Sabtu, 25 Februari 2012

Manera més fàcil de pagar i se'ls paga en línia a utilitzar PayPal. Manera més fàcil de pagar i se'ls paga en línia a utilitzar PayPal.


Manera més fàcil de pagar i se'ls paga en línia a utilitzar PayPal.
PayPal és la forma més segura, més fàcil de pagar i obtenir en línia pagat. Solucions de pagament en línia amb més de 153 milions de comptes a tot el món

PayPal és la forma més segura, més fàcil de pagar i obtenir en línia pagat. El servei permet a qualsevol persona a pagar en la forma que prefereixin, incloent targes de crèdit, comptes bancaris, PayPal Smart Connect o saldos de comptes, sense compartir informació financera.
PayPal s'ha convertit ràpidament en un líder global en solucions de pagament en línia amb més de 153 milions de comptes a tot el món. Disponible en 190 mercats i 24 divises a tot el món, PayPal permet el comerç electrònic internacional en fer possible els pagaments en diferents ubicacions, divises i idiomes.
PayPal ha rebut més de 20 premis a l'excel · lència de la indústria d'Internet i la comunitat empresarial, més recentment, el Webby Award 2006 a la Millor Web de Serveis Financers i el Premi Webby People 2006 és la veu a la Millor Lloc de Serveis Financers.
Situat a San José, Califòrnia, PayPal va ser fundada el 1998 i va ser adquirida per eBay el 2002.

Vol registrar les visites de PayPal:https://www.paypal.com/id/mrb/pal=UAEEDA78RPD7W
més informació:
http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/2012/02/paypal-is-safer-easier-way-to-pay-and.html

O visita un del meu lloc a continuació i feu clic al logotip de PayPal:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com/ (Ekonomi)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar