Minggu, 01 Juli 2012

Evropski prvaki Španija premagala Italijo po 4-0


Evropski prvaki Španija premagala Italijo po 4-0

Kijev - Španija videti ostra na evropskem prvenstvu končno ob istem času se zagotavljajo kot prvaki Evrope po uspešnem osvajanju Italiji 4-0 v letu 2012 evropski pokal v finalu olimpijskega stadiona Kijevu v Ukrajini, nedeljo ali ponedeljek (2012/07/02) zgodnje jutro HRS. Štiri cilj zmaga "La Furia Roja" tisk David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres in Juan Mata.
Obe ekipi začeli igro s počasnim tempom od začetka minut.Španska z Tiki-Taka taktika, ki je lahko omejijo obrambo Italije.Xavi Hernandez odprl prvo priložnost za Španijo v 10. minuti.Vendar pa je težko žoge udarec začelo sodelovanje z Fabregras CECS gladkih zunaj je bila kazen polje zraku nad prečko tanko Italiji.
Štiri minute kasneje so bili španski končno lahko spremenijo prvi zahvaljujoč oceno za cilje iz Silve v 14. minuti. Izhajajoč iz Xavi Hernandez in Andres Iniesta in odpeljala preko prelaza do Fabregas. Ušel nedovoljenega past, Fabregas pa prebodel srce obrambe in pustite, vaba padec je takoj udaril po glavi je Silva.Silva vodil žogo v gol, 1-0 v Španijo.
Levo zadaj en gol, Italija ne more ostati tiho. Mario Balotelli je skoraj izenačeni z glavo, ko je čez Federico Balzaretti je ni mogoče prevrniti z vratar Iker Casillas, v 27. minuti.
Do sredine prvega kroga, v Španiji več preživeti. Medtem, Italija še naprej skušali razstaviti obramba Gerard Pique et al. Antonio Cassano je dobil priložnost v 29. minuti. Na žalost strel napadalec AC Milan je bil šibak in žoga je mogoče zlahka predvidljivi Casiilas.
Štiri minute kasneje, spet Casillas znova zablesteli. Tokrat Real Madrid vratar je bil sposobne za kruto Ignazio Abate udarec od zunaj polja v 33. minuti z zelo dobro.
Kombinacija Andrea Pirlo in Riccardo Montolivo še naprej omejiti obrambo Španije do zadnje minute prvega polčasa. Še naprej napadajo, "Gli Azzurri" izgubila koncentracijo v obrambi. Končno, se lahko uporabljajo španski dosegla svoj drugi gol z Alba na minuto 42.. Prejemanje kuhano preko prelaza od Xavi, Alba nato začelo horizontalno smerno ne da bi mogli predvideti Buffon.
Po polčasu, v Italiji neposredno zatiranje špansko obrambo.Antonio Di Natale nadomestiti, so imeli zlato priložnost po prehodu na nedovoljenega na minuto 51. Vendar pa lahko kroglice težko brca v polje kazni še vedno zelo dobro predvidljivi Casillas.
Upočasnil tempo igre na sredini skozi drugo. Italija se zdi težko prodrejo v špansko obrambo. Medtem, Vicente del Bosque stran je, več žoge v sredino, medtem ko občasno zlonamernimi napadi iz kril.
Vstop v zadnjih deset minut, v Italiji je videti vse bolj razočarani, saj ne morejo prodreti v špansko utrdbo. To je kasneje uporabljajo Iniesta in njegovi prijatelji, da prevzame igro.
Na 84. minuti, nadomestek Fernando Torres končno črtkano upanje Italiji po špansko je uspelo dodati keungulan 3-0.Pridobivanje povratnih informacij od Xavi, ki je Chelsea napadalec, nedovoljenega prelaza, nato pa takoj usmeri na začelo na levi kot cilj, ne da bi mogli predvideti Buffon.
Preostali dve minuti, nadomestek, Juan Mata izpolnjuje rezultat na 4-0 v Španijo po tem, ko lahko za povečanje prednosti vabe Torres. Rezultat je bil tudi zadnji do konca tekme in da Španija kot evropski prvaki.
V skladu z UEFA, skozi igro, Španija nadzoruje žogo kar 52 odstotkov in odpustil devet posnetkov iz 14 natančnih strelov na gol. Španska ustvaril šest možnosti, od 11 poskusov.
Ekipe: Španija (4-3-3): 1-Iker Casillas, Sergio Ramos, 15, 3-Gerard Pique, 18-Jordi Alba, Alvaro Arbeloa 17-; 16-Sergio Busquets, 14-Xabi Alonso, 8-Xavi, 6 - Andres Iniesta, Cesc Fabregas 10 - (9-Fernando Torres 75), 21-David Silva (7-Rodríguez Pedro 58).
Italija (4-1-3-2): 1-Gianluigi Buffon, 7-Ignazio Abate, 15-Andrea Barzagli, 9-Leonardo Bonucci, 3-Giorgio Chiellini (6-Federico Balzaretti 21), 8-Claudio Marchisio, 21 - Andrea Pirlo, 16-Daniele De Rossi, Riccardo Montolivo 18 - (5-Thiago Motta 56), 10-Antonio Cassano (11-Antonio Di Natale 45), 9-Mario Balotelli.
Sodnik: Pedro Proenca (Portugalska)
Predogled: španski igralec David Silva praznovala cilj proti Italiji v letu 2012 evropski pokal končno na olimpijskem stadionu Kijevu v Ukrajini, nedeljo ali ponedeljek (2012/07/02) zgodnje jutro HRS. Cilj je bil utreti zmago Španije 4-0 in osvojil Euro 2012.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar