Minggu, 01 Juli 2012

Eiropas čempioni Spāniju pārspēt Itālija 4-0 pēc


Eiropas čempioni Spāniju pārspēt Itālija 4-0 pēc


KIEV - Spānija meklēt sīva Eiropas kausa noslēguma tajā pašā laikā nodrošinot sevi kā čempioni Eiropā pēc veiksmīgas iekarošanas Itālijā 4-0 ar 2012 Eiropas kausa finālā Olympic Stadium Kijevā, Ukrainā, svētdiena vai pirmdiena (2012/07/02) agri no rīta hrs. Četru mērķis uzvaru "La Furia Roja", kas drukāti ar David Silva Jordi Alba Fernando Torres, un Juan Mata.

Abas komandas sāka spēli ar lēnu tempu kopš minūtēm. Spanish ar Tiki-Taka taktiku, bija iespēja, lai noturētu aizstāvību Itālijā. Xavi Hernandez atvēra pirmo iespēju Spānijai 10 minūtes. Tomēr, bumbiņas grūti kick sāka sadarbību ar CECS Fabregras slidens ārpus soda kaste ienāca virs pārliktņa plānas Itālijā.

Četras minūtes vēlāk, Spānijas bija beidzot iespēja mainīt pirmos score pateicoties mērķiem no Silvas in 14 minūtes. Sākot no Xavi Hernandez un Andres Iniesta un novilka caur caurlaide uz Fabregas. Izbēguši Offside lamatas, Fabregas tad caururba sirdi aizstāvību un ļaujiet ēsma kritumu tūdaļ pēc Silva galvene. Silva vada bumbu vārtos, 1-0 uz Spāniju.

Nomāktas vienu mērķi, Itālija nevar klusēt. Mario Balotelli gandrīz izlīdzinājusies ar galveni, kad Federiko Balzaretti krusts nevar tikt nogāztas ar vārtsargu Ikers casillas uz 27 minūtē.

Ar vidus pirmajā kārtā, Spānija vairāk izdzīvot. Savukārt Itālija turpinās mēģināt demontēt aizsargspējas Gerard Pīķa et al. Antonio Cassano ieguva izredzes 29 minūtes. Diemžēl, AC Milan bloķētāja s šāviens bija vājš un bumbu var viegli paredzēt, ko Casiilas.

Četras minūtes vēlāk, atkal casillas atkal veica lieliski. Šoreiz, Real Madrid vārtsargs bija jāiztur skarbu sitienu Ignazio Abate no ārpus lodziņā 33 minūtē ar ļoti labi.

Kombinācija Andrea Pirlo un Rikardo Montolivo turpina ierobežot aizstāvību Spānijā līdz pēdējai minūtei pirmajā pusē. Turpināja uzbrukt, "Gli Azzurri" zaudēja koncentrāciju aizstāvību. Visbeidzot, to var izmantot spāņu score savu otro mērķi, ko Alba ir 42 minūtes. Saņemt vārīti caur piespēli no Xavi, Alba tad kick off horizontālā virziena nepastāvot iespējai paredzēt Bufons.

Pēc puslaika, Itālija tieši nomāc Spānijas aizstāvībai. Aizstāt Antonio Di Natale, bija lieliska izdevība pēc kā Offside iet pie 51 minūtes. Tomēr, bumbiņas grūti kick soda kastē joprojām var ļoti labi paredzējis casillas.

Palēnināja tempu spēli pusceļā caur 2.. Itālija, šķiet grūti iekļūt Spānijas aizstāvībai. Tikmēr, Vicente del Bosque sāns, vairāk bumbu ir midfield, bet reizēm ļaunprātīgiem uzbrukumiem no spārniem.

Ievadot pēdējo desmit minūtes, Itālija, izskatās arvien vairāk neapmierinātas, jo nevar iekļūt spāņu cietoksni. Tas vēlāk tika izmantota ar Iniesta un viņa draugiem pārņemt spēli.

Pēc 84 minūtes, aizstāt Fernando Torres beidzot pārtrauktu cerības Itālijā pēc Spānijas varēja pievienot keungulan 3-0. Saņemt atsauksmes no Xavi un Chelsea Striker un Offside caurlaide, un pēc tam nekavējoties vadīja kick off kreisajā stūrī mērķi, nespējot paredzēt Bufons.

Divas minūtes atlikušo, aizstājējs, Huans Mata atbilst score 4-0 uz Spāniju pēc varētu izmantot maksimāli pilnvērtīgi ar ēsmas Torres. Rezultāts bija arī pēdējais, līdz spēles beigām un padarīt par Eiropas čempioniem Spāniju.

Saskaņā ar UEFA, visā spēlē, Spānija kontrolēja bumbu, cik vien 52 procentiem un atlaisti deviņi šāvienu no 14 precīziem šāvieniem uz mērķi. Spānijas izveidoja sešas izredzes no 11 eksperimentiem.

Komandas:
Spain (4-3-3): 1-Ikers casillas, Sergio Ramos, 15, 3-Gerard Piqué, 18-Jordi Alba, 17-Alvaro Arbeloa, 16-Sergio Busquets, 14-Xabi Alonso, 8-Xavi, 6 - Andres Iniesta, Sesks Fabregas 10 - (9-Fernando Torres 75), 21-David Silva (7-Rodrigesa Pedro 58).

Itālija (4-1-3-2): 1-Gianluigi Bufons, 7-Ignazio Abate, 15-Andrea Barzagli, kas 9-Leonardo Bonucci, kas 3-Giorgio Chiellini panta 6-Federiko Balzaretti 21), kas 8-Claudio Marchisio, 21 - Andrea Pirlo, 16-Daniele De Rosi, Rikardo Montolivo 18 - (5-Thiago Motta 56), 10-Antonio Cassano (11-Antonio Di Natale 45), 9-Mario Balotelli.

Tiesnesis: Pedro Proenca (Portugāle)

Preview: spāņu spēlētājs Deivids Silva svinēt mērķis pret Itāliju 2012 Eiropas kausa noslēguma Olimpiskajā stadions Kijevā, Ukrainā, svētdiena vai pirmdiena (2012/07/02) agri no rīta hrs. Mērķis bija sagatavot uzvaru Spānijas 4-0 un ieguva Euro 2012.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar