, som er kilden til hell og lykke i dette livet og akhiratnya. Den som taper vitenskapen om denne guiden, vil han være elendig i verden og det hinsidige.

Second: Jihad for å kjempe for å praktisere det en gang visste. Ellers bare rett og slett mengilmuinya uten veldedighet. Selv om det ikke ødelegge det, men ikke nyttig.

Tredje: Jihad for å kjempe for å forkynne og lære denne kunnskapen til de som ikke vet. Ellers var han blant dem som gjemte ledetråder og forklaringer som Allah har sendt ned. Og vitenskap er ikke nyttig, ikke redde ham fra Allah.

Fjerde: Jihad for å kjempe for de modige misjonærer vanskeligheter, og tålmodig tåle avbrudd på grunn av Allah.

Hvis dette var en perfekt fire-verdighet, så det omfatter Rabbaniyun. Den Salaf hadde avtalt å erklære en «Alim (Scholar) ikke kalles Rabbani inntil han kjenner sannheten, praksis og lære. Slik at bare de lærde, og lærte henne nestekjærlighet alene kalles på som en stor mann i himmelen.

Den onde Kampene jihad har to verdighet.
Først: Bekjempelse å avvise den tvilsomme og tvil til tro, som regisserte Satans tjenere.
Second: Bekjempelse keingininan å avvise dårlig og begjær, som er kastet til Satans tjenere.

Jihad er først utført med selvtillit, og den andre jihad med tålmodighet. Han sa:

وجعلنا منهم أئمة يهدون بأمرنا لما صبروا وكانوا بئاياتنا يوقنون

"Og vi gjorde mellom dem at de lederne som guide ved kommandoen Vår da de var tålmodige. Og det er de tror på vår Signs". [Som Sajdah: 24].

Gud forklarte, at den religiøse lederskapet ble oppnådd med tålmodighet og tillit. Med tålmodighet, nektet han å begjære og begjær er brutt. Og med selvtillit, nektet han å tvile og tvilsomt.

Mens kjemper vantro og jihad munafiqin, har fire verdighet, nemlig leveren, muntlig, eiendom og liv. Jihad kampen mot hedninger, mer spesielt for hånd. Jihad og kjempe hyklere, mer spesifikt med den muntlige.

Mens gjerningsmennene av jihad kampene kezhaliman, kjetteri og munkar, har tre verdighet. Først for hånd dersom stand. Hvis ikke kunne, så med muntlig. Hvis ikke kunne så godt, så med hjertet.

Dette tretten verdighet jihad. Den som dør og ikke har kjempet, og aldri å hviske sin sjel til krigen, døde han på en gren kemunafiqan. [7]

Imam Ibn al-Qayyim forklaring av de ovennevnte kan bli tatt noen leksjoner.
Først: Mange muslimer forstår jihad jihad bare slåss vantro alene. Så dette er en delvis forståelse.

Second: Du bør en muslim start med jihad jihad fi sabilillah nafsi, i lydighet til Gud, kampvilje ved å studere og forstå religion (DIN) av islam, forstår al Koranen og Sunnah i samsvar med en forståelse av salafush gjerninger. Så hele vitenskapen om praksisen sin. Fordi hensikten med vitenskap praktiseres. Etter det, inviterer kampvilje ved forkynnelse folk til vitenskap og veldedighet, og tålmodighet fra alle distraksjoner og hindringer når de skal lære, veldedighet og forkynnelse. Dette er ønsket om å kjempe jihad, som er den største jihad og går foran alle andre slag.

Ibn al-Qayyim stater også rahimahullah, jihad bekjempe fiender av Gud som er utenfor (liv) er en gren av jihad kamplyst, som profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam:

والمجاهد من جاهد نفسه في طاعة الله والمهاجر من هجر ما نهى الله عنه

"Mujahid er, de som strever for å kjempe sin sjel i lydighet mot Gud. Og Muhajir er, folk som utvandret fra forbudet av Gud". [8]

Så jihad kamplyst av jihad foran bekjempe fiender av Gud er utenfor (sjel) og en forelder. Fordi folk er ikke jihad (kamp) ånd til å utføre ordre på forhånd og la forbudet, og ikke slåss i Allahs vei, så han ikke kan kjempe mot fienden ute (det). Hvordan han klarte å kjempe jihad fienden, når fienden var ved siden av ham i makt og menjajahnya, og enda han er jihad og kjempe mot det. Kanskje ikke engang han kan gå kjempe mot fienden, før han setter ut sin sjel til å kjempe jihad jihad. [9]

Nafsuhukumnya kampene Jihad obligatorisk eller obligatorisk 'ain, kan ikke delegeres til andre. Fordi jihad er en personlig kontakt med hver person. [10]

Tredje: De lærde forklarte at Satan friste folk gjennom to dører, nemlig begjær og tapsutsatte. Hvis en person svak i troen, og litt lydighet til Gud, vil djevelen komme gjennom døren av begjær. Og hvis djevelen finner mennesker ekstremt sterke engasjement for sin religion og tro, så han kom gjennom døren tvilsomt, tvil og stupe til loven av vranglære. [11]

Jihad mot Satan regjerer Fard 'ain, også på grunn av direkte kontakt med hver menneske, som Allah sier:

إن الشيطان لكم عدو فاتخذوه عدوا

"Sannelig, er Satan fienden til deg, og deretter behandle ham som en fiende (deg)". [Fatir: 6].

Fjerde. : Jihad mot vantro og munafiqin gjøres med forsiktighet, muntlig, eiendom og liv, som snakket profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i hadith av Anas bin Malik:

جاهدوا المشركين بأموالكم وأنفسكم وألسنتكم

"Kjemp mot avgudsdyrkerne med eiendommen, din sjel og talt". [12]

Forståelse av jihad mot de vantro og hyklerne til hjertet er, de hater og ikke gi lojalitet eller kjærlighet, og føler deg glad med sin ydmykhet og ydmykelse, og andre holdninger, som er nevnt i al-Koranen og Sunnah av hjertet.

Forstå Jihad av tungen er, for å forklare sannheten og imøtegå feil og løgn, deres sleaze, med bevis og konkrete bevis.

Mens begrepet jihad hvor skatten er, tilbringer sine skatter på Allahs vei i tilfelle krig eller jihad propaganda, og for å hjelpe og bistå muslimer.

Som for jihad med sjel, det vil si de kjempe med hendene og armene før de konverterer til islam eller nederlag, som Allah sier:. "Og bekjemp dem inntil det ikke er forfølgelse, og (så) at religion er for Gud alene hvis de stopper (fra fiendtlig innstilt til deg), så er det ingen fiendtlighet (igjen), bortsett fra de wrongdoers ". [Al-Baqarah: 193].

Og også Allahs ord: "Kjemp de som ikke tror på Gud og ikke (også) på dagen da, og at de ikke forby noe som er forbudt av Allah og Hans sendebud og religionen er ikke sant (islam), (dvs. de person) gitt til dem al boken, inntil de betale jizya med lydige, de er i en tilstand av underkastelse ". [At Tawbah: 29].

Munafiqin vantro og jihad kjempet ved de fire ovenfor. Men mer spesifikt hedningene møtt av hånd, på grunn av fiendtlighet åpenlyst. Mens munafiqin med muntlig, fordi skjult fiendtlighet og deres tilstand etter regelen av dere muslimer, så bevis og kjempet med deres faktiske demontert tilstand, og beskrev sine egenskaper, slik at folk vet om det, og ta vare på dem så ikke falle for en slik hykleri.

Femte: Han uttrykte rahimahullah jihad kamper urett skuespillere, kjettere og munkar, fremført med tre verdighet, for hånd. Hvis ikke kunne, så med muntlig. Og hvis ikke i stand til også, så med hjertet. Den er basert på en hadith fra Abu Sa'īd al-Khudri som sa:

سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول من رأى منكم منكرا فليغيره بيده فإن لم يستطع فبلسانه فإن لم يستطع فبقلبه وذلك أضعف الإيمان

"Jeg hørte Messenger sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:" Den av dere ser en munkar, så la endre dette for hånd. Hvis ikke kan, da med tungen sin. Så, hvis du ikke kan også, da med sitt hjerte, og den minste av svak tro. "[Rapportert av Muslim].

Enhver muslim er pålagt å møte gjerningspersonen handler zhalim jihad, kjetteri og urettferdig etter evne, og med hensyn til reglene enjoining forseelse. Dermed profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam forklart i hadith av Ibn Mas'ud, som lyder:

أن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال ما من نبي بعثه الله في أمة قبلي إلا كان له من أمته حواريون وأصحاب يأخذون بسنته ويقتدون بأمره ثم إنها تخلف من بعدهم خلوف يقولون ما لا يفعلون ويفعلون ما لا يؤمرون فمن جاهدهم بيده فهو مؤمن ومن جاهدهم بلسانه فهو مؤمن ومن جاهدهم بقلبه فهو مؤمن وليس وراء ذلك من الإيمان حبة خردل

"Sannelig profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:" Intet at Gud sendte en profet til folket før meg, med mindre det har forsvarerne (hawariyun) av hans folk og venner som følge eksempelet Sunnah og utføre hans ordre. Så kommer etterfølgeren generasjoner av dem som sier hva de ikke gjenoppta praktisere, og praksis blir ikke fortalt. Den som står foran dem med hendene, så han er en troende. Og den som vender dem med tungen sin, da han er en troende. I tillegg til de som møter dem med sitt hjerte, så han er en troende, og ikke etter at lille sennepsfrø av tro ". [14]

Enhver muslim må kunne gjøre denne typen jihad, med hjertet hans. Dermed er det en måte benekte, og misliker loven av kjetteri, og munkar kezhaliman med sitt hjerte, og håper at handlingene mangler.

FORMÅL Jihad [15]
Allah Subhanahu wa Ta'ala og mensyariatkan ikke kreve noe i fravær av en stor hensikt. Tilsvarende er jihad foreskrevet for bestemte formål beskrevet de lærde med sine uttalelser.

Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah rahimahullah uttalte hensikten med jihad er å opphøye Allahs ord og gjøre religion helt for Allah bare. [16]

Rahimahullah Han sa også at formålet med jihad er, at ingenting er til å bli tilbedt unntatt Allah, slik at ingen som ber, bønner, prostrations og faste for andre enn Allah. Ikke berumrah og pilegrimsferd, bortsett fra hans hus (Kaba), ikke slaktet slaktet unntatt Ham, og ikke bernadzar og banne, bortsett fra ham. [17]

Sheikh Abdurrahman bin Nasir som Sa'di sa at det er to typer jihad. Jihad med sikte på god og forbedring av de troende i aqeedah, moral, adab (atferd) og hele verden og den neste tilfelle de og deres utdanning, både vitenskapelig og amaliah. Dette er den typen foreldre og tonggaknya jihad, og jihad er grunnlaget for andre, det jihad med den hensikt å nekte folk som angriper islam og muslimer blant hedningene, munafiqin, mulhid og alle fiender av religionen og mot dem. [18]

Sheikh Abdul Aziz bin Baaz erklært, blir jihad delt i to, nemlig jihad tholab ath (angrep) og jihad annonse daf'u (overleve).

Andre formål er, formidle religion til Allah og kalle folk til å følge. Fjerne folk fra mørke til lys og heve Islam den religionen Allah på jorden, og gjør denne religionen er for Gud alene, som beskrevet i Koranen al-Baqarah vers 193 av Surat al: Og bekjemp dem inntil det ikke er forfølgelse, og (så ) at religion er for Gud alene. Hvis de slutter (fra fiendtlig innstilt til deg), så er det ingen fiendtlighet (igjen), bortsett fra de wrongdoers.

"Og peranglah dem, at ingen injurier, og at religion er utelukkende for Allah". [Al-Anfal: 39].

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله وأن محمدا رسول الله ويقيموا الصلاة ويؤتوا الزكاة فإذا فعلوا ذلك عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام وحسابهم على الله

"Jeg er befalt å kjempe mot folk til syahadatain vitne, etablere bønn og gi veldedighet. Hvis de hadde gjort det, så deres blod og skatten har blitt bevart fra meg, bortsett fra retten til Islam. Og de sendt til Guds kall til konto". [Avtalt].

Fra ovennevnte beskrivelse av de lærde er klart, at jihad er disyariatkannya formål å etablere den islamske religion på denne jord, og ikke for personlig hevn, eller klasse, så mye behov for kunnskap om den islamske begrepet jihad, enten i loven, betyr jihad og Bestemmelsene i krigsbyttet, som en følge av gjennomføringen av jihad.

Dermed forhåpentligvis nyttig. Og Allah vet best.

[Kopiert fra As-sunnah Magazine Issue 11/Tahun IX/1426H/2005M. Foundation publiserte Lajnah Istiqomah Surakarta, Adresse Jl. Solo-Solo Puwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183, Tlf. 0271-761016]



Jihad mot Satan



Av
Muslimsk prest Abu Al Atsari


På spesialutgaven av djevelen har vi plukket opp noe som er en stor fiende av mennesket. I et forsøk på å villede folk, er djevelen alltid prøver å fraråde folk fra lydighet til Gud. Satan er alltid prøver å vende folk bort med sine triks. For å utføre sin handling, har Satan to armer, som er tvilsomt, og begjær.

Mennesker som ønsker å overleve, må han føre jihad mot djevelen, bevæpnet med vitenskap og mentazkiyah sjel. Science nafs "vil resultere i domfellelse, som ville avvise tvilsomt. Mens tazkiyatun nafs, vil gi fødsel til fromhet og tålmodighet, som vil kontrollere lysten.
Ifølge Imam Ibn al-Qayyim, jihad mot djevelen, er det to nivåer. Først avviser tvilsomt og tvil kastes til Satans tjenere. Second, motstå begjær og ønsker å kaste djevelen til korrupte tjenere. Den første Jihad som vil ende med en overbevisning, mens andre jihad vil ende med tålmodighet. Allah Subhanahu wa Ta'ala sier:

وجعلنا منهم أئمة يهدون بأمرنا لما صبروا وكانوا بئاياتنا يوقنون

"Og vi gjorde mellom dem at de lederne som guide ved kommandoen Vår da de var tålmodige og det er de tror på våre skilt.». [As-Sajda: 24].

Gud forkynner, at religiøs ledelse oppnås med tålmodighet (og keyakinaan). Tålmodighet som nekter begjær og lyster er skadet, og forkaste de tvil og tvilsomt tro. (Zadul Ma'ad).

Derfor er et våpen mot djevelen våpenet kunnskap og tålmodighet. Kunnskap som kommer fra boken Allahs og Sunnah Messenger hans. Da praktisering av vitenskap, slik at sjelen være ren og ren, og utvikle tålmodighet.

Ansiktet av djevelen, i detalj, hvorav utføres på følgende måte:

A. Hvis den troende og Gud Bertauhid sannferdig.
Se, all den styrken, tilhører makt, perfeksjon bare til Gud Skaperen. Derfor, en tjener som hjalp og beskyttet av Gud, så ingen er i stand til å ødelegge ham. Slik at våpnene først og fremst for en muslim å håndtere med djevelen, er en sann troende på Gud, tilbe Ham med oppriktighet, såle tillit bare i Ham, og utfører gode gjerninger i henhold til reglene, gjennom hans sendebud Sunnah.

Allah Subhanahu wa Ta'ala har forkynt, har Satan ingen makt til sine tjenere som tror og mentauhidkanNya. Han sa:

إنه ليس له سلطان على الذين ءامنوا وعلى ربهم يتوكلون إنما سلطانه على الذين يتولونه والذين هم به مشركون

"Sannelig er han ikke sin makt over dem som tror og eneste tillit til Herren sin Lo makt (Satan) er bare over dem som tok det å være en leder og de menneskene som mempersekutukannya med Gud." [An-Nahl:. 99 , 100].

Ibn al-Qayyim forklarte, når djevelen vet at han ikke har noen måte (til master) folk er oppriktige, så han utelukker dem fra en betinget ed å villede og ødelegge (human). Nevnt i Koranen, sier djevelen.

قال فبعزتك لأغوينهم أجمعين إلا عبادك منهم المخلصين

"Ved din makt, vil jeg sette dem alle, unntatt de slave-tjener Mukhlas mellom dem". [Shad: 82, 83]

Allah Subhanahu wa Ta'ala sier:

إن عبادي ليس لك عليهم سلطان إلا من اتبعك من الغاوين

"Se, mine tjenere ingen myndighet til deg (Satan) mot dem, bortsett fra folk som følger mennesker som er på villspor" [Al Hijr: 42]

Så oppriktig er veien for frihet, er islam bilen om frelse, og troen er en vakthold [1].

2. Stikker til boken og Sunnah Fit Salafush Forståelse Salih.
Når Gud sender ned mennesker på jorden, sikkert han inneholder instruksjoner for dem. Slik at folk lever i denne verden er ikke alene uten veiledning, eller uten ordre og uten noen restriksjoner. Faktisk, avslørte Allah den hellige boken og sendte apostlene å bære en advarsel, forklaring og bevis. Den som vender seg bort fra Gud, så han vil falle byttedyr til djevelen og kastet ned i evig krasj. Allah Subhanahu wa Ta'ala sier:

ومن يعش عن ذكر الرحمن نقيض له شيطانا فهو له قرين

"De som vender seg bort fra undervisning (Lord) Mest Nåderike (Al-Koranen), har vi satt hennes demoner (misvisende), deretter djevelens som er venn som alltid følger" [Az Zukhruf: 36].

Profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam har forklart at Allahs vei, veien til sannheten, bare en. Avvike fra det, så følg gater djevelen.

عن جابر قال كنا جلوسا عند النبي صلى الله عليه وسلم فخط خطا هكذا أمامه فقال هذا سبيل الله عز وجل وخطين عن يمينه وخطين عن شماله قال هذه سبيل الشيطان ثم وضع يده في الخط الأسود ثم تلا هذه الآية (وأن هذا صراطي مستقيما فاتبعوه ولا تتبعوا السبل فتفرق بكم عن سبيله ذلكم وصاكم به لعلكم تتقون)

"Fra Jabir, sa han," Vi satt ved profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, så han gjør en linje foran ham, så han sa:'. Dette er veien av Allah (da) han sallallaahu 'alaihi wa sallam laget To linjer på høyre og to linjer på venstre Han sa: «Dette er gater djevelens Så han la hånden på den svarte linjen (i midten, penn), så les denne paragrafen".. [2] (Og at (vi forteller dette er min rett vei, så følg det, og ikke følger veiene du fulgte gatene (de andre), fordi gatene var spre dere fra veien . ham som er pålagt oss å være forsiktige "[al-An'am: 153]

Blir klart at trafikksikkerheten for å unngå den listige av Satan er å følge stien av Allah, følger boken og Sunnah som forståelsen Salafush Salih. Allah Subhanahu wa Ta'ala sier.

ومن يشاقق الرسول من بعد ماتبين له الهدى ويتبع غير سبيل المؤمنين نوله ماتولى ونصله جهنم وسآءت مصيرا

«Og den som motsetter apostelen etter åpenbare sannheten for ham, og følg sti som ikke er veien for de troende (dvs. følgesvennene til veien), lar vi ham fri for feil som har mestret det, og vi setter det inn Jahannam, som Jahannam og dårlig -en ond destinasjon. " [An Nisa ': 115].

3. For å søke tilflukt i Allah fra Satan Disorders.
Imam Ibn Katheer, kan Allah ha nåde si: Betydningen av "Jeg søker tilflukt hos Allah fra Satan den forbannede", som jeg søke beskyttelse hos Allah fra Satan den forbannede av interferens på min religion, eller i min verden, eller stoppe meg fra å gjøre det jeg fortalte ham, eller oppfordret til å gjøre hva jeg var forbudt for ham. Fordi det er noe til hinder djevelen fra en mann uten Gud.

Derfor bestilte Allah Subhanahu wa Ta'ala å ta omsorg og være skånsom mot menneskelige onde, gjør godt mot ham, så tabi'atnya (bra) falt fra lidelse (som han gjorde).

Allah beordret (human) tyr til ham fra Satan, djinnene, fordi han ikke godtok bestikkelser. Gode ​​gjerninger vil ikke påvirke ham, fordi han (Satan) har tabi'at onde. Og vil ikke hindre den fra deg, men Yang har blitt opprettet. [3]

Dette er den beste måten å redde deg fra Satan og hans hær, å påberope beskyttelse av Allmektige Gud, for han er å høre, kjenne, og All-Mighty.

Påkall beskyttelsen utføres generelt til enhver tid, noe forstyrret djevelen, og opptrådte også på visse tider av dituntunkan Allah og Hans sendebud. Han sa:

وقل رب أعوذ بك من همزات الشياطين وأعوذ بك رب أن يحضرون

"Og si:" Ja, min Herre. Jeg søker tilflukt hos deg fra hvisken Satan. Og jeg søker tilflukt (også) til deg, O min Rabb, fra ankomst til meg ". [Al Mukminun: 97-98]

Allah sier også,

وإما ينزغنك من الشيطان نزغ فاستعذ بالله إنه سميع عليم

"Og hvis du overskriver noe Satans fristelser, søker tilflukt i Allah. Allah er å høre, Knowing." [Al A'raf: 200].

De spesifikke tider for beristi'adzah dituntunkan, blant annet er: når forstyrret Satan, de onde tilskyndelser, forstyrrelser i bønn, når han er sint, mareritt, nå kommer til å lese Al Qur1an, om å gå inn i moskeen, da inngikk avfallet hensikt, da han hørte hylende av hunder og skrøt av et esel, da vil berjima ', i morgen og kveld, isti'adzah for barn og familier, da stoppet ved et sted, da skal sove. Detaljer om argumentene er alle finnes i de autentiske hadith.

4. Les Koranen.
Blant visdom Allah åpenbarte den hellige boken Koranen er et rusmiddel og motgift for dem som tror. Allah sier,

وننزل من القرءان ماهو شفآء ورحمة للمؤمنين ولايزيد الظالمين إلاخسارا

"Og vi sender ned fra Koranen for å være en tilbyder og en nåde til de som tror på Koranen og det bidrar ikke til disse tapene i tillegg til de wrongdoers." [Al-Isra ': 82]

I dette tilfellet leser Koranen også inkludert i behandlingen av forstyrrelser frastøte eller holde djevelen. For faktisk er det lesing for Koranen, djevelen vil flykte bort.

عن أبي هريرة أن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال لا تجعلوا بيوتكم مقابر إن الشيطان ينفر من البيت الذي تقرأ فيه سورة البقرة

"Fra Abu Hurairah at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa, ikke gjør husene som graver. Sikkert han rømte hjemmefra som ble lest surah Al Baqarah i det." [Rapportert av muslimsk, nei. 780]

Abu Hurairah, har djevelen åpnet en hemmelighet. Dette bekreftes av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam. Satan sa.

إذا أويت إلى فراشك فاقرأ آية الكرسي (الله لا إله إلا هو الحي القيوم) حتى تختم الآية فإنك لن يزال عليك من الله حافظ ولا يقربنك شيطان حتى تصبح فخليت سبيله فأصبحت

"Hvis du okkupere sengen, så kan du lese avsnitt seter (Allahu la ilaha illa huwal hayyul Qayyum) inntil du er ferdig med verset. Så du virkelig vil alltid være en vakt fra Allah, og Satan vil ikke nærme deg til du får om morgenen". [Bukhari]

5. Dhikrullah reprodusere.
Dhikrullah er en meget sterk festning for å beskytte seg mot demonisk forstyrrelse. Som det er kjent fra forkynnelsen av Gud gjennom hans apostler. Blant annet gjennom verbal profeten Yahya Alaihissallam, som hadith nedenfor.

عن الحارث الأشعري أن النبي صلى الله عليه وسلم قال إن الله أمر يحيى بن زكريا بخمس كلمات أن يعمل بها ويأمر بني إسرائيل أن يعملوا بها ... وآمركم أن تذكروا الله فإن مثل ذلك كمثل رجل خرج العدو في أثره سراعا حتى إذا أتى على حصن حصين فأحرز نفسه منهم كذلك العبد لا يحرز نفسه من الشيطان إلا بذكر الله

Al-Harith Al Ash'ari, sa profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam: "Sannelig, Allah kommanderte Yahya bin Zakariya Alaihissallam med fem setninger, for å praktisere det, og han beordret Israels barn at de praktiserer det (blant annet) ... Jeg befaler deg til dhikrullah ( Husk, kalt Gud). Faktisk lignelse som lignelsen om en mann blir forfulgt av hans fiender raskt, så hvis han hadde kommet til en sterk festning, og han reddet seg fra dem (med ly i slottet). En slik tjener ikke ville være i stand til å beskytte seg mot Satan unntatt med dhikrullah. "[Rapportert av Ahmad]

Så hvis du ønsker å overleve intriger og mot onde ånder, la dem alltid våte tungen med en konsentrasjon i leveren fulgt dhikrullah.

6. Den muslimske Jama'ah ære.
Bli med de muslimske troende i å utføre en rekke tilbedelse med menigheten dituntunkan, er en måte å redde seg fra målet av djevelen. For sannelig er Satan en ulv som vil kaste seg over mannen, som ulver vil rive sauene for sitt parti alene.

عن أبي الدرداء قال سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول ما من ثلاثة في قرية ولا بدو لا تقام فيهم الصلاة إلا قد استحوذ عليهم الشيطان فعليك بالجماعة فإنما يأكل الذئب القاصية قال زائدة قال السائب يعني بالجماعة الصلاة في الجماعة

"Fra Abu Darda", sa han, jeg har hørt profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa: "Det er tre personer i en landsby eller felt, ikke fundert på deres forsamlingsbønn, men Satan kontrollerte dem Så bli med i menigheten, fordi den virkelige. ulven vil spise bukken alene "[Rapportert av Abu Dawud, nei. 547]

7. Å vite Satans makt Tipu-Så pass opp.
Satan er veldig opptatt av faktisk å villede folk. Han tilbrakte sitt liv og ånde for å ødelegge den menneskelige tilstand. Da plikten til en fornuftig person, må han være klar over dette fiende, som dukket fiendtlig helt siden profeten Adam Alaihissallam. Allah advarer Hans tjenere med Hans Ord:

ياأيها الذين ءامنوا لاتتبعوا خطوات الشيطان ومن يتبع خطوات الشيطان فإنه يأمر بالفحشآء والمنكر ولولا فضل الله عليكم ورحمته مازكى منكم من أحد أبدا ولكن الله يزكي من يشآء والله سميع عليم

"Dere som tror, ​​ikke følger fotsporene til djevelen. De som følger i fotsporene til djevelen, ble djevelen faktisk bedt om å gjøre handlinger som er grusom og urettferdig. Hadde det ikke vært for Guds nåde og velsignelse til dere alle, absolutt ikke ingen av dere er rene (av gjerninger skammelig og urettferdig det er) for alltid, men alle som behager Gud å rengjøre. Og Allah er å høre, Knowing ". [En Nur: 21]

En måte å lære list Satan, ved å kjenne og demontere den hokey-ladet, så man kan unngå det. For alle som ikke kjenner den onde, uten å vite det, vil han falle inn i den.

8. Menyelisihi Satan og unngå villedende Means-ingredienser for mennesker.
Satan er fienden av mannen. Vi må gjøre det som en fiende. Fordi natur fienden prøver alltid på ulike måter å skade fienden og holde ham borte fra dydene. Han sa:

يآأيها الناس إن وعد الله حق فلا تغرنكم الحياة الدنيا ولايغرنكم بالله الغرور إن الشيطان لكم عدو فاتخذوه عدوا إنما يدعوا حزبه ليكونوا من أصحاب السعير

"O folk, sannelig løftet om Allah er sant, så aldri la livet av verden snik deg, og så ikke la Satan bedra deg som smart knep fra Gud. Sannelig Satan er fienden til deg, og deretter behandle ham som en fiende (mu) , fordi de virkelige demoner som tok bare fraksjon at de kan være bosatt i en brennende helvete. " [Fathir: 5, 6].

Inkludert i dette, nemlig menyelisihi onde gjerninger, for eksempel:
- Satan spise og drikke med venstre hånd, så vi menyelisihinya å spise og drikke med sin høyre hånd.
- Satan ikke gjøre qailulah (bryte på formiddagen), så vi menyelisihinya av qailulah.
- Vi må forlate tabdzir (avfall), fordi folk som gjør tabdzir er brødre av Satan.
- Vi må gjøre ting rolig og forsiktig, fordi holdningen hast er fra Satan.
- La oss avvise og hold tett det tid til å fordampe, fordi den er av djevelen.

De argumenter som vi nevnte dette, som finnes i de autentiske hadith. Likeledes ligger vi unna midler brukes av Satan til å villede folk, for eksempel musikk, sang, drikking og andre.

9. Svakheten ved Tipu-tro Satan
Allah Subhanahu wa Ta'ala sier:

الذين ءامنوا يقاتلون في سبيل الله والذين كفروا يقاتلون في سبيل الطاغوت فقاتلوا أوليآء الشيطان إن كيد الشيطان كان ضعيفا

"De som tror kampen i veien for Allah, og de som tviler kampen i veien for Evil, så kjempe djevelen karer, se den listige av Satan er svak". [An Nisa ': 76].

Men ekspert flytte trap-felle demoner kastet på mannen, men vi har fortsatt å tro at list Satan er svak indeed. Forutsatt vi alltid adlyde Allah den Allmektige.

Blant svakhetene er djevelen: han kan ikke åpne en låst dør og kalte Gud for ham. Likeledes kan ikke spise sammen med folk som sier Bismillah før. Setab heller ikke tilbringe natten på huset hvor folk går for å lese Bismillah.

10. Omvende seg og søke tilgivelse.
Mens han fortsatt i live, må man omvende seg og søke tilgivelse for sine synder til Allah Subhanahu wa Ta'ala. Så lenge mennesket har gjort dette, så Allah Subhanahu wa Ta'ala vil alltid tilgi ham.

عن أبي سعيد الخدري قال سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول إن إبليس قال لربه بعزتك وجلالك لا أبرح أغوي بني آدم ما دامت الأرواح فيهم فقال الله فبعزتي وجلالي لا أبرح أغفر لهم ما استغفروني

"Fra Abu Sa'īd Al-Khudri, sa han, jeg hørte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:" Da sa djevelen til Robbnya, "For ære og herlighet, vil jeg alltid lure Adams barn så lenge ånden er der fortsatt i" sin. Da sa Gud: "For ære og herlighet, vil jeg alltid tilgi dem for de var lei for meg". [Rapportert av Ahmad].

Her er en liten forklaring om djevelen og deres triks. Kan være nyttig og være utstyrt for å skjerme oss fra distraksjoner og fristelser av Satan forbannet. Musta'an Allah.

[Kopiert fra As-sunnah Magazine Issue 09/Tahun IX/1426H/2005M. Foundation publiserte Lajnah Istiqomah Surakarta, Adresse Jl. Solo-Solo Puwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183, Tlf. 0271-761016]



Ahlus Sunnah Wal Jama'ah FII Sabiilillaah Jihad Joint Enforce Ulil Amri


Av
Al-Yazid ibn Abd al-Qadir Ustadz Jawas


Jihad er en av de viktigste islamske syi'ar og er kulminasjonen av herlighet. Posisjon i en religiøs jihad er viktig og stadig vedlikeholdes. Jihad FII sabiilillaah forblir der til dommedag.

A. Definisjon av Jihad
I språket (etymologi) sier jihad er hentet fra setningen:

جهد: الجهد, الجهد = الطاقة, المشقة, الوسع.

Hvilket betyr kraft av innsats, vanskelighetsgrad og evne. [1]

Ifølge ar-Raghib al-Ashfahani (d. 425 H). Rahimahullah: الجهد betyr trøbbel og الجهد gjennomsnittlig evne [2].

Jihad er hentet fra ordene: جهادا - يجاهد - جاهد

Ifølge vilkårene syar'i (terminologi):

الجهاد: محاربة الكفار وهو المبالغة واستفراغ ما في الوسع والطاقة من قول أو فعل.

"Al-Jihad betyr å bekjempe vantro, som prøver for alvor å vie styrke og evne til enten ord eller gjerning." [3]

الجهاد والمجاهدة: استفراغ الوسع في مدافعة العدو.

"Jihad betyr å vie alle sine evner for å bekjempe fienden."

Det finnes tre typer jihad:
A. Jihad mot virkelige motstandere.
2. Jihad mot Satan kan jage.
3. Jihad mot lidenskaper.

Tre typer jihad er forankret i Koranen al-brev al-Hajj: 78, at-Tawbah: 41, al-Anfal: 72. [4]

Ifølge al-Hafiz Ahmad ibn Ali ibn Hajar al-Asqalani (kjent av al-Hafiz ibn Hajar al-'Asqalany, døde th 852 H). Rahimahullah: "Jihad ifølge syar'i vier hele evne til å bekjempe vantro. "[5]

Begrepet brukes også for jihad mot lidenskapene, kan Satan jage, og folk Fasiq. Som for kampen mot lidenskapene er å lære religionen Islam (lære ordentlig), så øve det og lære det. Den jihad mot Satan kan jage ved å avvise alle former for tvilsom og begjær er alltid dekorert av Satan kan jage. Jihad mot vantro med hendene, Treasure, oral, og lever. Som for jihad mot folket Fasiq hånd, muntlig og leveren. [6]

Ordene i al-Hafiz ibn Hajar i samsvar med ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam:

جاهدوا المشركين بأموالكم وأنفسكم وألسنتكم.

«Kjemp mot avgudsdyrkerne med skatten, sjelen, og snakket om deg." [7]

Jihad av Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah kan Allah ha barmhjertighet er: ". Vier alle evner å oppnå det som er elsket av Allah, og avviser alt som er hatet av Allah" [8] han sa: "Se, jihad hovedsak nå (nå) hva er elsket av Gud tro og gode gjerninger, og avviser det som hatet av Allah i form av vantro, ondskap, og maksiyat. "[9]

Denne definisjonen omfatter enhver form for jihad utføres av en muslim, som omfatter lydighet til Allah å gjennomføre Guds bud og holder hans forbud. Sincerity invite (forkynne) den andre personen til å implementere compliance, nær og fjern, muslimer eller hedninger og oppriktige bekjempe de vantro for å håndheve dommen av Gud og bortsett fra det. [10]

Jihad sa ikke den virkelige jihad, men det er jihad når rettet til å søke Guds ansikt, opprettholde sin dom, heve banner av sannhet, og gi alle baatil kvitt kropp og sjel til å søke gleden av Allah. Men hvis noen prøver å finne den verden, så ikke si jihad er reell.

Enhver person som kjempet for å få stillingen, skaffe booty, vise mot, søker berømmelse (intensitet), så han vil ikke bli belønnet og ikke bli belønnet. [11]

Jihad i Islam er en hoved-seutama veldedighet. Gud befaler jihad finnes i Al-Qur-en, som er bokstaven for al-Baqarah: 190, 193, 216, Ali 'Imran: 142, en-Nisa': 95, at-Tawbah: 73, al-Anfal: 74 , al-Hajj: 78, al-Furqaan: 52 og aske-Shaaf: 11.

'Abdullah bin Mas'ud Allah anhu sa:

سألت النبي صلى الله عليه وسلم: أي العمل أحب إلى الله? قال: الصلاة على وقتها, قال: ثم أي? قال: بر الوالدين, قال: ثم أي? قال: الجهاد في سبيل الله.

"Jeg spurte en gang profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam:« Nestekjærlighet hva som er viktigst "Allahs sendebud sallallaahu' alaihi wa sallam sa:?. Bønn i tid" Jeg spurte igjen: "Hva så?" Han sallallaahu 'alaihi wa sallam svarte : '. pliktoppfyllende til foreldrene: "Jeg spurte igjen:" Så hva han sallallaahu' alaihi wa sallam svarte: '. Jihad-laah sabiilil FII "[12]

Abu Dharr av Allaah anhu gang spurte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam: "Amal hva det viktigste?" Han sallallaahu' alaihi wa sallam svarte: «Tro på Allah og den jihad FII sabiilillaah ..." [13]

'Abdullah bin Umar anhuma sa: "The main-seutama veldedighet etter bønnen er jihad FII sabilillaah." [14]

Det er en person som spurte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam: "O Allahs sendebud, er det noen som kjemper for håp Ghani hus (krigsbyttet), det er en annen krig for å bli navngitt, og andre kjempet for å se sin posisjon, som er ? slåss i Allah "Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

من قاتل لتكون كلمة الله هي العليا فهو في سبيل الله

"De som kjemper Guds ord være høy, så han FII sabiilillaah (i veien for Allah)." [15]

B. Law of Jihad
Loven av jihad er Fard (obligatorisk) på grunnlag av Guds ord al-Qaahir:

كتب عليكم القتال وهو كره لكم وعسى أن تكرهوا شيئا وهو خير لكم وعسى أن تحبوا شيئا وهو شر لكم والله يعلم وأنتم لا تعلمون

"Foreskrevet for deg å kjempe, men kjemper det er noe som du hater. Kanskje du hater noe, men det er veldig bra for deg, og kan være (for) dere elsker en ting men det er veldig dårlig for deg, vet Allah mens du ikke vet "[Al-Baqarah: 216].

Dette avsnittet er en bestemmelse av plikten til jihad fra allmektige Allah for muslimene, så de stopper de onde fiender av muslimsk territorium.
Muhammad ibn Shihab az-Zuhri (. D. 124 H) rahimahullah sa: «Jihad er obligatorisk for hver enkelt, enten i en tilstand av krig eller som satt (ikke tilstede). Folk som satt, når de blir spurt om hjelp, så han bør gi assistanse dersom anmodet om å gå til krig, så han bør gå til krig, og hvis ikke nødvendig, så la det forbli på plass (ikke delta). "[16]

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa Fat-hu i Makkah (Mekka release):

لاهجرة بعد الفتح, ولكن جهاد ونية, وإذا استنفرتم فانفروا.

"Det er ingen utvandring etter Fat-hu Makkah (frigjøringen av Makkah), men det er jihad og goodwill. Når du blir bedt om å gå til krig, så gå videre! "[17]

Loven av jihad er Fard kifaya [18] med argumentene til Al-Koranen og autentisk Sunnah og forklaringer lærde av Ahlus Sunnah, blant annet Al-Koranen-an brevene en-Nisa 'Choice: 95-96, at-Tawbah : 122, al-Muzzamil: 20, og noe av hadith av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er autentisk.

Presten og de andre fire skolene er enige om at jihad er en Fard FII juridisk sabiilillaah kifayah, da noen muslimer praktiserer det, så faller (gjeld) på den andre. Hvis ingen gjør det så alt er syndig. [19]

De lærde sier at jihad blir Fard 'Ayn på tre forhold:

Først: Når de muslimske styrkene og vantro (vantro) møtes og er vendt mot hverandre på slagmarken, og personen må ikke trekke eller snu.

Second: Hvis fienden angriper muslimske land er trygg og beleiret det, så er det obligatorisk for folket i landet for å komme ut for å kjempe mot fienden (for å forsvare hjemlandet), men kvinner og barn.

Tredje: Hvis imamen spurte folket eller noen mennesker velger å gå til krig, så det må gå. Bevisene er brevet at-Tawbah: 38-39. [20]

Jihad er nødvendig for:
A. Enhver muslim.
2. Baligh.
3. Sensible.
4. Independence.
5. Menn.
6. Ha evne til å bekjempe.
7. Har tilstrekkelige midler til henne og hennes familie under hennes forsvinning i en jihad. [21]

For kvinner er det ingen jihad, er jihad en Hajj og 'Umrah. Den er basert på hadith RasulullahShallallahu 'alaihi wa sallam av' Aisha anhuma Allah, da han spurte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam:

يا رسول الله, على النساء جهاد? قال: نعم, عليهن جهاد لا قتال فيه: الحج والعمرة.

"O Allahs sendebud, om kvinnene må kjempe jihad? Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam svarte: «Ja, kvinner plikt til å føre jihad (selv) det er ingen krig i det, nemlig (tilbedelse) Hajj og' Umrah." [22]

C. Den dyd av Jihad
Dyder jihad er veldig mye i det hele tatt, blant disse er:
A. Mujahid bevegelse (de som strever i veien for Allah) på slagmarken var belønningen gitt av Gud. [23]
2. Jihad er en lønnsom handel og aldri tapt. [24]
3. Enliven jihad forrang over Grand Mosque og gi drikke til pilegrimer. [25]
4. Jihad er ett av to gode (vinn eller dø en martyr). [26]
5. Jihad er veien til himmelen. [27]
6. De som strever, selv om han led martyrdøden, men han er fortsatt i live og får lykke. [28]
7. De som strever som folk som ikke bryter sin faste og bønn natt stadig. [29]
8. Truly Himmelen har 100 nivåer fastsatt av Gud for dem som strever i hans vei. Fra et nivå til et annet er som himmel og jord. [30]
9. Himmelen i skyggen av sverd. [31]
10. De som døde som martyr har seks fordeler: (1) synder tilgitt siden de første dråper blod, (2) kunne se sin plass i himmelen, er (3) vil bli beskyttet fra graven Allah, (4) gitt en følelse av sikkerhet fra den forferdelige angsten på dommens dag , (5) er gitt tro klær, gift med en engel, (6) kan gi hans familie syafa'at til 70 personer. [32]
11. Folk som går for jihad i Allahs måte bedre enn verden og alt i den. [33]
12. De som døde som martyr, var hans sjel i qindil (lys / lykt) som er i himmelen. [34]
13. De som døde som martyr tilgitt alle synder unntatt gjeld. [35]

D. Disyari'atkannya formål Jihad
Islamsk Jihad har som mål å bekjempe fiender av religionen av Gud rett i ansiktet på jorden, ikke bare drepe dem.

Allah al-'Aziiz sa:

وقاتلوهم حتى لا تكون فتنة ويكون الدين لله فإن انتهوا فلا عدوان إلا على الظالمين

"Og bekjemp dem inntil det ikke er forfølgelse, og (så) at religion er for Gud alene. Hvis de slutter (fra fiendtlig innstilt til deg), så er det ingen fiendtlighet (igjen), bortsett fra de wrongdoers "[Al-Baqarah: 193].

Ibn Jarir Tabari (. D. 310 H) rahimahullah sa: "Bekjemp dem slik at ingen lenger skulke til Allah, er det ingen tilbedelse av avguder, avgudsdyrkelse og andre guder, slik at tilbedelse og lydighet til Gud ikke bare til andre ". [36]

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله ...

"Jeg er befalt å kjempe mot folk til de vitner at det er ingen gud har rett til å bli tilbedt, men Allah riktig ..." [37]

Abu 'Abdillah al-Qurtubi (. D. 671 H) rahimahullah sa: "The vers og hadith ovenfor viser at siden' qital '(krig) er kufr." [38]

Shaykh som-Sa'di rahimahullah sa: "Formålet med krigen i veien for Allah er ikke bare utgytt blodet til de vantro og ta deres eiendom, men målet for denne religionen er etablert av Gud over alle religioner og eliminere (bli kvitt) alle former for avgudsdyrkelse som hindrer etablering av denne religionen, og det er "bakvaskelse" (skulke). Når fitnah (polyteisme) er borte, oppnådd dette målet, er det ikke lenger et drap og krig. "[39]

Dermed jihad for Allahs religion disyari'atkan oppreist i jorden. Derfor, før du starter krigen befalt å forkynne for de vantro slik at de konverterer til islam. [40]

E. Nivåer av Jihad
Ifølge Imam Ibn Qayyim al-Jihad Jauziyyah rahimahullah har fire nivåer [41], nemlig:

Først: Jihaadun nafs (jihad mot de lidenskaper).
Det er fire nivåer av jihad:
1.Berjihad å studere og undervisning, som studerer religion sannheten. En person vil ikke kunne oppnå ære, lykke i verden og den hinsidige, men med kunnskap og veiledning. Hvis han ikke ønsker å lære nyttig kunnskap, så han vil skade verden og det hinsidige.

2. Tilstrebe å praktisere den kunnskapen de har fått. Hvis utelukkende basert på vitenskap uten veldedighet, så kanskje det ville skade vitenskapen ikke engang gjøre ham godt.

3. Streber etter å mendakwahkannya, lære den til folk som ikke kjenner, så hvis dette oppdraget ikke omfatter skjule så denne kunnskapen som Allah sender ned enten i form instruksjoner og forklaringer [42]. Så kunnskap er ikke nyttig de kan heller ikke bli reddet fra Allah.

4. Strebe etter å være tålmodig med de vanskelighetene med oppdraget hennes i veien for Allah og også pasienten med menneskelig forstyrrelse. Han bar vanskelighetene med forkynnelse, var det utelukkende på grunn av Allah. Hvis alle fire nivåer er oppfylt da det ville inkludere en person som Rabbani. Dermed vedtok Salafush Salih at en person ikke kan betegnes som en Rabbani til han kan finne ut sannheten, praktisere det og lære det. Derfor, den lærde, praktisere det og lære det, så vil han på siden av englene hyllet ham.

Second: Jihaadus Syaithaan (jihad mot Shaytan)
Jihad denne typen er det to nivåer:
A. Strever for å skjerme seg mot angrep tvilsomt og tvil til tro.
2. Strever for å skjerme seg mot angrep fra destruktive lyster og begjær.

Shaytan Jihadusy nivåer som ville eksistere etter den første dommen, og på andre nivå vil det være etter tålmodighet.
Allah al-haafiz sa:

وجعلنا منهم أئمة يهدون بأمرنا لما صبروا وكانوا بآياتنا يوقنون

"Og vi gjorde mellom dem at de lederne som veileder ved kommandoen Vår da de var tålmodige. . Og det er de tror på vår Signs "[As-Sajdah: 24]

Gud i religionene forkynne at ledelse kan bare oppnås med pasienten og selvsikker. Tålmodighet vil kunne motstå lysten og destruktive begjær. Mens sikker på å bli avvist fra tvil og tapsutsatte.

Tredje: Jihaadul Kuffaar Wal Munaafiqiin
På jihad, er det fire nivåer:
A. Jihad av hjertet.
2. Jihad av tungen.
3. Jihad med rikdom.
4. Jihad med sjelen

Jihadul kuffar (jihad mot de vantro) er mer spesifikk (kontekst er gjort) for hånd (strøm), mens Jihadul Munafiqin (jihad mot hyklerne) er mer spesifikk (kontekst gjøre) med (strøm) muntlig.

Allah Ta'ala sier:

يا أيها النبي جاهد الكفار والمنافقين واغلظ عليهم ومأواهم جهنم وبئس المصير

"O Profet, strebe (mot) vantro og hyklerne, og være hardt på dem. Hvor de er Jahannam Hell, og onde er målet "[At-Tawbah: 73]. [43]

Fjerde: Jihaad Arbaabizh Zhulm wal Bida 'wal-karaat Mun (jihad mot urett tegn, skuespillere og munkar Bid'ah)
På jihad, er det tre nivåer:
A. Med en dyktig hånd.
2. Hvis ikke kunne da verbalt.
3. Hvis ikke råd til det med hjertet.

Dermed de tretten nivåer av jihad.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

من مات ولم يغز, ولم يحدث به نفسه, مات على شعبة من نفاق.

"Den som dør mens han aldri har kjempet og hun ble ikke unnfanget i hans sinn for krig, er det døden inngår i en gren av hykleri." [44]

Jihad skal utføres med ulil Amri, både ulil Amri det bra eller dårlig.

F. Seksjon for Jihad
Jihad mot de vantro ble delt i 2 (to):

Først: Fat-h Jihadul Wath Thalab (offensiv jihad).
Jihad krever oppfyllelse av vilkår syar'iyyah (de vilkår som er fastsatt av islamsk lov), som følger:
A. Eksistensen av en imam (leder).
2. Det er en State of (tilstand).
3. Det ar-Raayah (flagget til jihad).

Second: Jihadud Difaa '(defensiv jihad, forsvar av et muslimsk land).
Jihad er Fard lov "Ayn på hele befolkningen i landet som ble angrepet av fienden (den aggressive). Dersom befolkningen i landet er svak, så de bør bistås av innbyggerne i landet av sine nærmeste naboer.

Jihad syar'i må ha syar'i forberedelse og tilberedning ble delt i 2 (to):
Først utarbeidelse av trening slik at troende mennesker for å opprettholde essensen i tilbedelse til Allah Herren, Allhærs Gud, sjelen trene dem på Allahs bok, rense deres hjerter i sunnah til Hans profet sallallaahu 'alaihi wa sallam, slik at de kan hjelpe religion Allah og Shari'ah' på ham.

Dette er i samsvar med hans ord:

ولينصرن الله من ينصره

"Og virkelig Gud ville hjelpe dem som hjelper (religiøs) Ham." [Al-Hajj: 40]

Second, den fysiske forberedelser, som forbereder for antall tropper og utstyr for å bekjempe Allahs fiender og bekjemp dem.
Allah sier:

وأعدوا لهم ما استطعتم من قوة ومن رباط الخيل ترهبون به عدو الله وعدوكم وآخرين من دونهم لا تعلمونهم الله يعلمهم وما تنفقوا من شيء في سبيل الله يوف إليكم وأنتم لا تظلمون

"Og forberede seg mot dem uansett tvinge deg sanggupi av hestene er bundet til krigen (som er forberedelse at) du vibrere Allahs fiende og din fiende og andre enn dem som du ikke kjenner, men Gud vet det . Uansett skal dere tilbringe i veien for Allah, skal tilbakebetales til dere og dere skal ikke bli misbrukt (skadet) "[Al-Anfal: 60].

Slå på plikten til jihad med alle bestemmelser er obligatorisk å oppfylle syari'atnya vilkårene.

Å gi eiendommer til folk som er pliktige til å snu jihad, i henhold til bestemmelsene i Shari'ah-med ord terrorisme er en stor feil, baktalelse, falsk anklage og en fatal feil og uvitenhet som er.

Som for atferdsforstyrrelse (anarki), som terroriserte folk, kaste bomber, et selvmord bilbombe, skremme folk safe eller folk som er strengt tilsyn av staten, dreper barn, kvinner og eldre mennesker med religionens navn jihad er ikke sant, denne handlingen ar-Rafiiq mot Allah, Hans sendebud sallallaahu 'alaihi wa sallam og de troende. De har vært ute av veien lærde er svært dyp forståelse av vitenskap. [45]

[Kopiert fra boken Sharh Aqeedah Ahlus Sunnah Wal Jama'ah, artikkel "Ahlus Sunnah Wal Jama'ah FII Sabiilillaah Jihad Joint Enforce Ulil Amri". Yazids ibn Abdul Qadir forfatter Jawas, Reader Publishers Imam Ash-Shafi'i, Postboks 7803/JACC 13340A. Tredje mugg Jumada al-Awwal 1427H/Juni 2006M]




Råd og Fatwa Jihad



Av
Shaykh Salih bin Sa'd As-Suhaimi Al-Harby


All ros tilhører Allah, vi priser, be ham om hjelp og be om tilgivelse. Vi søker tilflukt hos Allah fra onder selv og våre gjerninger. Den som Allah gir veiledning, så det er ingen som kan være misvisende. Og den som blir ledet på villspor Gud, så ingenting kan menunjukinya.

Jeg bærer vitnesbyrd om at ingen fortjener å bli tilbedt utelukkende på grunn av Allah, ingen partner til ham. Og jeg bærer vitnesbyrd om at Muhammed er Hans slave og Hans sendebud. Måtte bønner og hilsener og velsignelser fra Allah alltid (delegert) til ham, hans familie og hans venner og de som følger trinnene og gå på manhajnya, følge Sunnah og Sunnah inntil oppstandelsens dag.

Når det gjelder fremtiden:
Faktisk ville jeg gjerne råde mine brødre og muslimer i Indonesia suadara med noen råd, og jeg håper jeg er oppriktig i dette rådet, og forhåpentligvis også hensikten med dette rådet er Guds ansikt og neste landsby.

I dette rådet tar jeg meg selv og muslimene å alltid ha frykt for Allah Subhanahu wa Ta'ala i hemmelighet eller åpent, godt eller dårlig, glad eller vanskelig. For frykt for Gud er årsaken til all godhet.

Jeg holder også fast ved si sterke tau av Allah, hjelpe hverandre i godhet og fromhet.

Allah Subhanahu wa Ta'ala sier.

"Hvilket betyr: Og dere Hold til tau av Allah og ikke brutt to-split (berfirqah-firqah)" ​​[Aal 'Imraan: 103]

Og Guds ord

"Hvilket betyr: Og du menolonglah gjensidig hjelp og selvbeherskelse i godhet, og ikke være å hjelpe hverandre i synd og fiendskap" [Al-Maidah: 2]

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa.
"Det betyr: En muslim av en annen muslimsk flertall på bekrefter hverandre" [1]

Og ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam

"Betydning: Lignelsen om muslimer i Barmhjertige, kjærlig og mild seg imellom, som en kropp, når noen syke, andre medlemmer vil føle smerten" [Hadith Bukhari og Muslim]

Og også jeg testamentere til muslimene for å gjenopprette alle ting i tvisten Koranen og Sunnah til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Guds Ord

"Betydning: Dere som tror, ​​adlyde Allah og adlyd Hans sendebud og ulil Amri (geistlige og umara) av deg. Og hvis du er uenig om noe, gi meg tilbake til Allah og Hans sendebud, hvis du virkelig tror på Allah og den siste dagen, er at det beste resultatet og til slutt "[An-Nisa: 59]

Alt dette ikke er mulig, med mindre avkastning (tvisten, pent) til lærde av denne Ummah og til forståelsen av de rettferdige.

Han sa

"Hvilket betyr: Og hvis de sender til apostlene og Ulil Amri blant dem, sikkert folk som ønsker å vite sannheten (å kunne) finne ut fra dem (apostler og Ulil Amri)" [An-Nisa: 83]

Guds Ord

"Betydning: Spør eksperten kunnskap hvis du ikke vet" [An-Nahl: 43, Al-Anbiya: 7]

Allahs ord Ta'ala.

"Det betyr: Hvorfor ikke gå fra hver gruppe blant dem noen av de folk til å utdype sin kunnskap (om religion) for å gi en advarsel til sitt folk når de kommer tilbake, slik at de kan opprettholde seg selv" [At-Tawbah: 122]

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa.
"Hvilket betyr: Ja det er ved å lære vitenskap og høflig natur det er å lære å oppføre seg," [Hadith Hasan Ad-Daruquthni historie i Al-Afrad og Khathib Al-Bagdadi av Abu Hurairah også ved Khathib Bagdhadi av Abu Al-Darda (Se As-Saheehah no. 342)]

Og ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

"Det betyr: La vitenskapen ble brakt av folk som er rettferdig for hver generasjon, noe som vil utrydde uregelmessigheter i folk som ghuluw (redundans) og utrydde street mennesker og forfengelighet for dem som ta'wil dum" [Hadith Hasan se s.24 Tasfiyah wa Tarbiyah Shaikh Ali Hassan arbeid]

Da plikten er å returnere ungdom til Rabbani lærde som alltid bestemmer det rette og gjør alltid rettferdighet.

La dem velge de lærde som virkelig går i retning av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og følge ham (i) de ord, gjerninger eller iti'qad.

Alltid stolt på tekster syar'i i å motta en fatwa som kommer fra dem. Spesielt i de viktige saker eller problemer som krever presisjon veiledning ovenfor synspunkter eller ijtihad lys syar'i tekster som spørsmålet om jihad. Fordi vi lever i en alder full av dritt, og de mange mennesker som tør berfatwa uten vitenskap, mange av dem hevder å være vitenskapsmenn, og mange en modig mentakwil syar'i tekster og et triks i samsvar med viljen og sinnet-ødelagte sinn til styrke innovasjon, for å følge sine lidenskaper eller på grunn av en interesse.

Ingen tvil om at jihad ble der til dommedag, og la muslimene fortsette å prøve å håndheve det for å heve Allahs ord. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa.

"Det betyr: Han som dør og er aldri jihad eller aldri har tenkt å føre jihad i sitt hjerte, døde han på den grenen av hykleri" [Hadith muslimsk historie bok Al-emiratet]

Og profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa.
"Det betyr: Ingen forlater jihad i Allahs måte med mindre de er untouchable".

Jihad er fortsatt leder for muslimene er foreskrevet sammen med gode eller det onde arve jorden, således er Gud og hva som er i dem (muslimene).

Men mannen på denne tiden er delt inn i flere (grupper) på spørsmålet om jihad.

De fleste av dem sier at jihad er en plikt eksisterer ikke lenger er det bare jihad mot de lidenskapene, (de) handle dumme folk-lure-med hadith som haditspalsu atu ligger.

"Vi har returnert fra den lille jihad til jihad er rett".

Hva de mener med en liten jihad er jihad mot islams fiender og hva de mener med jihad er jihad mot de store lidenskaper, (skjønt,-pent). Jihad som er igjen større enn en muslim som ofret sine liv på veien i veien for Allah Subhanahu wa Ta'ala å heve Allahs ord wa Ta'ala Tabaraka.

Dette er den oppfatning av noen mennesker og noen av Sufi forsamling som fremkom under denne epoken, de inviterer folk som reiser i navnet da'wah til Allah uten kunnskap og forståelse av religion Allah. Faktisk er de bare gikk fram og tilbake gjennom hele året uten den minste realisering av de tingene som betyr, særlig med hensyn til forbedring av aqeedah og de faktorer som kan forårsake skade i form av polyteisme, kjetteri eller umoral.

Og det er en annen gruppe som kaller noe en jihad, men det er ikke jihad. De dreper muslimer overalt og tente flammene i krig i landet til muslimene selv i navnet jihad. Faktisk antar de at den muslimske landet er et land som fortjener å bli kjempet for i det der er umoralsk-umoralsk eller overgrep, og ikke mekle ikke til Guds lov, unntatt Allah velsignet land som Saudi-Arabia i dag, er noe som fortsatt er lovløs alhmadulillah Shari'ah av Allah på alle aspekter av livet.

Gruppe som kaller Jihad på noe som ikke er jihad, som rettferdiggjør blodet av muslimene og deres eiendom og ødelegge styrken og ressursene til livet og til og med deres plasser av betydning, hva de gjør er at folk skeptiske til intensjonene i denne gruppen er trolig ridd av sionistiske grupper eller Freemansonry og andre farlige grupper som ønsker å teste muslimer.

Og det er en annen gruppe med en modig memfatwakan dengna rettslig plikt jihad Fard 'ain for alle muslimer, selv om antallet muslimer er ikke tilstrekkelig, uten tilstrekkelig forberedelse, uten kraft, eller presten som ledet jihad.

Fatwa er langt avvek fra manhaj av sannhet og syar'iyah tekster som beskriver grensene for jihad.

Som jeg har forklart, at jihad ble der til dommedag, så Allah testamenterte jorden og hva er i det (for muslimene).

Jihad blir Fard 'ain til hver av muslimer dersom: "Presten fortalte ham, særlig når muslimenes land angrepet eller okkupert, og muslimene har makt og tilstedeværelse av flagrende banner av islam og den klare tilstedeværelsen av de begunstigede snarere enn jihad, slik som saker som ikke forekommer mer skadet eller samme (skade) som memudharatkan islam og muslimer, og muslimer i et forent stat "

Hvis det er noen forhold er loven om jihad er Fard kifaya. Juridisk jihad Fard Ayn, eller obligatorisk kifayah henhold til spesifikke omstendigheter.

Jihad blir Fard kifaya et mål å bidra til oppdraget utlandet der imamen av muslimer ikke er forpliktet til noen person, men bare foreslå generelt.

Hvis en stat som dette så jihad er Fard kifaya som betyr at hvis noen har blitt oppfylt da gugurlah (gjeld) en annen.

Som om det krever en prest til muslimene, mens muslimene har makten, tilstrekkelige mengder, forberedelse mest sannsynlig til å vinne krigen, og deretter jihad blir Fard denne loven 'Ain.

Dette faktum er uttalt at uansett hvem andre kan sies kifayah eller Fard Fard 'ain, som er å hjelpe muslimene når de ødela landet, deres ære tråkket på, eller de har lidt urett mens ingen flagrende banner av jihad, så det er bare å hjelpe muslimer generelt, fordi det ikke ha en tilstrekkelig mengde, ikke har en moden utstyr eller tilstrekkelig styrke.

Dersom en slik situasjon, slik det skjedde i Bosnia Hercegovina, Kosovo, Tsjetsjenia eller den andre, slik at det er hjelp og styrke rekkene av muslimer generelt, men ikke navngitt eller Fard Fard kifaya a'in obligatorisk å delta i den. Men plikten til muslimene generelt er at de hjelper deg med rikdom. Hvem skal med dem for å forsvare landet da dette er greit og forventet. Fordi banner av jihad og mangelen på tilstrekkelig forberedelse kan være faktorer som kommer av Guds hjelp.

Men som jeg sier, i den tid er det gjensidig hjelp og stå skulder til skulder med muslimene i samsvar med våre evner. Men la oss ikke villede ungdommene i islam ved å si at "Jihad er obligatorisk at du ikke bli med hvis du ville synd" er åpenbart ikke sant. Er obligatorisk for muslimene er å hjelpe sine brødre som didzalimi som beste og hans beste uansett hvor de er.

Og hva skjer nå i Molukkene, Indonesia, er det ingen tvil om at muslimene der for å hjelpe og styrke deres rekker og virkelig prøvde å hjelpe dem moralsk og materielt er en sak som bør være for muslimer. La oss oppriktig til å hjelpe dem med det vi sanggupi moralsk og materielt, men ikke til ungdom Indonesia memfatwakan bawasanya plikt til å gå til øya og erklærte jihad i fravær av en imam, eller bevisst oppmuntrer dem til å gjøre dette mens de er mellom to branner.

Brannen som er et flertall kristne befolkningen på øya og varsle regjeringen i Indonesia som vil utelukker enhver bevegelse av en såkalt jihad. Så jeg tenkte:

Jihad krever en fatwa mot ungdom og deres varme vil føre til skade og ødeleggelse, og vil lede ungdom inn i deilige måltider for islams fiender og de sekulære grupper som fulgte dem.

Det er upassende å kreve berfatwa og jihad og gå til øya midt i slike forhold. Fordi behovet for vurdering av maslahah og mafsadah. Vær oppmerksom på at enhver jihad bevegelse som vil ta muslimene til randen av ødeleggelse eller katastrofe, eller få dem til å returnere mestret saken, ikke minst kalles jihad.

Hvem er berfatwa så, så la ham frykter Allah Subhanahu wa Ta'ala og muslimene for ikke å bringe Indonesia til saken at de ikke sanggupi og ikke å gjøre dem deilig mat for fienden. Fordi jihad er ikke en følelse eller slagord, men forholdene må være fornøyd med at jeg har forklart i begynnelsen av denne kassetten.

Vennligst hjelp din bror med det du eier og enhver form for assistanse sanggupi og styrke deres rekker. Men vær forsiktig så du ikke leverer til de muslimske ungdommene som ikke er deres sanggupi tilfelle.

Kalianpun vet hvordan biografi Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i Mekka i 13 år og 2 år i Medina, ikke hevet fane jihad unntatt etter muslimene har makt, staten og forberedelse som tillater dem å hindre Allahs fiende Jihad. Som ingen slike ting, da jeg ikke er enig med deg som vil innvarsle et pulserende islamsk ungdom til randen av ødeleggelse og kaos.

Hvor mange fatwaer som dette har skjedd siden de siste tiårene, som skjedde i de fleste grupper har en leder som føles som en jobb har oppgaven med leder (Imam) da de ikke hadde kunnskap om denne religionen, så de gir oppmuntring til eller kreve ungdom å gå til bestemte steder på det grunnlag at jihad til åstedet er obligatorisk.

Resultatene av denne fatwaen er ødelegge de fattige ungdommene, deres offer forgjeves på grunn av nerve berfatwa som dette.

Faktisk Allah Subhanahu wa Ta'ala sier.

"Det betyr: Ikke si hva du ikke har kjennskap til det. Sannelig hørsel, syn og hjertene til alle som vil være nødvendig for ansvarlighet "[Al-Isra: 36]

Hold deg unna av deg, å kaste bort ungdommen av islam med slike fatwaer. Men faktisk det var ment å hjelpe din bror i samsvar med enten kesanggupanmu moralsk og materielt.

De muslimske ungdommene ødela en fatwa som dette, slik at de ferdig med det at jeg frykter ridership av triksene av islams fiender for å samle de unge av islam på øya, og da de dreper.

Frykt Gud Tabaraka wa Ta'ala, namakanlah noe med hans navn og Shun (holdning) til å våge å gi en fatwa, tilbake til presteskapet, frykt for Gud, i noen av hva du sier og fatwakan fordi du vil definitivt bli holdt ansvarlige for Gud . Ikke kast bort den omgjengelig Islam bak luftspeiling og fatwa at argumentet hviler ikke syar'i og ikke stå på vekten og mafsadah maslahah syar'iyah regel som er anerkjent av de lærde.

Tabaraka du frykter Allah wa Ta'ala. Frykt den dagen du kom tilbake til Gud og hver sjel bli belønnet med hva de tjener.

Vi ber til Gud med gode navn og hans egenskaper taufiq høy å gi til de muslimer uansett hvor de er med hva som forårsaker kjærlighet og keridhaanNya. Og måtte Allah bevare muslimene i Indonesia og på hvert sted til alt ondt. Og may Allah alltid opphøye hans ord, og ydmykende hans fiender.

Sannelig Allah er han som styrer saken og all-stand for slike ting.

Slutten på vår bønn er Alhamdulillahir Rabbil A'lamin.
Måtte velsignelser på, hilsener, velsignelser til Profeten Muhammad alltid sallallaahu 'alaihi wa sallam, hans familie og hans venner.

Brother
As-Salih bin Sa'ad Al-Harby Suhaimi
Førstelektor ved det islamske universitetet i Medina i Profetens moské og lærere
28 Dhu al-Hijjah 1420H

LOV satt ut for å arbeide i Maluku

Til Fadlilatusy Sheikh
Muhammad bin Salih Al-Uthaymeen Hafizhahullah Ta'ala

Bismillahirrahmanirrahim
Kanskje du hadde Fadlilatus Sheikh hørt om kaoset i vårt land, særlig i enkelte byer i det østlige Indonesia, om villskap av de kristne mot muslimer med massakren og kuttet opp kroppsdeler av ofrene i gata, om voldtekt og ødeleggelse moskeer som ble helligdommer av muslimer. Men ikke minst regjeringen tiltak for å overvinne den.

Spørsmålet er, om indonesisk muslimer har lov til å hjelpe sine brødre som kjempet i andre byer så vel som angitt jihad, eller har tillatelse av Imam (regjeringen)?

Vær oppmerksom på at den indonesiske regjeringen har vært nedsenket i politisk og økonomisk kamp, ​​og vil ikke gi tillatelse til alle å utføre jihad, og regjeringen ikke ta konkrete skritt for å stoppe den grusomme slaktingen. Gi oss en fatwa, måtte Allah gi velsignelser til deg

Brotherhood Indonesia
15 Dzulqa'dah 1420H

Svare
Alhamdulillahir Rabill Alamain. Bønner og hilsener til profeten Muhammad forhåpentligvis skur, sammen med familie, venner og folk som følger deres fotspor inntil oppstandelsens dag godt.

Hvis krig er krigen for å forsvare seg, er tillatt. Ya'ni om en kristen kom til huset til en muslim å tråkke henne ære, så han har rett til å forsvare seg, selv om drapet. Som bedt om å gå for jihad, er det ikke tillatt unntatt med tillatelse av presten, ya'ni regjeringen i landet.

Jeg ber Allah, kan han utslette alle de katastrofer og onder av muslimer, og forhåpentligvis gi seieren til islam til Indonesia, fordi seieren ikke kan oppnås uten ved hans hjelp.

Allerede forsto at forræderi av de kristne mot islam og dens tilhengere er svært kraftig overalt. Dette er imidlertid døren på seier for muslimene, så de vet at deres fiender ekte.

Jeg ber Allah, kan han hjelpe muslimene på hvert sted og ødelegge de kristne mennesker og deres assistenter. Sannelig Allah allmektige til alt.

22 Dzulqa'dah 1420H
Muhammad Al-Uthaymeen

Oppstår i Maluku Defamation

Av
Sheikh Dr. Ibrahim bin Amir Al-Ruhaili


Spørsmål
Sheikh Dr. Ibrahim bin Amir Al-Ruhaili spurte: Den tredje, på spørsmålet om ærekrenkelser som oppstår i Molukkene

Svare
Om hva som skjer på øya Maluku, hadde lenge blitt sirkulert blant våre brødre (ikhwah) mye nyheter fra dem, og vi har møtt noen slektninger (vi var), spesielt med hensyn til dette problemet. Vi har forklart at mening (setning) som vi tror og med vår religion til Allah, er som antatt av mange av oss som Shaykh Salih masyaikh As-Suahimi, Shaikh Ubaid Al-Jabri, Sheikh Salih ... i det ... det Sheikhs som Sheikh Abdus Salam Al-Suhaimi,, Sheikh Sheikh Sulaiman .... (Dvs.) et stort antall (Ulama) hadde samlet seg ved Shaykh Salih Al-Suhaimi med ikhwah møtt av de fleste som kom og aldri sluttet i aktivitetene til denne operasjonen. Vi forklarer dem at dette ikke er jihad, må jihad være sant fordi under banneret av islam, under banneret av en prest som har blitt godkjent av bai'at.

Som for dem, folk som startet jihad, de allerede eksisterer under bindingen bai'at mot en muslimsk hersker, selv om han hadde noen (herskerens) gjør. Vi har ikke straffe mennesker i et travelt og vi bør ikke gå ut (til å gjøre opprør) fordi det er bare tvilsomt på tidspunktet for bakvaskelse.

Deretter kan heller ikke tenke meg noe som kan skje bare på grunn av fiendtlighet jihad krever de kristne mot muslimer.

Faktisk jihad blir obligatorisk bare når du har muligheten til å gjøre det. Som om det ikke er evnen til å kjempe, (ikke) evne til forberedelse, så det bør ikke være. Det kan også være behov for å betale jizya (koppskatten utbetalt som en garanti for sikkerhet) for de vantro (dersom omstendighetene kraft) i bytte for vedlikehold av sjelene til muslimene.

Som en liten gruppe som kom til å møte en hær som er utarbeidet med en sterk forberedelse; ha militært utstyr (komplett) og har opplevelsen av krig, da (denne lille keompok) kom ut for å møte dem med det formål jihad, da det ikke er undervist av Shari'ah ' på og de (liten gruppe) ikke er organisert i saken.

Ytterligere råd til mine brødre der (Indonesia), bør de holde seg til retningen av de lærde, og har blitt beskrevet av forskere med en detaljert forklaring av hva som kreves for disse brødrene, er at de tar tilbake makten-keuatan dem og sitter igjen denne saken. For dem å forsvare muslimene å heve denne saken til personer som er autorisert til å håndtere sine saker i deres land, og å gi råd til folk i denne myndighet. Forhåpentligvis ga Allah til herskere taufiq til fordel for (den gode) av muslimer og fjerne deres vanskeligheter.

Dette er ... gode velsignelser på Allah, fred og barakahNya Profeten Muhammad viet, familie og venner.

[Kopiert fra As-sunnah magasinet 07/Th Edition. Og AS-Sunnah IV/1421-2000M 03/Th Edition. Istiqomah Lajnah V/1421-2001MDiterbitkan Foundation Surakarta. Jl. Solo - Purwodadi Km. 8 Selokaton Gondangrejo - Solo 57 183]



Regel-regel i jihad




Av
Prof Sheikh. Abdurrozzaq bin Abdul Muhsin Al-Abbad




Dette er en svært viktig diskusjon om temaet jihad, er jihad for å forstå at islam er foreskrevet i samsvar med de regler og krav som er beskrevet i Koranen og Sunnah Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam og Salafush Salih atsar . Ikke perfekt jihad på Allah og gode gjerninger vil ikke bli inkludert uavhengig av forholdene.

Blant reglene og vilkårene for jihad er som følger.

[1]. Jihad må dilandasai av to ting som en betingelse for aksept av gjerninger, som er oppriktig og mutaba'ah (følg sunnah til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam). Allah Subhanahu wa Ta'ala vil ikke motta en før han jihad for Allah og hans intensjon mengikhlaskan keridhoanNya forventer. Hvis han forventer bare jihad er en personlig fordel eller posisjon eller den andre av verdens saker så jihad er ikke akseptert av Allah Subhanahu wa Ta'ala. Tilsvarende vil Allah ikke godta noen jihad hvis han ikke følger sunnah til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i jihad. Noen som ønsker å føre jihad må først forstå hvordan den første profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam da han mencontohnya jihad.

[2]. Jihad skal være i samsvar med intensjonen og formålet med jihad er å heve disyariatkannya punktum Gud, og at religion tilhører bare til Gud, som profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ble spurt: O Messenger of Allah! det er noen som kjemper for motet hans, fordi det er mer fanatisk (klasse), er det også på grunn av Riya, som inkluderte blant dem som strever i veien for Allah? da svarte han: "De som slåss for Allahs vei til den høye Allahs ord da han er i veien for Allah" [Bukhari Hadith Muslim 7458 og 1904]

[3]. Jihad skal ledsages med kunnskap og forståelse av religion er bra, fordi jihad inkludert semulia-strålende tilbedelse og lydighet. Og tilbedelse er ikke gyldig uten kunnskap og forståelse for religion. Derfor rahimahullah Umar bin Abdul Aziz sa: "De som tilber Allah uten kunnskap han mer skade enn godt." Nevnt i atsar at: "Vitenskap er en prest / leder av veldedighet er veldedighet, mens hans tilhengere". Det er faktisk åpenbart, siden hvis de mål og tiltak ikke er ledsaget av vitenskapen, så er det bare uvitenhet og misguidance og følg lidenskaper. Det må kjenne den virkelige natur jihad, hensikten med jihad, jihad og de ulike nivåer-nivåene, samt en stat bør være forstått at fienden var i ferd med å bli utkjempet. [2]

[4]. Jihad bør gjøres med stor nåde / barmhjertighet og skånsom fordi jihad ikke er foreskrevet for mental tortur eller såre andre. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa.

"Betydning: Det er ingen svakhet det er mildhet i noe, men han vil forskjønne det, og det er ingen vold i noe, men han vil ødelegge det" [Hadith Rapportert av Muslim]

Syaikhhul rahimahullah Islam Ibn Taymiyyah sa: "Satan alltid ønsker av mennesket til å overdrive dem i alle tilfeller. Hvis syaitah tilbøyelig til å se den personen du elsker så gjorde han ekstravagant i kjærlighet, så ikke hater det Gud hater og er sjalu. Men hvis Satan så ham tilbøyelig til uhøflighet / hardware, så djevelen ble gjort overflødig ved å ikke gjøre veldedighet / god, mild og hengiven i samsvar med som Allah har befalt, og han var veldig ekstrem i hatet og fordømte, og ga reaksjon ... " [3]

[5]. Jihad er å bli fylt med rettferdighet og vekk fra tyranni. Dette er viktige bestemmelser i jihad i Allahs vei, slik Allah Subhanahu wa Ta'ala hans ord.

"Betydning: Fight i Allahs sak som kjemper deg, (men) ikke overstige grensene, sikkert Allah ikke elsker dem som overskrider grensen '[Al-Baqarah: 190]

Og ord.

"Betydning: Dere som tror, ​​skal du være folk som alltid opprettholder (sannheten) for Allah og vitner med rettferdighet. Og ikke alltid hat mot et folk, oppmuntre deg til å gjøre urett. Heed, fordi det er bare nærmere fromhet. Og frykt Allah, Allah er klar over hva du gjør "[Al-Maidah: 8]

I det siste, da Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sendte sine tropper, alltid mewasiati dem til å være forsiktige og han sa: «Gå med Allahs navn og i Allahs vei, kjempe de som tviler på Allah. Gjør mecincang (liket), og ikke jukse og ikke drepe barn "[Rapportert av Muslim hadith 1731]

De lærde har forklart at folk som ikke går til krig fra kvinner, små barn, eldre, blinde, folk som er svake / syke, gale mennesker og pastorer / prester og munker / nonner er grupper som ikke fortjener å bli drept i jihad fordi krigen var rettet mot dem som kjemper mot oss når vi viser Guds religion. Noen av de ovennevnte grupper som ikke deltar vi kjempe så vi ikke må kjempe mot dem. Det er fordi Gud lov til å drepe den ånd som disse skapningene kan være bra, som Gud sier.

"Hvilket betyr: Og gjøre bakvaskelse større (synd) snarere enn å drepe" [Al-Baqarah: 217]

Det betyr at til tross for stygghet av krig og ødeleggelse i det, men skaden og ærekrenkelse av hedenskapet over det hele. Den som hindrer ikke muslimer fra å etablere religion Allah, den eneste faren til sin egen vantro. Derav de lærde sa: «Predikanten heter kjetteri som menyelisihi kepad Koranen og Sunnah verdig sanksjon, i motsetning til en lydløs (ingen samtaler til bid'ah). Alt dette inkluderer det gode av islam og den islamske kallet til å gjøre rettferdighet og unngå alle former for forfølgelse og tyranni "[4]

[6]. Jihad (tholab / angrep-pent) må være med imam av muslimer eller med samtykke både ledere / prester er gode eller onde person. Dette er den viktigste blant disse vilkår som må foreligge i jihad fi sabilillah, fordi jihad, spesielt jihad mot Allahs fiender med et våpen ikke kan gjøres, men med makt og styrke ikke kan oppnås, men ved enhet. Og enhet ikke kan bli realisert, men med ledelse. Og ledelse ikke kjører, men med den holdningen til å høre og adlyde (leder). Alle saker er inter-relatert og delvis ufullkommen, men med noen andre, vil ikke engang oppreist religion og denne verden, men han [5].

Denne bestemmelsen har blitt beskrevet i Sunnah og uttalelser fra Salaf. Nevnt i hadith av Abu Hurayrah fra profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, sa han.

"Hvilket betyr: Sannelig prest / leder er et skjold (muslimene) å kjempe bak ham og gjøre en skjold" [Bukhari Hadith Muslim 2957 og 1841]

Imam Abu Jaffar sa i Ath-Thohawi Aqidah Thohawiyahnya: "Hajj og jihad er alltid utføres med Ulim Amri / leder av muslimene som er god og dzolim til dommedag ...".
Imam Al-Barbahari rahimahullah sa: "Den som sier; lov til å be bak alle gode og onde prester og jihad er tillatt med kholifah, og han gjorde ikke opprør mot herskeren ved å løfte armene og be for hennes vennlighet, det virkelig har kommet ut i Khowarij gruppe av ord fra begynnelse til slutt "[6]

[7]. Jihad for Allahs måte tilpasset situasjonen for muslimer, er fortsatt svak eller sterk er? fordi ting forandrer seg hele tiden og sted. Jihad for Allahs vei er foreskrevet i islam gjennom flere stadier: På tidspunktet for jihad Mekka disyariatlan ennå til å ta til våpen, fordi muslimene på den tiden fortsatt et mindretall og de svake, men jihad er foreskrevet av leveren og muntlig.

Allah Subhanahu wa Ta'ala sier.

"Det betyr: Ikke følg de vantro, og streber mot dem med Koranen med stor jihad" [Al-Furqan: 52] Dette verset makkiyah (ned før pilegrimsreise til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam til Medina, - pent)

Guds Ord: "Wajahidhum". Ibn Abbas sa: "Koranen" som fortalt av Ibn Jarir i kommentaren hans. Etter at han sallallaahu 'alaihi wa sallam migrerte til Medina og begynte å etablere en islamsk stat tillot ham å kjempe helt gjennom Sitt Ord.

"Det betyr: den har tillatt (å kjempe) for de som kjemper fordi de har blitt forurettet. Og at Allah, den Allmektige virkelig hjelpe dem "[Al-Hajj: 39]

Da forpliktet Jihad til muslimer og ble beordret til å kjempe dem som slåss mot dem, og avstå fra folk som ikke bry dem.

Allah Subhanahu wa Ta'ala sier.

"Betydning: Fight i Allahs sak som kjemper deg, (men) ikke overstige grensene, sikkert Allah ikke elsker dem som overskrider grensen '[Al-Baqarah: 190]

Etter at Allah åpenbarte dette verset som absolutt befalt å føre jihad, og ikke holde tilbake fra noen før de kommer inn i religionen Allah eller betale jizya, som angitt i Hans Ord.

"Hvilket betyr: Og bekjempe dem, at ingen injurier og at religion er utelukkende for Allah. Hvis de slutter (fra vantro), og sikkert Allah ser hva de gjør "[al-Anfal: 39]

Forsterke ekspert lærde forestillingen om at de versene er ingenting mansukh / fjernet (legal,-pent), men versene er anvendelige i samsvar med eksisterende forhold, da muslimene har hver tid og sted å ta versene i samsvar med sine evner. Hvis de er i en svekket tilstand på jihad i henhold til sine evner. Hvis de er svake nok til å forkynne det muntlig. Og hvis de allerede har mest makt da de er (lov) til å bekjempe dem som kjemper mot dem, eller er nær dem og avstå fra det ikke forstyrrer dem. Og hvis de har en veldig sterk og har makt (tillatt) å bekjempe alt som mennesker er alle konvertert til islam eller lønn jizya. [7]

Rahimahullah Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah sa: "Den som blant muslimene i staten er svak på et bestemt sted eller tidspunkt, da han skulle øve tålmodighet og tilgivelse vers dem som skader Allah og Hans sendebud og Skriften blant Pagans" [8. ]

Sheikh As-Sa'di Abdurrohman rahimahullah sa: «La dem vite at Gud ikke byrde mannen, men etter sine evner og Messenger sallallaahu 'alaihi wa sallam ble suspendert tuladan dem. Tidligere han sallallaahu 'alaihi wa sallam gjennom to stater i forkynnelse og jihad. Han regjerte i samsvar med situasjonen. Mens muslimer i de statskontrollerte fiendene er svake og han ble beordret til å forsvare seg alene og fylle seg med å preke jihad og avstå fra å ta opp våpen, fordi det er mer madhorotnya. Og andre ganger de blir fortalt å motstå ondskap fienden med alle de makter det, og slutte fred så lenge det er stønadsmottakere i fred og å kjempe mot dem som overskrider grensen hvis maslahatnya større. Obligatorisk for muslimene å imitere deres Profet i denne forbindelse. Og han er etterligne nytte og suksess "[9]

[8]. Jihad må kunne realisere nytte og ikke resulterer i en større kemadhorotan. Det er fordi jihad i alle dens former er foreskrevet å bringe seriøse fordeler og avviser madhorot av islam og muslimer, både enkeltpersoner og grupper. Alltid jihad er foreskrevet så sikker som om kjent med sikkerhet eller estimert nøye for å realisere dette målet. Men omvendt, hvis det er kjent med sikkerhet eller estimert forsiktig ta det mer madhorot, så jihad på den tiden var det ikke foreskrevet. Rahimahullah Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah sa: "De viktigste Seutama-jihad og gode gjerninger er å adlyde Gud mer og mer gunstig for Guds tjenere. Hvis jihad kan memadhorotkannya og blokkering av mer gunstig det ikke kan kategoriseres som gode gjerninger "[10]

[9]. Konklusjon: Grunnlaget for de ovennevnte reglene er å lage Koranen og Sunnah som målestokk i alle omstendigheter, og det inkluderer fire ting: riktig Aqeedah, en oppriktig intensjon, ærlighet i sålen tillit, og følger sunnah til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam. En Mujahid som ikke holder seg til riktig aqeedah deretter ord og gjerninger ikke kan skilles fra skaden og uregelmessigheter, fordi den sanne Aqeedah er grunnlaget for sikkerheten av en persons ord og handlinger. Og en Mujahid som ikke henger med oppriktige intensjoner i ord og gjerninger så jihad er ikke fordi Guds ansikt eller å håndheve sine ord selv bare for å tilfredsstille hans ønsker. Og Mujahid som er uærlig i sitt eget lit til Gud det ikke vil være istiqomah i jihad i Allahs vei og jihad byrden selv en svak besluttsomhet kunne raskt og enkelt pessimistiske enn Guds hjelp. Og en Mujahid som ikke følger profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam da jihad vil ikke være sanne og ikke langt fra kjetteri og avvik. Enda mer condoh jihad til ødeleggelse av seg selv og mye av forbedring og en appell til den rette veien til Allah.

[Oppsummert fra boken "Al-Quthuuful Jiyaad min Hikami Ahkaamil wal Jihaad" s.. DR 23-35 av Shaykh Abdul Muhsin bin Abdurrozzaq Al-Abbad, oversatt som Abdurrahman bin Thayib]

[Kopiert fra bladet Al-Adh-Islamiyya Dzakhiirah utgave 18 Muharram 1427H/Peb-Maret Th IV 2006M. Utgiver Ma'had Ali Al-Irsyad Surabaya, Jl. Sultan Iskandar Muda 45 Surabaya]



Jihad i Islam




Av
Ibn Qoyyim rahimahullah



Jihad er ryggraden og den islamske kuppel. Plassering av dem som strever svært høy i himmelen, så også i verden. De er dyrebare i verden og den hinsidige. Messenger er en av de høyeste rang i jihad. Han har jihad i alle fasonger og typer. Han strever i vei Allah i sannhet jihad, enten av leveren, propaganda, informasjon (kunnskap), sverd og pistoler. Hele tiden han var bare å streve med hjerte og hånd ham verbalt. Derfor er han veldig søt navn (på menneske-pent) og mest dyrebare i synet av Allah.

Gud befalte ham å jihad siden han ble sendt som en profet, sier Allah

«Og hvis vi villet, sendte vi er sann i alle land som gir en advarsel (apostelen). Ikke følg de vantro, og streber mot dem med Koranen med den store jihad". [Al-Furqan: 51-52]

Dette brevet inngår et brev der det er Makiyah kommandoen å føre jihad mot de vantro og den informasjon og å sende inn bevis på Koranen. Likeledes jihad mot hyklerne ved å sende inn bevis, fordi de allerede eksisterer under regelen av muslimene, sier Allah Ta'ala:

"Betydning: O Profet, strebe (mot) vantro og hyklerne, og være hardt på dem Deres plass er helvete og at er å gå tilbake til det verste..." [At-Tawbah: 73]

Jihad mot hyklerne (med proof-pent) er vanskeligere enn jihad mot de vantro (sverdet-pent), fordi (med bevis-pent jihad) kan bare utføres kun spesielle folk er arvinger av profeten (ulama ). Kunne oppnå det, og som hjelper dem er en liten gruppe mennesker. Likevel er de edleste menneskene i synet av Allah. [2]

Inkludert semulia-adelige jihad er å fortelle sannheten, selv om mange mennesker som sterkt motsetter seg slik formidle sannheten til folk som bekymrer forstyrrelser. På grunn av dette, sholawatullahi apostler "alaihim salaamuhu wa-inkludert den mest perfekte

Jihad mot Guds fiender utenfor (muslimene), inkludert en gren fra en tjener av hans jihad mot seg selv (lyster) i lydighet til Gud, som snakket om profeten:

"Det betyr: Mujahid er de som strever mot Allah og adlyder ham i Muhajir er den som utvandret fra det som er forbudt av Gud" [Hadith Rapportert av Ahmad og sanadnya jayyid / brønn]

Derfor jihad mot seg mer foran enn jihad mot de vantro, og det er grunnlaget. En tjener om ikke for jihad mot seg i adlyde Guds bud og hva er forbudt å forlate på grunn av oppriktighet hans, så hvordan kunne han muligens Jihad mot de vantro [3]. Hvordan kan han kjempe mot vantro, mens fienden (lidenskaper), som står ved siden av sin venstre og høyre, og han fortsatt ikke har mestret kampen jihad for Allah. Kanskje han ikke vil komme ut jihad mot fiender (vantro), så han var i stand til å føre jihad mot hans ønsker å komme ut jihad. [4]

Den andre fienden er målet for jihad var en slave. Men det er fortsatt en tredje, som han ikke kunne føre jihad mot dem unntatt etter tredje beat. Han (den tredje fienden er) alltid blokkert, villedende og forførende tjener ikke å føre jihad mot hans ønsker. Han var alltid et portrett av en slave til de lidenskaper som jihad mot veldig tung og måtte forlate herlighetene og gleder (verden). Ingen måten hun jihad mot fiender med mindre det første måtte kjempe jihad. Derfor jihad mot stiftelsen i jihad mot dem. Den tredje fienden er Satan, sier Allah Ta'ala:

"Hvilket betyr: Sannelig Satan er en fiende for deg, og deretter behandle ham som en fiende (mu)" [Fatir: 6]

Kommandoen til å lage djevelen som fienden er en påminnelse om at (en tjener) for å mobilisere alle krefter i kampen, fordi fienden er aldri sliten og svak til å villede folk gjennom tidene.

(Så han sa-pent) Dersom ovennevnte er å forstå jihad er delt inn i fire stadier [5]:

[1]. Jihad mot deg selv (begjær), og det er delt inn i fire nivåer

en. Jihad i å studere religion der kan være noen lykke i verden og den hinsidige enn ham. Den som står bak religionsvitenskap da han vil være elendig i verden og den hinsidige.

b.. Jihad i praksis av vitenskapen som han lærte, fordi vitenskapen uten veldedighet hvis ikke memadharatkannya, minimal kjennskap til ingen nytte.

c.. Jihad i da'wah (ringer folk) til å undervise vitenskap og som ikke vet. Hvis ikke, så han er blant dem som skjuler kunnskap som Allah har åpenbart, og vil ikke være nyttig kunnskap, og han ville ikke være trygt fra Allah.

d. Jihad i pasientens møte hindringer i veien for propaganda og menneskelig forstyrrelse på grunn av Allah.

Hvis en tjener har perfeksjonert dette alle fire nivåer, da han klassifisert Robbaaniyyiin (Robbani personer). Den Salaf tidligere blitt enige om at en forsker ikke kan sies Robbani inntil han kjenner sannheten, deretter praktisere og undervise. Alle som vet (sannheten) da han er å praktisere og lære det, så vil han bli æret blant innbyggerne i himmelen.

[2]. Jihad mot Satan, og det er delt inn i 2 deler:

en. Jihad i å avvise tvilsomt (forvirring) og tvil i troen
b.. Jihad i å avvise den første sus av begjær jihad, og jihad vil inspirere tillit til at begge vil produsere tålmodighet den Allmektige sa:

"Hvilket betyr: Og Vi gjorde mellom dem at de lederne som guide ved kommandoen Vår da de var tålmodige og det er de tror på vår tegn.». [As-Sajdah: 24]

Allah ta'ala mengkabarkan at ledelse i religion kan oppnås bare med tålmodighet og tillit. Tålmodighet kan motstå begjær og lyst, mens dårlig tro kan motstå tvil og forvirring.

[3]. Jihad mot de vantro og hyklere. Dette inkluderer fire ting: jihad med hjertet, muntlig, eiendom, kropp og sjel. Jihad mot de vantro er mer hengiven til hånd og jihad mot hyklerne er mer hengiven til det talte ord.

[4]. Jihad mot dzolim, en kjetter, og munkar maker. Den har tre stadier. Hånd hvis det er i stand til, hvis ikke så gå til muntlig og hvis ikke i stand til også da med hjertet.
Dette er den trettende stadium av jihad og (De som dør og ikke kjempe jihad og aldri å hviske i hennes for ham å dø i jihad er en gren av hykleri) [6]

Og jihad vil ikke være perfekt, men med flyttingen, og det er ingen Hijra og jihad uten tro [7]. Folk som forventer Guds nåde er folk som driver disse tre tingene, sier Allah ta'ala

"Betydning: Den som tror, ​​de som emigrerer og strever i Allahs vei, ble de ventet nåde Allah, og Allah er ofte-tilgivende, nåderik." [Al-Baqoroh: 218]

Da tro er en plikt for hver person, er det også nødvendig å flytte dem to når som helst:

[1]. Mentauhidkan emigrerte til Gud ved Ham, oppriktighet, anger, resignasjon, håp, og elsker ham.

[2]. Emigrerte til Hans profet ved å følge hans sunnah, underlagt hans ordre, som han bekreftet nyheten å formidle, og setter hans kommando annet enn en kommando. Profeten sa, som betyr:

"Betydning:. De som utvandret til Allah og Hans sendebud, så pilegrimsreise til Allah og Hans sendebud og de som utvandret til verden, eller kvinnen som var i ferd med å gifte seg med den hijrohnya til hva han skal". [8]

Ordre for jihad mot de lidenskaper i å adlyde Allah og jihad er Fard Ayn mot demoner som ikke kan delegeres til noen. Som for jihad mot de vantro og hyklere er Fard kifaya.

[Zaadul Ma'aad FII Hadyi Khoiril Ibaad 3/5 - 11, Ibn Qoyyim rahimahullah]

[Kopiert fra bladet Al-Adh-Islamiyya Dzakirah ThIV Utgave 17 / Dzulqa 'dah 1426H/Desember 2005M. Oversetter Abu Abdirrahman bin As-Salafi Thayyib Lc, utgitt av Ma'had Ali-Al-Irsyad Surabaya, Jl Sultan Iskandar Muda 46 Surabaya]




kilde: http://almanhaj.or.id/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar