Minggu, 01 Juli 2012

Európska majstri Španielska porazili Taliansku po 4-0


Európska majstri Španielska porazili Taliansku po 4-0


Kyjev - Španielsko vyzerajú divoko v Európskom pohári v záverečnej zároveň zaručuje sa za bojovníkmi Európy po úspešnom dobytí Taliansko 4-0 v roku 2012 finále Európskeho pohára na Olympic Stadium Kyjeve na Ukrajine, v nedeľu alebo pondelok 07.02.2012) skoro ráno hodín. Štyri-cieľ víťazstvo "La Furie Roja" vytlačiť David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres a Juan Mata.

Oba tímy začali zápas s pomalým tempom od začiatku minút. Španielsko s tiki-taka taktiky, bol schopný obmedziť obranu Talianska. Xavi Hernandez otvoril prvú príležitosť pre Španielsko v 10. minúte. Avšak, lopty tvrdo kop začína spolupráca s Fabregras CECS hladkých mimo pokutové územie bolo zatopené cez priečku tenké Taliansku.

O štyri minúty neskôr, Španielsko bolo konečne mohol zmeniť skóre prvej vďaka cieľov z Silva v 14. minúte. Počnúc Xavi Hernandez, Andres Iniesta a vyrazil cez prejdú na Fabregas. Unikol offside pascu, Fabregas a potom prebodol srdce na obhajobu a nechajte návnada pokles je okamžite zasiahnutý hlavičke Silvu. Silva išiel loptu do bránky, 1-0 do Španielska.

Po sebe zanechal jeden gól, Talianska republika nemôže mlčať. Mario Balotelli takmer vyrovnané s hlavičkou, keď môže Federica Balzaretti kríž nemožno zasunúť nad tým, brankár Iker Casillas v 27. minúte.

V polovici prvého kola, Španielsko viac prežiť. Medzitým, Taliansko naďalej usilovať o demontáž obrany Gerard Pique et al. Antonio Cassano dostal šancu v 29. minúte. Bohužiaľ, AC Miláno strikerova strela bola slabá a lopta môže byť ľahko predvídal Casiilas.

O štyri minúty neskôr, znova Casillas znovu vykonával skvele. Tentokrát Real Madrid brankár bol schopný vydržať drsné kop Ignazio Abate mimo poľa v 33. minúte sa veľmi dobre.

Kombinácia Andrea Pirlo a Riccardo Montolivo naďalej obmedziť obranu Španielska až do poslednej minúty prvého polčasu. Pokračovali v útoku, "Gli Azzurra" stratil koncentráciu v obrane. Napokon, to môže byť používané španielskej streliť svoj druhý gól v Alba v 42. minúte. Príjem povaríme priechodu od Xavi, Alba potom odštartuje horizontálne smerové bez toho, aby bol schopný predvídať Buffon.

Po polčase, Taliansko priamo potlačiť španielsku obranu. Antonio Di Natale nahradiť, mal jedinečnú príležitosť po offside potom v 51 minúte. Avšak, lopty tvrdo kop v pokutovom území ešte veľmi dobre predvídal Casillas.

Spomalilo tempo hry uprostred cez sekundu. Taliansko sa zdá ťažké preniknúť na španielsku obranu. Medzitým, Vicente Del Bosque je strana, viac loptu na stred ihriska, zatiaľ čo občas zákerné útoky na krídlach.

Zadanie posledných desať minút, Taliansko, sa stáva stále frustrovaní nie je schopný preniknúť do španielskej pevnosti. To bolo neskôr použité Iniesta a jeho priatelia prevziať hru.

V 84. minúte nahradiť Fernando Torres konečne zmarené nádeje Taliansku po Španielsko bolo možné pridať keungulan 3:0. Spätnej väzby od Xavi a Chelsea útočníkom, prihrávky ofsajdu, a potom okamžite nariadil výkop do ľavého rohu bránky, bez toho, aby bol schopný predvídať Buffon.

Dve minúty zostávajúce, náhradné, Juan Mata plní skóre na 4-0 do Španielska po schopní maximalizovať výhody návnadu Torres. Skóre bolo tiež trvať až do konca hry a robiť Španielsko ako európskych šampiónov.

Podľa UEFA, v priebehu hry, Španielsko ovládať loptu, rovnako ako 52 percent a vypálil deväť rán z 14 presných striel na bránku. Španielska vytvoril šesť šancí z 11 pokusov.

Tímy:
Španielsko (4-3-3): 1-Iker Casillas, Sergio Ramos, 15, 3-Gerard Pique, 18-Jordi Alba, Alvaro Arbeloa 17, 16, Sergio Busquets, 14-Xabi Alonso, 8-Xavi, 6 - Andres Iniesta, Cesc Fabregas 10 - (9-Fernando Torres 75), 21-David Silva (7-Rodríguez Pedro 58).

Taliansko (4-1-3-2): 1-Gianluigi Buffon, Ignazio Abate 7, 15-Andrea Barzagli, 9-Leonardo Bonucci, 3-Giorgio Chiellini (6-Federico Balzaretti 21), 8-Claudio Marchisio, 21 - Andrea Pirlo, Daniele 16-De Rossi, Montolivo Riccardo 18 - (5-Thiago Motta 56), 10-Antonio Cassano (11-Antonio Di Natale 45), 9-Mario Balotelli.

Rozhodca: Pedro Proenca (Portugalsko)

Náhľad: španielsky hráč David Silva oslavuje gól proti Taliansku v roku 2012 majstrovstvá európske finále na olympijskom štadióne Kyjeve na Ukrajine, v nedeľu alebo pondelok 07.2.2012) skoro ráno hodín. Cieľom bolo pripraviť víťazstvo Španielska 4-0 a vyhral Euro 2012.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar